4 positive overraskelser ved Barcelona

Jeg var i sommerferien et smut forbi den spanske storby, Barcelona. Dér var masser af gode oplevelser, men der var fire ting, der i særdeleshed overraskede mig positivt. Dem deler jeg i dette indlæg.

Restauranter i Barcelona – Her er tre gode & billige steder

Efter en veloverstået uges ferie i Barcelona vil jeg lige dele mine anbefalinger af tre glimrende restauranter. Der er tonsvis af fremragende spisesteder i Barcelona – her er tre af mine favoritter, der ikke udelukkende serverer tapas 😀

Seværdigheder i Barcelona – Guide til byens bedste oplevelser

Måske en af Europas smukkeste byer og uden tvivl en af de mest populære rejsedestinationer for danskere – Barcelona er evigt populær og der er nok at se i storbyen. I denne guide tager vi et kig på, hvilke seværdigheder i Barcelona, som man ikke må gå glip af på en storbyferie til den spanske […]

Hotel i Barcelona centrum – Tæt på stranden

Leder du efter et hotel i Barcelona? Her beskriver jeg 2 gode hoteller i Barcelona og linker til en online-booking service, hvor du nemt og hurtigt kan booke enten et af de to eller vælge mellem flere hundrede andre hoteller i Barcelona. Vil du gå direkte til booking-siden, så klik her.

Transport fra Barcelona Lufthavn til centrum – Stor guide

I denne store guide tager vi et kig på, hvilke muligheder der er for at komme fra Barcelona lufthavn til centrum af den populære spanske storby. Der kan være rigtig mange penge at spare – både på lufthavnstransporten, men også resten af ferien i Barcelona.

Guide: 5 alternative seværdigheder i Barcelona

Cataloniens hovedstad Barcelona er fantastisk og har så meget at byde på, at de fleste, der har været her er enige om, at ét besøg langt fra er nok. Heldigvis er det nemt og ofte billigt at rejse til Barcelona.

Billige flybilletter fra København – Få overblikket her

Københavns Lufthavn er en af Nordens største og udbuddet af flybilletter er stort, men hvilke rejsemål er det nemmest at finde billige flybilletter til?