Hotel i Stockholm – Billige & gode i centrum af Stockholm

hotel stockholm

Hovedstaden i vores naboland er et yndet rejsemål for en storbyferie. Det vrimler med spændende seværdigheder og glimrende hoteller i Stockholm – her kan du læse om hoteller i flere prisklasser og booke sikkert online.

Vil du gå direkte til oversigten og se hele udvalget af hoteller i Stockholm, så klik her.

Tjek også min store guide til de bedste spahoteller i Stockholm.

Hotel i Stockholm – Södermalm

Jeg besøgte dette hotel i august 2015 og blevet meget positivt overrasket. Her er tale om et ganske glimrende hotel i Stockholm-bydelen Södermalm, der betegnes som den nok mest trendy for tiden. Det er således her man bør overnatte, hvis man gerne vil være lidt hip 🙂

Ikke desto mindre er beliggenheden også fantastisk, hvis man blot ønsker at bo centralt i Stockholm – det er f.eks. muligt at gå til Gamla Stan på ca 15 minutter og turen er endda super smuk!

Læs også min guide til områder i Stockholm, hvor jeg guider dig til, hvor man skal bo i Stockholm.

Der er naturligvis forskellige værelsestyper på hotellet, men herunder kan du se et, der lignede det jeg boede på – et standardværelse til billigste pris:

Hotellet udmærker sig bl.a. ved at have både gratis internet (WiFi) og morgenmadsbuffet. Det er således et godt valg, hvis du leder efter et moderne hotel i Stockholm med gratis morgenmad. Der er over 300 værelser på hotellet, der dog er populært og derfor bør bookes i god tid.

Personligt bookede jeg en overnatning ca 14 dage før ankomst, hvor der kun var kælderværelser tilbage – man kan dog selv vælge, hvorvidt man ønsker kælderværelse eller normalt værelse med udsigt, når man bestiller.

Medarbejderne på hotellet var super flinke og det bør nævnes, at der er døgnåben reception, så du f.eks. kan få hjælp til at bestille en taxa til lufthavnen om natten.

Prisen for en overnatning ligger på ca 964 kr ved 2 personer. Priserne på hoteller i Stockholm er dog dynamiske, hvilket betyder at den både kan stige og falde alt efter hvor stor efterspørgslen er. Du bør derfor indtaste dine rejsedatoer og finde prisen på det tidspunkt, du overvejer at booke et værelse.

Se flere billeder, aktuelle priser & book et værelse ved at klikke her.

Billigt hotel i Stockholm centrum

Som tidligere nævnt er prisniveauet i Stockholm i nærheden af det vi kender fra København – altså ganske højt. Heldigvis er standarden også derefter, hvilket betyder, at man får ganske meget for pengene i den svenske hovedstad.

Det første hotel jeg vil anbefale er Omena Hotel Stockholm, der ganske enkelt ikke kunne have en bedre beliggenhed – lige i hjertet af byen. Hotellet henvender sig til dig, der gerne vil bo billigt, spare lidt på komforten og have flere penge at bruge ude i byen. Herunder ses et standard-værelse på hotellet:


På plus-siden har Omena Hotel i Stockholm gratis wifi i fællesområderne og en lille restaurant, hvor der kan indtages diverse måltider – selvom der nok findes bedre muligheder få meter fra hotellets indgang, der altså er i hjertet af Stockholm. Børnefamilier (og ikke-rygere) kan glæde sig over, at hele hotellet er røgfrit.

Derudover bør det nævnes, at der på alle værelser er fladskærme med diverse kanaler og et lille tekøkken, som du kan se på billedet herover. Hotellet har hurtig check ind/ud, hvilket vil sige, at man får tilsendt en kode før ankomst og dermed ikke har direkte kontakt med personalet eller skal spilde tid på at checke ind.

Altså, et ganske fint og billigt hotel i centrum af Stockholm. Prisen for en overnatning ligger på ca 500 kr, hvis man er 2 personer i et standardværelse. Du kan se flere billeder, aktuelle priser og søge efter ledige datoer ved at klikke her.

Hotel med lidt mere komfort

Det næste hotel er ikke ligeså billigt, men man får så også lidt mere for pengene, bl.a. når det kommer til design og indretning af værelser. Det er et oplagt valg, hvis man skal på en romantisk storbyferie i Stockholm med sin udkårne og gerne vil have smukke omgivelser, men samtidig bo i centrum af byen.

Hotel Hollsten har en lang række faciliteter, der bl.a. tæller sauna, fitnessrum, gratis trådløst internetadgang på alle værelser og så er der også gratis morgenmad ligesom hotellet har en bar. Her ses et af de finere værelser på Hotel Hollsten i Stockholm centrum:

Jeg hæfter mig, udover det flotte udseende, ved at der er gratis morgenmad, gratis internetadgang på alle værelser og naturligvis også fladskærms TV på dette Stockholm-hotel. Uden tvivl et sikkert, godt valg, når turen går til Sverige.

Priserne for en overnatning på Hotel Hollsten er da også derefter. Som altid varierer priserne en del i forhold til, hvornår man besøger hotellet. Umiddelbart ligger prisen dog på ca 900 kr ved 2 personer i standardværelse. Vil du se nærmere på hotellet, tjekke opdaterede priser og læse mere, så klik her.

Er ingen af de ovennævnte hoteller i Stockholm noget for dig? Tag et kig på linket til hele oversigten (du finder det øverst her i indlægget), så kan du vælge blandt flere hundrede hoteller i alle prisklasser – både de helt billige og de 5 stjernede med spa.

Storbyferie i Stockholm

Stockholm er som bekendt hovedstad i Sverige og dermed et fremragende sted at tage på storbyferie. Vejret i Stockholm kan naturligvis være lidt en udfordring, hvis man har varmt blod i årene, men som dansker vil vinter ikke være meget værre end, hvad vi er vant til herhjemme.

Stockholm er kendt som Nordens Venedig, hvilket siger lidt om, hvilken speciel by her er tale om. Bare tag et kig på kortet herunder, der viser de mange små øer og forgreninger i området omkring byen:

Vil du vide mere om Stockholm og de mange seværdigheder, så anbefaler jeg Visit Stockholm, hvor der også er masser af information om relevante begivenheder. Det kan nævnes, at Stockholm har 3 store fodboldklubber, der alle har en unik historie bag sig; AIK Stockholm, Djurgården og Hammarby, der alle 3 er store rivaler.

Hvis du besøger byen, når der er lokalopgør, bør du forsøge at få billetter til opgøret, såfremt du er bare en anelse interesseret i fodbold. Det er uden tvivl de mest intense opgør i Skandinavien, der kun kan følges af Brøndby-fck herhjemme i Danmark.

Jeg håber, du får en fremragende rejse til Stockholm og finder et godt sted at overnatte.

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler