Fra Stansted til Central London – Guide til transport med tog & bus

london

Stansted Airport er beliggende knap 60 kilometer nordøst for London, hvilket for de flestes vedkommende betyder, at der enten skal køres med tog ned til Liverpool Street Station, der ligger i Øst-London, bus til samme sted eller f.eks. Baker Street eller Victoria Station.

Kort og godt, så er toget hurtigst og bussen billigst. Herunder fortæller jeg om de forskellige muligheder og guider dig til køb af billetter.

Herunder kan du se, hvordan turen fra Stansted lufthavn til Liverpool Street Station tager sig ud.


Vis stort kort 

Med tog fra Stansted Lufthavn til London

Vælger du at tage toget, sker dette med Stansted Express. Dette tager cirka 45 minutter og jeg synes, det er den mest behagelige metode at komme fra lufthavnen til det centrale London. Toget kører hvert 15. minut og er meget sjældent forsinket, hvilket ikke altid er tilfældet med busserne.

Prisen for en ‘open return’ (en returbillet, der kan bruges på alle datoer) er £32.80. Det er ret dyrt og derfor bør mulighed 2 overvejes, hvis du gerne vil billigt ind til London. En enkeltbillet koster £16.60.

Billetter kan både bookes online på hjemmesiden herunder, hvor der af og til er rabat at hente, hvis du booker i god tid.

Du kan booke din togbillet online hos Train Genius her.

OBS: Du skal skrive ‘London Liverpool Street‘ i søgefeltet.

oyster cardNår du kommer til Liverpool Street St skal du, højst sandsynligt, videre med enten tuben eller en bus til dit hotel.

Offentlig transport er temmelig dyr i London, men der er virkelig mange penge at spare ved at købe et Visitor Oyster Card. Faktisk sparer man 50%  på alle ture, når man køber et Visitor Oyster Card, så det vil jeg tilråde alle, der skal til London at købe.

Der er også penge at spare på selve kortet, hvis man køber det hjemmefra, hvilket kan gøres på VisitBritains officielle webshop her.

Kortet koster 5 pund og man kan så selv vælge om man vil indsætte fra 15-50 pund. Oyster Visitor Card kan både bruges til bus, tube, tog og endda bådture i London.

Med bus fra Stansted Lufthavn til London

Hvor Stansted Express er de eneste, der bruger togsporet, er der flere muligheder ude på landevejene med bussen. Du kan faktisk finde en busbillet til London for helt ned til 6 pund, men så tager det også gerne 70-75 minutter at komme derind.

Her er en oversigt over, hvilket busselskaber, der kører ind til London:

Stansted Lufthavn til London med busHer kan du også se, hvor du kan stå af og vælge Victoria Station i det centrale London eller Baker Street, der ligger tæt på Paddington og Bayswater, hvor der findes mange hoteller. Mangler du et hotel i London? Se min store guide med billige og gode hoteller i London her.

Som det ses på billedet, er prisen for en busbillet fra Stansted til London noget billigere end med toget. Når du skal købe busbilletter er det nemmest at gå hen til billetboden, der ligger ligeud, når man kommer ud i afgangshallen – eller fra en af de mange salgsagenter man møder på turen fra flyet.

Jeg anbefaler

hvis du vil booke en billig busbillet til London, anbefaler jeg at køre med National Express, der er pålidelige og har afgange næsten konstant døgnet rundt. Der afgår forskellige ruter fra Stansted til f.eks. Paddington St, Victoria St og Liverpool Street St.

Billetter koster enten £10 eller £12 for en single og £15 eller £18 for en returbillet afhængigt af ruten.

Book billet til National Express bussen online hos VisitBritain her.

Taxa fra Stansted til London

Hvis I gerne vil med taxa fra Stansted til London, så overvej at booke en minicab hjemmefra. Så står der en mand og venter på jer, når I ankommer og I kender prisen på jeres tur ned til London på forhånd. Det er langt billigere end at tage en almindelig taxa, så jeg vil anbefale at booke en Minicab hjemmefra.

Få overblikket over priser og book online hos MiniCabit her.

Har I styr på de mange oplevelser og seværdigheder i London? Tag et kig på de over 50 muligheder, der er at finde i VisitBritain webshoppen.

Det er ofte billigere at booke f.eks. en tur i London Eye hjemmefra + man sparer køen.

Køb billetter til andre populære attraktioner:

Se også mine videoer om Londons seværdigheder herunder eller læs den store guide til seværdigheder i London her.

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

255 kommentarer

 • Elisa

  Kan man købe retur billet Standsted -London på stationen,når man kommer og er det samme pris som online?
  Mvh. Elisa

  april 12, 2014 at 9:22 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Elisa

   Jep, det kan man. Prisen er den samme uanset om man køber online eller på stationen; 23.40 for en single og 33.20 for en retur (naturligvis britiske pund).

   april 12, 2014 at 9:25 am
 • Elisa

  Tak for venligheden

  april 12, 2014 at 1:03 pm
 • Ali

  Hejsa Kris.

  Jeg skal til Excel i London og hvor meget koster det at tage taxa til denne område ?

  april 13, 2014 at 5:39 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Ali

   Fra Stansted eller Liverpool Street?

   april 13, 2014 at 5:58 pm
  • Else Jørgensen

   Vi er 6 personer der skal fra Stansted lufthavn til hotel Belvedere Norfolk Square London, hvad koster det at tage minibus derfra.
   Venlig hilsen
   Else

   januar 10, 2016 at 9:27 am
   • Kristoffer Føns
    Kristoffer Føns

    Hej Else

    Beklager, men det har jeg ingen erfaring med. Håber I finder ud af det.

    januar 10, 2016 at 4:41 pm
 • Kamilla

  Hej

  Hvis jeg og min veninde vil bestille bus fra Stansted til Victoria London kan vi få en tur/retur til 271,- for 2 personer.
  Men er dette ca. den samme pris, hvis man køber den ved ankomst. Det der er med online bestilling, hvad jeg kan se, er at man skal booke et bestemt klokslet, og det kan jo være lidt risikabelt hvis f.eks flyet skulle være forsinket.

  april 23, 2014 at 7:21 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Kamilla

   Jeg ville ikke være bange for, at prisen er dyrere, når I køber billetten i Stansted. Der er flere forskellige busselskaber, så der er lidt priskrig i gang 🙂 Personligt ville jeg blot købe billet ved ankomst – min teori er, at det er billigere.

   april 25, 2014 at 11:14 am
 • Maiken

  Hej hej 🙂

  Hvordan fungerer det med returbilletter, der købes ved billetboden – skal de så bruges indenfor det samme busselskab, bestemt tidspunkt og fra et fast sted ?
  Jeg smutter nemlig til London sidst i maj, men ved endnu ikke hvor turen ender.
  Eller er det muligt blot at finde et stoppested og betale i bussen, når jeg vil mod lufthavnen igen ? 🙂

  Mvh. Maiken

  maj 6, 2014 at 9:48 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hey hey 🙂

   De skal i hvert fald bruges hos samme selskab, men om der er en fast afgang afhænger vist lidt af, hvem du køber hos. Den ville jeg nok bare tage, når jeg står der.

   Der afgår busser fra mange steder i London, hvor man, som du nævner, blot kan stige ind og betale: f.eks. National Express, hvor du lige kan få overblikket over afgangsteder, priser og tider her.

   maj 6, 2014 at 9:55 am
 • MH

  Hej .. Ville bare høre om busserne køre hele natten.? Ankommer med fly ca. midnat .. Og hvor ender man 🙂
  Vi skal bo i Nord London nemlig.. Og der skal vi jo også ud 🙂

  maj 13, 2014 at 10:10 pm
 • Marianne

  Hej.
  Hvor vil du anbefale man står af bussen. Liverpool Street station eller Victoria Coach Station? Vi kommer fra Stansted lufthavn og skal til hotel Columbia, Lancaster Gate i London.

  Hilsen
  Marianne

  juni 12, 2014 at 6:59 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Marianne

   I jeres tilfælde vil det være nemmest, hvis I står af på Liverpool Street og tager Central Line (den røde) mod vest – den stopper på Lancaster Gate.

   God tur 🙂

   juni 12, 2014 at 7:02 pm
 • Marianne

  Mange tak for dit hurtige svar 🙂

  juni 12, 2014 at 7:10 pm
 • Annette Noesgaard

  Hej Kris.
  Håber du kan hjælpe os, vi skal til London i juli, og vi er 6 voksne. Vi kan se, det er langt det billigste at tage bussen, men er i tvivl om, hvor vi skal stå af, når vi skal bo på hotel lily, 23 lillie road-london
  Med venlig hilsen Annette Noesgaard

  juni 14, 2014 at 1:57 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Annette

   Hvilken busrute har I kigget på?

   juni 16, 2014 at 2:01 pm
 • Line bækgaard

  Hej Kris!
  Jeg skal til London i morgen og lander i stansted lufthavn. Jeg skal derefter til Hotel W som ligger på Leicester square.. What do I do??

  juni 16, 2014 at 5:13 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Line!

   Du kan relativt nemt komme til Hotel W – fed placering forresten 😉

   Tag Stansted Express til Liverpool Street st og derefter Central Line (den røde) til Tottenham Court Road. Derfra kan du gå ned til Leicester Square på en 10 minutters penge 🙂

   God tur

   juni 16, 2014 at 5:24 pm
 • Malene

  Hej Kris 🙂

  Min veninde og jeg skal flyve med Ryan Air til Standsted og kan se at man kan købe billige busbilletter gennem dem, har du nogen erfaring med det?

  Vi skal bo på Kings Hotel, 60/62 Queensborough Terrace tæt på Kensington Graden og kan ikke helt finde ud af om det er lettest at tage til Liverpool Station eller Victoria? (Har aldrig været i London før:) )

  På forhånd tak for hjælpen 🙂

  Mvh Malene

  juni 17, 2014 at 7:38 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Malene 🙂

   Jeg har aldrig selv købt gennem Ryan Air, men det er præcis de samme busbilletter som man kan købe, når man kommer ud af lufthavnen. Jeg mener også, at prisen er den samme – der er blot forskel på, hvem der får kommission for salget 😉 Så I kan roligt bare købe gennem Ryan Air, så er der styr på det.

   Det er lettest for jer, hvis I tager til Liverpool Street st, da I derfra kan tage med Central Line vest på og stå af på Queensway St og så er I en spytklat fra jeres hotel 🙂 Det tager 20 minutter fra Liverpool Street til Queensway.

   juni 17, 2014 at 9:05 am
 • Tenna

  Hej Kris 🙂
  Sikke en dejlig & overskuelig tråd 🙂
  Det virker jo relativt billigt & nemt med bus.
  Tænkte på om du kan anbefale et sted at overnatte? Det gær ikk noget at det er ret primitivt, dog med eget bad & gerne lidt centralt? Aldrig været i London før.
  – Tenna

  juni 17, 2014 at 8:21 am
 • Tenna

  Hej igen 🙂
  Tak for din hurtige tilbagemelding. Det hotel ser hyggeligt ud, men det er desværre optaget når jeg skal derhen (1-3aug) øv

  juni 19, 2014 at 7:52 am
 • Anette

  Hej Kris

  Min mand og jeg lander i stansted kl. 8.00 om morgenen fra cork, Irland og skal videre til Billund 20.30 om aftenen. Kan vi nå at tage en tur til London eller er der andet vi kan gøre i den lange ventetid 🙂

  juni 26, 2014 at 12:32 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Anette

   Helt sikkert – jeg ville tage ind til London og bruge dagen. Der er ganske enkelt ingenting at lave i Stansted og det tager kun 45 minutter ind til Liverpool Street st, der ligger i East London tæt på f.eks. Brick Lane og Tower of London, hvis I vil på sightseeing.

   juni 26, 2014 at 12:38 pm
 • Tenna

  Hej igen.

  Tænkte på om der er andre hoteller du kan anbefale?

  juli 12, 2014 at 8:17 pm
 • Jette

  Hej Rejsekris
  Jeg skal til London med familien i november og vi skal bo i en lejlighed der ligger i/på seren park, restell glose , greenwich. Har du nogen ide om hvordan vi lettes kommer dertil fra Stansted?
  Mvh Jette

  august 21, 2014 at 8:13 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Jette
   Mit forslag: tag toget til Liverpool Street og så har jeg fundet dette link til dig: http://www.rome2rio.com/s/Liverpool-Street-Station/Maze-Hill

   Det vil sige: undergrundsbanen (tuben) fra Liverpool Street til Bank og derefter med overground tog til Maze Hill (det er den station, der popper op, når jeg søger efter Seren Park.

   Håber at det hjælper – god tur 🙂

   august 21, 2014 at 8:22 am
 • Marlene

  Hejsa
  Jeg har fundet ud af at jeg skal tage bus A9 fra lufthavnen til London stratford. Hvad koster det for 2 voksne og 1 barn? Skal jeg købe online eller i bus? Hvis jeg skal med en anden bus fra stoppesteder i stratford til hotellet kan jeg så bruge den samme billet?
  På forhånd tak Marlene

  august 27, 2014 at 7:44 am
 • Heidi Reber

  Hejsa

  Vi skal fra standsted og skal til Victoria, vi skal bo på Dover hotel, (Aleandra var udsolgt…..) hvad vil du anbefale og hvad er det lettest. Bus eller tog ?, vil gerne ende så tæt på Victoria, da jeg rejser med min gamle far..

  Venligst
  Heidi

  august 30, 2014 at 4:48 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Heidi

   Tjekkede lige placeringen på Dover Hotel – det tror jeg, I bliver glade for!

   I kan tage med National Express bussen direkte fra Stansted til Victoria (der er endestationen). Turen tager ca 1 time og 45 minutter og koster 10 pund, uanset om I booker online eller køber i bussen. Busserne kører hvert 20. minut og jeg har endnu ikke været ude for, at der ikke er plads – så mit råd er, at I bare køber billetten i bussen. Husk at have hævet/vekslet pund hjemmefra 🙂

   september 1, 2014 at 8:48 am
 • Anne

  Hej Kris.
  Jeg har lige købt flybilletter ved Ryanair, og valgte at købe en retur togbillet (Stansted – Victoria station) sammen med bestillingen. MEN hvad så nu? Hvordan får man billetterne? I den mail man modtager fra Ryanair, henvises der ikke til togbilletten – der er hverken noget link, eller noget der skal printes ud. (Jeg kan dog se at betaling for togbillen er foretaget) Jeg er helt fortabt…. har du nogen erfaring med hvordan i al verden man får sin togbillet?
  MVH Anne

  august 31, 2014 at 4:42 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Anne

   Beklager, men her kan jeg desværre ikke hjælpe. Jeg har aldrig været i den situation, men jeg forstår heller ikke, at du har kunnet købe en togbillet fra Stansted-Victoria, da der ikke går direkte tog derfra (fra Stansted kører man til Liverpool Street st, hvis det er med toget). Er du sikker på, det ikke er fra Gatwick?

   september 1, 2014 at 8:50 am
 • Christina vejrup

  Hej reksekris.
  Vi tager til London 18 sep og skal hjem igen 21 sep. Nu er vi så lige stødt på et problem .. Stansted Express har sporarbejde den søndag morgen ( skal med fly klokken 8:00) hvad gør vi ? Skal bo på paddington hotel 27 . Håber du kan hjælpe
  Mvh Christina vejrup

  september 2, 2014 at 6:27 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Christina

   Der afgår busser fra Marble Arch – det tager 1 time og 19 minutter i jeres tilfælde og koster 10 pund. Der er passende afgange f.eks. 05:41, 05:56, 06:11 og 06:31.

   Billetter kan I købe i bussen (husk kontanter) eller booke online på http://www.nationalexpress.com/home.aspx . Det tager ca 25 minutter at gå fra jeres hotel til Portman Street, hvor bussen afgår – se dette kort jeg lige har lavet: https://goo.gl/maps/X6r9v

   september 8, 2014 at 7:20 am
 • Johnny

  Hej.
  Tager til London den 11 okt og hjem den 15.
  Lander i Stansted og skal bo på 196 Bishopgate.
  Hvad er nemmest og hvad er billigst – tog eller bus? vi er 4 og der er noget med en gruppe til toget ?

  VH
  Johnny

  september 30, 2014 at 3:24 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Johnny

   Hvis I tager toget til Liverpool St kan I gå de få hundrede meter, der er til 196 Bishopgate, så det vil jeg anbefale.

   Umiddelbart kender jeg ikke til grupperabat i forbindelse med togrejsen.

   oktober 1, 2014 at 12:44 pm
   • Johnny

    Hej igen.
    Jeg har bestilt på nettet en group ticket til 4 – pris retur fra Stansted til Liverpool St. for £64.
    Så der er da lidt at spare.

    Johnny

    oktober 3, 2014 at 11:57 am
 • Sanne

  Hej
  Min mand og jeg skal til London 4.-7. December og kommer til stansted kl 20, går der også tog til London på dette tidspunkt?
  Kan du anbefale et middel hotel i centrum af London prisklassen omkring 2500-4000 kr for tre overnatninger..
  Vi skal på rigtig sightseeing så det må gerne ligge ret centralt.
  Mvh Sanne

  oktober 6, 2014 at 4:33 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Sanne

   Jep, der går også tog, når I lander.

   Har du kigget på mit indlæg om et hotel i London? Det er i hvert fald ganske billigt og ligger helt perfekt. Indlægget er her: https://rejsekris.dk/billigt-hotel-i-london

   oktober 10, 2014 at 9:35 am
 • Morten P

  Hej Kris.

  Vi ( 2 personer) lander i Stansted den 4. november kl. 17. Vi skal bo mellem Paddington st og Lancaster Gate . Er det nemmest at tage bus eller tog ??? Tænker også tidsmæssigt i forhold til pris?

  Håber du har tid og lyst til at hjælpe.

  Mvh
  Morten

  oktober 9, 2014 at 6:20 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Morten

   Jeg vil anbefale jer at tage bussen til Marble Arch og så gå hen til hotellet. Det koster 10 pund og tager ca en times tid. Tog til Liverpool St tager 40 min og så skal I med tube til Lancaster Gate, hvilket tager ca 20 min så vidt jeg husker. Så prismæssigt er bussen langt at foretrække.

   God tur 🙂

   oktober 10, 2014 at 9:37 am
 • Karina Jensen

  Hejsa
  Vi rejser 2 voksne og 2 børn fra Cambridge til London med tog.
  Ved du noget om de 2 for 1 billetter man kan købe hvis man har rejst med toget til London(National rail). Skal den ønskede attraktion så bruges samme dag som man har rejst med toget og om man må vælge flere attraktioner eller det kun er en ?

  oktober 10, 2014 at 12:58 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Karina

   Beklager, men der har jeg hverken erfaring eller viden.

   Håber I finder ud af det og får en god tur.

   oktober 13, 2014 at 8:43 am
 • Søren

  Hej Kris. vi er en gruppe der lander 07.00 i stanstedt og skal til restup på new Kent Road i London. Vi tager toget og vil høre hvor det vil være mest fordelagtigt at stige af igen ?

  oktober 12, 2014 at 6:28 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Søren

   Fra Liverpool Street kan I gå få hundrede meter til Moorgate St og derfra tage Northern Line sydpå til Elephant & Castle. Tjek dette link: https://goo.gl/maps/UVxaB

   oktober 13, 2014 at 8:45 am
 • Karina Jensen

  Hej Kris

  Vi skal rejse fra Stansted til Cambridge med toget og vil høre om det bedst kan betale sig at købe togbilletterne online hjemmefra eller på stationen i Stansted på dagen ?. Det samme gælder fra Cambridge til London.
  Har du kendskab til dette ?

  oktober 20, 2014 at 11:29 am
 • Rikke Jeppesen

  Hej Kris

  Vi er tre modne damer, der til december skal en lille tur til London. Vi har købt togbilletter fra Standsted til Liverpool Street. Derfra skal vi videre til et hotel, der hedder Orchard og ligger Sussex Gardens 86-90. Hvad er nemmest og køber vi billetter nu eller senere?
  Jeg har haft stor glæde af dine sider 🙂

  oktober 27, 2014 at 9:33 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Rikke

   Fedt, at du kan bruge min lille blog! 🙂

   I skal med tuben fra Liverpool Street vestpå. I kan enten tage med Central Line (den røde) til Lancaster Gate eller med enten Circle (Gul) eller Hammersmith & City Line (Pink) til Paddington St. Der er få hundrede meters gang fra begge stationer, så det er lidt underordnet, hvilken I vælger.

   Jeg vil anbefale jer at købe et Oyster Card hver og indsætte f.eks. 20 pund. Så har I i hvert fald til et par ture rundt med tuben. I kan købe Oyster Cards på Liverpool Street station.

   oktober 27, 2014 at 9:39 am
 • Mette

  Hej med dig.
  Tusind tak for din blog- den er støvsuget for alle detaljer.

  oktober 31, 2014 at 9:41 pm
 • Karina

  Hej Kris! Sikke en fantastisk side du har. Jeg håber du kan hjælpe mig, du virker som om du har ret godt styr på det!
  Efter din anbefaling har jeg booket Alexandra hotel, og havde tænkt at tage stanstedexpress expres til Liverpool street – også efter dine anbefalinger.
  Men men men, der er spor arbejde den dag vi ankommer, så man skal tage erstatningsbus for toget, hvilket virker ret bøvlet først at tage togbus, så tog og til sidst tube. Specielt når man aldrig har været der før 🙂
  Derfor, nogen anbefalinger til specifikt disse busruter? Undersøgte og synes fx at Victoria station som dropoff er forholdsvist langt væk.
  På forhånd tak, og tak for en fantastisk god blog! 🙂

  november 4, 2014 at 8:25 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Karina

   Tusind tak for dine rosende ord, dem sætter jeg virkelig pris på!! 🙂

   Nej, det lyder da også ret besværligt.

   Har du tjekket National Express bussen? Den kører rigtig nok til Victoria (der er endestationen), men den gør også stop ved Marble Arch, der kun er 10 minutters gang fra Alexandra. Den vil jeg anbefale jer – til kun 10 pund.

   november 5, 2014 at 11:47 am
 • Omar

  Hej 🙂

  Vi er 3 personer der skal til London her sidst i november. Vi er lidt i tvivl om transporten. Vi ankommer til Stansted og vi skal bo på et hotel i Aylesbury. Er det nemmest at tage bussen til londom -centrum (evt. Liverpool street) og derefter tage metroen til aylesbury eller om der er en nemmere vej?

  Tak på forhånd 🙂

  november 18, 2014 at 10:52 pm
 • Bettina Hvass

  Hej.
  Kan du oplyse mig om, hvordan jeg nemmest og billigt kommer fra Stansted lufthavn (landet kl 12.05 den 18/1) og skal til Newbury Park (holiday inn Express).
  Og retur 21/1/15 skal flyve kl 20.25?
  Skal rejse sammen med en 13 årig.
  Gerne trin for trin, idet jeg vil gerne have styr på det inden afrejsen 🙂
  Hilsen
  Bettina

  december 8, 2014 at 1:56 pm
 • Samantha

  hejsa 🙂

  Vi skal til London en enkel dag, retur samme dag om aftenen. Vi lander i Stansted Lufthavn og vil gerne til Oxford Street. Vi skal mødes med nogle venner som lander i Gatwick Lufthavn. Kan du hjælpe med hvordan vi kommer nemmest til Oxford Street fra Stansted lufthavn og kan vi mødes med vores venner på vejen til Oxford Street. Hvis nu de tager et tog fra Gatwick kører toget så gennem Stansted?:)

  hilsen Samantha

  december 21, 2014 at 5:06 pm
 • Samantha

  Hej

  Vi skal til London den 19/1 og retur samme dag. Vi lander i stansted lufthavn og vil efterfølgende gerne til Oxford street. Vi har kigget lidt og overlever at tage toget fra stansted til Liverpool street st. Hvordan kommer vi så videre til Oxford street?:) er der en nemmere måde end at tage toget.?

  Mvh samantha

  december 21, 2014 at 8:39 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Samantha

   Stansted er nord for London, Gatwick er syd for, så I må hellere aftale at mødes inde i London. Jeg har for nylig skrevet et indlæg om at komme fra Gatwick til London, måske jeres venner kan bruge det? Findes her: https://rejsekris.dk/fra-gatwick-til-central-london

   Når I kommer med toget fra Stansted til Liverpool Street, skal I tage med tubens Central Line (den røde) vestpå. Her kan I stå af på Tottenham Court Road, hvor Oxford Street begynder – det er super nemt 🙂

   december 22, 2014 at 8:32 am
 • Eva

  Hej,
  Vi skal til london nu her d. 27. og er pludselig kommet til at tænke på, om busserne fra stansted lufthavn kører i dagene mellem jul og nytår – og om undergrundsbanerne kører normalt.. Ved du det eller kan du henvise til et sted, hvor jeg kan læse mere?..

  december 25, 2014 at 9:50 pm
 • Anne-Mette

  Hej Kris

  Jeg har allerede besøgt London to gange med en veninde, hvor vi har boet midt i London. Vi har begge gange tagt bussen fra Stansted hvilket har fungeret super godt. Men du kommer mit spørgsmål, jeg skal derover med min kæreste om en månedens tid, vi skal bo i Hammersmith denne gang…. Hvad vil være det nemmeste? 🙂 At tage Stansted Express til Liverpool Street Station og forsætte til Hammersmith med undergrounden. Eller vil det være nemmest og tag bussen? Jeg kan bare ikke overskue hvor jeg skal tag bussen til? Hvad vil det være det nemmeste? 🙂 Prisen er ikke så vigtig, blot det der er nemmest.

  Anne-Mette

  januar 1, 2015 at 5:29 pm
 • Mona

  Hej
  Min datter og jeg rejser i næste måned til London Stansted, vi ankommer ca kl 20 til London. Vi skal bo på hotel Ibis tæt ved Wembley, hvordan kommer vi lettest derud, og hvilken Undergrundsbane ligger tættest på hotellet??

  Mona

  januar 18, 2015 at 6:56 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Mona

   Jeg har lavet en rute til jer (der er flere forskellige muligheder) fra Stansted-iBis Hotel ved Wembley. Se den her: https://goo.gl/maps/X611u

   Den nærmeste undergrundsstation er Wembley Park – god tur 🙂

   januar 19, 2015 at 8:35 am
 • Thorkild

  Hej!
  Vi er 4 voksne der skal til London, Bayswater Fiat 110, Peters Cout Porchester Road. kan det betale at tage en taxi, og er det billiger
  mvh Thorkild

  januar 22, 2015 at 10:29 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Thorkild

   I kan se priser på taxaer og booke online her: link til Minicabit

   januar 22, 2015 at 10:48 am
 • Mona Nielsen

  Mange tak for dit svar. Kan man købe en billet/kort så man kan køre frit med Metro i bus i fx 4-5 dage og er det en fordel?

  Vh Mona

  januar 24, 2015 at 5:39 am
 • Mona Nielsen

  Der skulle stå Metro og bus ?

  januar 24, 2015 at 5:41 am
 • Jeanette

  Hej

  Kan du fortælle mig, om jeg bare kan bestille togbillet til en bestemt dag, uden at vælge tidpunkt for afgang? Synes det ser sådan ud, når jeg prøver at bestille de billige togbilletter.
  Ved du om man kan bruge oystercard i toget til Watford?

  Mange tak for de gode informationer 🙂

  januar 24, 2015 at 11:02 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Jeanette

   Jep, det kan du godt 🙂

   Oyster Card kan kun bruges i Londons zoner, så det dur desværre ikke til Watford.

   God tur 😉

   januar 25, 2015 at 10:42 am
   • Jeanette

    Hej Kris

    Vi er lige kommet hjem fra London, hvor vi havde en fantastisk tur til Harry Potter studiet. Kan fortælle at man godt kan bruge Oyster Card til toget, til Watford Junction, ( pris 4,90 for voksne pr. vej) herfra tager man shuttle bussen det sidste stykke (pris 2 pund, retur, betales kontant)
    Stor oplevelse for alle Harry Potter fans 🙂

    april 6, 2015 at 9:39 pm
    • Kristoffer Føns
     Rejsekris

     Hej Jeanette

     Super fedt, at du deler informationen her! Det er værdsat.

     Jeg skal selv til London igen næste uge og overvejer stærkt at tage til Harry Potter studiet. Har ikke hørt om nogen, der er taget skuffede derfra 🙂

     april 7, 2015 at 8:50 am
 • RPC

  Hej
  Jeg planlægger en til tur London i starten af Maj, men eftersom jeg aldrig har været der er jeg meget på bar bund.. Vi lander i Stansted og skal til adressen; DELORAINE HOUSE, SE8 4PZ LONDON, United Kingdom..
  Jeg ved ikke hvor i London det er, og har derfor meget svært ved at se hvilken bus/tog der ville være optimalt?

  januar 26, 2015 at 8:54 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej RPC

   Jeg vil foreslå, at du tager Stansted Express fra lufthavnen til Liverpool Street St. Herfra kan du fx. tage med Central Line et enkelt stop til Bank, hvorfra du med et DLR tog kan tage til stationen Deptford Bridge, der er i gåafstand fra din destination.

   Se mere via Google transport-tool her: https://goo.gl/maps/UEyyM

   Håber du finder ud af det 🙂

   januar 27, 2015 at 8:48 am
   • RPC

    Tak for det hurtige svar. Jeg har søgt lidt på nettet, og er kommet frem til noget der hedder Oyster Cards. Er det noget du kan anbefale? 🙂

    februar 1, 2015 at 6:41 pm
    • Kristoffer Føns
     Rejsekris

     Jep, det bruger jeg selv, når jeg rejser i London. Helt uundværligt, hvis man tager tube og busser 🙂

     februar 2, 2015 at 11:22 am
 • Erdus

  Hej Kris
  Ud fra alt hvad jeg læser, virker det til at du ved meget! 🙂

  Jeg tager til London her på søndag, og er lidt lost. Jeg skal flyve med Ryanair til London Stansted. Hvad er den nemmeste måde at komme til Firtzroy street på? (Hotel er fitzroylondon)

  Skal jeg tage bus eller tog, og hvad vil det koste?

  Håber du kan hjælpe!

  januar 28, 2015 at 8:25 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Erdus

   Tak tak 😀

   Jeg ville gøre følgende: tage med Stansted Express mod London, stå af på Tottenham Hale og derefter tage med tuben (undergrundsbanen) sydpå til Warren Street – du skal med Victoria Line. Herfra kan du gå 3 minutter hen til dit hotel.

   Det er en rejse, der i alt tager ca en time. Du skal købe billet til Stansted Express og herefter til tuben, hvor jeg anbefaler at du køber et Oyster Card såfremt du skal rejse mere med offentlig transport i London.

   God tur 🙂

   januar 28, 2015 at 10:09 pm
   • Erdus

    Tak for dit svar!

    Lige en ting mere 🙂 – Synes du jeg skal købe billetten til Stansted Express i lufthavnen? Eller gøre det hjemmefra? Er der prisforskel?

    januar 29, 2015 at 9:27 am
 • Ulrik Fuglsang

  Hej Kris…

  Skal til London i maj, og se kamp på Stamford Bridge…

  Vi skal bo på Hilton Euston, tæt på Euston Square…

  Mht. transport til og fra Stansted, kan jeg se, at Easybus har ruter til Baker Street…

  De er ganske billige (8 pund for en retur), men ved ikke lige, om det vil være det rigtige valg, eller om der er bedre løsninger ?

  På forhånd tak

  Vh. Ulrik

  februar 2, 2015 at 5:21 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Ulrik

   Easybus er altid en mulighed, hvis det virkelig skal være budget.

   Jeg har aldrig selv taget den – jeg benytter typisk National Express, hvis jeg skal vil med bus, så jeg kan ikke rigtig hjælpe med Easybus-erfaring. Men Baker Street er i hvert fald få stop med tuben til Euston eller en gåtur på ca en halv time til jeres hotel.

   februar 2, 2015 at 7:52 pm
   • Ulrik

    Hej Kris

    Nej, det er ikke fordi det SKAL være budget, – vil såmænd bare forsøge at få det til at glide nemmest muligt, specielt på hjemturen…

    Hvorfra afgår National Express, og vil det være nemmere, tror du ?

    Tiden kan jo hurtigt blive knap, og flyet venter sikkert ikke på 2 x Jørgensen 😉

    PS. Tak for info…

    Vh. Ulrik

    februar 2, 2015 at 10:23 pm
    • Kristoffer Føns
     Rejsekris

     Hej Ulrik

     Ah okay. National Express kører også bl.a. fra Baker Street (bussen starter nede ved Victoria og stopper bl.a. også ved Marble Arch) – vær opmærksom på, at I skal “haile” bussen eller i hvert fald ligne nogle, der gerne vil med 🙂

     Det tager halvanden time og koster £12.

     Jeg kender som bekendt ikke Easybus, men ved at NationalExpress (næsten) altid kører til tiden og er pålidelige.

     februar 3, 2015 at 11:43 am
 • Inge

  Hej Kris.

  Dejlig at finde en hjemmeside og blog, af en der ved så meget om London.
  Vi skal en tur til London i marts. Vi flyver til Stansted.
  Her efter skal vi til London, Vores plan var at tage til Victoria station. Da vi skal bo på hotel Sidney Hotel London-Victoria, tæt på Victoria Station.
  Vi havde nok overvejet, at tage med bus fra Standsted til Victoria station.
  Men nu er vi da måske blevet lidt tændt på at tage toget, hvis det kan gør til den pris.
  Er det rigtig at man bare bestiller togbilletterne over nettet, og kun skal angive dato, så tager man bare toget når man er klar til det?
  Man tager toget fra Standsted og hvad heder stationen man skal til og skal man skifte undervejs?

  februar 9, 2015 at 2:27 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Inge

   Nu når I skal bo lige ved Victoria St, vil jeg faktisk anbefale jer at tage med National Express bussen. Den kører nemlig til Victoria (det er endestationen) og så kan I gå til hotellet.

   Når man tager toget fra Stansted til London ender man på Liverpool Street St i Øst London og skal derefter med undergrundsbanen til Victoria, der ligger i Vest.

   Så det er nemmest, hurtigst og billigst for jer bare at sætte jer ind i bussen og køre til Victoria 🙂

   God tur.

   februar 9, 2015 at 2:30 pm
 • Inge

  Tak, så bliver det nok bussen vi tager.
  Alle steder når man køber flybilletter, står der at det er billigere og bedre at bestille bus på forhånd. (Og så er man sikker på der er plads).
  Men sådan som jeg læser her, sparer man ikke noget ved at købe billetterne på forhånd, og der er stort set altid plads (og så misser man jo heller ikke sin bus, hvis flyet er forsinket).
  Men er det ikke rigtig at det er billigst at købe er retur bus billet. Frem for 2 enkelt billetter.

  februar 10, 2015 at 1:33 pm
 • Yaser

  Hei, vi er en familie på 6 personer, 2 voksne og 4 barn i mars. Lurer på hva er dem billigste måten å reise fra stansted airport til 2-6 Inverness Terrace, Hyde Park? Er villig til å gå fra stasjonen i 20 min om det blir et billig alternativ.

  februar 11, 2015 at 6:33 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Yaser

   I bør tage med National Express bussen og stå af ved Marble Arch, hvorfra det tager ca 15 minutter at gå til Inverness Terrace.

   I kan købe billetter her: https://rejsekris.dk/link/national-express

   februar 11, 2015 at 2:41 pm
 • Susanne

  Hej Kris…
  Faldt over din hjemmeside og det ser ud som om du er lige dén der ved alt om transport fra Standsted til London + alt andet i London 😀
  Vi skal et smut til London til april – og vi skal bo på Hilton London Tower Bridge, 5 More London Place, Tooley Street, Loondon – og kan ikke rigtig finde ud af hvilken bus vi evt. skal tage – eller om det er lettere at tage toget, og hvor skal vi i givet fald stå af. Kan du eventuelt hjælpe med det?
  Det bliver en udfordring – da vi kan fare vild i en telefonboks 😉
  Håbe du kan hjælpe:-)
  God aften til dig

  februar 13, 2015 at 9:48 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Susanne

   Tusind tak! 🙂

   I kan gøre således:
   – tag med Stansted Express mod London
   – stå af på Tottenham Hale
   – tag med undergrundsbanen (tube) 4 stop sydpå (retning Brixton), linjen hedder Victoria og er blå
   – stå af på King’s Cross St Pancras
   – tag med Northern Line (den er sort) 5 stop sydpå (retning Morden)
   – stå af på London Bridge og gå 5 minutter til hotellet

   Det er meget nemmere end det lyder 😀

   God tur!

   februar 19, 2015 at 11:03 am
 • kenneth

  Hej. Kan du hjælpe med hvordan vi lettest kommer fra stansted lufthavn til kensington close hotel? Vi ankommer torsdag d. 28-5 og skal hjem igen søndag d. 31-5. På forhånd tak for hjælpen og tak for gode oplysninger her på siden! Mvh Kenneth

  februar 13, 2015 at 10:18 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Kenneth

   Det er super nemt!

   – tag med Stansted Express
   – stå af på Liverpool St
   – tag med tuben på Circle Line (den er gul) 15 stop, retning Edgware Road
   – stå af på High Street Kensington og gå 3-4 minutter til jeres hotel

   Turen tager ca halvanden time i alt 🙂

   februar 19, 2015 at 11:06 am
 • Louise

  Hej Kris

  Sikke en informativ og god blog 🙂
  Jeg skal en tur til london sidst i marts og bo på Ibis city i Commercial Street.

  Som jeg kan se det, ville det derfor være lettest at tage toget til Liverpool street og gå til hotellet.

  I den forbindelse har jeg set på deres “30 dage før biletter”, men kan ikke se at man skal vælge et tidspunkt på dagen. Ved du om en billet gælder hele den dag man har valgt og har du nogen erfaring med dette ?

  Eller ville du istedet vælge at tage en bus ?

  Mvh Louise

  februar 16, 2015 at 12:41 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Louise
   Mange tak for rosen 🙂

   Det er helt sikkert nemmest at tage toget og bare gå til hotellet, ja.

   Jep, billetten gælder til alle afgange på dagen, så den kan du roligt booke.

   God tur 🙂

   februar 19, 2015 at 10:59 am
 • Bridda

  Hej Kris

  Sikke en god Blog med information til London-ture-.:)
  Kan du oplyse ca pris på taxa fra Hotel Imperial på Russel Square til London Liverpool Street? Er det i gå-afstand? Eller med bus?

  Mvh Bridda

  februar 19, 2015 at 5:07 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Bridda

   Mange tak!

   Du kan finde information om taxa priser i London her: http://www.taxifarefinder.com/main.php?city=London

   Russel Square er ikke i gå-afstand fra Liverpool Street, men I kan tage tuben til enten Holborn eller Euston og vandre derfra 🙂

   God tur!

   februar 19, 2015 at 7:30 pm
   • Bridda

    Stor tak til dig.

    februar 24, 2015 at 7:31 pm
 • Thea

  Hej Kris.
  Fantastisk side!! Så meget Info på et sted..dejligt

  marts 2, 2015 at 2:08 pm
 • Monika

  Hej Kris

  Ved du om Centralline (tube) er åben/kører døgnet rundt?

  Jeg regner med at booke et hotel nær Oxford street. Jeg skal derfor nå at komme fra X metro til Liverpool st. for at nå Stansted Express toget til lufthavnen og min gate lukker kl 7.00 (vil på forhånd være check in og ingen baggage).

  mvh/Monika

  marts 21, 2015 at 3:32 pm
 • Monika

  Hej Kris – tak.
  Må hellere få kigget lidt på busserne. og tjekke dit hotel indlæg 🙂

  marts 25, 2015 at 6:15 am
 • Susan

  Hej Kris.

  Sikke en fin side, den er virkelig god og til kæmpe hjælp, når man er rejsemongol (som mig) og skal til london for første gang :o)

  Vi er 4 veninder som skal til London i juli og vi har booket det billige hotel du anbefaler (Gresham hotel).

  Min største bekymring er dog tog/bus til og fra lufthavnen (Stansted) til hotellet?
  Vores plan er at tage toget, men hvor skal vi stå af? og skal vi evt. med anden slags transport når vi er stået af toget til hotellet?

  På forhånd tusind tak 🙂

  april 11, 2015 at 3:04 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Susan

   Mange tak 🙂

   Hvis I tager toget, ender I på Liverpool Street St – derfra skal I f.eks. med central line (den røde) i undergrundsbanen mod vest. Her kan I stå af på Lancaster Gate og gå til hotellet.

   april 13, 2015 at 12:09 pm
 • Kristoffer Føns
  Rejsekris

  Hej alle

  Jeg har netop lanceret en ny service, hvor man kan bestille et rejseforslag til flybilletter, hotel og lufthavnstransport i London til kun 399 kr. Læs mere om det her: https://rejsekris.dk/bestil-storbyferie-i-london

  april 13, 2015 at 2:33 pm
 • Mikkel Bjørn-Nielsen

  Hej Kris

  Super inspirerende blok du har.

  Min kæreste og jeg smutter til London, på Lørdag 25.03.2015.
  Vi skal bo på Blades Hotel, 122 Belgrave Road, Victoria

  Vi overvejer at tage bussen til Hotellet. Hvilken bus vil du anbefale os at benytte. Vi ankommer ca kl .08.00 til Stansted Lørdag morgen.

  april 22, 2015 at 8:11 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Mikkel

   I kan tage med National Express hele vejen til Victoria St, så den ville jeg nappe, hvis jeg var jer 🙂 Du kan finde link til National Express i indlægget.

   God tur.

   april 22, 2015 at 8:15 am
 • Camilla

  Hej rejsekris ?
  Min veninde og jeg skal til London her i juni, vi lander i standsted torsdag og skal bo på days hotel waterloo men hvordan kommer vi nemmest der hen? Håber du kan hjælpe? ?

  maj 5, 2015 at 7:52 pm
 • Henriette Zeberg

  Hej Kris

  Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn som på tirsdag skal til London. Vi skal bo på Leisure Inn, 40-41 Leinster Gardens London.
  Hvilken transport vil du anbefale fra Stansted lufthavn til hotellet. Vi lander kl 07.00 i Stansted.
  Vi skal flyve fra Stansted igen fredag kl 0730, hvilken transport fra hotel til lufthavn, vil du her anbefale?

  maj 17, 2015 at 8:04 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Bus til/fra Marble Arch, hvorfra I kan gå til jeres hotel på 15-20 minutter.

   maj 18, 2015 at 3:00 pm
 • Bente

  Hej Kris
  Vi er en familie på 6 der skal til London for første gang. Vi lander i stansted og skal bo på Gresham Hotel 116 Sussex Gardens Westminster Borough London. Hvilken transport vil du anbefale?

  juli 22, 2015 at 12:26 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Bente

   Jeg ville nok vælge Stansted Express til Liverpool Street og derefter tuben til Paddington, hvorfra der er få meter til jeres hotel. Husk at man kan få en billigere billet til Stansted Express ved at booke hjemmefra i god tid.

   juli 22, 2015 at 8:27 am
 • Rikke

  Hej Kris
  Jeg skal en tur til London i næste weekend. Jeg flyver til Stansted og skal derfra til Strand. Jeg vil tage bussen ind til London, men hvor er det nemmest for mig at stå af bussen.
  På forhånd tak.
  Rikke

  juli 25, 2015 at 6:18 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Rikke

   Jeg ville tage den til endestationen Victoria, hvorfra du kan gå over til Strand.

   juli 27, 2015 at 8:52 am
 • Søs Bondesen

  Hej Kris

  Rigtig god side du har her 🙂

  Vi er 2 personer der står og skal til London i sidste uge af november.

  Hvis vi tager de billigste flybilletter lander vi ved midnat i stansted. Vi skal bo i Greenwich – har du en ide til hvordan vi nemmest kommer dertil om natten?

  Det er samme situation hjem, da vi skal flyve ved 7-tiden fra stansted, hvordan kommer vi nemmeste til stansted på det tidspunkt?

  På forhånd tak.

  Mvh Søs

  august 20, 2015 at 12:06 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Søs

   Prøv at indtaste jeres dato og tidspunkter i Google Maps’ ruteplanlægger, så får I en idé om rejseplanen: https://www.google.dk/maps

   Jeg vil dog tro, at I skal med National Express bus på det tidspunkt.

   august 24, 2015 at 10:05 am
 • Luna

  Hej Kris.
  Virkelig fin side, du har her 🙂
  Min veninde og jeg står og skal på tøsetur til London 1-6 okt.
  På hjemrejsen skal vi flyve 8.50 fra Stansted.
  Vi overvejer om det ville være nemmest at finde et hotel i lufthavnsområdet den sidste nat, eller tænker du at transporten til lufthavnen fra centrum er fin om morgenen?
  Vi skal bo på Mitre Hotel på Sussex Gardens i Paddington.
  Vi er lidt usikre på hvad der ville være mest fornuftigt! 🙂
  Mvh Luna

  august 23, 2015 at 8:05 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Luna

   Personligt ville jeg nok bare stå dét tidligere op og så tage rejsen i et stræk. I kan altid komme til Stansted, uanset tidspunktet – fx med National Express busserne 🙂

   august 24, 2015 at 10:06 am
 • Charlotte

  Hejsa

  Vi rejser til Stansted på tirsdag. Ankommer 16.05. Vi skal videre til Holiday Inn Express London Watford Junction, 19 Bridle Path i Watford. Hvordan kommer vi nemmest/billigst fra Stansted til hotellet? Fede råd du giver forresten

  Venlig hilsen Charlotte

  august 25, 2015 at 7:46 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Charlotte

   Watford er lidt omstændig at komme til fra Stansted, så der ville jeg nok pre-booke en bil hjemmefra – en såkaldt Minicab. En pre-booket bil vil være billigere end en taxa. I kan søge efter priser fra forskellige firmaer på Minicabit – link her.

   Med offentlig transport skal I ind forbi f.eks. Liverpool Street og derefter med tube og bus til jeres hotel…

   august 25, 2015 at 9:21 pm
 • Lone

  Hej Kris!

  Tak for svar andetsteds på bloggen.

  Hvis man køber en singlebillet til tuben til zone 1+2, ved du så, hvorvidt man kan skifte metrotog? Eller må man kun køre i et metrotog pr. billet.

  Hilsen Lone

  september 10, 2015 at 7:58 pm
 • Casper

  Hej min kæreste og jeg skal på tur på tirsdag til fredag til London – vi skal bo på Oxford street apartments
  Vi lander i Stansted AirPort – første gang vi skal til London hvad er nemmest når vi lander i Stansted for og komme hen til vores hotel??
  Tak for din tid og fin side

  september 13, 2015 at 11:23 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Nemmest er nok at tage Stansted Express til Liverpool Street og derfra med tuben vestpå.

   september 14, 2015 at 10:04 am
 • Line

  Hej :-).

  Fed informationsrig blog! Credit til dig

  Jeg skal mellemlande i London, Stansted i november og har fra 09.35 indtil 19.30, hvor kursen går mod Danmark. I mellemtiden vil jeg gerne udforske Londons butikker.

  Jeg har forsøgt at finde tog billet tur-retur fra Stansted til Liverpool Street under linket ‘Train Genius’. Dog kan jeg ikke vælge tidspunkt, men blot dato.
  Hvis jeg bestiller lowcost billetten til 16 pund, kan jeg så selv bestemme, hvornår jeg vil fra lufthavnen og til lufthavnen?

  OG btw ift. min situation, vil du så anbefale jeg vælger et andet alternativ?

  september 14, 2015 at 8:50 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Line

   Mange tak!

   Du kan bruge billetten på hele dagen – den gælder ikke et bestemt tidspunkt, så du kan sagtens blot købe den. Det samme gælder den billige billet til toget.

   Mht. alternativ, så afhænger det lidt af, hvad du gerne vil nå at opleve i London. Hvis du vil udforske Østlondon (Brick Lane, Shoreditch, Tower of London) så kan du med fordel tage toget, hvor du lander på Liverpool Street St tæt på førnævnte. Vil du gerne til Vest kan du tage National Express bussen og stå af på Marble Arch, hvor Hyde Park er til den ene side og Oxford Street til den anden (Soho er også tæt på).

   God tur 🙂

   september 15, 2015 at 9:04 am
 • Carsten

  Hej Chris;

  Fine hjemmeside !!

  Vi er en familie på fire der skal til London i efterårsferien.
  Skal vi købe 4 Oyster Cards til vore ture med tog, tube m.m. – eller kan vi nøjes med at køre på det samme kort…..og derved spare 3xkortgebyr a´3-5 pund ?

  Mvh.: Carsten

  september 20, 2015 at 9:36 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Carsten

   I skal desværre købe et kort hver, da man scanner sit kort og derefter går igennem en lille ‘port’. Så hver mand skal have et kort.

   God tur 🙂

   september 21, 2015 at 7:12 am
 • Carsten

  Hej Chris.

  Tak for dit svar:)

  Mvh. Carsten.

  september 21, 2015 at 8:22 am
 • annette sommer

  Hej rejsekris

  skal til London med mine to piger i feb. og skal bo på queens park hoten. queens borough Terrece
  Hvordan er det nemmest, billigst at komme fra stansted.
  hvor mange penge skal man ca. have på det oyster card når man også vil til tower og covent garden, og se bukingham palace, abbey ?
  vh annette

  september 25, 2015 at 11:14 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Annette

   Tag med Stansted Express til Liverpool Street og derefter med tuben til Queensway – I skal med central line (den røde). Køb billetter i god tid, så sparer I penge 🙂

   I kan starte med at indsætte f.eks. 25 pund pr kort – I kan altid indsætte flere penge på kortet derovre.

   september 25, 2015 at 11:17 am
 • annette sommer

  hej
  tak for dit huritge svar.
  vil det være en fordel og bruge oystercard allerede fra stansted eller skal man booke billetter frem og tilbage seperat.

  september 25, 2015 at 11:46 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Så lidt 🙂

   Man kan ikke bruge Oyster Card fra Stansted, så ja – I skal booke specielle billetter til lufthavnstoget ved navn Stansted Express.

   september 25, 2015 at 11:51 am
 • Birgitte Hertz

  Hej
  Vi er 4 der rejser til stansted d 13/11 og er fremme ved 23.30 tiden. Hvordan kommer vi nemmest til backston gardens i kensington. Og jeg kan se ud fra dine andre svar at det vil være billigst at bestille alt transport hjemme fra, eller hvad
  Mvh Birgitte

  september 27, 2015 at 1:07 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Birgitte

   Ja, I bør booke hjemmefra. Jeg vil umiddelbart anbefale jer at tage med en National Express bus til Marble Arch, hvorfra I skal med en London bybus (f.eks. N74 mod Minstead Gardens) og stå af ved Earl’s Court. Jeg har lige tjekket jeres rute med Google Maps’ ruteplanlægger og kan se, at der f.eks. går en National Express bus kl 00:30 med ankomst Marble Arch 01:41 og herefter går bus N74 kl 01:46.

   Når I nu er 4 og I ankommer så sent, kan I måske overveje at booke en bil med chauffør hjemmefra. F.eks. her: http://24x7stansted.com/

   Det er måske meget rart blot at kunne sætte sig ind i bilen og blive kørt direkte til hotellet så sent på dagen.

   God tur 🙂

   september 30, 2015 at 9:50 am
 • Ninna

  Hej Kris

  Jeg har forsøgt at bestille retur billetter fra Stansted til Liverpool Street st, med Stansted Express, på TrainGenius. Som jeg kan læse mig frem til på dine tidligere svar gælder billetten hele dagen, men når jeg bruger siden skal jeg angive et præcist afgangstidspunkt. Hvordan får man bestilt den åbne billet som gælder hele dagen?

  På forhånd tak, Ninna

  september 28, 2015 at 7:26 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Ninna

   Du kan blot bestille til hvilket som helst tidspunkt på dagen – du kan tage toget på alle afgange. Det har jeg selv gjort mange gange, hvor jeg har misset den afgang jeg egentlig havde bestilt til.

   God tur 🙂

   september 30, 2015 at 9:40 am
 • Dorthe

  Hej kris
  En god blog, du har, men jeg har lige et spørgsmål.
  Vi er 4 som skal til London i november og bo på Invernes Terrace i Westminister, nu er spørgsmålet, hvordan kommer vi lettest dertil, men bus? og skal vi bestille retur busbilletterne hjemmefra, eller kan man vente til vi ankommer, vi skal til og fra stansted airport .
  mvh dorthe

  oktober 11, 2015 at 9:54 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Dorthe

   Ville købe togbillet til Stansted Express hjemmefra og også Visitor Oyster Card (der er links til begge i mit indlæg). Fra Stansted kører I til Liverpool Street og derfra med tuben til Paddington St, hvorfra I kan gå til jeres hotel. I skal bruge jeres Oyster Card i tuben 🙂

   God tur

   oktober 11, 2015 at 1:51 pm
   • Dorthe

    hej kris
    Mange tak for dit svar.
    hvor skal man stå af, hvis vi vælger bus? og er det lettest at bestille hjemmefra?
    mvh dorthe

    oktober 12, 2015 at 2:40 pm
 • Cecilie

  Hej Kris 🙂

  Skal til London d. 29 november til 2. december og skal med toget fra Stansted til Liverpoolstreet. Kigger på Standstedexpress hjemmeside og kan se der er noget der hedder Advance offer (Limited availability) til 40 pund for to pers. retur og noget der hedder Webduo offer til 48 pund for to pers. retur. Da jeg ikke har prøvet at kører med toget før ville jeg hører om du kunne hjælpe mig i forhold til hvad jeg skal bestille, kan se at deres webpriser er lidt billigere hvis du booker nu fremfor i lufthavnen hvor det er ca. 32 pund per pers. 🙂
  Mvh. Cecilie

  oktober 29, 2015 at 2:21 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Cecilie

   Bestil I blot den billigste billet – den er tilgængelig, når man booker i god tid, men er ellers ikke anderledes end andre former for billetter.

   I køber den online og printer jeres billet hjemmefra. Det er ganske lige til.

   Hav en god tur til London 🙂

   oktober 29, 2015 at 2:24 pm
   • Cecilie

    Tak for hurtig svar 🙂

    oktober 29, 2015 at 4:44 pm
 • Sofie

  Hej Kris

  Skal på shoppetur til London, og er meget lang tid siden jeg sidst har været der. Vi lander i Standsted og skal bo på St. Giles, central London bedford avenue – hvordan vil du anbefale vi kommer derind – er det med tog eller? Tusind tak:-) sofie

  november 2, 2015 at 5:07 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Sofie

   Jep, toget til Liverpool Street og derefter Central Line vestpå til Tottenham Court Road 🙂

   God tur!

   november 3, 2015 at 11:19 am
 • Trine

  Hej Kris!
  Vi er 4 veninder der skal på shoppetur i London og lander i Stansted. Vi skal bo på Huttons Hotel på Belgrave Road. Er det så ikke det nemmeste bare at tage en bus til Victoria, som er ret tæt på hotellet? Kan du i så fald anbefale et bestemt busselskab?
  Tak for super gode rejsetips 🙂
  Hilsen Trine

  november 3, 2015 at 8:52 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Trine

   Jo, helt sikkert. Jeg vil anbefale at booke med National Express og så kan I godt gå ned til hotellet på 5-10 minutter 🙂

   Der ligger forresten en sindssygt hyggelig pub imellem jeres hotel og Victoria, hvor jeg flere gange har spist – synes maden er rigtig god og indretningen er så hyggelig! Den hedder The Jugged Hare og ligger på 172 Vauxhall Bridge Road, så det er vitterligt tæt på jeres hotel 😀

   Håber I får en god tur!

   november 4, 2015 at 8:14 am
   • Trine

    1000 tak for svar – den pub tjekker vi helt sikkert ud 😉
    Kh Trine

    november 8, 2015 at 8:24 pm
 • Heidi

  Hej og tak for supergod side. Skal til London næste uge og har købt busbillet fra stansted m. Nationalexpress. Men der står stratford på som station og vi skal til liverpoolstreet og nu er mit spørgsmål, er billetten bare gældende på en hel rute og hvad gør jeg videre hvis jeg bliver ‘smidt af’ på stratford
  Pft

  december 31, 2015 at 9:48 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Heidi

   I er vist kommet til at købe en forkert billet, desværre. Der kører forskellige ruter fra Stansted til London (og Stratford). Jeg ved faktisk ikke, hvordan deres politik er mht den slags, men I kan jo forsøge at bytte billetten derovre måske.

   God tur 🙂

   januar 2, 2016 at 4:04 pm
 • Henrik

  Hej Kristoffer jeg skal london på lørdag og skal bo på Hampton by Hilton London Croydon
  30 Dingwall Road
  Croydon, CR0 2NB
  Så vi bliver nød til at taget toget ind til London, får man også rabat til toget med et Visitor Oyster Card?

  januar 11, 2016 at 3:33 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Henrik

   Nej, selve toget fra Stansted til London er ikke indbefattet i Visitor Oyster Card, desværre.

   januar 12, 2016 at 11:56 am
 • Lone Clemensen

  Hej Kris
  Min mand og jeg skal til London den 1.februar. Vi skal fra Stansted lufthavn og til London Lodge Hotel på Lexham Gardens.
  Hvordan kommer vi nemmest og billigst det?
  Med venlig hilsen
  Lone Clemensen

  januar 17, 2016 at 12:21 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Lone

   Jeg ville nok tage Stansted Express til Liverpool Street St og derfra tage med tubens Circle Line til Gloucester Road, hvorfra man kan gå til hotellet på 13 min (i følge Google Maps). Det tager ca 27 min fra Liverpool Street til Gloucester Road.

   Rigtig god tur

   januar 18, 2016 at 12:49 pm
 • Peter Jensen

  Hej Kris
  Tak for en god side, der oser af London stemning. Jeg ha fulgt din tråd, men spørger alligevel.
  Vi ankommer til Stansted en fredag kl 23.15 og skal til Hilton Kensington..
  Jeg tænker vi skal tage National Express til Marble Arch og tage en taxa resten af vejen. Er det korrekt, eller kan vi komme tættere på med bus.
  På forhånd tak

  januar 19, 2016 at 7:12 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Peter

   Nej, det er nok den smarteste rejseplan for jer, når I ankommer på den tid på aftenen 🙂 Så skal I ikke bøvle med offentlig transport der om aftenen/natten.

   God tur!

   januar 19, 2016 at 9:04 pm
 • lene poulsen

  Hej Kris
  Jeg og mine 2 teenager drenge skal på oplevelse/shoppe tur til London. Vi ankommer til Stansted onsdag kl. 23.30 og vi skal bo på Best Western London Highbury Hotel, 374 Seven Sisters Road. hvordan kommer vi nemmeste derhen.
  På forhånd tak
  Hilsen
  Lene Poulsen

  januar 24, 2016 at 1:38 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Lene

   Jeg vil anbefale jer at booke billet til Stansted Express, købe Visitor Oyster Card hjemmefra og så tage Stansted Express til Tottenham Hale og derfra med tuben mod Brixton, hvor I skal af på Finsbury Park. Derfra kan I gå hent til hotellet på 5-10 minutter – eller tage en taxa 🙂

   Der er links til booking af både togbilletter og Visitor Oyster Card her i indlægget.

   januar 25, 2016 at 9:43 am
 • lene poulsen

  Hej Kris
  Det lyder fint, men der er bare et lille problem. Jeg kan se på køreplanen at efter 23.15 standser toget ikke på Tottenham Hale, men kun på Liverpool Street.
  Så har du et andet godt forslag
  Hilsen
  Lene Poulsen .

  januar 25, 2016 at 5:18 pm
 • Lene Poulsen

  Super
  Tak for det og en meget brugbar blog
  Hilsen
  Lene Poulsen

  januar 27, 2016 at 4:14 pm
 • Lise

  Hej ..

  Jeg skal til London i marts og skal bo på Tune Hotel – Paddington (41-47 Praed Street – London, W2 1NR GB)

  Hvor vil du anbefale at stå af bussen fra Stansted, så det er nemmest at komme med underground til Edgwar Road (Der er vist to i nærheden af hinanden)

  Pft, Lise

  januar 28, 2016 at 12:53 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Lise

   Jeg vil anbefale jer at booke billet til bussen, der kører til Victoria St. Stå af på Baker Street og gå eller tag tuben 1 stop til Edgware Road. Det er super nemt 🙂

   januar 28, 2016 at 1:19 pm
 • Mathilde Christensen

  Hej Kristoffer.
  Mig og min veninde rejser til London (stansted) i morgen tidlig og søger derfor noget hjælp til transport fra lufthavnen og ind til London. vi skal bo på Park Grand Paddington Court.

  på forhånd tak 🙂

  februar 1, 2016 at 10:04 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Mathilde

   I kan tage Stansted Express til Liverpool Street St og derfra med tubens Central Line (den røde) vestpå til Lancaster Gate, hvorfra I kan gå til hotellet på et par minutter. En billigere løsning er at tage med f.eks. National Express bussen (retning: Victoria St) og stå af på Marble Arch, hvorfra I kan gå til hotellet på 15-20 minutter (eller igen tage tubens Central Line 1 stop vestpå til Lancaster Gate, måske brugede 5-6 pund en taxa-tur vil koste.

   I kan booke billet til bussen online her: https://www.visitbritainshop.com/world/national-express-stansted-airport-coach-transfer/

   I får en e-voucher, der skal printes og medbringes – den ombyttes til en decideret busbillet i lufthavnen, når I lander. Der er en National Express skranke i ankomsthallen, ganske nem at finde.

   Hvis I vil med toget, kan I godt købe billetter derovre på perronen. Bussen er dog umiddelbart nemmest 🙂

   God tur!

   februar 1, 2016 at 10:37 am
 • Berit

  Hejsa
  Hvad er den hurtigste, nemmeste og billigste måde at komme fra Stansted til Paddington området?
  På forhånd tak.
  Mvh
  Berit

  februar 20, 2016 at 6:03 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Berit

   Når det både skal være hurtigst, nemmest og billigst ville jeg tage toget til Liverpool Street St og derefter med tuben vestpå til Paddington St 😀

   God tur!

   februar 22, 2016 at 10:49 am
 • Sandra Rømer

  Hej Kristoffer.
  Fed blog du har😊
  Jeg, min mor, min lillesøster, tante & kusine planlægger at tage til London engang i juni måned i tre døgn. Vi er så heldige at min tantes bror bor i Greenwich, så vi kommer til at bo gratis, hvilket jo er dejligt for så er der flere penge til shopping😜 Mit spørgsmål er følgende: Hvordan kommer vi nemmest til Greenwich fra Stansted lufthavn? Jeg har kun prøvet at tage National Express busserne ind til London, også videre med tuben. Kan det passe at vi skal stå af ved Liverpool Street Station, også videre med tuben til hvilken station?

  Eller er toget nemmere? Det kunne være rart at toget måske kørte direkte til Greenwich? Så man blev fri for at skulle skifte så mange gange med tuben? Også kun bruge tuben til når vi skal rundt i London😊

  Mvh
  Sandra

  februar 27, 2016 at 11:07 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Sandra

   Takker! Det lyder da fedt. Godt sted at spare penge i hvert fald – det er sgu så dyrt at bo i London 🙂

   Der er desværre ingen direkte tog til Greenwich fra Stansted. Jeg vil anbefale jer at tage enten tog eller bus til Liverpool Street og derfra gå til stationen Bank (ca 10-15 min gang fra Liverpool Street St), hvorfra I kan tage med DLR-toget direkte til Greenwich. I skal i retning mod Lewisham og så tager det 21 min (11 stop) før I rammer Greenwich St.

   God tur! 🙂

   februar 29, 2016 at 1:14 pm
 • Hanne Milling

  Hej Kristoffer
  Fantastisk side. TAK Min datter og jeg skal til London i juni. lander i Stanstead og skal til St. George’s Pimlico (107 & 115 St. George’s Drive)Hotel.. Har lidt svært ved lige at overskue mulighederne. Kan du gi et hjælpende hint ? På forhånd tak.

  marts 8, 2016 at 12:06 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Hanne

   Jeg ville tage Stansted Express til Liverpool Street og derfra tubens Circle Line til Victoria, hvorfra man kan gå til hotellet på 10-15 minutter 🙂

   God tur

   marts 8, 2016 at 1:16 pm
 • Charlotte

  Hej kristoffer

  Super godt indlæg (:

  jeg er ikke så kendt i London, men har lige booket fly billetter til mjn mor, søster og jeg til slut april 2016, Vi lander i stansted ved 23:00 tiden om aftenen en onsdag og skal hjem igen allerede 7:20 om fredagen (store bededag). Jeg er meget i tvivl om hvor jeg skal vælge hotel, om jeg skal booke i London centrum eller nær stansted lufthavn, når det nu er de tider vi skal med fly? Hvad tænker du om det? Kører der busser sent fra London og er det nemt at finde ud af?

  På forhånd tak for svar (:

  marts 15, 2016 at 11:23 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Charlotte

   Hvis I booker busbillet til National Express (link til køb her), så er I ‘good to go’, da de kører 24 timer i døgnet.

   I kan dog med fordel booke hotel tæt på enten Baker Street, Marble Arch, Victoria St eller Liverpool Street – og så vælge buslinjen derefter.

   Tag f.eks. et kig på mit indlæg om hoteller i London, hvor jeg nævner en del tæt på Marble Arch: https://rejsekris.dk/billigt-hotel-i-london

   marts 15, 2016 at 11:35 am
 • Lizzie

  Hej Kristoffer 🙂

  Jeg skal afsted med min mor mandag d 11/7, og vi er i lufthavnen kl 23:10 (Stansted) Vi skal bo i nærheden af Hyde Park. Jeg har været i London et par gange før men aldrig ankommer så sent. Og metroen lukker jo om aftenen, så hvis vi tager bus til fx Victoria Coach Station, ved du som om der er mulighed for at komme til Hyde Park med andet en taxi?

  Vi skal være der til fredag, vil du så sige det godt kan betale sig med sådan et Oyster travel card, eller kan vi lige så godt købe billet til 7 dage, og så ikke skulle bekymrer os om hvor mange penge der er på kortet?
  Tak for din hjælp!

  marts 19, 2016 at 3:43 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Lizzie

   Når I skal være der i 5 dage vil jeg anbefale jer at købe Travelcard. Det kan findes i VisitBritain shoppen, som der er link til i indlægget her. Dette kan I så bruge til en natbus fra Victoria St til jeres hotel, når I ankommer.

   Tjek Google Maps’ ruteplanlægger for at se, hvilket natbusser der kører fra Victoria til jeres destination.

   marts 21, 2016 at 2:18 pm
 • Finn

  Hej Kris.
  Vi er 3 venner som i maj måned skal på tur til London. Vi lander med fly i Stansted. Vi skal bo i området Fulham/Chelsea. Hvad er den letteste/hurtigste vej til området ved hotellet – vil det evt. være hurtigere/billigere at tage en taxi?

  marts 20, 2016 at 7:40 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Umiddelbart er det nok nemmest med bus til Victoria og derefter videre østpå med tuben, hvor I kommer lidt nord for Fulham/Chelsea. Vil ikke anbefale taxa fra Stansted, da der er ret langt ind til London 🙂

   Alternativt kan I booke en minicab, der er billigere end almindelige taxaer. Se priser hos Minicabit her.

   marts 21, 2016 at 2:20 pm
 • Berit

  Hej Kristoffer. Ved du hvordan børn under 11 år kommer igennem kontrollen til tuben? De har jo ingen kort, da de kører gratis? Det bekymre mig lidt når vi nu ankommer til Liverpool street station (en lørdag eftermiddag) fra lufthavnen og skal videre der fra til hotellet med kufferter, børn og millioner af mennesker. Er det så kaotisk som man høre, at man måske skulle vælge taxa frem for tuben?
  Mvh
  Berit

  marts 27, 2016 at 8:40 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Berit

   Der er personale ved ind- og udgangene, som lukker børn & voksne gennem en speciel “bås”.

   Altså, der kan godt være befolket, men jeg synes det er meget sjældent, at der virkelig er overbefolket.

   En taxa er naturligvis mere behageligt 🙂

   april 1, 2016 at 12:46 pm
 • Michael

  Hej

  Hvis man skal fra stansted til O2 Arena en onsdag ved frokosttid er det så nemmest at tage expressen til liverpool street?

  eller vil det være smartere og billigere at tage en af de mange busser fra stansted og stå af et helt andet sted?

  april 6, 2016 at 4:02 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Michael

   Nej, det vil uden tvivl være hurtigst at tage Stansted Express til Liverpool Street. Særligt ved frokosttid, hvor der nok vil være en del trafik for bussen ind til London.

   april 8, 2016 at 12:24 pm
 • Henriette B. Lassen

  Hej
  Fed hjemmeside med super gode informationer 🙂
  Jeg skal med min 15 årige søn til London og har disse udfordringer:
  1. Hotel Angus, Argyle St og til Stansted Airport – hvor lang tid skal vi afsætte til transporten til Stansted, idet det er fredag den 13. maj 2016, og hermed myldretid……Vi skal flyve fra Stansted kl. 19.35, og har købt billetter til National Express (open return), som du anbefaler, og fra Liverpool St.
  2. Har du erfaring med hvor lang tid man skal være i Stansted Airport før afgang? Flere steder står der 2-3 timer, men vi har on-line tjekin…… (Ryanair), så tænker højst 1 time før…….
  På forhånd mange tak for din store hjælp.

  april 19, 2016 at 6:18 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Henriette

   Jeg ville nok satse på at være i Stansted ca halvanden time før afgang. Der kan også være kø til security check i lufthavnen f.eks. 2-3 timer er dog nok lige i overkanten selvom flyselskaberne altid anbefaler dette.

   I forhold til dit første spørgsmål, så kan du se bustider på dette link.

   april 19, 2016 at 1:29 pm
 • Lotte

  Hej Kristoffer

  Vi lander i Stansted d. 1/5-16 og skal til Liverpool Street, og skal retur d. 4/5.

  Har fundet denne side med busbilletter
  https://www.airportbusexpress.co.uk/

  Er det ok at booke på forhånd ved dem ?

  april 20, 2016 at 12:24 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Lotte

   Den kender jeg ikke. Hvorfor ikke bare booke til et af de selskaber, jeg nævner i guiden her? 🙂

   april 21, 2016 at 9:27 am
 • Kim Skov

  Hej
  Et simpelt spørgsmål, kan man tage håndbagage 10 kg ( rejser kun med håndbagage ) med ind i bussen National Express fra Stansted til Victoria ?
  Kim

  april 27, 2016 at 7:02 am
 • Winnie

  Hejsa!
  Det anbefales at købe et oyster card. Kan læse mig frem til at børn under 11 rejser gratis. Men hvordan kommer de med Tuben når de ingen billet har?
  Gælder kortet også hop on/hop offbusserne?

  maj 3, 2016 at 7:29 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Winnie

   Børn u11 skal blot igennem den specielle børne & ældre ‘port’ på tube-stationerne i London. Disse ‘porte’ er bemandede, så sig blot til medarbejderne, at barnet er u11 år.

   Nej, Oyster Cards gælder ikke til hop on/off turistbusserne i London. Dertil skal der købes særskilt billet – billetter dertil kan f.eks. købes hos VisitBritain på dette link.

   maj 4, 2016 at 12:38 pm
 • Jesper

  Hej Krisstoffer. Ved du når man bestiller busbilletter via National Express om man skal vælge en dato for hvornår man skal benytte billetterne og tidspunkt eller er det nok at have købt billetten?

  juni 9, 2016 at 8:10 pm
 • Jesper

  Hej igen. Jeg mente at hvis man bestiller igennem dit link – Visit Britain – så syntes jeg ikke man kan vælge en dato. Er det en åben bille?. Det er anderledes når man går på National Express hjemmeside.

  juni 9, 2016 at 8:42 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Jesper

   Ja, det er netop derfor jeg anbefaler at købe billetterne via VisitBritain – da man netop får en åben billet og derfor godt kan tåle at blive lidt forsinket f.eks.

   juni 13, 2016 at 9:15 am
 • Rikke Hansen

  Hej Kristoffer.
  Vi har bestilt en tur til London på Oxford hotel earls court.
  Vi lander i Stansted mandag d.17 oktober 23.10 og skal hjem igen torsdag d.20 oktober kl.7.20. Jeg er meget forvirret over tog/ bus tider i forhold til om de kører om natten.
  Kan du måske hjælpe? 🙂

  juni 25, 2016 at 3:49 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Rikke

   Det gør de, men tjek for en god ordens skyld Google Maps’ ruteplanlægger, da natbusserne kan variere lidt.

   juli 11, 2016 at 10:59 am
 • Carina

  Hej Kristoffer 🙂

  Jeg kan se på din tråd at du er guld værd, i forhold til vejledning med transport i London 🙂 Håber du kan hjælpe mig 🙂

  Min bedre halvdel og jeg skal til London til september og skal bo på Royal Norfolk Hotel ( ligger i bydelen Paddington, hvis jeg husker ret) Vi har dog ikke bestilt flybilletterne endnu, da jeg synes det er svært at vurdere hvad der er det billigste valg 🙂 flybilletterne til Heathrow lufthavn ( fra Billund) er noget dyrere, men transporten til hotellet derfra er forholdvis kort i forhold til hvis man vælger Standsted lufthavn, hvor flybilletterne er en hel del billigere 🙂 Hvad tænker du bedst kan svare sig ? 🙂 billetterne fra Standsted er meget billige, men derudover kommer der den lange transporttur til hotellet efterfølgende, som også koster en sjat, så ved ikke om det helt kan svare sig, og stadig kan holde den billigste pris, i forhold til Heathrow lufthavn, som dog er det dyrere i biletpris 🙂

  Håber du kan hjælpe 🙂

  På forhånd 1000 tak for hjælpen – fantastisk at du vil bruge din tid på at hjælpe alle os rejsende til London godt på vej 🙂

  Mvh Carina

  juni 30, 2016 at 11:55 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Carina

   Personligt ville jeg foretrække at flyve til Heathrow, ‘æde’ den dyrere pris, men så få en bedre ferie uden for meget transporttid. I kan jo overveje at droppe at spise ude en frokost eller til aften en af dagene, så tjener I i hvert fald nogen af pengene ind.

   Se min guide til transport fra Heathrow til central London her: http://storbritannien.dk/transport-heathrow-til-london/

   juli 11, 2016 at 10:54 am
 • Lena

  Hej, vi er 4 piger der skal på ferie til london. Vi har valgt og bo på hotellet best western london peckham hotel. Vi lander i stansted 11:25 d. 1 november. Hvordan kan vi komme billigt fra lufthavnen til hotellet. ?

  Desuden skal vi være i London i 9 dage. Hvad kan du anbefale, oystercard eller travelcard??

  september 15, 2016 at 9:29 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Avs, der er ret langt ned til Peckham desværre. Kan evt hjælpe jer, hvis I bestiller en rejseplan øverst i indlægget her 🙂

   Til 9 dage i London med hotel i Peckham vil I komme til at køre rigtig meget med tog og busser, så vil klart anbefale jer at købe Travelcard – link til køb her.

   september 21, 2016 at 11:15 am
 • natasja

  Hej Kristoffer

  Jeg skal til London 3 dage i december og vil købe transport til og fra lufthavn hjemmefra. Sidst jeg var i London kørte vi med National Express. Da det er få dage vi har i byen denne gang og vores fly tilbage til danmark afgår omkring kl 19.30 overvejer vi denne gang at tage toget for at bruge mindst muligt tid på transport.

  Hvis jeg nu køber en billet hos Stansted Express til Liverpool street, ved du om jeg så skal købe en ny billet til eksempelvis Marble Arch? eller gælder billetten helt dertil?

  Vh Natasja

  november 25, 2016 at 11:04 am
 • Maiken R

  Hejsa 😊
  Min kæreste og jeg skal til London i vinterferien. Vi har købt billetter til Standsted. Vi lander meget sent 23:30 og skal af sted 07;40, så vi skal med offentlige transport på nogle trælse tidspunkter. Det er vel til at lomme frem og tilbage på de tidspunkter?😊

  januar 19, 2017 at 5:52 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Maiken

   Jep, det er det, men I skal nok regne med at skulle tage bussen til og fra London.

   januar 20, 2017 at 10:20 am
 • Anja

  Hej! 🙂

  Min kæreste og jeg skal til London i vinterferien. Vi skal bo på airbnb nær tube 22. Jeg fornemmer, at det din anbefaling at købe billet fra Stansted til London, når vi ankommer i lufthavnen.
  Her kommer mine spørgsmål:
  – Hvor finder vi busserne?
  – Hvordan ved vi, hvilken bus, der er billigst?
  – Hvordan køber man billet til bussen ved ankomst?
  – Skal man købe enkelt eller retur billet?

  Håber du kan hjælpe
  Venlig hilsen Anja

  januar 25, 2017 at 10:46 am
 • Inge

  Hej Kristoffer,

  Vi er fire voksne, der lander i Stansted fredag den 24. februar – vi skal videre til Paddington. Har du kendskab til taxapriserne?
  Pft.

  januar 31, 2017 at 2:17 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Inge

   Ja, hvis I booker en minicab (en privat taxa) hjemmefra kan turen nok gøres for ca 60 pund. Tag et kig på denne hjemmeside, hvor du kan se priser fra forskellige taxa selskaber og også booke en bil hjemmefra – link til Minicabit her

   februar 6, 2017 at 11:17 am
   • Inge

    Hej Kristoffer,

    Tak for svar – det vil vi kigge på.

    februar 7, 2017 at 10:13 am
 • Mogens

  Hej. Vi er 5 der skal fra stansted til Russel Square. Vi overvejer at anvende http://www.pinkberrycars.com/

  Prisen er pt 143 pund.
  har du nogen erfaring med dette

  februar 12, 2017 at 1:35 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Mogens

   Det burde kunne gøres langt billigere! Tag et kig på denne hjemmeside, hvor man kan indtaste sin rute fra lufthavn til hotel og så få priser fra flere forskellige taxa-selskaber. Link til MiniCabit her.

   februar 20, 2017 at 12:24 pm
 • Aase Schultz

  Hejsa
  Vi ankommer til Stansted og skal bo Royal Norfolk Hotel , 25 London Street, westminister Borough.
  Er det så flg. rejsevej:
  Stansted til Liverpool Street og derfra til Lancaster Gate ?
  Har du erfaring med hotellet ?
  Er det ok/trygt at køre med tuben til midnat i weekenden

  mvh Aase

  februar 24, 2017 at 12:55 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Aase

   Jep, det kan I sagtens gøre.

   Kender ikke til hotellet, men ja det er helt fint at tage tuben om aftenen/natten. Har aldrig nogensinde haft problemer uanset hvornår på dagen jeg har taget offentlig transport i London.

   februar 24, 2017 at 1:25 pm
 • Susanne raundahl

  Hej
  Jeg skal til London med mine to piger på 12 og 14 fra den 24-28 juli. Vi ankommer til Stansted lufthavn den 24/7 ved middagstid og rejser hjem fredag fra Stansted kl 7.00.
  Vi skal bo tæt på Victoria st. Hvad vil du mene er bedet ang transport her.

  Susanne

  marts 19, 2017 at 8:52 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Susanne

   Enten National Express eller en Minicab. Minicab er det samme som en taxa, men blot billigere og i en almindelig bil. Disse skal bookes hjemmefra og er så til gengæld langt billigere end en almindelige taxa. Søg efter priser og book jeres minicab online hos Minicabit her.

   marts 21, 2017 at 9:27 am
 • Martin

  Hej😀
  Fantastisk blog👍
  Jeg lander i Stansted kl.12:10 (fra Dubrovnik) og skal videre til Billund kl. 19:35.
  Der er 07h og 25min ventetid. Alt for lang tid til at sidde i lufthavnen. Kan jeg nå at tage turen til Oxford street og shoppe lidt.?? Hvad anbefaler du?? Der kører kun busser til Victoria staton, det vi tage ca. 3 timer tur-retur.
  Mvh Martin

  april 28, 2017 at 9:32 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Martin

   Takker!

   Ja, det ville da næsten være en skam at sidde ude i Stansted så længe. Hvis du er ligeglad med prisen og bare gerne vil hurtigt ind til London, så tag Stansted Express toget til Liverpool Street og derfra tuben (Central Line) til f.eks. Tottenham Court Road, hvor Oxford Street starter.

   maj 1, 2017 at 8:16 am
 • ella

  hej
  vi er 2 tøser der skal fra Stansted til Victoria Station i november måned.
  ud fra din i øvrigt fine blog, kan jeg se at National Express nok er det bedste bud.
  kan man købe billetter i bussen, hvor holder den og hvad er prisen retur.
  hvis man køber retur skal man så angive et bestemt tidspunkt for returrejsen.

  september 25, 2017 at 4:31 pm
 • Mette Kleis

  Hej Kris
  Tak for din inspirerende og overskuelige side, som jeg har været omkring ved flere lejligheder. Lige nu står jeg og skal til London, bo på Gresham Hotel og lande i Stansted.
  Jeg vil høre dig, om det er muligt at købe et oyster card på stationen i lufthavnen? Jeg skal af sted i overmorgen og jeg forestiller mig, at et oystercard modtages med posten, så det er nok ikke realistisk at få det den vej.
  Mange hilsner fra Mette

  september 25, 2017 at 6:41 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Mette

   Godt valg af hotel 😉 Så kan I jo tage bussen direkte til Paddington St og gå derfra.

   I kan købe et almindeligt Oyster Card i automaterne på f.eks. Paddington Station inde i London.

   Rigtig god tur til London!

   september 26, 2017 at 8:41 am
   • Mette Kleis

    Tusind tak for hjælpen! Der er bestilt billetter til bussen.
    Rigtig god aften til dig.

    september 27, 2017 at 4:20 pm
 • Marte

  Hei!
  Vi skal reise til London første uke i desember. Vi har bestemt oss for å bestille bussbilletter med National express. Vi ska bo på Point a hotel paddington, og ser at det er mulig å gå av på paddington station. Men vet du om dette er paddington station i praed st.? Eller finnes det flere paddington station? Hvis det er stationen åå praed st er det i gåavstand, hvis det er kjekt å være helt sikker så vi ikke kommer til et helt annet sted langt fra hotellet.

  november 8, 2017 at 6:21 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hei Marte

   Bussen stopper på Bishops Road lige ved (den store afdeling af) Paddington Station. Derfra kan I gå til jeres hotel på ca 10 minutter. Se Google Maps her: https://goo.gl/maps/8Xc5UVKeBC42

   Hav en rigtig bra reise til London 😀

   november 10, 2017 at 7:43 am
   • Marte

    Tusen takk for svar! 🙂

    november 10, 2017 at 11:09 am
 • Esma

  Hej

  Jeg skal til London den 5-7 januar med min kæreste. Jeg skal bo påHilton London Croydon. Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvilket tog eller bus vi skal tage, som ville være nemmest for os. Kan du hjælpe med det?

  december 13, 2017 at 4:10 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Esma

   Well, hvis I har muligheden, så vil jeg virkelig anbefale jer at afbestille dette hotel og finde et andet. Det ligger i Croydon, som er langt fra det London vi danskere kender og rejser over for at besøge… Hvis I har muligheden, så afbestil og book et mere centralt.

   Læs f.eks. disse to:
   https://rejsekris.dk/billigt-hotel-i-london
   https://storbritannien.dk/hvor-skal-man-bo-i-london/

   Hvis det ikke er muligt, så skal I ud på en ca 2 timers tur fra Stansted til jeres hotel. Den mest simple er toget fra Stansted til Tottenham Hale, derfra tube (Victoria Line sydpå) til Victoria Station, hvor I skal med et Southern-tog i retning mod Epsom Downs til Waddon, hvorfra I kan gå til hotellet på ca 15 minutter…

   Det vil typisk tage jer over 1 time at komme fra hotellet og ind til det centrale London, så igen; har I muligheden, så anbefaler jeg at afbestille og booke et nyt hotel.

   Håber I får en god tur til London.

   december 15, 2017 at 10:00 am
 • Rolf Jensen

  Hej Kris 🙂

  Vi skal i vinterferien 2018 til London.
  Vi lander i Stansted. Og skal bo 3 min fra Kensington Olympia.
  Hvad vil du anbefale er nemmest ( vi er 2 voksne og 4 sammenbragte børn).?? Min ide var at tage en bus til Victoria. Så tage tuben til West Kensington. Derfra er jeg lidt usikker på om tuben kører til Kensington Olympia, eller det er med tog fra West Kenington??

  Mvh Rolf

  december 18, 2017 at 7:31 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Rolf

   Ja, tuben kører IKKE dertil, men det gør Overground og Southern-toget. Jeg vil dog egentlig bare anbefale at tage District-line til Barons Court Station og så gå, det tager ca 14 min i følge Google Maps. I forhold til først at skulle med et tog og så skifte til et andet etc, så tror jeg at det er ligeså hurtigt og mindre besværligt.

   Linket her burde vise planen: https://goo.gl/maps/YxtJMMGGxSr

   Alternativt så er en taxa fra Victoria til jeres hotel måske en mulighed, når I er 6 personer – det er faktisk nok billigere, hvis I kan finde en af de store taxaer udenfor Victoria St.

   Man kan også bruge Uber i London og dér kan man vælge Uber XL, hvor der er plads til 6 personer – det ville jeg nok vælge.

   Håber I får en god tur 😀

   december 18, 2017 at 8:43 pm
 • Bonnie

  Hej Kris

  Jeg skal med min kæreste på forlænget weekend til London den 4. januar til den 7. januar.
  Vi lander i Stansted Airport og skal bo på hotellet: Holiday Inn London – Whitechapel.
  Vi har snakket om egentlig bare at tage at taxa dertil, da det simpelthen bare virker mest overskueligt –
  men for at spare penge, kunne det var smart med tog – Er det Stansted – Liverpool Street?

  december 27, 2017 at 12:22 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Bonnie

   100% tag toget til Liverpool Street! Derfra er der kun ca 2 km til jeres hotel, så I kan dér vælge at tage tube, bus eller en hurtig taxa/Uber det sidste stykke til hotellet.

   december 27, 2017 at 12:46 pm
 • Lisa Sonne Hoff

  Hej Kris….

  Jeg er en lille smule forvirret mht. Hvad man skal have er billetter til transporten i London…
  Vi skal fra Stansted til Paddington- og kan forstå det er tog til Liverpool og tube derfra? Og det tager en god time ? Men er det 1 returbillet man køber til den strækning – og så køber man oyster card for at rejse rundt i London eller ? Og i så fald hvor meget skal man så have på det kort ?
  Vi skal 2 gange ud til Stamford Brigde og ellers blot være inde i London by (vores ophold er fra 9 januar hvor vi lander ved middagstid til 11 januar hvor vi skal med flyet fra Stansted kl. 19.40)….

  På forhånd 1000 TAK for hjælpen

  december 29, 2017 at 4:11 pm
 • henriette

  hej Christoffer tak for en fantastisk side her .

  jeg skal fra stansted airport til columbia hotel nær hyde park hvilken bus / tog / minicab skal jeg benytte ?

  jeg håber at du kan hjælpe –

  godt nytår

  henriette

  januar 1, 2018 at 7:57 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Henriette

   A6 National Express bussen til Paddington og derfra gå ned til hotellet. Den direkte og billigste vej 🙂

   januar 2, 2018 at 10:00 am
 • Julie

  Hej Kristoffer

  Jeg kan se, at der er en del spørgsmål til Oyster Card, og om hvorvidt det også dækker turen fra Stansted. Ved at skimme en hel del kommentarer igennem kan jeg se, at det ikke dækker til toget. Men hvad med busserne (National Express fx?). Jeg går næsten ud fra det er det samme svar? 🙂

  På forhånd mange tak for hjælpen!

  Ps. … måske det kunne være en idé at specificere hvad Oyster Card ikke gælder til øverst i teksten?

  januar 5, 2018 at 1:16 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Julie

   National Express er et privat busselskab, så du har ret – her kan Visitor Oyster Card ikke bruges.

   januar 5, 2018 at 9:02 pm
 • sabrina

  Hej. 🙂
  Vi er 3 voksne der tager til St. George hotel (Paddington). Vi lander i Stansted lufthavn. Som jeg kan finde frem til at det vidst meget billigt at tage en bus, -i forhold til de andre alternativer. Men hvordan kommer vi nemmeste (og helst og billigst) til Big Ben?
  På forhånd tak. -Og tak for en god og overskuelig side.

  marts 8, 2018 at 11:14 am
 • Mira

  Hej Kristoffer 🙂

  Super fed side – jeg har benyttet mig af dine anbefalinger flere gange.

  Jeg skal til London på torsdag, hvor jeg lander i Gatwick Airport og derfra har jeg bestilt tog til London.
  Men hjemrejsen, som er på lørdag, er fra Stansted Airport til CPH. Jeg er derfor lidt i vildrede om, hvordan jeg skal komme fra London til Stansted.
  Vi skal bo på Travelodge i Covent Garden og stop A7 – Victoria, er umiddelbart tættest på. Jeg kan ikke finde noget på nettet hvor jeg kan købe en billet fra Victoria til Stansted Airport, jeg finder kun billetter den anden vej – altså fra lufthavnen til Victoria.
  Kan jeg bare stille mig ud på bustoppet og komme med en bus, eller hvordan gør jeg?
  Mange tak!

  Mira

  marts 17, 2018 at 5:46 pm
 • steen knudsen

  hej kan vi tage national express bussen fra standsted lufthavn og så til vores hotel ibis London exel-docklands
  hvor stå vi af tættetst på hotel. tak for din fine side

  april 3, 2018 at 8:55 am
 • Tove

  Hej Kristoffer.
  TAK for en meget fin og informativ hjemmeside. Om præcis en uge tager min søn og jeg afsted til London. Du har svaret tidligere oppe, at man kan købe Oyster Card på bl. a. Paddington Station. Hvor kan man ellers købe det? (Jeg har ikke den store tillid til, at kortet når frem indenfor en uge). Jeg regner med, at vi tager bussen Stansted-Liverpool Street eller Stansted-Victoria – sidstnævnte er selvfølgelig tættest på Bayswater, men når man først er på tuben, så betyder det ikke alverden, hvor mange stop man skal med 😉

  april 18, 2018 at 9:35 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Tove

   Det kan købes på alle stationer i London, så uanset om I tager til Victoria eller Liverpool Street får I hurtigt fat i det 🙂

   Rigtig god tur til London 😀

   april 23, 2018 at 7:27 am
 • Linda Askjær

  Hej Kris
  Vi skal til London til august og flyver til Stansted Airport og vil så bestille en minicab. Men jeg skal jo taste hvad tid begge veje. Hvad vil du foreslå ? en halv time efter man er landet (har man så nået at få sin bagage)?
  og når man skal retur fra London til Stansted, hvor lang tid før man skal flyve skal man vælge afhentning ? (Vi skal bo lige ved siden af Madame Tussauds)

  juni 16, 2018 at 8:45 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Linda

   Ja, en halv times tid er fint – chaufføren skal nok sørge for at vente på jer.

   Ca 3 timer inden afgang, vil jeg sige. Det tager typisk ca 1-1,5 time at køre op til Stansted fra jeres område.

   juni 20, 2018 at 8:37 am
 • Lina Knudsen

  Skal fra Stansted til stationen Tower Hill….og retur😊 hvad er det letteste… det er i dagtimerne

  juni 17, 2018 at 12:13 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Lina

   Tog til Liverpool Street og så tube til Tower Hill 🙂

   juni 20, 2018 at 8:38 am
 • Rasmus Eriksen

  Hej Kristoffer.
  Jar brug for lidt vejledning til køb af det rigtige type Oyster card.
  Skal i 5 dage pendle zone 1-5 t/r hver dag. Jeg kan ikke gennemskue om det billigste vil være et Visitor Oyster Card eller et af de andre Oyster cards?
  Håber du har tid og lyst til at vejlede mig.
  Mvh Rasmus

  august 9, 2018 at 11:43 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Rasmus

   Så vil jeg anbefale dig at købe Travelcard online hjemmefra – der kan du få 7 dage til zone 1-5 for £58.20. Det giver ubegrænset rejse med alle former for offentlig transport i de zoner. Kortet kan købes her: https://rejsekris.dk/link/london-travelcard

   God rejse til London!

   august 20, 2018 at 9:34 am
 • Anne Lene Hansen

  Hej Kris, jeg tænker på at leje en bil fra Stansted og selv køre ind til London. Vi er 3 der ankommer onsdag den 3. Oktober ca ved middagstid med ryan air og skal tidligt hjem lørdag morgen, (afgang ca ved 7-tiden) så jeg tænker at i stedet for at skulle bekymre sig om afgangstidspunkter og hvilke Metro stationer man skal være i nærheden af, så må billøsningen være nemmere (og billigere) Billeje koster nærmest ingenting, men jeg finder ikke rigtig nogle spørgsmål omkring det,… er der noget jeg skal tage højde for (udover kørsel i modsatte vejbane, det klarer jeg nok) Er det pga zone afgift i indre London at man afholder sig fra Billeje eller er der bare ingen parkering?

  august 27, 2018 at 5:37 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Anne

   Jeg har aldrig selv så meget som overvejet at leje bil og køre rundt i London. Jeg søgte lige lidt på forskellige fora for at se, hvad englændere og turister siger om det og med det i mente vil jeg ikke anbefale det. Trafikken er vanvittig, de lokale er vanvittige (ingen tålmodighed etc) og det er svært at finde parkering…

   Der kører busser til/fra lufthavnene døgnet rundt og alternativt kan I booke en minicab. Det er nok mit bedste råd 🙂

   august 31, 2018 at 7:25 am

Skriv en kommentar