Hvor skal man bo på Bali? De 6 bedste områder & gode hoteller 🌴

I denne rejseguide fortæller jeg om de bedste områder på Bali og kommer med gode tips til, hvor man skal bo, når rejsen til til den indonesiske ferieperle.

bali

Bali er i mine øjne det perfekte rejsemål, der ganske enkelt skal opleves.

Jeg besøgte første gang Bali, da jeg havde mit eget rejsebureau og sammen med to kollegaer rejste Bali tynd for at finde de bedste områder, hoteller og oplevelser.

Det betød, at vi ikke brugte så meget tid i de klassiske ferieområder, men i stedet var på udkig efter “det rigtige Bali”.

Det synes jeg, at vi fandt og derfor vil jeg herunder slå et slag for, at du også prøver at opleve nogle af de mindre kendte områder, hvor oplevelserne måske er lidt mere autentiske.

Jeg lover dog, at jeg også har et par af de kendte ferieområder på listen – for de er jo populære af en grund 😀

Og lad os så komme igang med guiden: hvor skal man bo på Bali?

Bedste områder på Bali

bali

Hvis du har travlt eller trænger til et hurtigt overblik, så er her de bedste områder at bo på Bali:

 • Sidemen – det ægte Bali med rismarker & gode hoteller ⭐️
 • Canggu – bedste område for unge & surfere 🕺🏻
 • Ubud – kendt ferieområde med smuk natur 🌴
 • Nusa Lembongan – fantastisk ferieø 30 min fra Bali 🏝
 • West Bali National Park – nationalpark uden mange turister 😎
 • Nusa Dua – bedste område for luksushoteller (nær lufthavnen) ✈️

Klik på ferieområdets navn herover for at se de bedste hoteller i området.

Herunder går jeg i dybden med de enkelte områder og kommer med anbefalinger af hoteller.

1. Sidemen – det ægte Bali ⭐️

Sidemen var, da jeg første gang rejste til Bali 2018, et meget ubeskrevet blad på internettet. Det var svært at finde særlig meget information eller f.eks. rejsevideoer på Youtube.

Det må man sige har ændret sig, især efter at rejse-vloggeren “Lost Leblanc” har kastet sin kærlighed på Sidemen.

Jeg forstår dog i den grad kærligheden for i dette område finder man et mere autentisk Bali end i f.eks. Ubud, der i flere årtier ellers er blevet udråbt til at være stedet at rejse hen, hvis man gerne vil opleve at bo i rolige omgivelser ude i rismarkerne.

Se de bedste hoteller i Sidemen her.

I min egen video fra Bali viser jeg netop et hotel vi boede på, der ligger i rismarkerne og med en fantastisk udsigt fra infinity-poolen:

Hvis du gerne vil bo i et område, hvor turismen godt nok har fundet vej, men på en relativt rolig måde, så er Sidemen et rigtig godt bud.

Der er mange gode hoteller at vælge imellem, men de er bygget med respekt for området.

Der findes ikke som sådan et centrum eller en storby i Sidemen-området, så det er et område man bor i, hvis man bare gerne vil nyde sit gode hotel, måske tage på et par udflugter og ellers bare komme helt ned i tempo på sin afslappende ferie.

Sidemen er beliggende ca 55 km fra Balis lufthavn og man kan dermed godt tage til Sidemen som sit første stop på rejsen til Bali.

Jeg kan anbefale at booke en privatchauffør hjemmefra, der så står i ankomsthallen og venter på en – så er der styr på denne del af rejsen hjemmefra og ingen stress ved ankomst.

Hoteller i Sidemen

Af hoteller i Sidemen kan jeg virkelig anbefale Samanvaya Luxury Resort & Spa, hvis I rejser til Bali uden børn, da hotellet er kun for voksne.

sidemen bali hotel

Dér fik jeg i restauranten et af mine bedste måltider på hele Bali-rejsen – det er ærligt talt et af de bedste hoteller jeg har boet på og det får da også en score på 9,2 ud af 10 på Hotels.

Jeg boede på et almindeligt værelse, men man kan også bl.a. booke en luksus-villa med privat pool, hvis det skal være ekstra lækkert.

Se flere billeder, priser og book hotellet her.

Hvis I rejser til Bali med børn eller hotellet ikke falder i jeres smag, så er der masser af andre muligheder i alle prisklasser i Sidemen.

Indtast jeres rejsedatoer og se de bedste hoteller i Sidemen her.

Jeg lavede selv lige en søgning og fandt et rigtig godt, billigt og familievenligt hotel, der også ser decideret fantastisk ud:

sidemen hotel bali

Dette hotel hedder Cepik Villa Sidemen – se mere om hotellet og book online her.

Nu er jeg komme i humør til at researche, så lad os se nærmere på nogle flere gode hoteller i Sidemen.

Wapa di Ume Sidemen er indbegrebet af luksus i en af Balis mest billedskønne landskaber.

Wapa di Ume Sidemen

Hotellet er placeret i et landskab af frodige rismarker og tropiske skove, hvilket skaber en næsten magisk baggrund for dit ophold.

Værelserne er indrettet i en elegant, balinesisk stil med moderne bekvemmeligheder.

Mange af værelserne har egen privat pool og terrasse, hvorfra du kan nyde den betagende udsigt over rismarkerne og de nærliggende bjerge.

Wapa di Ume Sidemen pool

Men det, der virkelig sætter Wapa di Ume Sidemen et skridt foran andre hoteller i området, er dets fokus på velvære og afslapning. Hotellet har et førsteklasses spa-område, hvor du kan forkæle dig selv med en række traditionelle balinesiske behandlinger.

Derudover tilbyder de guidede yogasessioner og meditation, som får dig til at føle dig både fysisk og mentalt genopladet.

Hvis du ønsker at opleve Bali fra sin mest luksuriøse side, samtidig med at du er omgivet af uspoleret natur, så er Wapa di Ume Sidemen stedet for dig.

Se flere billeder og book her.

Hvis du er ude efter en mere budgetvenlig, men stadig rigtig god oplevelse i Sidemen-området på Bali, så er Patal Kikian Villas stedet at bo.

Hvert værelse har en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab, som inkluderer rismarker, floder og bjerge. Det giver en følelse af ro og fordybelse i naturen, der er ganske unik for stedet.

Faciliteterne er skræddersyede til dem, der søger et afslappende ophold.

Patal Kikian Villas restaurant
Ikke den værste udsigt fra en hotel-restaurant, hva?

Der er en dejlig swimmingpool, hvor du kan køle af i de varme timer, og naturligvis en restaurant, der får rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Så her får du både skønheden i Balis natur og en høj standard af service og komfort, alt sammen til en pris, der er overkommelig for de fleste.

Se flere billeder og book her.

2. Canggu – bedste område for unge & surfere 🕺🏻

Så rejser vi sydvest på til Canggu, der ligger på Balis sydvestlige kyst i forlængelse af andre populære ferieområder som Kuta og Seminyak.

Jeg boede selv i Seminyak på Bali, der egentlig også snildt kan anbefales, hvis du gerne vil bo i et ferieområde, hvor der er masser af butikker, restauranter og generelt et byliv, der er til at tage at føle på.

Canggu er et område, der er lige en anelse mindre turistpræget end Seminyak og især et område, der er populært blandt digitale nomader.

Se de bedste hoteller i Canggu her.

Derfor finder man i Canggu en perlerække af lækre Instagram-værdige cafeer, restauranter og barer.

Du kan bl.a. besøge den populære Copenhagen Canggu, der er ejet af et dansk par:

Canggu ligger ud til stranden, så her er også masser af beach clubs, hvor Finns Beach Club er en af de mest populære. Området er i sagens natur også meget populært blandt surfere.

Som område vil jeg anbefale Canggu til unge mennesker og par, der gerne vil have lidt gang i den, men ikke på den helt vilde “Australiere på weekendtur” stemning som der er inde i Kuta.

Jeg kan også anbefale denne rejseblog på engelsk, der går i dybden med Batu Bolong Beach i Canggu.

Hoteller i Canggu

I og med, at Canggu i efterhånden en del år er blevet hypet af influencere, så er her også en lang række gode hoteller.

Herunder deler jeg nogle af de steder i Canggu jeg selv vil overveje at booke mig ind på, når jeg skal til Bali næste gang.

Hvis du drømmer om luksus og ønsker at opleve det bedste af Canggu, er COMO Uma Canggu stedet for dig.

COMO Uma Canggu

Dette luksushotel er perfekt for den stilbevidste rejsende, der ønsker en unik og uforglemmelig Bali-oplevelse.

Med sin beliggenhed direkte ved stranden er det det rigtige sted at bo, hvis du vil dase i solen, prøve kræfter med surfing eller blot nyde udsigten til det azurblå hav.

COMO Uma Canggu pool
Penthouse-suiten med en enorm privat pool og havudsigt.

Designet her er elegant og moderne, med hver en detalje nøje udvalgt. Flere værelser har naturligvis også havudsigt, og nogle har endda egen pool.

Det koster naturligvis også derefter, men hvis du vil have et luksushotel med muligheden for egen pool i Canggu, så er muligheden her i hvert fald.

COMO Uma Canggu swimmingpool
Der er naturligvis også en fælles pool – der er faktisk flere fordelt på resortet.

Så hvis du søger en blanding af æstetik, topmoderne faciliteter og balinesisk charme, er COMO Uma Canggu et glimrende valg.

Se flere billeder og book her.

Og så til et hotel jeg synes er overraskende billigt!

Hvis du vil bo lige ved stranden uden at sprænge budgettet, så er ASTON Canggu Beach Resort et glimrende valg.

ASTON Canggu Beach Resort
Værelse med havudsigt til en god pris…

Dette resort giver dig førsteklasses beliggenhed og komfort til en meget fair pris.

På ASTON Canggu Beach Resort er faciliteterne mange, og du kan nyde en dukkert i den skønne swimmingpool, eller slappe af med en god bog i solsengen – endda med havudsigt fra toppen af hotellet.

ASTON Canggu Beach Resort pool

Så hvis du leder efter et sted med en afslappet atmosfære, fantastisk beliggenhed og uden at tømme pungen, så er ASTON Canggu Beach Resort det oplagte valg for dig.

Her får du værdi for pengene og en ægte Canggu-oplevelse lige ved stranden.

Se flere billeder og book her.

Hvis du søger noget lidt anderledes og drømmer om at have din helt egen villa med privat pool, så er La Numa Villas Canggu det perfekte sted for dig.

Her kan du opleve en unik og personlig atmosfære, mens du nyder den balinesiske sol i din egen private oase.

Og det bedste af det hele er, at priserne her er overraskende gode, hvilket gør det til et oplagt valg for dem, der søger luksus på budget.

La Numa Villas Canggu privat pool villa
Der er flere forskellige villaer – alle har dog privat pool.

La Numa tilbyder smagfuldt indrettede villaer, der er spækket med komfort og bekvemmeligheder.

Dette sted får konsekvent gode anmeldelser fra tidligere gæster, der fremhæver den fremragende service, de hyggelige omgivelser og den gode valuta for pengene.

Se flere billeder og book her.

3. Ubud – familievenligt ved de kendte risterrasser 🌴

Ingen rejseguide med titlen ‘hvor skal man bo på Bali’ kan skrives uden at nævne Ubud.

Ubud er muligvis det mest kendte område på Bali og det ville i den grad også være en skam at rejse hele vejen til den indonesiske ferieø uden at bruge en dag eller et par overnatninger i Ubud.

ubud bali

Når du ser på feriebilleder fra dine bekendte, der har rejst til Bali eller søger efter Bali-billeder på Google, så er det da også ofte risterrasserne og naturen omkring Ubud, der ses.

Se de bedste hoteller i Ubud her.

ubud hotel
Maya Ubud Resort & Spa er beliggende i decideret skønne omgivelser.

I Ubud er der bl.a. de episke risterrasser, hvor du ikke kan komme udenom Tegallalang og den kendte Monkey Forest, hvor man kan komme helt tæt på de små tyveknægte 😀

 

Filmen ‘Eat, Pray, Love’ er filmet i og omkring Ubud og det var da også denne, der for alvor gjorde Ubud til en must-visit destination for mange.

I Ubud er der masser af byliv, men på en lidt mere laidback måde end nede i Kuta, Seminyak og Canggu.

Der er et stort fokus på bl.a. yoga og du finder mange retreats, hvor der f.eks. kun er vegetar-mad og måske serveres der heller ikke alkohol.

Ubud er Bali på godt og ondt: fantastisk smuk natur blandet med en hel del turister, men det vil være en skam at rejse til Bali og ikke besøge Ubud.

For familier med børn er Ubud et skønt område med masser af sjove oplevelser.

Hoteller i Ubud

Du finder Ubud i hjertet af Bali, så husk at booke et hotel med pool, da du altså ikke lige har en strand rundt om hjørnet.

Hvis jeg havde frit valg på alle hylder, så ville jeg nok vælge at booke mig ind på Maya Resort & Spa i Ubud, der ser således ud:

ubud hotel pool

Hotellet har flere udendørs swimmingpools og man kan også få sin egen villa med privat pool som vi kender det fra så mange andre hoteller på Bali.

maya hotel ubud bali

Se flere billeder og book hotellet med prisgaranti her.

Lad os se nærere på et par andre af de bedste hoteller i Ubud.

Puri Sebali Resort er indbegrebet af balinesisk luksus kombineret med en uovertruffen beliggenhed.

Puri Sebali Resort privat pool
Et af de mange værelser, der har privat pool.

Hotellet er placeret højt oppe i bakkerne, så har får man en enestående udsigt over de berømte rismarker, der strækker sig så langt øjet rækker.

Puri Sebali Resort

Værelserne er i en klasse for sig, dekoreret med lokale kunsthåndværk og moderne faciliteter.

Flere har egen privat pool og en terrasse, der er som skabt til at nyde solopgangen over rismarkerne med en kop balinesisk kaffe i hånden.

Hvis du søger en luksuriøs og samtidig autentisk balinesisk oplevelse i Ubud, så tror jeg ikke, at du kan finde mange bedre steder end Puri Sebali Resort.

Se flere billeder og book her.

Kappa Senses Ubud er heller ikke et helt almindeligt luksusresort; det er næsten en oplevelse i sig selv.

Kappa Senses Ubud

Hotellet skiller sig bl.a. ud med sin helt egen specielle vibe, som kombinerer traditionelle balinesiske elementer med et moderne, kunstnerisk twist.

Værelserne er indrettet med en blanding af lokal kunst og moderne design, og hvert værelse har sin egen unikke karakter. Her får du ikke følelsen af at være i en upersonlig hotelkæde, men snarere i en luksuriøs, privat bolig.

Kappa Senses Ubud privat pool
Værelse med pool og udsigt til rismarkerne.

Når det kommer til faciliteter, er der en fremragende restaurant på stedet, som fokuserer på bæredygtige, lokale ingredienser og en menu, der vil tilfredsstille enhver foodies drømme.

Og i ægte Bali-stil er der naturligvis også en stor pool og en anden pool med udsigt over rismarkerne – hvis du da ikke vælger et værelse, der har privat pool (som det jo næsten hører sig til på de her luksushoteller på Bali).

Se flere billeder og book her.

Hvis du vil opleve luksus i Ubud uden at sprænge budgettet og bo lidt tættere på selve byen, så er Alaya Resort Ubud et oplagt valg.

Alaya Resort Ubud

En af de største fordele ved Alaya er dets centrale beliggenhed.

Alaya Resort Ubud værelse
Værelser er super lækre!

Selvom man siger, at det kan være svært at gå rundt på Bali, så bor du her i gåafstand til Ubuds centrum og lige ved den berømte Monkey Forest.

Så hvis du vil have det bedste fra alle verdener – luksus, en central placering og en rimelig pris – så er Alaya Resort Ubud stedet for dig.

Se flere billeder og book her.

4. Nusa Lembongan – fantastisk ferieø 30 min fra Bali 🏝

Jaja, guiden hedder “hvor skal man bo på Bali?”, men jeg tillader mig at snige Nusa Lembongan ind

nusa lembongan


Jeg har skrevet en længere artikel om Nusa Lembongan og har også en video, hvor jeg starter på Nusa Lembongan, men jeg må indrømme, at jeg gør et dårligt stykke arbejde med at vise øen fra sin bedste side:

Se de bedste hoteller på Nusa Lembongan her.

Man kommer til Nusa Lembongan ved at sejle fra ferieområdet Sanur, der er beliggende på Balis østkyst. Derfra kan man i øvrigt også sejle til Gili-øerne, hvis du skulle have de planer.

Nusa Lembongan er blevet kaldt ‘Bali som det var før turisterne kom til’, men det synes jeg ikke er helt sandt. For turisterne har altså også fundet til Nusa Lembongan.

Når det så er sagt, så er her markant mere roligt end ovre på Bali og der findes nogle rigtig fede hoteller, så hvis I rejser rundt på Bali i længere tid, så overvej lige at svinge forbi Nusa Lembongan.

Hoteller på Nusa Lembongan

Lad os se nærmere på nogle af de bedste hoteller på Nusa Lembongan herunder. Jeg starter lige med et luksushotel inden jeg fortæller om stedet hvor jeg selv boede (der dog også var virkelig godt!).

Hvis du vil bo i den absolutte topklasse, så skal du tjekke ind på Batu Karang Lembongan Resort & Spa.

Batu Karang Lembongan pool

Dette resort er anerkendt som et af øens bedste luksushoteller, hvor du kan forvente en udsøgt service og faciliteter af høj standard.

Batu Karang Lembongan restaurant

Batu Karang byder på flere indbydende pools, hvor du kan tage en forfriskende svømmetur og slappe af i de behagelige liggestole.

Resortet er beriget med smukke udsigtspunkter, så du kan nyde den betagende udsigt over havet og øens naturskønne omgivelser.

Batu Karang Lembongan badekar

Værelserne er indrettet med sans for detalje, og du vil straks føle dig velkommen i de smukt designet og komfortable rum.

Så hvis du søger et luksuriøst ophold på Nusa Lembongan, hvor kvalitet, komfort og uforglemmelige oplevelser er i højsæde, så er Batu Karang Lembongan Resort & Spa det oplagte sted at bo på Nusa Lembongan.

Se flere billeder og book her.

Jeg har selv haft fornøjelsen af at bo på Lembongan Bay Shore Huts, og jeg kan varmt anbefale dette glimrende hotel, hvis du værdsætter en afslappet atmosfære og smukke omgivelser.

Lembongan Bay Shore Huts

Her kan du nyde solen ved den hyggelige pool, mens du skuer ud over det havet og lader tankerne flyve.

Man bliver indlogeret i en lille bungalow, hvor man kan trække sig tilbage og nyde roen.

Lembongan Bay Shore Huts pool og restaurant

Selvom resortet tilbyder en oase af ro, er der ikke langt til livlige omgivelser. Med kun en 5-10 minutters gåtur finder du dig selv i Mushroom Bay, hvor et udvalg af restauranter og barer byder på lokale og internationale retter samt forfriskende drikkevarer.

Mushroom Bay er også hjemsted for en fin strand.

Et rigtig fint udgangspunkt for enten at slappe af i paradiset eller at udforske øen.

Se flere billeder og book her.

Og lad os så tage et af de billigere steder at bo på Nusa Lembongan.

Mega Cottages er perfekt for dig, der ønsker at spare på indkvarteringen uden at gå på kompromis med beliggenhed – for her bor man vitterligt på stranden.

Mega Cottages nusa lembongan

Hotellet er meget budgetvenligt, men ligger alligevel direkte på stranden i en af hovedbyerne på Nusa Lembongan, så du vil være i kort afstand af et væld af restauranter og barer.

Mega Cottages strandhotel

Det virker som et sted, der er perfekt til rejsende, der foretrækker at bruge deres penge på oplevelser fremfor overnatningen, men som stadig ønsker at bo centralt.

Værelserne er ret basic, men til gengæld er det billigt, så hvis du er indstillet på, at det (næsten) bare er en seng at sove i, så tror jeg, at det er et rigtig godt sted at bo.

Se flere billeder og book her.

5. West Bali National Park ved Menjangan – her møder du ikke naboen 😎

Jeg medgiver, at dette område på Bali er beliggende relativt langt fra lufthavnen og de mest populære ferieområder såsom Kuta, Nusa Dua, Uluwatu, Sanur og lignende.

Men det er også pointen og grunden til, at du virkelig bør overveje at tage turen til West Bali National Park.

Som videoen herover viser, så kan man vitterligt bo i en nationalpark og opleve den smukkes balinesiske natur på alle tider af døgnet.

Det er lidt en hidden gem på Bali fordi mange ikke overvejer at rejse hele turen op til nationalparken, men når du nu har rejst fra Danmark og om på den anden side af jorden, så vil jeg nu alligevel gerne slå et slag for, at du i det mindste overvejer at slå vejen forbi området her.

Se de bedste hoteller i West Bali National Park her.

Jeg så, at en af de helt store rejse-youtubere netop har været forbi området:

Hoteller ved West Bali National Park

Jeg bor to steder i min video fra nationalpark. Begge var ekstremt gode, så lad mig lige præsentere dem herunder.

The Menjangan by Lifestyle Retreats er det imponerende resort beliggende inde i hjertet af nationalparken.

menjangan bali

Dette sted er intet mindre end en kæmpe oplevelse, og resortet strækker sig over et stort område, hvor naturen er i fokus.

The Menjangan Bali

Her har du muligheden for at vælge mellem mange forskellige typer af værelser.

At bo i hjertet af en nationalpark giver en unik mulighed for at komme tæt på det lokale dyreliv og udforske de smukke omgivelser, som området har at byde på.

The Menjangan pool

Mit ophold på The Menjangan var en uforglemmelig oplevelse, præget af natur og luksus.

Dette sted er det perfekte valg for dem, der ønsker at koble af fra hverdagen og træde ind i en verden af naturskønhed og harmoni.

Dér venter altså oplevelser på Bali som det ikke er alle danske turister, der lige kommer hjem med.

Se flere billeder af hotellet og book online her.

Det andet hotel jeg boede på her i området var Naya Gawana Resort & Spa, og det var også en fuldstændig betagende oplevelse.

Her havde jeg glæden af at bo i en lækker villa, komplet med egen privat pool, hvor jeg kunne dase i solen og tage en forfriskende svømmetur i fred og ro.

Det er sjovt at se videoen jeg lavede (her et par år efter) – nu har jeg boet mere luksuriøse steder, men min glæde dér var virkelig ægte 😀

Naya gawana værelse med privat pool
Min villa med privat pool og et kæmpe udendørs ‘badeværelse’.

Der er mange forskellige værelsestyper – værelse er egentlig et dårligt ord, da man bor i villaer fordelt på et større område, så det føles meget privat.

Resortets faciliteter er af høj standard, og der er rig mulighed for at slappe af, nyde gode måltider og deltage i aktiviteter.

Om du foretrækker spa-behandlinger, udforsker området, eller blot vil ligge ved poolen, så er Naya Gawana stedet, hvor dine ønsker kan blive opfyldt.

Se flere billeder og book her.

6. Nusa Dua – bedste område for luksushoteller (nær lufthavnen)

Nusa Dua adskiller sig markant fra andre populære områder på Bali på flere punkter.

Først og fremmest er det et specielt skabt resortområde, der blev udviklet med henblik på at tilbyde en mere privat, luksuriøs og sikker oplevelse for besøgende.

 • Så her møder du altså ikke et ligeså autentisk Bali som i nogle af de andre områder jeg nævner i denne guide.

Til gengæld er det et område for dig, der søger en mere afslappet og rolig ferie væk fra folkemængderne – måske på et luksushotel som der er mange af her i Nusa Dua.

Nusa Duas strande er kendt for at være nogle af de reneste på Bali. Vandet er krystalklart og perfekt til snorkling og dykning, hvilket ellers ikke umiddelbart er dét Bali er kendt for.

Se de bedste hoteller i Nusa Dua her.

Nusa Dua strand
Strand i Nusa Dua.

En anden unik attraktion er The Bali Collection, et stort open-air shopping- og underholdningskompleks. Her kan du shoppe alt fra luksusvarer til lokale håndværksprodukter, så det er en meget fin oplevelse, når man er på de kanter.

Sammenlignet med mere hektiske og larmende områder som Kuta og Seminyak, tilbyder Nusa Dua en mere afslappet og luksuriøs oplevelse, hvor du kan dyppe tæerne i det rolige hav, udforske farverige koralrev og nyde førsteklasses spise- og shoppingmuligheder i dit eget tempo.

Et godt sted at bo på Bali, hvis du leder efter et ferieområde, hvor der er styr på det hele og du stadig er tæt på de andre populære ferieområder nede på den sydlige del af øen, hvor lufthavnen også ligger.

Hvis du rejser rundt på Bali, så er det et godt sted enten at starte eller slutte din rejse.

Hoteller i Nusa Dua

Så lad mig først starte med et af de bedste hoteller, måske på hele Bali. For det er jo rart at starte eller slutte sin rundrejse på bedste vis 😀

The Apurva Kempinski Bali er et hotel, der uden tvivl repræsenterer luksus i en klasse for sig.

Her kan du forvente at blive forkælet med sublime omgivelser og en service, der stræber efter perfektion.

Hotellets mange faciliteter inkluderer spektakulære pools, eksklusive spabehandlinger og gourmetrestauranter, hvor gastronomi og kvalitet går hånd i hånd.

Man kan naturligvis også booke værelser med privat pool og havudsigt – der er virkelig mange forskellige typer.

The Apurva Kempinski Bali er stedet for dem, der søger det ypperste inden for luksus og komfort.

Se flere billeder og book her.

MERUSAKA Nusa Dua er endnu et luksushotel, der tilbyder sine gæster en fremragende service og sublime omgivelser.

MERUSAKA Nusa Dua

Det er endnu et virkelig godt hotel, men med priser, der er lidt mere overkommelige, hvilket gør det til et attraktivt valg for mange rejsende.

På MERUSAKA kan du forvente værelser, der er smukt indrettede og udstyret med alle nødvendige faciliteter, så du kan nyde et behageligt og afslappende ophold.

MERUSAKA Nusa Dua privat pool villa
I ægte Bali-stil kan man naturligvis også booke sig ind i en villa med privat pool.

Om du ønsker at slappe af ved poolen eller forkæle dine smagsløg på stedets restaurant, er MERUSAKA stedet, hvor dine ønsker kan blive opfyldt.

Tidligere gæster nævner, at det er det ultimative sted for en rolig ferie.

Se flere billeder og book her.

Og så til et hotel med et navn de fleste kender 😀

Holiday Inn Resort i Nusa Dua er en fantastisk mulighed for dig, der leder efter kvalitet og komfort til en rimelig pris.

Hotellet har rummelige, velindrettede værelser og er et attraktivt valg for familier, idet det tilbyder specielle suites, der er perfekt tilpassede til børnefamilier.

Holiday Inn Resort Bali Nusa Dua familievenligt hotel
Et af værelserne med “børneafdeling”.

På dette hotel får du ikke kun værdi for pengene, men også et udvalg af faciliteter, der vil gøre dit ophold endnu mere behageligt.

Her er der muligheder for afslapning ved den store swimmingpool, og børnene kan have det sjovt i børneklubben, mens de voksne kan nyde et måltid i en af hotellets restauranter.

Se flere billeder og book her.

Hvad med de mere kendte ferieområder? 🤯

Dette var min specifikke guide til, hvor man skal bo på Bali.

Betyder det så, at du ikke bør bo i Lovina, Sanur eller Uluwatu?

Bestemt ikke. Særligt hvis man rejser til Bali med børn kan jeg sagtens se fornuften i at finde et stort resort-hotel i Sanur eller booke sig ind i de luksuriøse omgivelser i Nusa Dua.

Rismark Bali


Det jeg faldt for ved Bali var dog nok mere den skønne natur og de oplevelser, der findes når man kommer op i “landet”.

Det er nemt og billigt at hyre en privatchauffør, der f.eks. kan sørge for at transporten fra et område til et andet og gøre det til en oplevelse.

Eksempelvis havde vi en trekking-tur i Mayong Village indlagt på vores transfer fra Sidemen til West Bali National Park.

På den måde føltes det ikke som en lang køretur, men i stedet som en dag med sightseeing, hvor vi så endte på et nyt hotel i et nyt område.

Jeg kan i den grad anbefale at rejse rundt på Bali og ikke blot booke 14 dage på det samme hotel.

Men det er naturligvis helt op til dig 😀

Jeg håber, at du kunne bruge denne rejseguide til, hvor man skal bo på Bali og du nu er blevet klogere på, hvor du skal bo på din rejse.

Ofte stillede spørgsmål om Bali:

Hvad er Bali kendt for?

Bali er kendt for sine frodige grønne rismarker, en rig kulturel arv, traditionelle ceremonier, balinesiske danse og musik. Ud over det er Bali også kendt for sin venlige og varme befolkning, som gør øen til en fantastisk destination for turister, der ønsker at opleve balinesisk kultur og historie. Bali er også kendt for sit havliv, og er et populært sted for dykning og snorkling på steder som Tulamben og Menjangan Island.

Hvor er de bedste strande på Bali?

Bali er kendt som en tropisk paradisø med adskillige smukke strande. Rejsende, der besøger Bali bør ikke gå glip af disse sandstrande, hvor hvidt sand og krystalklart vand mødes på land:

Nusa Dua stranden er et af Balis mest eksklusive og luksuriøse områder, der tilbyder hvide sandstrande og blåt vand. Kuta stranden er berømt for at være et surfeparadis, og er også kendt for sit pulserende natteliv. Seminyak stranden er en anden populær stranddestination, kendt for sine trendy strandklubber og luksuriøse resorts.

Jimbaran stranden er en smuk strand, der er rolig i atmosfæren og berømt for dens fiskerestauranter langs strandpromenaden. Padang-Padang stranden er en malerisk strand, hvor man er omgivet af klipper og træer. Et godt sted at surfe og se dyreliv. Sanur stranden tilbyder en lang strandpromenade, der er ideel til familier og dem der ønsker en afslappende atmosfære. Til sidst, Balangan stranden er mere rolig og uberørt, og anderledes i forhold til de andre strande nævnt ovenfor.

Derudover besøger mange også Gili-øerne eller Nusa Lembongan og Nusa Penida, hvor strandene faktisk er bedre end på selve Bali.

Hvornår er den bedste tid på året at besøge Bali?

Den bedste tid på året at besøge Bali afhænger af dine præferencer og hvad du gerne vil opleve på turen. Generelt er Balis klima tropisk, så det er varmt og fugtigt hele året rundt.
Højsæsonen på Bali er fra juni til august og i december og frem til nytår, og på denne tid af året kan priserne på hoteller være høje og strande kan være meget overfyldte.
Den bedste tid for solrige dage og begrænset regn er fra april til oktober. Dette er også den bedste tid til at gå på opdagelse i øens smukke strande og dykkerspots, og udforske Balis natur og kultur.

 • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
 • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
 • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
 • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler