Transport fra Barcelona Lufthavn til centrum – Stor guide

barcelonaI denne store guide tager vi et kig på, hvilke muligheder der er for at komme fra Barcelona lufthavn til centrum af den populære spanske storby. Der kan være rigtig mange penge at spare – både på lufthavnstransporten, men også resten af ferien i Barcelona.

Læs med og lær tricket til at spare penge på rejsen.

Barcelona Lufthavn  (BCN) – info

De fleste danskere, der køber flybilletter til Barcelona lander i Barcelona-El Prat Lufthavn (BCN). De senere år er lufthavnen Girona, der ligger et godt stykke udenfor byen, dog også kommet på programmet.

Lad det være sagt med det samme: det er langt bedre at flyve til selve Barcelona Lufthavn end til Girona!

 • Pt flyver bl.a. Norwegian, SAS, Vueling, Iberia og British Airways direkte fra København til Barcelona Lufthavn.

Barcelona Lufthavn har både bedre faciliteter og er placeret langt tættere på Barcelona centrum, faktisk kun 13 km, hvilket må siges at være helt godt taget i betragtning af, at mange danskere hver dag bruger op mod en time på f.eks. at komme fra lufthavnene omkring London og ind til byen.

Det er således noget nemmere og hurtigere at komme fra Barcelona lufthavn til centrum end i mange andre populære storbyer i Europa.

På kortet herunder kan du se, hvor tæt på centrum Barcelona Lufthavn er placeret:

Anbefalet transport: tog fra Barcelona lufthavn til centrum

tog barcelona lufthavn til centrumJeg vil uden tvivl anbefale at tage toget fra Barcelona lufthavn til centrum af byen. Lufthavnstog er min foretrukne transportform, når det er muligt og det er det her i Barcelona lufthavn.

Busser kan ofte være forsinkede pga den tunge trafik, der i sagens natur er i og omkring Europas storbyer.

Med toget skal man blot sætte sig til rette og så er man ellers (nogenlunde) sikker på, hvornår man ankommer til sin destination lige i centrum af Barcelona.

Lufthavnstoget fra lufthavnen til Barcelona centrum hedder RENFE og kører fra Terminal 2, men der går en gratis shuttle-bus fra Terminal 1 til toget.

Lufthavnstogene kører hvert 30. minut.

Hvor lang tid tager toget fra Barcelona lufthavn til centrum?

Dette afhænger selvsagt af, hvor på togstrækningen du står af, men som udgangspunkt skal man regne med ca 25 minutter fra lufthavnen til centrum. Toget stopper bl.a. på stoppestederne Barcelona Sants (hovedbanegården), Passeig de Gràcia (tæt på Ramblaen) og Clot-Arago.

Klik på stationernes navne herover og se placeringerne på Google Maps.

Der kører flere metro-linjer og busser fra ovenstående stationer, så det er nemt at komme videre rundt i Barcelona. Se mere information om metro i Barcelona på den officielle side her.

Priser og billetter til lufthavnstoget

Prisen for en billet er 4 euro (ca 30 kr) og billetterne kan købes ved toget. MEN her er lige et smart tip:

Køb Hola BCN kortet. Hola BCN (Barcelona) kortet er et specielt kort til turister som os, der besøger Barcelona i 2-3-4-5 dage og skal benytte offentlig transport (såsom lufthavnstoget).

transport fra lufthavnen i barcelona

Dette specielle kort til offentlig transport vil spare de fleste mange penge på turen til Barcelona, hvor man må forventes at skulle bruge offentlig transport en del for at komme omkring i den store by.

Hola BCN kortet giver nemlig ikke kun adgang til lufthavnstoget, men derimod adgang til al offentlig transport i Barcelona i det antal dage man køber kortet til.

Med dette kort kan man således køre “gratis” med metro, tram, busser og tog i Barcelona. Udover at spare penge er der glæden ved ikke konstant at skulle købe enkeltbilletter og have pengene frem.

Prisen for Hola BCN kortet starter på 107 kr for 2 dage og stiger så op til 243 kr for 5 dage. Med andre ord; man kan spare gode penge ved at købe Hola BCN kortet.

Kortet skal købes hjemmefra – dette kan gøres hos GetYourGuide her.

Efter køb modtager du en e-voucher, som skal printes ud og ombyttes til det egentlige Hola BCN kort i ankomsthallen i lufthavnen. Voucheren kan ombyttes både i Terminal 1 og 2 i Barcelona Tourism Offices.

barcelona citypassObs: planlægger I at se mange af de klassiske seværdigheder i Barcelona, så kan I med fordel købe Barcelona City Pass i stedet.

Dette kort giver ligeledes adgang til brug af al offentlig transport, men har den fordel, at der også er inkluderet ‘kom-foran-i-køen’ adgang til seværdigheder som Sagrada Familia, Gaudi’s hus museum og endda en bådtur i Barcelonas havn + mange andre seværdigheder & attraktioner.

Barcelona City Pass er for dig, der gerne vil have ‘gratis’ offentlig transport og samtidig have ‘gratis’ indgang til alle Barcelonas glimrende seværdigheder. Barcelona City Pass kan købes online hos GetYourGuide her.

Kortet koster fra 638 kr for 2 dage og kan fås op til 5 dage.

Taxapriser fra Barcelona lufthavn til centrum

taxa fra lufthavnen i barcelona

Sådan ser taxaerne ud i Barcelona.

Hvis du vil slippe for offentlig transport fra lufthavnen, er det naturligvis også muligt at tage en taxa ind til centrum og direkte til dit hotel i Barcelona.

Prisen afhænger naturligvis af, hvor dit hotel er placeret, men du skal regne med fra 25-35 euro for en turen. Taxaerne i Barcelona er generelt ganske fine og pålidelige.

De kører med taxameter og der er en lov, der siger at chaufførerne ikke må tage mere for turen end der står på taxameteret.

barcelona lufthavn taxa

Priser med privatchauffør via Welcome Pickups

Min anbefaling er dog at pre-booke en taxa med privatchauffør online hjemmefra. Her er prisen fast på 35 euro, men til gengæld får du en chauffør, der snakker engelsk, som står og venter på dig i lufthavnen.

Book hjemmefra hos Welcome Pickups her.

Bus fra lufthavnen til centrum

bus fra barcelona lufthavn

Det er også muligt at tage bussen fra Barcelona lufthavn til centrum, naturligvis. Aerobus er en speciel lufthavnsbus, der kører hvert 5.-10. minut fra både Terminal 1 og 2. Bussen kører til centrum, hvor man kan stå af på følgende stoppesteder:

 • Plaça Espanya
 • Gran Via – Urgell
 • Plaça Universitat
 • Plaça Catalunya

Hvis du vil tage bussen retur fra centrum til lufthavnen, så samler den folk op lidt andre steder. Nemlig her:

 • Plaça Catalunya
 • Sepúlveda – Urgell
 • Plaça Espanya

Prisen for en billet til lufthavnsbussen er kun 45 kr, så det er en god mulighed for at komme særdeles billigt fra lufthavnen til centrum.

Du kan købe billetter online her.

Rejsetiden fra lufthavnen til centrum af 25-35 minutter afhængigt af, hvornår man står af – naturligvis 🙂

Jeg håber, du nu har fået et godt overblik over mulighederne for transport fra Barcelona lufthavn til centrum og er klar til din rejse til Barcelona.

Du skal være velkommen til at stille spørgsmål til turen fra lufthavnen til centrum herunder – jeg skal gøre mit bedste for at besvare det 🙂

Læs også min store guide til seværdigheder i Barcelona.

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

70 kommentarer

 • Didde

  Hej
  Fine info her.
  Ved du tilfældigvis om man også køber Hola BCN kort til børn, eller rejser de gratis som i DK?

  Mvh Didde

  juni 15, 2016 at 8:37 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Didde

   Der er desværre ikke Hola BCN kort til børn. Der er dog Barcelona Card til børn, så måske I skal kigge i den retning? Der får I også rabat på en lang række seværdigheder etc i Barcelona. Se mere om Barcelona Card på dette link.

   juni 16, 2016 at 7:57 am
 • Susanne

  Hej

  Er der taxi til 6 personer eller hvad gør man der ?

  Mvh Sus

  juni 29, 2016 at 11:42 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Susanne

   Ja, der er også større taxaer ude ved lufthavnen. Spørg en af de taxi-ansvarlige, som står ude ved taxi-køen. Når I skal retur fra Barcelona og ud til lufthavnen vil jeg anbefale jer at få jeres hotel til at booke en 6-personers taxi til jer, da de kan være svære at finde i Barcelonas gader.

   God tur 🙂

   juni 30, 2016 at 7:43 am
 • Connie

  Hej,
  Vi skal bo tæt på metrostationen Sants Estatio, så overvejer at tage metroen fra lufthavnen dertil. Har du nogen ide om hvad det koster – om det overhovedet kan svare sig i forh til lufthavnstoget, du foreslår ?
  VH Connie

  juli 12, 2016 at 1:58 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Connie

   Lufthavnstoget, som jeg omtaler i guiden her, kører jo netop til Sants Estacio, så det vil jeg anbefale.

   juli 18, 2016 at 9:19 am
 • Henrik bach

  Hej hvor langt er der fra lufthavnen til havnen?
  Mvh Henrik

  juli 26, 2016 at 7:02 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Henrik

   I bil er der ca 15 km fra Barcelona lufthavn til havnen – jeg tjekkede afstanden fra lufthavnen til Museu Maritim, som ligger lige midt på havnen.

   juli 27, 2016 at 6:43 am
 • Thea Christensen

  Hej Kristoffer. Vi ankommer til Barcelona kl 23:30 en mandag, ved du om busserne kører så sent? Mvh Thea

  august 2, 2016 at 4:51 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Thea

   Jep, de kører hvert 10. minut indtil kl 01:05 (og starter igen kl 05 om morgenen), så det skulle I meget gerne kunne nå 😀

   God tur til Barcelona!

   august 3, 2016 at 7:24 am
   • Inge-Lise Candelaria

    Hej Kristoffer – vi ankommer også kl 23:30, ved du om togene kører så sent ?

    august 14, 2016 at 4:00 pm
    • Kristoffer Føns
     Kristoffer Føns

     Hej Inge-Lise

     Det sidste tog kører fra Barcelona lufthavn kl 23:38 (og starter igen kl 05:42 om morgenen), så jeg vil nok anbefale jer enten bus eller taxa til centrum.

     august 16, 2016 at 8:58 am
 • Maja

  Hej Kristoffer.
  Mine forældre har ved en fejl købt billetter til Girona og vi lander først omkring midnat. Har du forslag til, hvordan man kommer bedst muligt ind til Barcelona derfra? Vi skal bo tæt ved Ramblaen

  august 8, 2016 at 2:48 pm
 • Thea

  Hej Kristoffer! For det første; tak for guiden, det var en stor hjælp!
  Jeg har lige et spørgsmål, jeg ikke ved, om du kan hjælpe mig med 🙂 jeg skal bo på hotel i Martorell med postnummer 08760, så som jeg forstår det, er det ikke en del af selve Barcelona? Vil Hola BCN kortet så også gælder hertil- og fra? 🙂

  Hilsen Thea

  august 24, 2016 at 7:13 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Thea

   Tak for de pæne ord!

   Hmm, jeg forsøgte lige at undersøgte sagen, men det er sværere end som så… Som udgangspunkt så tror jeg ikke, at Hola BCN kortet “virker” hele vejen ud til Martorell. Jeg ville personligt ikke regne med det i hvert fald 🙂

   Jeg håber du får en god tur til Barcelona og omegn uanset hvad 🙂

   august 25, 2016 at 7:40 am
 • Sanne

  Hej Kristoffer
  Tak for en god guide. Ved du om man kan køre videre i metroen på togbilletten fra lufthavnen?
  Mvh
  Sanne

  august 26, 2016 at 10:50 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Sanne

   Nej, jeg sværger til Hola BCN kortet, så har aldrig købt en enkelt togbillet fra lufthavnen til Barcelona centrum.

   august 30, 2016 at 8:10 am
 • Mogens

  Hej Kristoffer
  Kan man bruge Hola BCN kortet til lufthavnsbussen?

  august 29, 2016 at 1:09 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Mogens

   Nej, desværre. Hola BCN virker til følgende:
   Metro and buses operated by Transports Metropolitans de Barcelona (TMB)
   Trains operated by Generalitat city network
   Tram and Renfe suburban trains (pass to connect with the Barcelona airport is included)

   august 30, 2016 at 8:09 am
 • carsten

  Jeg skal til Barcelona den fra 13 januar 2017 til den 16 januar og se fodbold , men Hola BCN virker kun til December 2016 ? ved du om der kommer til at virke I januar ? vil det virke til dette hotel Euro Hotel Diagonal Port, Carrer de Lope de Vega ? .

  Har du nogen gode fif til hvad man skal prøve , jeg tænker rundvisning på stadion ( kan heller ikke booked nu ) en tur på icebar I Barcelona eller har du andre gode ider

  august 31, 2016 at 12:20 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Carsten

   Ja, jeg er sikker på, at Hola BCN nok skal være i salg til næste år også. Mit bud er, at du er ude i så god tid, at der ikke er åbnet for salget endnu. Tag et kig herind igen f.eks. i november eller december, så skulle det være muligt at købe til januar 2017 🙂

   I forhold til seværdigheder og oplevelser i Barcelona, så vil jeg henvise til GetYourGuide’s store oversigt, der giver et godt overblik over hvad man kan se og opleve i Barcelona. Se den her: https://www.getyourguide.dk/barcelona-l45/

   september 1, 2016 at 1:50 pm
 • Marie Winther

  Hej Kristoffer
  Min veninde og jeg rejser til Barcelona d. 25. oktober og lander om aftenen 20.30. vi rejser retur til Danmark d. 31. oktober om morgenen. Dette vil sige, at vi skal benytte offentlig transport i 7 dage, derved hvis vi køber Hola Barcelona kort til 5 dage, skal vi ud og spenderer enkeltbilletter til 2 dage.
  Vi havde selv tænkt på at købe T10 billetterne, der koster 10 euro, med dem kan man starte i lufthavnen med Renfe og skifte til metro i centrum på samme billet. T10 er så kun gældende for 10 ture.
  Hvad ville du gøre?

  september 13, 2016 at 1:42 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Marie

   Jeg tror, jeg ville gøre præcis som du skriver, at I har tænkt jer at gøre 😀

   september 20, 2016 at 10:19 am
 • Karen

  Hej Kristoffer,

  God info.
  Jeg har så været lidt for hurtig på tasterne og ikke lige læst det med småt. Jeg har købt et Hola kort til 4 dage, men da jeg har købt ser jeg at kortet kun er gyldigt mellem kl 7.00-23.55. Vi skal hjem fra B kl 07:55, Ved du om jeg kan ændre min bestilling?

  På forhånd tak

  Karen

  september 21, 2016 at 7:27 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Karen

   Beklager, men det ved jeg desværre ikke.

   september 21, 2016 at 11:11 am
 • Tea

  Tak for information om Barcelona City Pass! Jeg har ikke kunne finde det rigtige link at købe det på.

  november 7, 2016 at 11:10 am
 • Nicolai

  Hej Kristoffer

  Min fætter og jeg rejser til Barcelona, D.17/12-16 til D.19/12-16 for at se fodbold.
  Vi er lidt i tvivl om vi kan tage en metro eller et lufthavnstog fra lufthaven (Barcelona-El Prat Lufthavn) til vores hotel (Catalonia Castellnou Hote). Vi har læst os lidt frem til at der ligger en metrostation 250 meter fra vores hotel, som hedder “Tres Torres”
  Så mit spørgsmål er: Kan man tage en metro eller et lufthanvstog fra lufthavnen til Tres Torres station?

  november 9, 2016 at 7:12 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Nicolai

   I kan godt komme med metro/lufthavnstog til jeres hotel/Tres Torres, men det kræver 3 skift, så i jeres tilfælde vil det give bedre mening at tage lufthavnsbussen og skifte til en bybus inde i Barcelona. Tag et kig på linket her, hvor der er en rejseplan I kan følge fra lufthavnen til jeres hotel: https://goo.gl/maps/24BG8AGVZYz

   november 10, 2016 at 10:18 am
 • Kiki Gram

  Hejsa!!
  Vi skal til Barcelona for at se fodbold 17/12-19/12-16
  Vi er 5 personer…
  Vi skal fra lufthavnen og retur..
  Vi skal til stadion og retur..
  Vi skal på på Plaça de l’Àngel, 12
  Barcelona
  08002
  Vil det være det bedste med det kort du skriver om??
  Tak for mega gode råd :))
  Mvh Kiki

  december 6, 2016 at 10:59 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Kiki

   Ja, det vil jeg sige. I kan tage lufthavnstoget til Barcelona-Passeig de Gracia og så tage L2 metroen 2 stop til Jaume I, hvor I bor 1 min fra. Så det er rimelig lige til – håber I får en god tur til Barcelona 😀

   december 7, 2016 at 9:08 am
   • Kiki Gram

    Tusinde tak..
    Vil straks bestille kortene. :))
    Vi printer bare ud herhjemme og så ombytter i lufthavnen ikke ????
    Mvh Kiki

    december 7, 2016 at 8:33 pm
    • Kristoffer Føns
     Kristoffer Føns

     Det var så lidt 🙂

     Jo, I køber kortene her: https://rejsekris.dk/link/hola-bcn

     Og så printer I den voucher I modtager ud og bytter den i lufthavnen – der er kontor i både terminal 1 og 2.

     december 7, 2016 at 8:38 pm
     • Kiki Gram

      Tusinde tak😃😃
      Så er der booket👏🏻👏🏻

      december 7, 2016 at 9:28 pm
 • Sara

  Hej!

  Ved du hvor jeg kan finde et kort over metro/tog stoppesteder? Jeg er interesseret i at finde ud af hvilket station der er tættest på mit hotel.
  vh Sara

  januar 16, 2017 at 1:02 pm
 • Lene

  Hej

  Vi skal til Barcelona 2-5 maj og skal bo på hotel santa marta i el born. Ved du om vi kan tage lufthavns toget hertil ? Og efterfølgende retur til lufthavnen.

  På forhånd tak

  januar 21, 2017 at 7:51 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Lene

   I kan f.eks. tage lufthavnstoget til Passeig de Gracia og derfra med metro L4 mod La Pau til Barceloneta, hvor I bor få mins gang fra.

   januar 23, 2017 at 1:58 pm
 • Kasper

  Hej Kristoffer
  Når man køber en enkelt billet i metroen gælder den så til alle zoner?

  januar 26, 2017 at 5:42 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Ja, så er den gyldig i 2 timer. Vær dog opmærksom på, at der er specielle priser ude fra lufthavnen, hvor billetten koster 4.50 euro.

   januar 27, 2017 at 7:03 am
 • Allan Jensen

  Hej Kristoffer
  Hvis man skal fra Barcelonas lufthavn til Sagrada familia Hotel Aragon- hvad er så nemmest?

  februar 7, 2017 at 9:40 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Allan

   Hvis du læser guiden herover, så kan du se, at lufthavnstoget (Renfe) stopper på Barcelona Clot-Arago Stationen. Den ligger 200 menter fra det hotel du har nævnt, så det skulle vist være lige til at overskue 🙂

   februar 8, 2017 at 2:55 pm
 • Allan Gutzke

  Halløjsa
  Hvordan kommer vi med lufthavnstoget, vi bor tæt på Sagrada de la familia og vil gerne tage metroen til toget?
  På forhånd tak😁
  Vh. AG

  maj 20, 2017 at 7:09 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej AG

   Tag toget til Clot-Arago – det er relativt tæt på Sagrada Familia.

   maj 26, 2017 at 9:02 am
 • Trinh

  Hej Kristoffer ! Tak for god quide til barcelona .Jeg lejer en lejlighed på adresse : Provenca 503 B ,3r .Barcelona 08205 .Ca 7-10 minutte fra kirke Sagrada Familia .Ved du hvordan kommer jeg fra lufthavn BCN til lejlighed ? Tak . VH Trinh

  juni 8, 2017 at 11:37 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Trinh

   Ja, tag toget til Clot-Arago og gå til adressen derfra – det er ganske tæt på 🙂

   juni 8, 2017 at 12:26 pm
 • Trinh

  Tak 🙂

  juni 9, 2017 at 11:17 am
 • anja

  Vi skal bo på en camping plads på doroda kysten, campingvilA park. Hvordan er det mon billigst og komme dertil fra Girona?

  juli 24, 2017 at 10:13 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Anja

   Beklager, men jeg har kun rejst til og fra selve Barcelona lufthavn, så der kan jeg desværre ikke hjælpe.

   Håber du får en god tur til Spanien 🙂

   juli 25, 2017 at 7:36 am
 • Ketty Ottosen

  Hej Kris. Vi ankommer til lufthavnen i Barcelona kl 22.00 er det ikke det bedste at bestille transport gennem hostens Bcn Port som vi skal bo på. Tænker det er mørkt og ikke så nemt at finde rundt på det tidspunkt ?
  Mange hilsner fra Ketty og tak for en super side du har 👍

  august 28, 2017 at 10:28 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Ketty

   Jo, hvis I ikke er så trygge ved at tage offentlig transport så sent og I kan få en god pris via jeres hotel, så giver det fin mening 🙂

   august 30, 2017 at 11:08 am
 • Tine Larsen

  Hej er så heldig at skulle på Cruise 🙂men skal fra bcn til havnen direkte hvad er nemmest? (April) 2018 Stor ros af din side
  Vh. Tine

  november 28, 2017 at 7:09 am
 • Maybritt Jetta Pedersen

  Hejsa
  Min datter på 14 år og jeg skal til Barcelona i Juni, . 4 overnatninger. Vil det kunne betale sig for os at købe kortet med seværdigheder og transport?. Min datter og jeg er meget til fun centre, forlystelsesparker og minigolf, kan man finde det i eller tæt på Barcelona?
  Betaler man drikkepenge?. Jeg gør det aldrig i Danmark.
  Mvh
  Maybritt

  februar 22, 2018 at 8:31 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Maybritt

   Ja, jeg synes det er et glimrende tilbud til turister, så jeg ville købe kortet, hvis jeg var jer.

   Der er en del gode aktiviteter at blive inspireret af i denne guide: https://www.timeout.com/barcelona/barcelona-for-kids

   Ja, man kan godt betale drikkepenge i Barcelona, men det er lidt ala her i Danmark som jeg har forstået det. Ikke normalt at gøre for f.eks. en kop kaffe, men hvis man har fået god service på en restaurant i forbindelse med et måltid, så er det god stil at give de her 10-15% i drikkepenge… Det er i hvert fald min ‘huskeregel’ 🙂

   Rigtig god rejse til Barcelona.

   februar 23, 2018 at 11:44 am
 • Cecilie Jensen

  Hej

  Tak for en fin guide! vi skal bo tæt ved metrostationen Sant Antoni, men jeg kan ikke rigtig lure, om metrotoget fra lufthavnen går dertil eller hvad den nærmeste station er. Kan du hjælpe?
  På forhånd tak! 🙂

  marts 10, 2018 at 12:18 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Cecilie

   Nærmeste station som lufthavnstoget stopper på er vist Passeig-Gracia.

   marts 15, 2018 at 8:06 am
 • Steen

  Hej
  Vi skal til Barcelona midt april. Vi skal bo her – Paseo de la Ribera 65-68 Sitges. Er det muligt at komme dertil i tog/bus? Hvad vil en taxi evt. koste?

  God side du har fået lavet.

  april 2, 2018 at 10:13 am
 • Charlotte G

  Hej Kristoffer

  Jeg har meget nytte af din fine blog.
  Jeg skal rejse alene til Barcelona først i maj. Det er første gang jeg skal til byen. Jeg ankommer til lufthavnen kl22 og er usikker på om jeg er tryg nok til selv, at tage toget og metroen til hotellet. Jeg har rejst mange steder alene.
  Hvad synes du en halvgammel kvinde som jeg skal gøre?

  Mange hilsner
  Charlotte

  april 10, 2018 at 6:16 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Charlotte

   Umiddelbart tænker jeg, at det ikke vil være noget problem, men det afhænger måske også af, hvor dit hotel ligger? Skriv gerne navnet på hotellet her, så kan jeg lige tjekke området dér 🙂

   april 11, 2018 at 7:33 am
 • Charlotte G

  Hej Kris
  Mange tak for hjælpen.
  Det er Hostal Lesseps som ligger ved metrostoppestedet Lesseps. Jeg har tjekket ruten fra lufthavnen til hotellet. Og det let og overkommeligt ud. Men som sagt har har jeg aldrig været i Barcelona før

  april 13, 2018 at 11:57 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Charlotte

   Ja, dér ville jeg være ganske rolig og bare tage med det offentlige 🙂

   God tur.

   april 16, 2018 at 7:31 am
 • Charlotte G

  Mange tak for hjælpen Kris.
  Jeg glæder mig allerede utroligt meget.
  Jeg vil bla se Montserra og Dalis museum i Figueres. Så det skal nok blive en god tur.
  Og så er det dejligt at jeg kan forberede en masse ting hjemmefra. Derfor er din blog et must.
  Solskins hilsner
  Charlotte

  april 19, 2018 at 1:19 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Det var så lidt!

   Det lyder fedt!
   Ja, jeg elsker også selv at have styr på så mange praktiske detaljer som muligt hjemmefra 🙂

   God rejse!

   april 23, 2018 at 7:32 am
 • per

  Hej Kristoffer
  vi lander med skib i Barcelona, og skal bo Carrer Ferran, har læst der kører shutle bus fra havnen men kun til middag og vi kommer efter denne tid, kan du anbefale noget der ?? vi regner med at tage toget til lufthavnen når vi skal hjemad, hvilken station er nemmest derfra ?? mvh

  august 19, 2018 at 7:23 pm
 • Ditte

  Idag koster en taxa fra lufthavnen 35-40 euro😊

  november 30, 2018 at 2:27 pm
 • Madiha

  Hej Kristoffer

  Hvis man køber et Barcelona kort, gælder det så også transport til/fra centrum og lufthavn om aften?

  januar 30, 2019 at 11:33 am

Skriv en kommentar