Rejsebloggen er kommet på Instagram

Rejseblog instagram

Efterhånden som jeg rejser mere og mere, får jeg taget flere fede rejsebilleder og derfor har jeg oprettet en Instagram-profil for min rejseblog her. Det er et fedt medie!

Udover at uploade mine egne rejsebilleder, følger jeg nu flere hundrede internationale og danske rejsebloggere, så min “feed” konstant bliver opdateret med billeder fra alverdens fede destinationer. Det er virkelig noget, der inspirerer mig meget og kun forstærker den evige rejselyst, der altid ulmer i mig 😀

De fleste af mine billeder af taget med min iPhone 6, men jeg har fået investeret i et kamera og senest også et GoPro, så nu er jeg godt bevæbnet til min næste rejse, som går til Milano her d. 7. november!

Du skal være hjerteligt velkommen til at følge @rejsekris på Instagram. Herunder har jeg samlet en række af mine billeder, som jeg selv synes er ret fede 🙂

Et billede slået op af Rejsekris ? (@rejsekris) den

Fra vores sommertur, hvor vi kom omkring både Paris, Toscana og altså her i Rom. Fantastisk by omend jeg nok ikke tager til Rom i juli igen 😀

Et billede slået op af Rejsekris ? (@rejsekris) den

Et billede jeg tog, da jeg for en måneds tid siden endnu engang var i London. Vi spiste frokost på Borough Market og gik så op på London Bridge og fik denne fremragende udsigt til Tower og Tower Bridge.

Borough Market er blot et af punkterne i min gratis e-bog, der handler om oplevelser & seværdigheder i London. Du kan få den her.

Et billede slået op af Rejsekris ? (@rejsekris) den

Fru Rejsekris nyder udsigten fra vores helt fantastiske feriebolig i Toscana. Der er jeg simpelthen nødt til at komme tilbage til en dag! Vi bookede ferieboligen med Airbnb – en stor succes. Læs min guide & få en Airbnb rabatkode her.

Her nyder jeg udsigten fra et af mine yndlingssteder i verden; Sacre Coeur i Paris. Billedet er fra vi besøgte Paris i marts, vi vendte tilbage i juli og de lune, lyse aftener var et stort hit!

Er du også på Instagram? Skriv dit brugernavn i en kommentar, så skal jeg nok følge dig! 🙂

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Jeg er ekspert i rejser til London & har en bred viden om rejser til mange andre europæiske storbyer. Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her.

Skriv en kommentar