Hotel i Milano – Book billigt & centralt hotel

milano hotel

Mine guides til at booke hoteller er altid blandt de mest populære indlæg her på rejsebloggen. Her er min guide til at booke hotel i Milano.

Det er blevet utrolig billigt at flyve til den norditalienske storby og derfor tager et stigende antal danskere på storbyferie i Milano.

I dette indlæg guider jeg dig til at booke et godt, centralt hotel i Milano til billige priser. Du kan se billeder, priser & jeg giver dig direkte links til booking af de forskellige hoteller.

Vil du se hele udvalget af hoteller i Milano, så klik på dette link.

Læs også min store guide til de bedste områder og steder at bo i Milano.

Godt hotel i Milano centrum – Gratis morgenmad

Grunden til, at guiden til at booke hotel i Milano kommer netop nu er, at jeg selv tager turen til det italienske om en uges tid og i den forbindelse har researchet på gode hoteller i byen. Når jeg skal finde et hotel, uanset hvor i verden det er, følger jeg de samme skridt.

Prisen er naturligvis vigtig, men også sådan noget som gode billeder af hotellet, anmeldelser fra tidligere gæster og hotellets beliggenhed, er noget jeg tager højde for. Jeg vil gerne bo relativt billigt, men stadig på et godt hotel, der ligger i centrum af byen. Og hvis der er gratis morgenmad inkluderet i prisen, så er det også fint!

Mit valg faldt på Marconi Hotel, da dette hotel ligger i centrum af Milano og ser rigtig godt ud, men samtidig kan bookes til en ganske billig pris – og der er gratis morgenmad for alle gæster.

Der er tale om et 4-stjernet hotel, hvor der er 68 værelser, som alle er røgfrie – rigtig rart at være sikker på at komme til en seng, der ikke stinker af røg 🙂

Der er desuden bar på hotellet, døgnåben reception og aircondition på værelserne, så man kan også booke hotellet om sommeren og være sikker på at få sin nattesøvn i et køligt værelse.

Efter min sommertur til Toscana og Rom ved jeg, at aircondition er meget vigtigt, når man besøger Italien om sommeren!

overnatning i milano badeværelse
Badeværelse med badekar.

Dette hotel er i centrum af Milano, hvilket altid er rart, når man er på storbyferie og gerne vil opleve en bys seværdigheder og mærke pulsen.

Det er perfekt, at man ikke skal bruge (alt for) mange penge på taxaer eller offentlig transport, men blot kan gå til de primære seværdigheder.

Prisen for dette hotel i centrum af Milano med gratis morgenmad svinger lidt alt efter udbud & efterspørgsel. Dette er helt normalt for både hoteller og flybilletter, så man er nødt til at indtaste sine rejsedatoer og derefter få prisen på disse datoer.

Jeg kan dog sige, at vi bookede dette hotel ca 2 måneder før ankomst og fik en overnatning til 708 kr for 2 personer. Ganske billigt for at hotel i centrum med gratis morgenmad. Lige nu står den laveste pris til 546 kr.

Se flere billeder, få aktuelle priser & book hotellet online ved at klikke her.

Hotel i Milano med pool

Jeg kan se, at mange danskere efterspørger et hotel i Milano med pool. Og det med god grund – der bliver utrolig varmt i Italien om sommeren, så det kan være en god idé at booke et hotel med pool, hvis man rejser til Italien om sommeren. Min guide til hotel i Rom med pool er også særdeles populært 🙂

Jeg har fundet frem til et par hoteller i Milano med pool, der har fået rigtig gode anmeldelser og generelt virker til at være et super lækre hoteller.

Du kan også vælge at se samtlige hoteller med pool i Milano ved at klikke her.

Hotel De va Ville i centrum af Milano har både swimmingpool og gratis morgenmad. Dette hotel har en decideret perfekt beliggenhed lige midt i centrum af Milano og er perfekt, hvis I gerne vil have et lidt mere luksuriøst hotel på jeres ferie i Milano.

Se billede af poolen her:

Dette hotel ligger bl.a. tæt på Duomo i Milano og har altså både swimmingpool, gratis morgenmad og gratis Wi-Fi for alle gæster. Derudover er der fitnesscenter på hotellet, hvis man skulle ønske at holde sig lidt i gang på ferien.

Prisen for en overnatning på dette hotel ligger typisk på omkring 1400 kr for 2 personer. Få prisen på dine rejsedatoer, se flere billeder og book online ved at klikke på dette link.

Vil du gerne have et billigere hotel med pool, kan du tage et kig på nedenstående, der også lokker med flotte værelser og tagterrasse.

Best Western Hotel Galles – 4 stjerner og god beliggenhed til shopping

Du kender måske Best Western, der er en hotelkæde. Det kan både være en fordel & ulempe at booke et hotel hos en kæde; fordelen er at service, renlighed og det generelle niveau næsten altid er i top – ellers ville kæden ganske enkelt ikke kunne overleve. Ulempen er naturligvis, at hotellerne måske kommer til at ligne hinanden lidt – uanset om man booker hotel i Milano eller Paris.

Dette Best Western hotel i Milano centrum ser dog ud til at være rigtig flot. Se bare billedet af dette værelse:

milano hotel
Flot værelse på hotellet i Milano.

Tidligere gæster på hotellet nævner da også den gode service og den gode beliggenhed som hovedpunkter i deres anmeldelser. Hotellet har en score på 4,2 ud af 5 fra over 1000 anmeldelser af tidligere gæster, så man kan uden tvivl booke dette hotel med ro i sjælen og være sikker på at have en god base på storbyferien i Milano.

Prisen for et værelse starter omkring 700 kr for 2 personer.

Se flere billeder, indtast dine rejsedatoer og book hotellet online ved at klikke her.

Ferielejlighed i Milano – få rabatkode til Airbnb. Du kan også tage et kig på de mange ferielejlighed, der kan bookes i Milano. Jeg har en invitation, der giver dig 135 kr i rabat på din første booking. Klik her og få rabatten.

Hvad skal man se i Milano?

Nu har du forhåbentligt fået styr på et hotel i Milano (og hvis ikke, så skriv en kommentar – måske kan jeg hjælpe, hvis samtlige af de nævnte er fuldt bookede eller I leder efter et billigere hotel). Lad os derfor tage et hurtigt kig på, hvad man skal se i Milano.

Fodbold er i hvert fald en god mulighed. Der er endda to verdensklasse-klubber at vælge imellem. Både Inter og AC Milan er med i toppen af den italienske Serie A hvert år og man har tidligere bl.a. kunne opleve Ronaldo, Ronaldinho, Beckham og Ibrahimovich til fodbold i Milano. Tjek om enten Inter eller AC Milan spiller hjemme på deres websites:

Link til Inter 
Link til AC Milan

Duomo er tidligere nævnt her i indlægget og det er nok de færreste, der tager til Milano, som ikke kommer forbi den imponerende katedral. Klart et “must see” i byen! Læs om Duomos historie her.

Se Leonardo da Vincis Den Sidste Nadver. Er du interesseret i kunst eller har du måske bare læst/set ‘Da Vinci Mysteriet’? Så overvej at tage forbi Santa Maria delle Grazie og se maleriet i levende live.

Har du nogen gode tips til, hvad man skal se i Milano eller kender du et god hotel?

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler