Seminyak på Bali – Luksusvilla med pool & mine oplevelser

Mit sidste stop på rejsen til Bali var i Seminyak, der er et meget turistet område tæt på Kuta, hvor øens lufthavn ligger. Efter at have rejst hele Bali rundt og boet både i luksus-bungalow med egen pool og i telt i regnskoven så jeg frem til mødet med øens notoriske turist-epicenter.

Nusa Lembongan – Ferieø 30 minutters sejlads fra Bali

I dette indlæg fra min rejse til Bali forlader vi faktisk Bali for en kort stund. Turen går nemlig til Nusa Lembongan, der er en mindre ø ca 30 minutters sejlads øst for Sanur på Bali. Læs mere om, hvad Nusa Lembongan er for et sted i dette rejseblogindlæg.

I Obamas fodspor – bor i telt ved Jatiluwih rismarkerne på Bali

Vores rundrejse på Bali har nu taget os forbi Mayong Village og Menjangan/West Bali Nationalpark på øens nordvestlige spids. I dette indlæg kommer jeg ud af min komfortzone, da jeg skal bo i telt midt ude i en regnskov.

Menjangan og West Bali Nationalpark – Snorkeltur, luksus med egen pool & lækkert hotel i nationalparken

På Balis nordvestlige spids ligger nationalparken West Bali National Park og øen Menjangan. Vi havde to overnatninger i området, en i absolut luksus og en inde i selve nationalparken. Begge dele var fantastiske oplevelser – dem fortæller jeg mere om i dette indlæg.

Rejse til det ægte Bali – risterasser og møde med lokale familier

Jeg er taget på endnu en længere rejse til det sydøstasiatiske, denne gang til den indonesiske perle, Bali. Det er blevet studeret rejsevlogs og der er lagt et knivskarpt program for vores rejse, så læs med herunder og bliv inspireret af mit rejseprogram.