Restauranter i Barcelona – Her er tre gode & billige steder

rejsekris barcelona mad

Efter en veloverstået uges ferie i Barcelona vil jeg lige dele mine anbefalinger af tre glimrende restauranter. Der er tonsvis af fremragende spisesteder i Barcelona – her er tre af mine favoritter, der ikke udelukkende serverer tapas 😀

Vi lægger ud med en italiensk perle i det gotiske kvarter.

Cachaca – en fantastisk restaurant

restaurant barcelona

I det ekstremt charmerende gotiske kvarter i Barcelonas centrum finder vi Cachaca, der i mine øjne er en lille perle. Faktisk endte vi med at spise her to gange på vores rejse, hvilket ellers er en sjældenhed for mig, da jeg elsker at prøve nye steder.

Det var dog ganske enkelt så godt første gang, at vi måtte komme tilbage og prøve lidt flere af stedets glimrende pastaretter.


Det er en ekstremt hyggeligt indretter restaurant, der hurtigt bliver fyldt, så det kan være en fordel at komme tidligt – vi var her omkring kl 21, hvilket var ca en halv time før restauranten blev fyldt. Så tidligt i Barcelona er altså kl 21 😀

Første gang fik vi begge en pastaret, delte en flaske (virkelig god) vin og fik dessert.

Prisen for dette var blot 52 euro (ca 387 kr) – det er jo virkelig, virkelig billigt, når man tænker på at vi også er midt i turistcentrum af en af Europas mest populære rejsemål.

Jeg kan virkelig anbefale denne restaurant i Barcelona, hvis du leder efter en hyggelig stemning og fantastisk god, italiensk mad.

Der blev i øvrigt snakket italiensk fra køkkenet, hvilket jo altid er et meget godt tegn.

Se website.

Asian Noodles & Sushi – billig & god takeaway nær Ramblaen

god mad barcelona


Den sidste dag inden vi skulle flyve hjem om aftenen ville vi gerne have en lidt let frokost, så vi lod tankerne glide mod Asien.

Jeg havde godt set ‘Asian Noodles & Sushi’ på Google Maps et par gange, når jeg havde søgt efter gode restauranter i Barcelona, men jeg havde lidt ignoreret stedet.

Man kan sgu’da ikke både være beliggende tæt på Ramblaen, være billig og lave både god sushi og nudler? Det lød for godt til at være sandt.

Det var det dog ikke, da vi endelig slog vejen forbi den meget uprætentiøse restaurant/takeaway-biks.

Der er tre små bar-borde i restauranten, så man kan altså godt spise der og det gjorde vi da også.

sushi barcelona
Lidt af menukortet.

Det var en virkelig god og igen billig oplevelse, der i den grad kan anbefales.

Se website.

Restaurant Petra – katalanske specialiteter i hyggelige omgivelser

rejsekris barcelona mad
En glad Rejsekris… Der muligvis bør blive bedre til at tage mad-billeder i fremtiden.

Denne restaurant fik jeg anbefalet af Spain by Hanne, der i øvrigt har fantastisk mange gode tips til Barcelona, og den skuffede ikke.

Her slog vi vejen forbi til frokost og blev bestemt ikke skuffede. Stedet bliver omtalt som en restaurant, hvor man får serveret katalanske retter “som mor laver dem” og hvis det er tilfældet, så får de katalanske børn altså rigtig god mad derhjemme 😀

Igen er her tale om en restaurant, der ligger i hvad der må betegnes som turist-centrum, så det er nemt lige at komme forbi for de fleste rejsende.

Der er ikke så meget andet at sige – prøv det, hvis du gerne vil spise lokal mad, der ikke nødvendigvis skal være tapas.

Se website.

Jeg håber, du kunne bruge denne lille guide til restauranter i Barcelona og at du får en fantastisk rejse til den herlige by.

Læs meget mere om rejser til Barcelona her.

Har du f.eks. styr på transporten fra Barcelona lufthavn til centrum?

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler