Pool i Toscana

Jeg er netop hjemvendt efter min sommerferie, der tog mig forbi Paris, Rom og Toscana. I den forbindelse vil jeg fortælle om vores feriebolig i Toscana, som jeg uden tøven gerne vil udråbe som den bedste feriebolig jeg har sat ben i.

Er du på udkig efter en feriebolig med pool i Toscana? Så bør du kigge med herunder.Booking.com

Feriebolig med pool tæt på Firenze

Efter en del søgninger efter ‘feriebolig tæt på Firenze’ på Airbnb fandt jeg denne fantastiske perle. Stedet hedder

Agriturismo La Ghiandaia og ejes af Lucca & Silvia, der uden tvivl er de flinkeste Airbnb-hosts jeg har haft fornøjelsen af.

Det kan nogen gange godt virke en smule tvunget, når man skal small-talke med sin vært, men med Lucca & Silvia var det hurtigt at føle, at de vitterligt går op i, at man skal have et godt ophold hos dem.

Feriehus tæt på Firenze

Parret ejer hele stedet og bor selv i et hus, der ligger ved siden af. Det betyder også, at man er i gode hænder og altid kan få svar på spørgsmål om f.eks. nærliggende restauranter. La Ghiandaia er nemlig beliggende halvanden kilometer inde på en privat grusvej i et område, hvor der ingen større byer er.

Nærmeste by hedder Lucolena og der er ca 45 kilometer nordpå til Firenze. Der er dog en by (Figline) ca 20 minutters kørsel fra stedet, hvor der bl.a. er et stort supermarked og flere restauranter.

Der er tale om et klassisk ‘agriturismo’ i Toscana; en gammel borg-bygning, der er blevet restaureret og nu er delt op i ferielejligheder. Udefra ser stedet således ud:

toscana ferielejlighed

Agriturismo i Toscana med den bedste udsigt

Det bedste ved hele stedet er uden tvivl beliggenheden. Man har simpelthen den mest vidunderlige udsigt ud over et klassisk Toscana-landskab. Jeg forsøgte at fange udsigten med mit kamera, men det er svært at indkapsle, hvor fantastisk den egentlig er.

Udsigt fra poolen

Vores ferielejlighed

Som tidligere nævnt bookede vi vores ferielejlighed i Toscana på Airbnb. Vi faldt over den lejlighed, der hedder Rosa. En ganske fin ferielejlighed med god plads og et stort badeværelse. Dog var køkkenet placeret udenfor i ‘entreen’, hvilket var lidt træls, når varmen var værst.

Det er dog nok mit eneste kritikpunkt af stedet. De tykke mure holdt varmen ude selv i juli, hvor temperaturen på daglig basis var over 35 grader. Således var vi sikret et fint indeklima, der gjorde det muligt at sove godt – vigtigt når man er på ferie! 🙂

Poolen er naturligvis til fri afbenyttelse for alle stedets gæster. Der var fuldt booket, da vi boede der, men alligevel var der god plads ved poolen og altid liggestole nok til alle – noget der ikke gør sig gældende ved alle ferieboliger med pool i Toscana!

Udover poolen er der også en lille fodboldbane, bordtennisbord samt 2 mountainbikes til fri afbenyttelse. Ganske rart, at det er muligt at få brændt lidt energi af.

Anmeldelse af ferielejlighed

Min anmeldelse på Airbnb

For at bo på La Ghiandaia er det nødvendigt at have lejet bil – det er ganske enkelt umuligt at komme til stedet på anden vis. Som tidligere nævnt ligger det langt fra større byer og offentlig transport, men man skal også på af en halvanden kilometer lang grusvej, der stiger ret kraftigt.

Så hvis du leder efter et agriturismo i Toscana med pool i de bedste omgivelser, så bør du tage et kig på La Ghiandaia.

Opdatering 2022 – stedet er nu på Booking.com, hvor man altid kan booke med gratis afbestilling, så det anbefaler jeg.

Se mere om stedet og book online her.

God ferie! 🙂

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Discovercars.com er det bedste sted at søge efter billeje. Der kan du sammenligne priser på billeje hos de bedste selskaber som Avis, Hertz, Europcar m.m..
  • Escapeaway er et rejsebureau, hvor du selv kan vælge fly og hotel, men hvor du får samtidig får al trygheden og garantien ved en pakkerejse
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Flypenge.dk kan skaffe dig op til 4.500 kr i kompensation pr passager, hvis du har oplevet forsinket eller aflyst fly indenfor de sidste 3 år.

Om Rejsekris

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk skriver jeg om mine egne rejser og udarbejder samtidig rejseguides til bl.a. seværdigheder, transport og overnatning. Mit mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge din rejse hjemmefra, så du trygt kan tage afsted med ro i maven og styr på alle detaljer. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.