Rejsetips & ressourcer til din næste rejse

rejsetips Som rejseblogger har jeg en naturlig interesse i at finde de billigste flybilletter, de bedste hoteller, gode restauranter i den by jeg besøger og lignende.

Nogle af mine links herunder er affiliate-links, hvilket betyder, at jeg får en lille procent-del af beløbet, når nogen f.eks. booker et hotel via mit link. Disse links er med til at holde indholdet her på bloggen gratis, så jeg håber, du vil benytte mit link næste gang du booker din rejse, hvis du har fået god nytte af Rejsekris.dk.

Brug eventuelt indholdsfortegnelsen til at hoppe direkte til den sektion, du skal bruge information omkring.

Find billige flybilletter

Expedia – link til website

Expedia er, i mine øjne, en af de bedste rejsesøgemaskiner, når det kommer til at finde billige flybilletter. Expedia har både et lækkert design og er ganske nem at bruge. Du kan også vælge at booke flybilletter & hotel sammen som en pakkerejse og dermed (ofte) spare penge.

Flyforsinkelse kan ramme os alle – læs den store guide til flyforsinkelse og se om du kan få kompensation: Flyforsinkelse.

Hoteller & ferielejligheder

Hotels.com – link til website

Den ultimative portal for hoteller i hele verden er naturligvis Hotels.com. Det kan tælles på en hånd, hvor mange gange jeg har booket hotel uden at have været forbi Hotels.com. Hvis du har læst mine guides til at booke hotel her på siden, vil du også vide, at det er der jeg altid henviser til. Udvalget er enormt, priserne er billige og der er næsten altid tilbud på hoteller i alle storbyer.

Airbnb – link til website

Hvis du skal være afsted i længere tid eller bare gerne vil bo i en ferielejlighed på din rejse, så er det svært at komme udenom Airbnb. Jeg bor efterhånden i ferielejligheder booket via Airbnb på de fleste af mine rejser. Det er lækkert at kunne lave sin egen mad og samtidig føle sig lidt hjemme. Hvis du vil bo som en lokal på din rejse, så book en ferielejlighed via Airbnb.

Se også: Airbnb rabatkode & gode råd

Brug min invitation til Airbnb og få en rabatkupon på 290 kr: www.airbnb.dk/c/kfons?s=8

Transport

Rejsekris guides til transport:

Book billetter til seværdigheder, attraktioner & ture hjemmefra

Get Your Guide – link til website 

Get Your Guide er mit foretrukne website, når jeg skal booke billetter til attraktioner hjemmefra. På Get Your Guide kan man f.eks. booke adgang til alt fra Eiffeltårnet til Colosseum. Der er et stort udvalg af forskellige seværdigheder, attraktioner og ture i hele verden.

Det er ofte både billigere og nemmere at booke hjemmefra, når man skal besøge en verdenskendt seværdighed. Eksempelvis bookede jeg billet hjemmefra til Vatikanet i Rom med Get Your Guide. Det sparede mig i hvert fald 3 timer i kø – dyrebar tid, når man er på storbyferie.

Se også mine guides:

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler