Om Kristoffer Føns fra Rejsekris.dk

rejsekris skotland
Rejsekris.dk er en rejseportal med fokus på at hjælpe dig med at planlægge din rejse. Den er startet af mig, Kristoffer Føns, fordi jeg elsker at rejse og nyder at skrive om mine rejser & videregive gode tips til feriedestinationer.

Jeg har tidligere boet i Berlin, hvilket betyder, at jeg har en stak gode tips til den tyske hovedstad, men faktisk ligger min yndlingsby lidt længere mod vest. Det er nemlig uden tvivl London, der er favoritdestinationen.

I foråret 2016 boede jeg i Edinburgh, hvorfor jeg også har et godt tip i ærmet til den skotske hovedstad 🙂

Udover Rejsekris arbejder jeg også på min anden rejseportal, Storbritannien.dk. Derudover driver jeg også en engelsksproget side om London, Londontravelhacks.com og en generel rejseblog på engelsk ved navn Destination Well Known. Mit mål med disse sider er at gøre planlægningen af en rejse nemmere og samtidig kommer jeg også med historier fra mine egne rejser.

Ved siden af rejsesiderne er jeg SEO konsulent og medejer af Savasana.

Fra 2018-2020 drev jeg rejsebureauet, Rejsekris Tours, der skræddersyede rejser til bl.a. London, Skotland og New York, hvorfor jeg har mange gode erfaringer og tips dertil.

Jeg håber, du får noget ud af dit besøg her på sitet.

Som du måske har set, er Rejsekris også på Facebook og Instagram. Er du mere til video end det skrevne ord, så har jeg også en Youtube-kanal med rejsevideoer – Rejsekris på Youtube.

Hvis du har spørgsmål til mig, en feriedestination eller noget helt andet, kan du altid skrive en kommentar til et specifikt indlæg.

Kontakt

Jeg tager dog også mod henvendelser pr email, hvor jeg henstiller til nedenstående kontaktformular eller kf(a)rejsekris.dk

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler