Leder du efter et hotel i Barcelona? Her beskriver jeg 2 gode hoteller i Barcelona og linker til en online-booking service, hvor du nemt og hurtigt kan booke enten et af de to eller vælge mellem flere hundrede andre hoteller i Barcelona.

Vil du gå direkte til booking-siden, så klik her.

hotel barcelona

Barcelona byder på lidt af det hele

Hotel i centrum af Barcelona

Mange tusinde danskere vælger hvert år, at Barcelona skal være målet for en storbyferie. Med god grund! Barcelona har nemlig fantastisk meget at byde på.

Muligheden for at kombinere sol & strand med udforskende storbyferie er altid et sikkert hit. Der er mange turister i den spanske by, hvilket betyder, at der også er mange hoteller i Barcelona.

Her tager vi et kig på et hotel, der ligger centralt placeret i Barcelona, men samtidig ikke sprænger budgettet. I Barcelona kommer man noget længere for pengene end f.eks. London og Stockholm, så jeg har valgt at kigge nærmere på et lidt flottere hotel i Barcelona centrum end sædvanligt her på Rejsekris.

Når turen går til Barcelona, kan man nemlig godt få luksus for billige penge & hvorfor ikke skrue lidt op for luksusen, når man alligevel er på ferie?

hotel ved strand i barcelona
Hotellet hedder Hotel Duquesa de Cardona og har en noget nær perfekt beliggenhed i byen – nær stranden og centrum. Som det ses på billedet til højre, har hotellet en pool med tilhørende bar og lounge på toppen.

Ikke nok med det er der også en helt igennem fantastisk udsigt over havnen i Barcelona. Beliggenheden kunne ganske enkelt ikke være bedre.

Hotel Duquesa de Cardona i Barcelona centrum har også en restaurant, en lille café og så er der gratis internetadgang i fællesområderne. Noget der kan være guld værd, når man er på storbyferie og måske lige har hul i kalenderen til en impulsiv udflugt og skal tjekke mulighederne.

Det kan jo være, at FC Barcelona lige spiller pokalkamp mod en lille klub og at der er billige billetter at få…

Pris: Der er flere forskellige typer af værelser på Hotel Duquesa de Cardona, hvoraf de billigste typisk ligger på omkring 1000,- pr nat (2 voksne). Som altid, når man skal booke hotel, er priserne dog dynamiske. Således fandt jeg dags dato (april 2014) et værelse til 754 kr.

Se aktuelle priser, flere billeder og book online her. 

luksus hotel i centrum af Barcelona

Billigt hotel i storbyen

Som tidligere nævnt er der muligheder nok at vælge imellem, når turen går til Barcelona. Der er også mange hundrede billige hoteller og hostels i og omkring byen. Mange vil gerne bo billigt og have lidt ekstra luft i budgettet til oplevelser på storbyferien.

Der er dog også rigtig mange overnatningsmuligheder, der er under standard, men det kan være svært at skelne fra de gode & de dårlige, når man booker online. Derfor tager vi her et kig på et billigt, men ganske udmærket hotel i Barcelona centrum.

hotel del mar i Barcelona

Dette hotel i Barcelona er nær stranden og ligger i det gotiske kvarter, der kendt for at være noget af det mest charmerende og hyggelige Barcelona har at byde på. Hotel Del Mar er et klassisk flot, billigt hotel i Barcelona.

Læs også: gode restauranter i Barcelona

Forstået på den måde, at man for de ca 400 kr en overnatning for 2 personer koster, får noget mere luksus end man ville få for 400 kr i andre europæiske storbyer.

Der er ikke gratis internetadgang, men man kan dog betale sig fra det og få adgang til WiFi på sit værelse, hvor der er gratis satellit tv med mange internationale kanaler.

De færreste bruger deres ferie på at se TV på hotelværelset, men ikke desto mindre er det da rart, at man lige kan se lidt nyheder før man skal sove om aftenen.

Hotel Del Mar ligger i centrum, tæt på stranden, Las Ramblas og mange af de andre seværdigheder, der er at finde i centrum af Barcelona. Dermed kunne Hotel Del Mar være en fremragende base under en storbyferie i Barcelona.

Du kan se flere billeder, aktuelle priser og booke online ved at klikke her.

Det skal du se på turen

Personligt har jeg kun været i Barcelona en enkelt gang, hvorfor jeg ikke vil gøre mig til herre over, hvad man absolut skal se, når man besøger byen. Der er naturligvis de velkendte seværdigheder som stranden, Las Ramblas og kirken, der aldrig bliver færdig.

Opdateret: jeg har nu skrevet en større guide – læs om Seværdigheder i Barcelona her

Læs også guiden til transport fra Barcelona Lufthavn til Centrum.

Hvis du vil have et godt indtryk af byen og dens seværdigheder før afrejse, kan du med fordel tage et kig på denne video, der giver et godt overblik over seværdighederne.

Flybilletter til Barcelona kan typisk findes til omkring 1000 kr tur/retur, hvis man bestiller i god tid. Med Ryanair kan det gøres endnu billigere, men husk så også, at der her flyves til Girona Lufthavn, der altså ligger et godt stykke væk fra selve Barcelona.

Det bedste valg er nok at flyve direkte til Barcelona Lufthavn, men her koster flybilletterne så også lige en tand mere.

Jeg håber, at du får en fantastisk storbyferie i Barcelona og at du finder et godt hotel i centrum, så der ikke er for langt til stranden og seværdighederne. Find mere information om byen på barcelonaturisme.com – tjek om byens hold, FC Barcelona, spiller her.

Om Rejsekris

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk skriver jeg om mine egne rejser og udarbejder samtidig rejseguides til bl.a. seværdigheder, transport og overnatning. Mit mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge din rejse hjemmefra, så du trygt kan tage afsted med ro i maven og styr på alle detaljer. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.