Hotel i Malmø centrum – Gode hoteller med morgenmad

malmø

Jeg er netop hjemvendt fra en weekendtur til Malmø og i den forbindelse er det på tide at få skrevet en guide til hoteller i Malmø.

Jeg har efterhånden boet på hotel i Malmø en del gange og vil i dette indlæg beskrive 2 gode hoteller i centrum af Malmø, der kan anbefales, når turen går over broen til vores skånske venner. Du får information om hotellerne, ser billeder og priser på overnatning i centrum af Malmø.

Du kan også se hele udvalget af hoteller i Malmø ved at klikke på dette link.

Godt hotel i Malmø med morgenmad

Min første anbefaling går til det hotel jeg netop er hjemvendt fra. Dette hotel er perfekt for alt fra familier til kærestepar på tur, da der er mange forskellige værelsestyper at vælge imellem.

Jeg valgte at booke et Deluxe-værelse, som ser præcis således ud:

Værelset er, som billedet viser, rigtig stort og jeg tror faktisk, det er det største hotelværelse jeg har booket til en ‘storbyferie’, men prisen er ikke derefter.

Man kan naturligvis altid diskutere, hvad man egentlig skal bruge al den plads til, men det er da meget lækkert, at ens hotelværelse ikke er på størrelse med et frimærke – det tror jeg, at alle der har boet på et billigt hotel i London kan skrive under på 🙂

Hotellet hedder Elite Plaza og er en del af en kæde, der bl.a. også har hoteller i Stockholm. Beliggenheden er ganske enkelt perfekt – hotellet er placeret ud til Gustav Adolfs Torv lige i centrum af Malmö’s gamle by.

Et perfekt udgangspunkt hvad enten man skal shoppe, se byens seværdigheder eller bare gerne vil suge den gode stemning, der hersker i byen til sig.

  • På værelserne er der bl.a. minibar, gratis trådløst internet, tv, elkeddel & te/kaffe (faktisk godt udvalg af både kaffe, espresso og koffeinfri kaffe), badeværelse med badekar og store senge. Fremragende!

Man er få minutters gang fra bl.a. Lilla Torg, Kungsparken og Triangeln shoppingcenter. Malmö centralstation er også kun ca 10 minutters gang fra hotellet, så det kan ikke blive meget mere centralt.

Der er gratis morgenmad inkluderet, når man booker et værelse på Elite Plaza og det er virkelig en god morgenmad! Min tallerken herunder vidner om, at mænd i hvert fald kan få deres sult stillet 😀

Der er dog også et stort udvalg af youghurter, müsli, forskellige pålæg og brød, kaffe, juice etc er der naturligvis også. Og et vaffeljern!

Prisen for en overnatning på Elite Plaza i Malmø svinger alt efter, hvornår man booker – sådan er det med alle hoteller i hele verden. Jeg bookede en overnatning ca en uge før ankomst og bookede Deluxe-værelset med sen udtjekning (kl 18 i stedet for kl 12), hvor prisen var præcis 900 kr.

Det er dog muligt at få samme værelse til billigere priser – f.eks. står prisen til 633 kr pr overnatning, når jeg kigger lidt ud i fremtiden nu.

Så jeg vil anbefale, at du klikker dig ind på linket herunder, indtaster dine rejsedatoer og ser aktuelle priser. Direkte link til Elite Plaza Hotel i Malmø, hvor du også kan se flere billeder og booke online – klik her.

Det andet hotel i Malmø centrum

Det andet hotel jeg vil anbefale ligger 100 meter fra det føromtalte – også lige ud til Gustav Adolfs Torv og ‘strøget’ i Malmø. Så endnu et hotel lige midt i centrum tæt på det hele. Dette hotel har jeg boet på 2 gange og kan fortsat anbefale det til alle, der gerne vil bo i centrum af Malmø.

værelse i malmø
Værelse uden vinduer.

Hotellet er større end Elite Plaza og man skal lige være opmærksom på, at der også er værelser uden vinduer, hvilket bliver lidt mærkeligt 🙂 Da jeg boede her sidste gang var det en sidste-øjebliks beslutning, da Øresundsbroen pludselig blev lukket pga storm-varsel.

Derfor var jeg nødt til at finde et hotel i Malmø med ledige senge og jeg endte på et værelse uden vinduer – man kan dog vælge mellem mange forskellige værelser og dermed undgå værelserne uden vinduer.

Her ses et standard værelse – med vinduer 😀

Hotellet hedder Scandic St Jörgen, er 4-stjernet og har naturligvis gratis morgenmad inkluderet i prisen. Det er en glimrende morgenmad buffet, der venter på hotellet – med masser af æg, bacon, youghurt, bagværk og pålæg.

Hotellet har flere forskellige typer af værelser alt efter, hvor stor komfort  der ønskes og hvor mange man er. Første gang jeg boede på hotellet havde vi et 2-mands værelse med udsigt ud over Gustav Adolfs Torv, det var super fedt.

Den slags er naturligvis svært at booke sig til, men prøv at skrive en besked med din booking og ønsk et værelse med udsigt over torvet – hvis det er muligt, så får I det højst sandsynligt.

Prisen for en overnatning på Scandic St Jörgen er i skrivende stund nede på 686 kr. Som tidligere nævnt er der dog tale om dynamiske priser, når man skal finde et hotel – også i Malmø.

Se aktuelle priser, flere billeder og book online ved at klikke her.

Tips til Malmø

Det tager kun en halv times tid at komme fra København til Malmø, så det giver rigtig god mening at besøge den skånske hovedstad på en weekendtur. Jeg kan godt lide følelsen af at være i et andet land, se anderledes butikker og smage på anderledes mad end vi kan i Danmark – selvom man ikke er så langt hjemmefra.

Når pengene eller tiden ikke lige rækker til en ‘rigtig’ rejse til udlandet, så er Malmø et godt bud.

Gode, britiske/irske pubber i Malmø

Jeg vil anbefale alle, der har en forkærlighed for Storbritannien at tage forbi Pickwick Pub, som ligger i centrum af den gamle by – faktisk få minutters gang fra de to hoteller jeg har anbefalet herover. Det er uden tvivl den flotteste britiske pub, jeg har besøgt udenfor selve Storbritannien. Fantastisk flot interiør, godt udvalg af britiske fadøl og cider – og så serverer de også fremragende mad til fine priser.

pub malmø
Pickwick Pub i Malmø

Der er faktisk ganske mange britiske og irske pubber i Malmø. Udover Pickwick kan jeg også anbefale Drumbar på Lilla Torv og Fagans Irish Pub, der også ligger lige i centrum af Malmø.

Det multikulturelle Malmø

Hvis du vil udforske det multikulturelle og lidt alternative Malmø, så stå af ved Malmö Triangeln og gå mod Möllevangstorget. Her er lidt Nørrebro-stemning på den gode måde; mange billige restauranter med mad fra Mellemøsten, billige barer & cafeer og forskellige spændende butikker, f.eks. Beyond Retro, der har mange fede vintage-fund.

Jeg håber, at du får en rigtig god tur til Malmø og at du kan bruge mine tips til hoteller i centrum. Skriv gerne en kommentar, hvis du har spørgsmål enten til hotellerne eller Malmø City generelt 🙂 Ellers kan du måske blive klogere på Malmø på byens officielle hjemmeside, der naturligvis er på dansk 😀

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler