Airbnb rabatkode & gode råd

Airbnb
Airbnb

Som rejseblogger kommer jeg meget omkring og er typisk udenlands et par gange om måneden.

Efterhånden booker jeg flere ferielejligheder via Airbnb end jeg booker hoteller, derfor har jeg skrevet denne guide til Airbnb til dig, der overvejer at booke en ferielejlighed via den populære portal.

Du får også en rabatkode til Airbnb, der giver dig 290 kr til din første booking.

Rabatkode til Airbnb

Først og fremmest må jeg hellere give dig min rabatkode til Airbnb, så du kan blive tilmeldt og kigge på ferielejligheder mens du læser denne guide.

Når du er tilmeldt Airbnb kan du selv invitere venner med din egen rabatkode.

Tilmeld dig Airbnb med min rabatkode & få 290 kr til din første booking – klik her.

Når du klikker på linket herover vil du komme til en side, der ligner den på mit screeenshot herunder og du bliver automatisk tilskrevet de 290 i rabat, når du tilmelder dig Airbnb.

Du kan sagtens tilmelde dig nu og først bruge din rabat senere.

airbnb rabatkode

Typer af udlejere på Airbnb

Der har været sagt og skrevet meget om at booke ferielejligheder via Airbnb & lignende online-tjenester og jeg forstår godt, at du er en anelse ængstelig, hvis du har været vant til at booke hoteller på dine rejser.

I de fleste tilfælde vil de ferielejligheder, der er i udbud hos Airbnb være private lejligheder, hvor ejeren enten ‘rejser væk’, når du booker lejligheden eller vedkommende har lejligheden udelukkende for at udleje den til turister og måske lever af at tjene penge på Airbnb.

Jeg har selv boet ved disse typer og det er faktisk de bedste udlejere; de private, der går meget op i at passe på deres lejlighed og generelt gerne vil være så behjælpelige som mulige med f.eks. at finde gode restauranter i nærheden.

De kender deres nærområde godt og vil gerne hjælpe gæsten (dig) til at få et godt ophold, så de får gode anmeldelser inde på Airbnb 😉

Den anden type af udbydere er professionelle udlejningsfirmaer, der bruger Airbnb, men måske også har deres eget udlejningswebsite. Disse udlejere er en anden størrelse, men dem er der heldigvis ikke så mange af derinde. Disse udlejere kan af og til være lidt svære at få fat på, da det er ansatte i firmaet, som skal svare tilbage.

Tips til at vælge ferielejlighed

Jeg følger altid de samme ‘steps’, når jeg skal finde en ferielejlighed på Airbnb. Den der frygt for at blive snydt sidder jo nok i os alle, når vi skal booke en lejlighed hos en privat i et fremmed land.

Det er dog så heldigt, at der på Airbnb er kotume for, at man anmelder sin vært, når man har boet i en lejlighed. Det er derfor super nemt at navigere udenom de dårlige værter og vælge dem, der har gode anmeldelser.

Personligt booker jeg aldrig en ferielejlighed, hvis ikke der er minimum en anmeldelse. På den måde er jeg sikker på, at der er en person i “den anden ende” og jeg rent faktisk har en lejlighed at være i, når jeg ankommer 🙂

Husk altid at læse anmeldelser fra andre gæster

Beskrivelsen af ferielejligheden skriver værten selv, men anmeldelserne er din sikkerhed for, at der rent faktisk er en god lejlighed at komme efter.

Samtidig kan værter også anmelde gæster, hvilket man bør have in mente, når man forlader lejligheden. Hvis du får dårlige anmeldelser gider ingen værter have dig boende og det står dem frit for at afvise din booking-forespørgsel.

Her er en anmeldelse jeg fik efter at have boet i en fantastiske feriebolig i Toscana:

Jeg overvejede at skrive en længere guide, men interfacet hos Airbnb er virkelig nemt at bruge og det giver næsten sig selv, hvordan man f.eks. kontakter sin vært og lignende.

Skulle du dog have spørgsmål, så skriv endelig en kommentar herunder. Jeg har rejst med Airbnb rigtig mange gange og vil mægtig gerne hjælpe andre rejsende 🙂

Få rabat på din første booking – opret dig hos Airbnb her. Når du har tilmeldt dig får du mulighed for at sende din egen rabatkode til venner & bekendte. Når de tilmelder dig via din rabatkode, får du selv 290 kr i rejsekredit, der dog først kan bruges, når din ven har booket sin første ferielejlighed. Jeg får således også 290 kr i rejsekredit, hvis du bruger min rabatkode til Airbnb, så det håber jeg da, at du vil 😀

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler