Koh Phangan – En overraskende flot & spændende ø i Thailand

Koh Phangan var vores sidste ferieø på rejsen til Thailand og det var en ø, der overraskede mig ekstremt positivt. Glem alt om full moon party – Koh Phangan er meget mere end det!

Første rejse til Thailand – 9 ting der overraskede mig

I løbet af min en måneds rundrejse i Thailand skrev jeg løbende ned, hvad der overraskede mig ved landet.

Koh Tao – 3 dage i en bungalow ved stranden

Det blev til 5 nætter på Koh Samui inden turen gik med færgen nordpå til Koh Tao.

5 dage på Koh Samui – Anbefaling af hotel & oplevelser

Efter 5 dage på Phi Phi med godt vejr gik turen østpå til Koh Samui – vores første stop i den thailandske golf.

Phi Phi rejseblog – Guide til hoteller & øerne generelt

Vi spenderede 5 dage på Phi Phi og blev vilde med øen, hvor det er muligt at kombinere afslapning på et afsides resort med summende byliv og masser af action.

Fra Railay til Koh Lanta – 3 dage med regn på Lanta

Efter tre dage med svingende vejr i Railay var det på tide at tage en beslutning; skulle vi fortsat blive i Krabi-området og udforske øerne dér (hvor vi vidste, at vejret måske var ret vådt) eller tage østpå til Koh Samui, hvor vejret notorisk er bedre i august?

3 dage i Railay – Thailands flotteste strande?

På vores 30 dage i Thailand var første stop, efter 2 hæsblæsende dage i Bangkok, Railay. Railay er et meget lille område i den større Krabi-region, hvor velkendte øer som Phi Phi og Koh Lanta også ligger.

Min rejseguide & gode råd til Bangkok – Seværdigheder & Aktiviteter

Jeg er netop returneret til Rejsekris HQ efter at have tilbragt 1 måned i Thailand. Det var min første rejse til Asien, så jeg havde svært ved at finde ud af, hvad jeg skulle forvente. Mit første møde med Asien var Bangkok, hvor jeg i alt tilbragte 4-5 dage.

Hotel i Bangkok – Anbefaling af gode & billige hoteller i Bangkok

I forbindelse med min rundrejse i Thailand i sommeren 2017 har jeg brugt en del tid på at undersøge hoteller i Bangkok, hvor vi starter rejsen med et par dages storbyferie. Lad det være sagt med det samme – man får meget for pengene i Bangkok også når man skal finde et godt hotel.

Turen går til Thailand til sommer

Jeg kan i dag introducere en helt ny kategori her på rejsebloggen – nemlig Thailand. I går aftes bookede jeg nemlig flybilletter til Bangkok og ser frem til at skulle være i Thailand i lidt over 1 måned fra slutningen af juli.