Rejsetips & ressourcer til din næste rejse

rejsetips Som rejseblogger har jeg en naturlig interesse i at finde de billigste flybilletter, de bedste hoteller, gode restauranter i den by jeg besøger og lignende.

Nogle af mine links herunder er affiliate-links, hvilket betyder, at jeg får en lille procent-del af beløbet, når nogen f.eks. booker et hotel via mit link. Disse links er med til at holde indholdet her på bloggen gratis, så jeg håber, du vil benytte mit link næste gang du booker din rejse, hvis du har fået god nytte af Rejsekris.dk.

Brug eventuelt indholdsfortegnelsen til at hoppe direkte til den sektion, du skal bruge information omkring.

Find billige flybilletter

Expedia – link til website

Expedia er, i mine øjne, en af de bedste rejsesøgemaskiner, når det kommer til at finde billige flybilletter. Expedia har både et lækkert design og er ganske nem at bruge. Du kan også vælge at booke flybilletter & hotel sammen som en pakkerejse og dermed (ofte) spare penge.

Momondo – link til website

Danske Momondo er ligeledes en god søgemaskine, når du er på udkig efter billige flybilletter. Jeg starter ofte min søgning efter flybilletter hos Momondo, da jeg er vild med designet og den nemme oversigt over, hvornår det er billigst at flyve.

Tit kan man rykke sin afrejse eller hjemkomst en dag og spare gode penge.

Hoteller & ferielejligheder

Hotels.com – link til website

Den ultimative portal for hoteller i hele verden er naturligvis Hotels.com. Det kan tælles på en hånd, hvor mange gange jeg har booket hotel uden at have været forbi Hotels.com. Hvis du har læst mine guides til at booke hotel her på siden, vil du også vide, at det er der jeg altid henviser til. Udvalget er enormt, priserne er billige og der er næsten altid tilbud på hoteller i alle storbyer.

Airbnb – link til website

Hvis du skal være afsted i længere tid eller bare gerne vil bo i en ferielejlighed på din rejse, så er det svært at komme udenom Airbnb. Jeg bor efterhånden i ferielejligheder booket via Airbnb på de fleste af mine rejser. Det er lækkert at kunne lave sin egen mad og samtidig føle sig lidt hjemme. Hvis du vil bo som en lokal på din rejse, så book en ferielejlighed via Airbnb.

Se også: Airbnb rabatkode & gode råd

Brug min invitation til Airbnb og få en rabatkupon på 290 kr: www.airbnb.dk/c/kfons?s=8

Transport

 

Rejsekris guides til transport:

Tips til destinationen

Yelplink til website

Yelp er min bedste ven, når jeg lander i en ny storby og enten vil finde en god restaurant, café, pub eller lignende. Yelp er ganske enkelt ét stort website med anmeldelser af de føromtalte steder. Hvorfor spise samme sted som de andre turister til overpris, når man kan få god, lokal mad på restauranter, hvor de lokale også spiser?

Yelp findes både som website og app til iPhone/Android. Jeg vil anbefale, at du downloader appen, da du dermed kan benytte ‘søg i nærheden’-funktionen og dermed hurtigt finde en god restaurant tæt på.

Skal vi være venner på Yelp? Ansøg mig og se mine anmeldelser her.

Tripadvisor – link til website

Website meget ala Yelp med anmeldelser fra brugerne. Tripadvisor har dog bl.a. også anmeldelser af hoteller og er pt mere udbredt i f.eks. USA. Du kan også bruge Tripadvisor til at søge efter hoteller og finde priser på tværs af udbydere.

Rejsetilbehør – tasker m.m.

Weekendtasker – link til Asos’ udvalg: kvinder her / mænd her

Mange besøgende på Rejsekris.dk er danskere, der skal på weekendtur til en europæisk storby. Flybilletterne er billige, men der er ikke inkluderet ind-checket bagage. Derfor er det vigtigt med en god weekendtaske. Asos.com har et enormt udvalg, billige priser og gratis fragt til Danmark.

Læs også min guide til køb af weekendtasker.

Book billetter til seværdigheder, attraktioner & ture hjemmefra

Get Your Guide – link til website 

Get Your Guide er mit foretrukne website, når jeg skal booke billetter til attraktioner hjemmefra. På Get Your Guide kan man f.eks. booke adgang til alt fra Eiffeltårnet til Colosseum. Der er et stort udvalg af forskellige seværdigheder, attraktioner og ture i hele verden. Det er ofte både billigere og nemmere at booke hjemmefra, når man skal besøge en verdenskendt seværdighed. Eksempelvis bookede jeg billet hjemmefra til Vatikanet i Rom med Get Your Guide. Det sparede mig i hvert fald 3 timer i kø – dyrebar tid, når man er på storbyferie.

Se også mine guides:

Mine rejseguides – Planlæg din egen billige storbyferie

Vil du selv planlægge & bestille din rejse? God idé! Tag et kig på mine A-Z guides til, hvordan du selv kan planlægge en billig storbyferie.

Listen opdateres løbende.

Rejseguides til Asien på Traveleast.dk

Jeg er medejer af en rejseportal, hvor vi går i dybden med Asien. Rejseportalen har jeg startet sammen med en kammerat, som ejer et rejsebureau med ekspertise i netop rejser til Asien.

Så hvis du gerne selv vil sammensætte din rundrejse til f.eks. Thailand, så anbefaler jeg naturligvis at du får inspirationen på vores website, der hedder Traveleast.dk.

Hvis du ønsker professionel hjælp til at sammensætte din rejse til Asien, så kan du via denne kontaktformular få et gratis og uforpligtende rejsetilbud – læs mere her.