Fra Bangkok Lufthavn til Centrum – Transport fra Suvarnabhumi til hotellet

Thailand er et af mine yndlingsrejsemål og jeg ved, at mange danskere deler kærligheden til Thailand. For mange starter rejsen til Thailand i Bangkok Lufthavn, så lad os tage en guide til, hvordan man nemmest kommer fra Bangkok Lufthavn til hotellet i centrum af Thailands hovedstad.

Seværdigheder på Phuket – 15 forslag til oplevelser og aktiviteter

Skal du til Phuket, eller går du med overvejelserne om at booke en ferie dertil, har jeg her samlet en liste over de mest spændende og smukke seværdigheder og oplevelser på Phuket. Har du aldrig været på Phuket før, kan du virkelig glæde dig til en storslået oplevelse på alle parametre.

2 uger i Thailand – Koh Phangan (Full Moon Party), Koh Tao & Bangkok

Her i juni var jeg på en 14 dages rejse til Thailand, hvor turen gik forbi Koh Phangan, Koh Tao og Bangkok. Læs om Full Moon Party, gode strande og min rejse herunder.

Koh Phangan – En overraskende flot & spændende ø i Thailand

Koh Phangan var vores sidste ferieø på rejsen til Thailand og det var en ø, der overraskede mig ekstremt positivt. Glem alt om full moon party – Koh Phangan er meget mere end det!

Første rejse til Thailand – 9 ting der overraskede mig

I løbet af min en måneds rundrejse i Thailand skrev jeg løbende ned, hvad der overraskede mig ved landet.

Koh Tao – 3 dage i en bungalow ved stranden

Det blev til 5 nætter på Koh Samui inden turen gik med færgen nordpå til Koh Tao.

5 dage på Koh Samui – Anbefaling af hotel & oplevelser

Efter 5 dage på Phi Phi med godt vejr gik turen østpå til Koh Samui – vores første stop i den thailandske golf.

Phi Phi rejseblog – Guide til hoteller & øerne generelt

Vi spenderede 5 dage på Phi Phi og blev vilde med øen, hvor det er muligt at kombinere afslapning på et afsides resort med summende byliv og masser af action.

Fra Railay til Koh Lanta – 3 dage med regn på Lanta

Efter tre dage med svingende vejr i Railay var det på tide at tage en beslutning; skulle vi fortsat blive i Krabi-området og udforske øerne dér (hvor vi vidste, at vejret måske var ret vådt) eller tage østpå til Koh Samui, hvor vejret notorisk er bedre i august?

3 dage i Railay – Thailands flotteste strande?

På vores 30 dage i Thailand var første stop, efter 2 hæsblæsende dage i Bangkok, Railay. Railay er et meget lille område i den større Krabi-region, hvor velkendte øer som Phi Phi og Koh Lanta også ligger.

1 2