Transport fra Bergamo lufthavn til Milano centrum

Det er blevet utrolig billigt at flyve fra f.eks. København til Milano, så mange danskere tager dagligt turen til Norditalien. Dog er mange flybilletter til den lufthavn, der kaldes Milan Bergamo, Milan BGY eller Orio al Serio, der altså ikke er placeret i Milano, men derimod i nabobyen Bergamo.

Fortvivl dog ikke – det er ganske nemt at komme fra Bergamo lufthavn til centrum i Milano. I dette indlæg vil jeg beskrive, hvordan du planlægger & køber billetter hjemmefra.

Sådan kommer du fra Bergamo til Milano

transport fra bergamo til milanoDen klart nemmeste måde at komme fra & til lufthavnen i Bergamo er med Terravision busser. Terravision er et international busselskab, der bl.a. også kører busser fra lufthavnene omkring London til centrum, så der er altså tale om et busselskab med styr på tingene og stor erfaring med lufthavnstransport.

Det er således sjældent, at noget går galt eller busserne er forsinkede – omend der naturligvis kan opstå trafikpropper af og til.

Pris for transport fra Bergamo til Milano

En busbillet fra lufthavnen til Milano koster 5 euro eller 9 euro for en returbillet. Der er ikke specielle børnebilletter, men børn under 4 år er dog gratis.

Hvor kører bussen til i Milano?

Busserne afgår fra Bergamo lufthavn og kører til Milan Stazione Centrale, der som navnet antyder er hovedbanegården i Milano og placeret i centrum af byen. Når du skal fra Milano til lufthavnen i Bergamo afgår busserne fra samme sted.

Ruten fra Bergamo lufthavn til Milano ser således ud:

Tidsplan & billetter til bussen

Det tager 1 time at køre fra lufthavnen i Bergamo til Milano centrum. Busserne kører typisk indtil kl 01 og starter igen omkring kl 04 om morgenen. Husk dog altid at tjekke tidsplanen hjemmefra. Du bør også købe billetter hjemmefra, så du er sikret en plads i bussen.

Det er f.eks. ikke sjovt at stå i lufthavnen sent om aftenen og blive afvist ved bussen fordi man ikke har købt hjemmefra – det har jeg selv prøvet, da jeg skulle fra London til Luton en tidlig morgen, hvor samtlige billetter var solgt på forhånd og der derfor ikke var salg i bussen.

Du kan købe billetter & se tidsplaner online på Terravisions hjemmeside.

Så snart du har gennemført ordren får du dine billetter, der skal printes ud og medbringes i bussen. Det er således ikke muligt at vise billetterne på sin smartphone, desværre.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til transporten fra Bergamo til Milano? Skriv endelig en kommentar herunder, det kan være, jeg kan hjælpe 🙂

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Jeg er ekspert i rejser til London & har en bred viden om rejser til mange andre europæiske storbyer. Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her.

4 kommentarer

 • inge Hansen

  Hej Kris.Jeg har med interesse læst din side om transport til og fra Bergamo til Milano centru.
  vi er 2 veninder der skal af sted i næste uge tirsdag til fredag.
  vi har været nødt til at tage et lavpristilbud med et norsk firma der hedder solfaktor. Jeg kan godt se art det får blandede anmeldelser og vi skal bo på Brianza hotel, adressen er via panfilo Castaldi, 16 , hvis det siger dig noget.
  vi har tænkt os at tage bussen teraavision når vi kommer tirsdag formiddag men er mere usikre på hvad der er bedst når vi skal tilbage fredag til aften. Kender du noget til togforbindelserne.
  hvis vi bestiller billet til bussen hjemmefra er den så til en spcifik afgang?.det kan jo være vores fly (ryan air) er forsinket.
  Ingen af os er rejsevant og vi er noget nernøse for den store by Milano er.
  hilsen og på forhånd tak.
  Inge

  september 21, 2016 at 9:54 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Inge

   Ganske fin placering på jeres hotel i Milano – jeg boede selv tæt derpå sidste gang jeg var i byen. I skal næsten prøve den pizza-restaurant, som jeg har skrevet om her: http://rejsekris.dk/god-pizza-restaurant-i-milano – den er meget tæt på jeres hotel.

   Jeg vil ikke anbefale jer at tage toget fra Milano til Bergamo for at komme til lufthavnen. Bestil i stedet billet til bussen hjemmefra, så I er sikret plads på den specifikke afgang.

   I forhold til turen fra lufthavnen til Milano, så ja – som udgangspunkt er jeres billet egentlig til en bestemt afgang. Sidst jeg rejse dertil kunne vi dog nå en tidligere bus end den vi havde billet til, så vi prøvede at komme med og det kunne vi godt. Så mit råd er nok at booke til en bus, der kører ca 30-45 minutter efter I lander. Hvis I er forsinkede må I håbe på deres velvilje – italienerne plejer nu at være meget søde 🙂

   God tur til Milano!

   september 21, 2016 at 10:53 am
 • Burcu

  Hej Kristoffer.

  Hvad hedder rejseplanen i Italien?
  Ankommer nemlig kl 23:50 til bergamo og skal til hovedbanegårde i Milano.
  Hvordan tjekker jeg det?

  januar 13, 2017 at 10:14 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Burcu

   Jeg har lige tjekket tidsplanen hos Terravision (der er link i indlægget) og kan se, at de stopper med at køre kl 23:30. Da jeg stod i samme situation som dig valgte jeg at booke en overnatning på et lufthavnshotel, der ligger 5-10 mins gang fra Bergamo Lufthavn.

   Det var et ganske glimrende lufthavnshotel til ca 700 kr, hvor morgenmaden var inkluderet og ganske god. Har lavet et link til hotellet her: http://rejsekris.dk/link/bergamo-lufthavnshotel

   januar 13, 2017 at 10:44 am

Skriv en kommentar