Om & Kontakt – læs om Kristoffer Føns fra Rejsekris.dk

Rejsekris.dk er en rejseblog med fokus på storbyferie. Den er startet af mig, Kristoffer Føns, fordi jeg elsker at rejse og nyder at skrive om mine rejser & videregive gode tips til feriedestinationer.

kristoffer føns

Jeg har tidligere boet i Berlin, hvilket betyder, at jeg har en stak gode tips til den tyske hovedstad, men faktisk ligger min yndlingsby lidt længere mod vest. Det er nemlig uden tvivl London, der er favoritdestinationen.

I foråret 2016 boede jeg i Edinburgh, hvorfor jeg også har et godt tip i ærmet til den skotske hovedstad 🙂

Udover Rejsekris arbejder jeg også på min anden rejseblog, Storbritannien.dk. Derudover driver jeg også en engelsksproget side om London, Londontravelhacks.com. Mit mål med disse sider er at gøre planlægningen af en storbyferie nemmere og samtidig kommer jeg også med historier fra mine egne rejser.

Jeg håber, du får noget ud af dit besøg her på rejsebloggen.

Som du måske har set, er Rejsekris også på Facebook og Instagram. Er du mere til video end det skrevne ord, så har jeg også en Youtube-kanal med rejsevideoer – Rejsekris på Youtube.

Hvis du har spørgsmål til mig, en feriedestination eller noget helt andet, kan du altid skrive en kommentar til et specifikt indlæg.

Kontakt

Jeg tager dog også mod henvendelser pr email, hvor jeg henstiller til nedenstående kontaktformular eller kf(a)rejsekris.dk

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked