Den bedste feriebolig i Toscana – med pool & fænomenal udsigt

Pool i Toscana

Jeg er netop hjemvendt efter min sommerferie, der tog mig forbi Paris, Rom og Toscana. I den forbindelse vil jeg fortælle om vores feriebolig i Toscana, som jeg uden tøven gerne vil udråbe som den bedste feriebolig jeg har sat ben i. Er du på udkig efter en feriebolig med pool i Toscana? Så bør du kigge med herunder.

Airbnb rabatkode

Jeg bookede ferieboligen via Airbnb (det gør jeg faktisk som oftest, når jeg rejser). Brug min Airbnb rabatkode ved at registrere dig på dette link: www.airbnb.dk/c/kfons?s=8. Så får du 131 kr i rabat, når du booker en feriebolig hos Airbnb.

Feriebolig med pool tæt på Firenze

Efter en del søgninger efter ‘feriebolig tæt på Firenze’ på Airbnb fandt jeg denne fantastiske perle. Stedet hedder La Ghiandaia og ejes af Lucca & Silvia, der uden tvivl er de flinkeste Airbnb-hosts jeg har haft fornøjelsen af.

Det kan nogen gange godt virke en smule tvunget, når man skal small-talke med sin vært, men med Lucca & Silvia var det hurtigt at føle, at de vitterligt går op i, at man skal have et godt ophold hos dem.

Feriehus tæt på Firenze

Parret ejer hele stedet og bor selv i et hus, der ligger ved siden af. Det betyder også, at man er i gode hænder og altid kan få svar på spørgsmål om f.eks. nærliggende restauranter. La Ghiandaia er nemlig beliggende halvanden kilometer inde på en privat grusvej i et område, hvor der ingen større byer er.

Nærmeste by hedder Lucolena og der er ca 45 kilometer nordpå til Firenze. Der er dog en by (Figline) ca 20 minutters kørsel fra stedet, hvor der bl.a. er et stort supermarked og flere restauranter.

Der er tale om et klassisk ‘agriturismo’ i Toscana; en gammel borg-bygning, der er blevet restaureret og nu er delt op i ferielejligheder. Udefra ser stedet således ud:

toscana ferielejlighed

Den bedste udsigt

Det bedste ved hele stedet er uden tvivl beliggenheden. Man har simpelthen den mest vidunderlige udsigt ud over et klassisk Toscana-landskab. Jeg forsøgte at fange udsigten med mit kamera, men det er svært at indkapsle, hvor fantastisk den egentlig er.

Udsigt fra poolen

Vores ferielejlighed – Rosa

Som tidligere nævnt bookede vi vores ferielejlighed i Toscana på Airbnb. Vi faldt over den lejlighed, der hedder Rosa. En ganske fin ferielejlighed med god plads og et stort badeværelse. Dog var køkkenet placeret udenfor i ‘entreen’, hvilket var lidt træls, når varmen var værst.

Det er dog nok mit eneste kritikpunkt af stedet. De tykke mure holdt varmen ude selv i juli, hvor temperaturen på daglig basis var over 35 grader. Således var vi sikret et fint indeklima, der gjorde det muligt at sove godt – vigtigt når man er på ferie! 🙂

Poolen er naturligvis til fri afbenyttelse for alle stedets gæster. Der var fuldt booket, da vi boede der, men alligevel var der god plads ved poolen og altid liggestole nok til alle – noget der ikke gør sig gældende ved alle ferieboliger med pool i Toscana!

Udover poolen er der også en lille fodboldbane, bordtennisbord samt 2 mountain-bikes til fri afbenyttelse. Ganske rart, at det er muligt at få brændt lidt energi af.

Anmeldelse af ferielejlighed

Min anmeldelse på Airbnb

For at bo på La Ghiandaia er det nødvendigt at have lejet bil – det er ganske enkelt umuligt at komme til stedet på anden vis. Som tidligere nævnt ligger det langt fra større byer og offentlig transport, men man skal også på af en halvanden kilometer lang grusvej, der stiger ret kraftigt.

Så hvis du leder efter en feriebolig i Toscana med pool i de bedste omgivelser, så bør du tage et kig på La Ghiandaia.

Ferieboligerne kan bookes via Airbnb. Ejerens profil, hvor de forskellige ferielejligheder kan bookes, finder du på dette link: https://www.airbnb.dk/users/show/1175092

Få rabat på Airbnb

Hvis du er ny til Airbnb, kan du benytte min rabatkode, der giver 172 kr i rabat på din første booking. Du skal blot tilmelde dig via mit link her: www.airbnb.dk/c/kfons?s=8.

God ferie! 🙂

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

4 kommentarer

 • Ontripdk

  Hold da op, det ser godt ud. Så kan det ikke bliver mere italiensk 🙂 Tak for tip det må vi huske hvis vi kommer på de kanter.

  august 5, 2015 at 12:52 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Præcis, det er essensen af Italien og i særdeleshed Toscana 🙂

   august 5, 2015 at 1:04 pm
 • Marian F Ringdal

  Hei. Skal bo på dette stedet i september. Flyr til Psa. Hvordan kommer vi oss raskest hit? Tog? Og går det ofte?
  Mvh Marian

  august 22, 2018 at 10:33 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Marian

   Nej, det ligger et godt stykke oppe i bjergene i en meget lille landsby ved navn Lucolena. Jeg tror det bliver svært, hvis I ikke lejer bil til jeres rejse for at være ærlig…

   Alternativt kan I måske aftale noget med ejerne, der kan sørge for hentning, men uden en bil vil I være “fanget” i jeres lejlighed uden at kunne handle ind eller komme til restauranter. Så jeg vil faktisk ikke anbefale at rejse dertil uden en lejebil…

   Håber I finder ud af noget og får en god rejse til Toscana uanset hvad.

   august 30, 2018 at 9:48 am

Skriv en kommentar