Guide: Transport fra Amsterdam Schiphol Lufthavn til centrum

Når du lander i Amsterdams Schiphol Lufthavn er der gode forbindelser ind til centrum af Amsterdam. Lufthavnstransporten kan klares enten med tog, bus eller taxa. Men hvad er nemmest, smartest og billigst?

Seværdigheder i Amsterdam – Her er 14 gode oplevelser til storbyferien

Hvis du aldrig har været i Amsterdam før, kan du virkelig glæde dig til en oplevelsesrig tur med masser af seværdigheder, attraktioner og oplevelser.  I denne guide kigger vi nærmere på seværdigheder i Amsterdam.

Billige flybilletter fra København – Få overblikket her

Københavns Lufthavn er en af Nordens største og udbuddet af flybilletter er stort, men hvilke rejsemål er det nemmest at finde billige flybilletter til?

Hotel i Amsterdam centrum – Billigt og centralt

Der er ufatteligt mange hoteller i Amsterdam og der er mange steder at booke dem. Her tager vi et kig på, hvilke gode hoteller i centrum af Amsterdam, der kan bookes billigt. Vil du gå direkte til hotel-siden, hvor du kan se flere billeder og booke overnatningen i Amsterdam, så klik på dette link.

Til fodboldkamp i Amsterdam

Jeg har været i Holland 2 gange, hvor jeg med min fodboldklub har deltaget i en turnering et par hundrede kilometer udenfor Amsterdam. Begge gange har vi taget bussen ned til den hollandske hovedstad og set Ajax Amsterdam spille kamp.