Hyggelig restaurant i Stockholm med svensk mad

Stockholm Drottninggatan

Jeg var for nylig et smut i Stockholm for at se det danske landshold spille (og tabe) mod Sverige. Stockholm er altid hyggelig at besøge, men jeg må indrømme, at byen tog sig pænere ud, da jeg var der i augusts strålende solskin.

Hvis du overvejer at tage på en rejse til Stockholm vil jeg i hvert fald råde dig til at tage dertil, når det er lidt lysere i vejret.

Vi havde dog en ganske udmærket tur til den svenske hovedstad og besøgte i sær en rigtig god restaurant.

Gunnels Krog i Gamla Stan

Hvis du endnu ikke har været i Stockholm kan jeg hurtigt fortælle, at byen er opdelt i flere forskellige områder, hvoraf Gamla Stan (den gamle by) nok er det sted, hvor alle turister skal hen.

Derfor er der utrolig mange restauranter og barer, der dog kan svinge lidt i kvalitet. Ved hjælp af den geniale app Yelp fandt vi dog frem til en restaurant, der skulle servere ganske glimrende svensk mad.

Stedet hedder Gunnels Krog og er en traditionel, svensk restaurant. Vi blevet taget pænt imod af kromutter, der generelt var ganske flink og sørgede for at bord til selskabet.

På restauranten er der både mulighed for at vælge menuer eller ‘varmretter’. På restaurantens hjemmeside kan du se hele udvalget af mad på menuen og samtidig også bestille et bord.

Der var ret fyldt, da vi kom – det var godt nok også en lørdag kl 19. Ganske glimrende, svenske retter til fine priser, når man tager stedets gode placering taget i betragtning.

Overvejer du en tur til Stockholm? Her er en række gode links til din tur:

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler