Jeg var for nylig et smut i Stockholm for at se det danske landshold spille (og tabe) mod Sverige. Stockholm er altid hyggelig at besøge, men jeg må indrømme, at byen tog sig pænere ud, da jeg var der i augusts strålende solskin.

Hvis du overvejer at tage på en rejse til Stockholm vil jeg i hvert fald råde dig til at tage dertil, når det er lidt lysere i vejret.

Vi havde dog en ganske udmærket tur til den svenske hovedstad og besøgte i sær en rigtig god restaurant.

Gunnels Krog i Gamla Stan

Hvis du endnu ikke har været i Stockholm kan jeg hurtigt fortælle, at byen er opdelt i flere forskellige områder, hvoraf Gamla Stan (den gamle by) nok er det sted, hvor alle turister skal hen.

Derfor er der utrolig mange restauranter og barer, der dog kan svinge lidt i kvalitet. Ved hjælp af den geniale app Yelp fandt vi dog frem til en restaurant, der skulle servere ganske glimrende svensk mad.

Stedet hedder Gunnels Krog og er en traditionel, svensk restaurant. Vi blevet taget pænt imod af kromutter, der generelt var ganske flink og sørgede for at bord til selskabet.

På restauranten er der både mulighed for at vælge menuer eller ‘varmretter’. På restaurantens hjemmeside kan du se hele udvalget af mad på menuen og samtidig også bestille et bord.

Der var ret fyldt, da vi kom – det var godt nok også en lørdag kl 19. Ganske glimrende, svenske retter til fine priser, når man tager stedets gode placering taget i betragtning.

Overvejer du en tur til Stockholm? Her er en række gode links til din tur:

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Discovercars.com er det bedste sted at søge efter billeje. Der kan du sammenligne priser på billeje hos de bedste selskaber som Avis, Hertz, Europcar m.m..
  • Escapeaway er et rejsebureau, hvor du selv kan vælge fly og hotel, men hvor du får samtidig får al trygheden og garantien ved en pakkerejse
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Flypenge.dk kan skaffe dig op til 4.500 kr i kompensation pr passager, hvis du har oplevet forsinket eller aflyst fly indenfor de sidste 3 år.

Om Rejsekris

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk skriver jeg om mine egne rejser og udarbejder samtidig rejseguides til bl.a. seværdigheder, transport og overnatning. Mit mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge din rejse hjemmefra, så du trygt kan tage afsted med ro i maven og styr på alle detaljer. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.