Spaophold i Danmark – her er de 10 bedste danske spahoteller 🏨

skodsborg spa

I denne guide kommer vi ind på de 11 bedste spaophold i Danmark og giver links til booking med prisgaranti.

Selvforkælelse, wellness og en stund, hvor du ikke skal tænke på noget som helst. Det er hvad, der indikerer et skønt spaophold i Danmark. Måske trænger du eller en du holder af til en oplevelse, hvor det er jer, som er i centrum.

De danske spahoteller tilbyder unikke wellness oplevelser med noget for enhver smag. Her på siden kan du læse om de 10 bedste danske spahoteller.

Se også:

Der er mange måder at rejse på, men dét der gør et spaophold unikt, er hvad du får inkluderet. Nogle hoteller tilbyder pakker, hvor du eksempelvis får overnatning og gastronomiske oplevelser inkluderet, samt adgang til spa, pool og wellness.

Spahotellerne findes i mange dele af landet, hvoraf du eller I kan være sikker på at finde den rette beliggenhed i forhold til ønsker og behov.

Marienlyst – en unik spaoplevelse på det kendte strandhotel

marienlyst spa hotel


Ét af de mest velkendte spahoteller i Danmark er Marienlyst Strandhotel. Strandhotellet er blandt andet kendt for de skønne spa-oplevelser, men også for den gode beliggenhed.

Se flere billeder og book online her.

Hotellet er beliggende i Helsingør og lige ned til vandet. Man kan altså både nyde godt af en dukkert i det danske hav, efterfulgt af en luksuriøs opleve i Marienlyst Strandspa.

I spaen findes der både opvarmede bassiner indendørs, men også udendørs. Udendørs kan du nyde udsigten i den flotte infinitypool, eller du kan slappe af i et af boblebadende.

I Marienlyst Strandspa, kan du desuden opleve en mere traditionel badestue, panoramasauna, saltterapi og strandsauna blandt andet.

Et spaophold på Marienlyst Strandhotel inkluderer både overnatning i et af deres superior-dobbeltværelser med havudsigt, 3-retters menu, adgang til spa-faciliteterne, lån af badekåbe, slippers og håndklæde, stor morgenbuffet og adgang til Marienlyst Casino.

Book dit spaophold på Marienlyst Strandhotel her.

Himmerland Golf & Spa Resort

himmerland spa


Dette imponerende hotel ligger i det den østlige del af Nordjylland i rolige og grønne omgivelser. På dette resort har du ikke bare muligheden for at slappe af i det dejlige spaområde, men også at prøve kræfter af med at spille golf.

Se flere billeder og book online her.

Himmerland Golf & Spa Resort tilbyder forskellige opholdsmuligheder, herunder et afslappende spa-ophold. Spaopholdet inkluderer en overnatning med en god morgenmadsbuffet, entre til spa-området.

Spaen på resortet byder blandt andet på dampbade, fodbade, urtesauna, pools og boblebade. Det er i den grad en stor oplevelse at slappe af hotellets spa-faciliteter.

Læs mere eller book dit næste ophold på Himmerland Spa & Resort her.

Læs også guiden: seværdigheder i Jylland

Hotel Thinggaard – Ren velvære i Thy

hotel thinggaard jylland


Dette skønne hotel kan findes i Hurup Thy i Nordjylland. Det charmerende Hotel Thinggaard tilbyder sublim beliggenhed i forhold til de mange oplevelser, du kan finde på den nordvestlige del af Nordjylland både til lands og til vands.

Hotellet tilbyder gastronomiske oplevelser, samt spafaciliteter ved Sydthy Kurbad som er nabo.

Se flere billeder og book online her.

Der tilbydes forskellige overnatningspakker, hvor der bliver kræset om gæsterne, herunder deres unikke spaophold. I spaopholdet får du både overnatning i dobbeltværelse, morgenmadsbuffet, treretters gourmetmenu til middag, entré til Sydthy Kurbad og gratis the og kaffe på værelset.

Sydthy Kurbad tilbyder spa-oplevelser uden lige. I kurbadet findes der både finsk sauna, biosauna, softsauna, saltgrotte, massagebassin, dampbad, oplevelsesbruser og meget mere. Udenfor i Kurbad haven kan du slappe af i vildmarksbadene, spaen eller i svedetipien.

Udover de overdådige spamuligheder i Sydthy Kurbad, er det endvidere også muligt at tilkøbe spabehandlinger. Måske en massage eller en ansigtsbehandling kunne friste?

Læs mere om Hotel Thinggaard og book dit næste ophold her.

Kragerup Gods – det romantiske ophold

kragerup gods pool
Der er også en lækker indendørs pool på godset.

Dette unikke overnatningssted på Sjælland danner rammerne for en lille getaway, hvor du kan få et pusterum fra hverdagen. Godset har en lang historie bag sig og kan spores tilbage til 1327, hvor også Karen Blixen har en relation.

Se mere om godset og book overnatningen her.

Det betagende gods er en hel oplevelse i sig selv, og der er mulighed for at vælge forskellige overnatningsmuligheder, herunder diverse pakker. Hotellet tilbyder spændende aktiviteter i og omkring godset, herunder et skønt pool-område.

Et romantisk ophold inkluderer både overnatning, adgang til pool området, hvor der også kan findes en sauna. En lækker middag sammensæt af kokken er også inkluderet i prisen, samt lækker morgenmad.

Læs mere om Kragerup Gods og book dit næste romantiske ophold her.

Læs også: kroophold på Sjælland

Thorséng Nature Resort – luksuriøs glamping med wellness 🌿

glamping fyn
Foto: Thorseng.dk

For en lidt anderledes oplevelse, men stadig i wellness-kategoriens tegn, er det muligt at prøve wellness-glamping. På Tåsinge syd for Fyn kan dette unikke resort findes og her kan du altså opleve en mere luksuriøs version af camping, nemlig glamping.

For dig som er glad for naturen og slapper allerbedst af, når du har den omkring dig, er dette specielle overnatningssted et godt valg. Resortet tilbyder forskellige opholdspakker, hvor man både kombinerer overnatning med wellness.

En Wellness Glamping oplevelse inkluderer overnatning i resortets Luxury Suites på enten engen eller i Tjørneplantagen.

Du skal heller ikke tænke på maden, imens du befinder dig på resortet, da du får all-inclusive måltider med i prisen. Maden er 100% økologisk og anti-inflammatorisk.

Derudover har du muligheden for at være med til morgentræning, og så er adgang til saunaen, dampbadet og varmtvandsbassinet inkluderet.

Læs mere om Thorséng Nature Resort og book dit næste ophold her.

Læs også: glamping på Fyn

Hotel Kong Arthur – spaophold i København 🏩

spa københavn


Når man alligevel er på besøg i København, hvorfor så ikke gør opholdet endnu bedre med et spaophold på et dejligt hotel?

Hotel Kong Arthur er ikke bare et enormt hyggeligt hotel, hvor der værnes om gæsterne med den hjemlige og varme følelse, men også et sted hvor du kan slappe af.

Se flere billeder og book overnatningen her.

Beliggenheden er desuden værd at tage med, hvis du skal ud at udforske de mange attraktioner som København og omegn har at byde på.

Hotellettet tilbyder desuden en lækker spa-opholds-pakke.

Et spaophold på Hotel Kong Arthur inkluderer overnatning i et af hotellets Spa Executive værelser, hvor der er eget boblebad.

Derudover får du lækre spaprodukter som står på værelset, samt 2 timers adgang til Ni’mat Spa, hvor det er muligt at vælge to spa-ritualer.

Det er muligt at vælge imellem vandtemplet, hamam og kropsbehandlinger blandt andet. Morgenmad er også inkluderet.

Læs mere om Hotel Kong Arthur og book dit spaophold lige her.

Læs også guiden til seværdigheder i København.

Tambohus Kro og Badehotel

tambohus kro


Dette spændende overnatningssted er endnu et godt valg, hvis du eller I overvejer at besøge det nordjyske. Tambohus Kro og Badehotel er beliggende tæt på Jegindø i Thyboholm. Kroens historie går tilbage til 1800-tallet, hvor stedet tidligere fungerede som færgekro.

Se flere billeder og book overnatningen her.

Kroen er beliggende i rolige og grønne omgivelser, hvor man med sikkerhed kan komme ned i et langsomt tempo. Det er muligt at købe overnatning og diverse opholdspakker, herunder et wellness ophold, hvor du får adgang til Sydthy Kurbad.

Et wellness ophold på Tambohus Kro og Badehotel består af i overnatning i et dobbeltværelse, morgenmadsbuffet, lækker treretters middag, og entrebillet til Sydthy Kurbad.

Book et skønt ophold på Tambohus Kro og Badehotel her.

Læs om flere skønne kroophold i Jylland.

Comwell Borupgaard – Wellness i det nordsjællandske

spa borupgaard


Den velkendte hotelkæde kan findes flere steder i landet, men unikt for netop Comwell Borupgaard er blandt andet deres spa-faciliteter samt hotellets beliggenhed. Hotellet ligger i Snekkersten i Nordsjælland.

Se flere billeder og book overnatningen her.

Trænger du derfor til en get-away, hvor du kan nyde roen, naturen og ren selvforkælelse, så er Comwell Borupgaard et godt valg.

I hotellets spa kan du opleve en 200 år gammel behandlingsform som kaldes for bretchelbath. Udover denne unikke behandlingsform, kan du nyde godt af både en natursauna, saltsauna og hotellets AquaSpa.

Comwell Borupgaard tilbyder forskellige overnatningsmuligheder, herunder et lokkende spaophold. I spaopholdet får du både overnatning, treretters middag, spa-entre til De Termiske Bade og Thalasso Spa, samt morgenmad.

Dertil kan du selvfølgelig også låne både slippers, morgenkåbe og håndklæde.

Trænger du til ekstra forkælelse er det også muligt at tilkøbe spa-behandlinger såsom ansigtsbehandlinger eller kropsbehandlinger.

Hotel Vejlefjord 👏🏻

vejlefjord spahotel


Området omkring Vejle og Vejlefjord er enormt betagende og det er uden tvivl også med til at gøre oplevelsen endnu bedre, når du bor på Hotel Vejlefjord.

Se flere billeder og book overnatningen her.

Hotellet har beliggenhed i en smuk bøgeskov ved fjorden mellem Vejle og Stouby i trekantsområdet i Jylland. Hotellet er blandt andet kendt for deres Kur & Spa, som hotellets gæster kan nyde godt af.

I Kur & Spa området, kan du blandt andet få stimuleret sanserne med ren velvære i De Termiske Bade og Thalasso Spa. I dette spa-område kan du slappe af i Panorama-badet, som har en temperatur på 32 grader.

Af andre bassiner kan du vælge imellem Ild-badet, Skov-badet og Is-badet, som har en stimulerende effekt på kroppen.

Du kan desuden opleve Sansebrus, sauna og dampbad. Book et lækkert spa-ophold og forkæl dig selv med overnatning, middag og morgenmad.

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness– Slap af i den prisvindende spa

viking spa


I Sæby i Nordjylland, er dette skønne hotel beliggende. Hotel Viking er en storfavorit blandt mange nordjyder, når de lige trænger til lidt forkælelse for en enkelt dag eller to.

Hotellet er nemlig yderst kendt for deres spafaciliteter. Du kan booke spaophold på det skønne hotel, som inkluderer overnatning i et dobbelt standard værelse, hvor du både får en velkomstpakke med chokolade og mousserende vin.

Derudover skal du heller ikke tænke over aftensmaden, da du får treretters menu inklusiv, samt en velkomstdrink. En lækker morgenmadsbuffet er inklusiv, samt adgang til spa og wellness området.

I spaen kan du opleve et stort opvarmet bassin, spabassiner, saunaer, koldtvands-bassiner, samt saltvandsbassin. Udendørs kan du nyde udsigten over havet, imens du sidder i et dejligt varmt bassin.

Book dit næste spaophold på Hotel Viking her.

Jeg håber, at du kunne bruge denne guide til spaophold i Danmark og nu er klar til at nyde et dejligt ophold på et af de mange gode, danske spahoteller.

Denne guide til spaophold i Danmark er skrevet af Rejsekris Redaktionen.

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler