Transport fra JFK Lufthavn til Manhatten – Sådan kommer du nemt til hotellet

Når man rejser til New York vil man som oftest lande i enten Newark eller JFK Lufthavn såfremt man flyver direkte fra Danmark. I denne guide vil jeg gennemgå de forskellige muligheder for transport fra JFK Lufthavn til Manhattan, hvor de fleste vælger at bo under deres ferie i NYC.

22 Seværdigheder & Oplevelser i New York du SKAL opleve på rejsen til NYC

New York City er en fantastisk storby, men den kan være helt uoverskuelig for mange – for hvor skal man lige starte og slutte, når det kommer til seværdigheder og oplevelser i New York?

Hvor skal man bo i New York? Anbefaling af områder & 11 Gode Hoteller i NYC

Hvor skal man bo i New York? Spørgsmålet dukker op, når man først har styr på flybilletterne og begynder at tjekke priser på hoteller i New York. For hvor skal man vælge sin base i denne enorme storby?

New York Anbefalinger – 11 gode Restauranter, Spisesteder & Cafeer

New York er en helt igennem fantastisk by og der er i sandhed nok at vælge imellem. Således også på mad-fronten, hvor det kan virke helt uoverskueligt at finde ud af, hvor man egentlig skal spise, når nu der er så mange restauranter at vælge imellem.

Rejse til New York – Sådan er det at flyve med Icelandair via Island

I efterårsferien rejste jeg til New York med Icelandair. Et flyselskab jeg havde set frem til at teste, da jeg har hørt meget godt om deres ruter via Island til en perlerække af destinationer i USA. Vi fløj fra København via Reykjavik til Newark i New York (eller sådan set i New Jersey).