God pizza restaurant i Milano

Jeg har netop været på weekendtur i Milano, hvor jeg fik spist masser af pizza & pasta. Et af de bedste steder jeg fik pizza var decideret godt og faktisk også ret billigt, når man tænker på, at Milano generelt er en dyr by efter italienske standarder.

Efter rejsen: tanker om Milano

I fredags tog jeg med det billige fly fra København til Bergamo Lufthavn (også kaldet Milan Bergamo Airport), landede sent & overnattede på et lufthavnshotel inden jeg havde halvanden dag i Milano. Dagene blev udnyttet til fulde og jeg vil herunder beskrive en række steder & oplevelser i Milano, der kan anbefales.

Weekendtur til Milano – Sådan planlagde jeg

Så blev det endelig fredag! I dag sidder jeg på mit kontor som jeg plejer, men i dag er det ikke blot en sædvanlig weekend, der venter for enden af arbejdsdagen – der venter en weekendtur til Milano!

Transport fra Bergamo lufthavn til Milano centrum

Det er blevet utrolig billigt at flyve fra f.eks. København til Milano, så mange danskere tager dagligt turen til Norditalien. Dog er mange flybilletter til den lufthavn, der kaldes Milan Bergamo, Milan BGY eller Orio al Serio, der altså ikke er placeret i Milano, men derimod i nabobyen Bergamo.

Hotel i Milano – Book billigt & centralt hotel

Mine guides til at booke hoteller er altid blandt de mest populære indlæg her på rejsebloggen. Her er min guide til at booke hotel i Milano.