Hvor skal man bo i New York? De 4 bedste områder & 9 gode Hoteller

Her fortæller jeg, hvor man skal bo i New York på rejsen til USA og anbefaler gode hoteller i de bedste områder.

new york

Hvor skal man bo i New York? Spørgsmålet dukker op, når man først har styr på flybilletterne og begynder at tjekke priser på hoteller i New York.

Planlægger du din tur til New York i sidste øjeblik? 🗽

Her er et par af de bedste ting at lave, hoteller og andre tips til din rejse til New York.

🇺🇸 Top Aktiviteter & Ture i New York:

1. Se NYC's skyline fra Top of The Rock eller One World (alle bør opleve dette!)
2. World Trade Memorial Museum (trist, men interessant oplevelse)
3. Se Manhattan fra vand-siden - måske med en bådtur til Frihedsgudinden
4. Se et show på Broadway (der er alt fra Harry Potter til Løvernes Konge)

🛌 Bedste Hoteller i New York:

1. The Dominick (luksushotel med spa & værelser med fantastisk skyline-udsigt)
2. Crowne Plaza Times Square (har boet her flere gange - gode store værelser til prisen)
3. Holiday Inn LES (et billigere, men godt hotel i skønne Lower East Side nær Soho)

🗽 New York CityPASS giver op til 40% rabat på 5 af byens bedste attraktioner - det kan bl.a. bruges til 9/11 Memorial Museum, Top of the Rock og bådture (og meget mere).

I denne guide fortæller jeg mere om byens bedste områder og kommer med anbefalinger af hoteller i New York, der er beliggende centralt på gode lokationer.

Indlægget her har en hvis længde, men det kræver altså også lidt research og planlægningen inden man vælger, hvor man skal bo i NYC.

Så snup en kop kaffe – jeg lover, at guiden herunder vil gøre dig klogere på de gode områder i New York og at mine anbefalinger af hoteller kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i ‘The Big Apple’.

Har du travlt?

Soho er er i mine øjne er det bedste område i New York og altid et sikkert valg, hvis man gerne vil bo centralt og tæt på det meste. Se de bedste hoteller i Soho her.

new york skyline

Bedste områder i New York

I afsnittene herunder gennemgår jeg en række områder i New York, hvor jeg vil anbefale rejsende at bo.

Anbefalingerne gælder både dig, der rejser til New York med børn, på tur med vennerne eller med konen/kæresten. Her er de bedste områder i New York for turister:

  • Soho – det generelt bedste område i New York
  • Lower East Side – bedste område for lokal stemning på Manhattan
  • Chelsea – hyggeligt område med mange seværdigheder
  • Williamsburg – bo i Brooklyn & rejs som en lokal

Der er selvfølgelig forskellige fordele ved de enkelte områder og dem skal jeg forsøge at afdække på bedste vis – og hvis jeg fejler, så kan du altid skriv en kommentar til indlægget med dine spørgsmål 😀

1. Soho – det bedste område i New York ⭐️


Jep, jeg kårede lige det bedste område i New York. Soho er beliggende i Manhattans Downtown og mange kalder da også Soho for ‘det klassiske/ægte New York’.

Personligt er jeg vild med Soho, der kombinerer mange af de gode ting jeg godt kan lide ved New York. Her er selvfølgelig mange mennesker som der bare er alle steder i byen, men det føles ikke ligeså voldsomt som længere nordpå på Manhattan.

Der er stadig mange små sidegader, hvor man lige kan snige sig ned og så blive belønnet med at finde en cool kaffebar.

soho nyc
Soho i New York

Der er selvfølgelig også Broadway, hvor shoppingmulighederne er eminente – bare spørg min kæreste, der vist kunne få mange dage til at gå bare med at shoppe i Soho 😀

Soho er i øvrigt et trygt område; her er mange turister, men jeg synes ikke, at det er på en træls måde som det f.eks. kan være oppe ved Times Square, hvor jeg ikke vil anbefale at bo.

I Soho er der, som nævnt, også hyggelige sidegader, hvor der ikke er så meget gang i den og man bare kan vade rundt og nyde de pæne bygninger.

Se en lille video fra Soho herunder for at få et indtryk af området – guiden fortsætter under videoen:

Soho ligger i øvrigt lige op ad Little Italy og Chinatown, hvor i sær sidstnævnte er en must see seværdighed i New York, hvis du spørger mig.

En anden god ting ved Soho er, at der er flere Subway-linjer at vælge imellem herfra, hvilket betyder at man nemt og hurtigt kommer rundt til de andre bydele både på Manhattan og Brooklyn.

Det er også nemt at komme til/fra lufthavnene Newark og JFK, så det hele spiller altså bare – også med de praktiske detaljer, der betyder en del på ens rejse til New York.

Jeg er fan af Soho og kan i den grad anbefale at finde et hotel i bydelen.

Se aktuelle tilbud på hoteller i Soho her

Du skal blot indtaste dine rejsedatoer for at få aktuelle priser og gode tilbud på hoteller i Soho.

Godt hotel i Soho – citizenM New York Bowery

soho hotel
Hotellet har denne fede bar tilknyttet, så du sparer også turen op i Empire State Building. hvis du bor her 😀

Og så til et noget anderledes hotel, nemlig det ekstremt gode citizenM New York Bowery. Det er et nyt hotel, der slog dørene op i september 2018 – hvis man ser på anmeldelserne fra stedets gæster (hotellet får en score på 9,6 ud af 10), så var det vist en meget god idé at åbne dette hotel 🙂

Her får man altså et super-moderne hotel i Soho; faktisk lige i det område jeg bedst kan lide, øst for Broadway hen mod Lower East Side lige ved Bowery Subway St. Det bliver, i mine øjne, ikke bedre beliggenhedsmæssigt i New York.

Jeg har ærlig talt ikke så meget andet at sige om dette hotel – hvis du leder efter et godt hotel i Soho, så skal du booke dig ind her. Her er en fed lounge/bar i receptionsområdet, gratis wifi og endda en (næsten) rooftop bar med en formidabel udsigt over byen (se flere billeder fra hotellet på linket herunder).

Prisen er faktisk overraskende lav, men selvfølgelig ikke billig, da det er et splinternyt 4-stjernet hotel i New York City. Jeg har fundet hotellet til omkring 2000 kr pr overnatning for 2 personer, hvilket faktisk er en rigtig god pris for denne type hotel i NYC.

Deres ‘standard’ pris står til 1.174 kr pr overnatning, så du kan jo være heldig at finde det til en virkelig billig pris.

Indtast dine rejsedatoer, se flere billeder og book hotellet her.

NoMo Soho

I samme boldgade kunne NoMo Soho også nævnes.

hotel new york
Værelse med udsigt i New York – det er ikke dårligt…

Her er lidt flere værelser, hotellet har en halv stjerne mere og prisen er også lige et par procenter højere. Igen et hotel med perfekt beliggenhed i Soho, utroligt gode anmeldelser og et meget moderne indretning.

Det er et lidt større hotel med 263 værelser, to barer og en restaurant. Fordelen i forhold til citizenM er, at NoMo har en lang række forskellige værelsestyper.

Så hvis I f.eks. er en familie med børn, der rejser til New York, så kan I booke jer ind i en værelsestype med plads til børnene.

Se mere om NoMo Soho og book hotellet online her.

2. Lower East Side & East Village – lokal stemning på Manhattan


På min første rejse til New York boede jeg selv i Lower East Side (lige på grænsen til East Village) og jeg var solgt med det samme.

Her bor man i New York uden at man føler sig fanget i et ‘Disneyland New York’ – forstået på den måde, at NYC (og alle andre storbyer) godt kan føles lidt falske, hvis man er i det allermest turistede område.

Det er Lower East Side på ingen måde. Her er der til gengæld et gigantisk udvalg af gode restauranter, barer og cafeer (læs også min guide til restauranter i New York, hvor jeg anbefaler flere steder i Lower East Side og East Village).

Igen en lille video, der viser East Village og Lower East Side, så du kan få et indtryk af området – guiden fortsætter under videoen:

Hvor Soho uden tvivl er et ganske turistet område (dog ikke på den slemme måde), så føles Lower East Side og East Village langt mere som et område med local feel i New York.

Lower East Side New York
Lower East Side har også masser af de klassiske New York brandtrapper.

Jeg vil egentlig anbefale alle typer rejsende at bo her, men det er måske i sær godt for unge mennesker, der også gerne vil have muligheden for at få et par drinks på en super cool, lokal bar – og komme hjem med en god historie fra et område, hvor naboen måske ikke lige har været selvom vedkommende har været i New York flere gange 😉

LES” er i hvert fald et af mine yndlingsområder i New York og uden tvivl det første sted jeg selv kigger efter billige hoteller, når jeg skal til byen. Området ligger i gåafstand til Soho, så man er også tæt på alle de gode shopping-muligheder, men er til gengæld også væk fra (de fleste af) turisterne.

LES er i øvrigt også tæt på Williamsburg, der er et spændende område som man bør besøge på sin rejse til New York – mere om Williamsburg senere…

Lower East Side er i hvert fald et glimrende sted at bo på storbyferien i New York.

Se aktuelle tilbud på hoteller i Lower East Side her. 

Billigt & godt hotel med god beliggenhed – The Ridge

ridge hotel nyc

Jeg boede faktisk lige ved siden af The Ridge på min seneste rejse til New York, så jeg kan skrive under på, at beliggenheden er super god.

Hotellet får da også rigtig gode anmeldelser (8,2 ud af 10) og ligner et rigtig godt bud på et godt, men prisvenligt hotel i New York.

Hotellet ligger på East Houston Street, der deler Lower East Side og East Village, så du er vitterligt lige midt mellem de to af de bedste områder i New York.

Derudover er du kun 2 min med subway fra Soho (eller en gåtur på 5-10 minutter, alt efter hvor mange lige definerer ‘grænsen’).

Der er som sådan intet fancy over hotellet; det er et 3-stjernet hotel med pæne værelser, eget badeværelse og en eminent beliggenhed.

Og som en sidenote kan jeg nævne, at en af byens bedste barer (hvis du spørger mig), Fools Gold, ligger en spytklat fra hotellet 😀

Hvis du leder efter et billigt og godt hotel i et glimrende område, så ville jeg tage et kig på The Ridge – ikke at forveksle med The Ritz 😀

Jeg har fundet hotellet til ca 1050 kr pr overnatning (for to personer i dobbeltværelse), men deres standard-pris vises som 740 kr, så igen kan du måske være heldig.

Se aktuelle priser, flere billeder og book overnatningen her.

hotel lower east side
Standard-værelse på Mimosa i Lower East Side.

Et lignende hotel (billigt & godt) kunne være Mimosa, som ligger lidt mere sydligt i Lower East Side – faktisk lige op ad Chinatown, Little Italy og Soho.

Det mindre meget om The Ridge i stilen, får også gode anmeldelser (ligeledes 8,2 ud af 10) og har nogen helt pæne værelser.

Prisen for en overnatning på Mimosa har jeg fundet helt ned til ca 900 kr pr overnatning for 2 personer – det er altså en rigtig god pris for overnatning på så godt beliggenhed på Manhattan.

Deres standard-pris er faktisk opgivet til 1.229 kr pr nat, men prøv at tjekke dine datoer – måske du også finder et tilbud.

Se aktuelle priser, flere billeder og book overnatningen her.

Luksushotel med rooftop bar og værelsesudsigt til NYCs skyline – Public

public hotel udsigt
Udsigten fra mit værelse på Public Hotel – helt fantastisk!

Jeg havde selv en enkelt overnatning på Public, da jeg senest rejste til New York. Det var sgu en speciel oplevelse for her er altså tale om et virkelig gennemført, cool hotel. Public Hotel er designet af Ian Schrager, der har været en af New York Citys lokale helte siden 1977, hvor han blev kendt for Studio 54.

Målet med Public har uden tvivl været at skabe et smukt hotel for de, der har pengepungen i orden – for det er ikke helt billigt at overnatte her. Jeg havde, som sagt, en enkelt overnatning på hotellet, der kostede 1800 kr for 2 personer.

Så det er heller ikke fordi, at det helt urimeligt i forhold til, hvad hoteller i New York ellers koster.

Der er en rooftop bar, mulighed for at booke værelser med ekstra god udsigt, flere barer, cafeer og restauranter. Så det er altså et meget stort hotel, der da også har næsten 400 værelser.

Selve værelserne er spritnye og moderne, men selve badeværelset var lidt underligt – håndvasken var f.eks. ikke på badeværelset, men ude i selve værelset…

Lidt underligt, men ikke noget der skal afholde dig fra at bo her, hvis du overvejer dette.

Det er et ret fashionabelt hotel, men overvej f.eks. at tage en enkelt overnatning her, så du får adgang til rooftop baren og generelt får en ret speciel hotel-oplevelse.

Priserne svinger en del i forhold til datoer og værelsestype.

Se aktuelle priser, flere billeder og book overnatningen her.

3. Chelsea – endnu et klassisk New Yorker område


Chelsea er ikke et område jeg kender til bunds, men på trods af mit spegede bekendtskab kan jeg i den grad anbefale at bo her på rejsen til New York.

Det er bl.a. her i området vi finder en af New Yorks mest specielle seværdigheder; The High Line. The High Line er en gammel togbane, der nu fungerer som gangsti hævet flere meter over de travle gader. Læs i øvrigt min store guide til seværdigheder i New York City.

Det er altså ret cool, at man kan vandre rundt deroppe og nyde udsigten over det hektiske byliv.

For enden (eller begyndelsen alt efter, hvor man starter) i den sydlige del af The High Line ligger en anden grund til at bo i Chelsea, nemlig Chelsea Market.

Chelsea Market er et virkelig interessant marked, hvor der både er mad, vintage-tøj og diverse kræmmermarked-agtige butikker/stande. Super fedt og et sted man kan få en del timer til at gå med, vil jeg mene.

Vi skal naturligvis også lige have en lille video, der viser Chelsea frem:

Jeg mangler fortsat at udforske Chelsea helt ned i detaljen, men jeg kunne sagtens finde på at bo her på en fremtidig rejse til New York. I øvrigt er Flatiron District, der ligger lige øst for Chelsea, ligeledes et glimrende område med mange fede butikker.

Se aktuelle tilbud på hoteller i Chelsea her.

Godt & billigt i Chelsea – Chelsea Savoy Hotel

chelsea savoy hotel
Et af de dyrere værelser på hotellet – de billigste værelser er af noget ældre standard.

Chelsea er ikke et billigt område, men jeg har fundet et hotel, der kan bookes relativt billigt – i NYC standard.

Det hedder Chelsea Savoy Hotel og har en glimrende beliggenhed tæt på også bl.a. 5th Avenue, Madison Square Park og Flatiron Building som alle bør slå vejen forbi, når turen går til New York.

Det er et 2-stjernet hotel, men det får super anmeldelser (8 ud af 10) og ligner egentlig et helt fint lille hotel for de, der gerne vil spare penge på overnatningen i NYC.

Prisen jeg har fundet er på ca 1100 kr for et dobbeltværelse.

Se aktuelle priser, flere billeder og book overnatningen her.

Hvis det skal være lidt mere luksuriøst, men stadig i den lave ende af prislejet, så tag et kig på Hampton Inn Manhattan-Chelsea – klik her.

Her er der også mulighed for at vælge værelser med to dobbeltsenge, så det kan hurtigt blive en ganske billig overnatning for familier med børn.

4. Williamsburg – det cool område i Brooklyn


Williamsburg ligger, som det eneste område på min liste, ikke på Manhattan, men har til gengæld i mange år toppet hitlister for ‘mest cool/hipster område i verden‘, så det er ikke fordi, at du ankommer til et komplet mekka uden turister.

Williamsburg kan dog noget som jeg endnu ikke har oplevet på Manhattan.

brooklyn brige world trade

I Williamsburg finder du et utal af cool kaffebarer, de bedste vintage-butikker og generelt er her bare en mere chilled stemning end på Manhattan. Det er uden tvivl et meget cool og trendy område, så der er sindssygt mange hipsters og nogen virkelig cool barer.

Men lad os lige hive fat i det her med hipsters – for hvad er et ‘hipster område’ egentlig her i 2018. I København er det vel Vesterbro, men det er også Vesterbro alle turister gerne vil opleve. Ligeledes i London, hvor alle unge mennesker flokker til Shoreditch.

Når et område bliver udnævnt til ‘hipster område’ er det jo egentlig bare fordi der her er en rigtig god sammensætning af barer, butikker og restauranter – sådan tolker jeg det i hvert fald.

Det passer også perfekt på Williamsburg, hvor jeg følte mig godt hjemme og jeg ser altså på ingen måde mig selv som hipster…

Lad os tage en lille video fra Williamsburg her:

Der er flere subway-linjer fra Williamsburg ind til Manhattan, så man kommer nemt ‘ind til byen’ og til gengæld er det typisk billigere at bo i Williamsburg end på Manhattan.

Så hvis du er en super trendy hipster kan du med fordel vælge at finde et hotel i Williamsburg på din rejse til New York 😀

Se aktuelle tilbud på hoteller i Williamsburg her.

Ekstremt billigt hotel i New Yorks cool område – Pod Brooklyn

billigt hotel new york
Små, men billige værelser i Williamsburg.

Pod-hotellerne ligger faktisk flere steder i New York, men hotellet i Williamsburg er (ifølge min research) noget billigere end de andre. Som navnet antyder er her tale om et meget småt værelse, men dog med eget badeværelse, og dermed følger en ekstremt lav pris.

Pod Brooklyn har en noget nær perfekt beliggenhed i Williamsburg, så hvis du er okay med at bo på et meget småt værelse, så kan du i den grad overveje at booke dig ind her.

Jeg har fundet et værelse for sølle 750 kr pr overnatning for 2 personer. I New York… Det er billigt!

Pod Brooklyn scorer hele 8,8 ud af 10 på tilfredshed fra tidligere gæster og flere fortæller gode historier om et meget moderne hotel, hvor værelserne så altså til gengæld også er meget små.

Se aktuelle priser, flere billeder og book overnatningen her.

hotel med pool new york
Hotel med pool i New York – så bliver det ikke bedre.

Et af de fedeste hoteller i Williamsburg må til gengæld være The William Vale Hotel.

Jeg var selv forbi og tjekke det ud, da jeg luskede omkring i Williamsburg og det er altså et imponerende hotel, der da også har 5-stjerner og scorer topkarakterer i anmeldelserne fra tidligere gæster.

Her er endda swimmingpool med udsigt ind til Manhattans skyline, så man regner med, at det vil være forfærdeligt dyrt. Det er det dog ikke – for vi er jo stadig ‘ude’ i Williamsburg, så det er billigere end lignende hoteller inde på Manhattan.

Leder du efter et rigtig godt hotel med pool i New York, så tror jeg, at det her er the place to book.

Prisen jeg har fundet er ca 2400 kr pr overnatning for 2 personer. Hvis der er luft i dit budget til en eller flere overnatninger her, så tror jeg at det er alle pengene værd – i sær om sommeren, hvor man kan nyde poolen.

Tjek aktuelle priser online her.

Hvad koster hoteller i New York?

brooklyn bridge nyc

Jeg beklager, men det er dyrt at bo i New York. Før min første rejse derover gik jeg og tænkte, at London var en urimeligt dyr storby at bo på hotel i – New York er lige en tand dyrere.

Man skal regne med minimum ca 1000 kr pr overnatning i New York – altså for et dobbeltværelse til 2 personer. For den pris får man så til gengæld (typisk) et OK hotel på Manhattan.

Derfra stiger priserne så i takt med, hvor stor luksus man gerne vil have – for det jeg vil kalde et ‘godt hotel’ skal vi gerne over 1500 kr pr nat, hvis det også skal ligge i et godt område.

Husk også at prisen på hoteller i New York (og alle andre steder for den sags skyld) er dynamisk; den styres af udbud/efterspørgsel og det er derfor (som oftest) en god idé at booke sit hotel i New York hurtigst muligt.

Allerede når du har booket flybilletterne bør du begynde at lede efter og hurtigst muligt booke dit hotel.

Man kan også være heldig at finde billig overnatning i New York, hvis man f.eks. rejser dertil på mindre populære rejsedatoer, men som udgangspunkt er New York jo en evig populær destination.

Ofte stillede spørgsmål om hoteller i New York

Hvad er det bedste område i New York?

I guiden her gennemgår jeg fire gode områder i New York, hvor jeg også anbefaler gode hoteller. Områderne er: Soho, Chelsea, Lower East Side og Williamsburg. Det er mine præferencer, men du kan sagtens vælge et hotel i områder som Tribeca, East Village eller Midtown.
Så længe du bor på Manhattan er du mere eller mindre ‘home safe’. Personligt ville jeg også vælge et område, der ligger syd for Central Park, så bor du tæt på de bedste seværdigheder i New York.

Hvad koster en overnatning i New York?

Der er ingen tvivl om, at hoteller i New York er dyre. Du skal i hvert fald regne med min. 1000 kr for et hotelværelse på Manhattan – man skal faktisk nærmere op på 1500-2000 kroner for at få en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel. I denne guide kommer jeg dog med en række alternative løsninger, hvis du leder efter billig overnatning i New York City.

Hvordan kommer jeg fra lufthavnen til hotellet?

Det afhænger af om du lander i Newark eller JFK Airport. Samtidig afhænger det også af, hvilket hotel du vælger at booke, da din rute naturligvis afhænger af, hvor du skal bo. Som oftest er det dog nemmest med en taxa. Læs min guide til transport fra JFK til Manhattan her.

Jeg håber, at du nu er blevet klogere på, hvor man skal bo i New York og at du har kunnet bruge min lille guide og anbefalinger af hoteller.

Hvis du har nogen spørgsmål om din rejse til USA, hotellerne eller områderne nævnt her i guiden, så skriver du bare en kommentar herunder 🙂

Ellers vil jeg bare ønske dig rigtig god rejse til NYC 😀

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler