Seværdigheder i Edinburgh – Her er de ting du skal se i Skotland

Edinburgh er en af mine absolutte yndlingsbyer i hele verden og jeg var så heldig, at jeg for et par år siden kunne kalde den skotlandske hovedstad for mit hjem i et halvt års tid. I denne guide vil jeg fortælle om nogle af de bedste seværdigheder og oplevelser i Edinburgh.

Rejse til Skotland – Bilferie til Højlandet med Glencoe og Isle of Skye som rejsemål

Denne rejseguide til Skotland er til dig, der gerne vil opleve noget af det bedste Storbritannien har at byde på. I artiklen her fortæller jeg om min seneste rejse til Skotland, hvor jeg fløj til Edinburgh, lejede bil og kørte til Højlandet med overnatninger i Glencoe og på Isle of Skye. 

Grupperejse til Edinburgh – Jeg var guide for 44 personer

Jeg har for nylig været i Edinburgh, hvor jeg var rejseguide for en gruppe på 44 personer. Herunder vil jeg fortælle lidt om, hvad vi så og hvordan det generelt gik at være guide for en stor gruppe i den skotske hovedstad.

Video: Edinburgh Rejseguide på Rejsekris’ Youtube kanal

Jeg har lavet min første videoguide, hvor jeg viser rundt i Skotlands hovedstad, Edinburgh. I videoen fortæller jeg om alt fra lufthavnstransport til seværdigheder og hoteller mens jeg forsøger at give en række gode råd til en storbyferie i Edinburgh.

Edinburgh & Skotland – se mine billeder & få tips til rejsen

25. maj steg vi ombord på et fly i Edinburgh Airport og vendte snuden hjem mod København. Efter 5 måneder med haggis og daglige ‘wow’ udbrud, når vi kom forbi et nyt gadehjørne. Edinburgh er uden tvivl en af de smukkeste byer jeg nogensinde har sat mine ben i. I dette indlæg kommer en række […]

Eventyret i Edinburgh er begyndt

Efter at have set frem til d. 4. januar siden sensommeren oprandt dagen endelig, hvor min kæreste og jeg satte kursen mod Skotlands hovedstad, Edinburgh.