Hotel i London – Anbefaling af hoteller i centrum jeg selv overnatter på

hotel london

At finde et hotel i London er ingen sag, men det bliver sværere, når man leder efter et billigt hotel, der både ligger centralt og er inklusiv morgenmad. Jeg er rejseguide i London og besøger derfor byen mange gange om året.

Således kender jeg efterhånden rigtig mange hoteller i forskellige prisklasser – i denne hotel guide vil jeg fortælle om disse steder og give links til booking med prisgaranti.

I guiden her beskriver jeg udelukkende hoteller i London, der er centralt beliggende og i gode områder såsom Paddington, King’s Cross og Bloomsbury. Så hvis du vælger at booke et af disse hoteller i London kan du være sikker på, at du bor i et godt område med masser af restauranter, cafeer og pubber i nærheden.

London er en dyr by, så jeg ved, at mange gerne vil spare lidt penge på rejsen og bo på et billigt hotel i den engelske hovedstad. Derfor starter guiden her ud med en anbefaling af et billigt, men glimrende hotel centralt i London.

Billigt & godt hotel i London (500-1000 kr pr nat)

point a hotel london billigt

Et standard-værelse på det billige hotel i Londons King’s Cross område.

Mit go-to billige hotel i London ligger få hundrede meters gang fra King’s Cross St Pancras, hvor togene fra både Luton og Gatwick stopper.

Derudover er der et væld at Underground-linjer, tog og busser, der passerer stationen. Med andre ord, så er det ekstremt nemt at komme rundt til hele London fra King’s Cross området, hvilket gør det til et glimrende område at overnatte i på sin rejse.

Hotellet er en del af en kæde, der specialiserer sig i at lave billige hoteller, hvor kvaliteten og servicen fra medarbejderne dog er i top.

Værelserne er ikke luksuriøse, men til gengæld er de moderne og rene – noget der kan være svært at finde, når man bor på billige hoteller i London, der ofte kan være noget gammelt skrammel.

Som en lille kuriositet kan det nævnes, at der er gratis kaffe i lobbyen på hotellet og der er 24 timers bemandet reception. Første gang jeg overnattede på hotellet blev jeg overrasket over, hvor flinke de ansatte på stedet var – min erfaring siger mig nemlig, at man kan godt blive mødt af et lidt surt fjæs, når man bor på billige hoteller i London.

Prisen for en overnatning på hotellet svinger efter udbud/efterspørgsel, men jeg har f.eks. fået overnatninger for ca 600 kr for 2 personer.

Det er faktisk en rigtig god pris i London, når man ser på kvaliteten af hotellet. På booking-siden kan jeg se, at standard-prisen er 549 kr, men du får kun en aktuel pris ved at skrive dine rejsedatoer inde på booking-siden.

Se flere billeder, aktuelle priser og book online her.

Hotel-kæden har desuden flere hoteller rundt omkring i Storbritannien og London. Hvis du gerne vil bo i Paddington (en anden, fremragende bydel i London), så har de også et hotel dér.

Paddington er måske en anelse mere roligt end King’s Cross og tæt på Hyde Park, Notting Hill og Oxford Street. Jeg anbefaler ofte danskere, der rejser til London for første gang, at bo i Paddington, da det er en glimrende indgangsvinkel til London.

Hotellet i Paddington er så til gengæld også lidt dyrere og koster fra ca 700 kroner pr overnatning. Du kan dog også være heldig, at der er tilbud på dine rejsedatoer, så indtast dine rejsedatoer på booking-siden her og få en aktuel pris.

Alternativt billigt ‘klassisk’ London hotel

billigt hotel i London

Standard værelse på Gresham Hotel

Vi snupper lige endnu et billigt hotel – denne gang et lidt mere klassisk London-hotel. Hvor hotellet i King’s Cross er meget moderne, så er dette mere et klassisk London-hotel forstået på den måde, at det er lidt ældre og, nogen vil mene, at det er mere charmerende.

Standardprisen for hotellet ligger på ca 500 kr pr overnatning for 2 personer. Her er tale om et af de billigste hoteller i London, når vi samtidig kigger på, hvad man får for pengene.

Hotellet ligger nemlig ganske glimrende placeret, i særdeleshed hvis man er på sin første storbyferie i London og gerne vil have nem adgang til alle seværdighederne.

Gresham Hotel, som det hedder, ligger i bydelen Paddington som jeg også omtalte før. Paddington er velkendt for at være et roligt og turistvenligt område med gode forbindelser til resten af byen.

Som billedet herover viser er der tale om en ganske standard hotelværelse uden den store komfort. Man får ganske enkelt, hvad man betaler for; et udmærket sted at hvile kroppen efter en god dag ude i byen.

Der er morgenmad tilgængelig på Gresham, men den koster 5 pund. En udmærket pris, men der er også mange små cafeer i området, hvis man hellere vil finde morgenmad udenfor hotellets vægge.

Gresham Hotel i Paddington: god placering, tæt på Hyde Park & Oxford Street, billigt hotel uden så mange dikkedarer.

Se flere billeder, aktuelle priser og book online ved at klikke her.

Gode hoteller i London – for dig med et større budget (ca 1000 kr pr nat)

Nu til et par hoteller for jer, der har mere luft i budgettet og gerne vil bo på et bedre hotel, hvor der også er morgenmad inkluderet i prisen. Jeg har udvalgt et par af mine favorit-hoteller i London som jeg vil gennemgå herunder.

Godt hotel i Bloomsbury – omgivet af lækre cafeer

godt hotel london

Vi starter med et hotel jeg første gang besøgte på en London-tur i januar 2018, hvor mit primære mål var at filme en video til min Youtube-kanal. Jeg valgte dette hotel, da jeg gerne ville finde et godt hotel i Bloomsbury som jeg kunne anbefale i fremtiden – Bloomsbury er nemlig både hyggeligt, centralt og let-tilgængeligt med offentlig transport.

Det er en del af en stor hotel-kæde, så man kan være sikker på, at alt simpelthen bare spiller lige fra check ind til renlighed af værelset og morgenmadsbuffeten.

Der er egentlig ikke så meget at sige om dette hotel; komforten er god, morgenmaden er god, beliggenheden er god – det ligger 100 meter fra Russell Square Underground Station, hvor man bl.a. kan komme nemt til Heathrow Airport.

King’s Cross St Pancras er også kun en kort 10 minutters gåtur væk, så det er et super centralt beliggende hotel, hvor man også kan gå ned til Oxford Street på et kvarters tid.

Det er måske ikke det mest charmerende hotel, så hvis I f.eks. er et kærestepar, der skal på romantisk weekendtur til London, så kan I måske tjekke nogle af de næste hoteller i guiden her ud.

Prisen for en overnatning på dette hotel starter fra ca 881 kr.

Tag et kig på hotellet, se aktuelle priser og book online med prisgaranti her.

Godt Hotel i Camden Town – Londons mest pulserende område

hotel camden london

Værelse på hotellet i Camden Town.

Jeg har også for nylig haft 3 overnatninger på et glimrende hotel i London’s Camden Town, som jeg også gerne vil anbefale og derfor skrive et par linjer om herunder.

Hotellet har en helt fantastiske beliggenhed i det pulserende Camden Town, som ligger i det nordlige London, men dog kun 10 minutter i undergrundsbanen til f.eks. Tottenham Court Road, hvor Oxford Street begynder.

Jeg vil faktisk sige, at dette hotel er et af de bedste jeg har boet på i London – det er i hvert fald det med den bedste morgenmad. Hotellet er da også blevet anmeldt af knap 100 gæster og har en score på 4,4 ud af 5, hvilket er særdeles højt.

Min rejsekammerat og jeg havde booket et ganske almindeligt værelse, men endte med at have en fed udsigt ud til Camden Market og Camden Lock (floden):

udsigt fra hotel

Udover at have rigtig pæne værelser og en eminent udsigt, så har dette hotel også sin helt egen Starbucks, hvilket jeg altså var ret stor fan af. Man kan sige, hvad man vil om disse kaffe-kæder, men kaffen er altså altid lige i øjet.

Morgenmaden på hotellet fortjener næsten et indlæg for sig selv. Det var en overdådig buffet med både full English breakfast (3 forskellige slags bacon!), yoghurt, müsli, brød & pålæg og diverse kager og croissanter. Jeg var slet ikke klar på at morgenmaden skulle være så god, så det var virkelig et stort plus, da vi (godt trætte) gik ned for at spise og blev mødt af det imponerende syn.

 • Morgenmad på hoteller i London er generelt virkelig ikke noget at skrive hjem om, så at dette hotels morgenmad var så god, er altså et kæmpe plus!

Derudover har jeg ikke en eneste finger at sætte på hotellet. Beliggenheden er tæt på perfekt, personalet var flinkt og alt fungerede ganske enkelt perfekt.

Prisen for dette hotel i Camden er da heller ikke i den billige ende, men som altid, så svinger priserne på hoteller i London jo efter udbud/efterspørgsel.

Så prøv at indtaste dine rejsedatoer og se, hvad prisen er, når du skal til London – klik her for at komme til hotel-siden.

Flot hotel ved Hyde Park

Når turen går til London og der er behov for et godt hotel i centrum, anbefaler jeg også ofte Grand Royale. Her er et billede af et af de rigtig flotte værelser:

godt hotel i centrum af London

Tæt på Grand Royale finder du bl.a. Kensington Gardens, der er en forlængelse af Hyde Park og tube-stationerne Bayswater og Queensway. Hotellet ligger dermed heller ikke mere end få hundrede meter fra Notting Hill og det populære Portobello Road Market.

Uanset om der er marked eller ej kan det anbefales at gå en tur ned af Portobello Road, der bl.a. er kendt fra filmen Notting Hill (den med Hugh Grant og Julia Roberts, der bliver åh så forelskede 🙂 )- de små charmerende huse er fantastiske.

En overnatning på dette hotel i London kan gøres fra 856 kr for 2 personer. Husk dog på, at der altid er dynamiske priser, når man skal booke hoteller online – dette gør sig gældende hos alle bookingtjenester og er uanset, hvilken by turen går til.

Grand Royale: udmærket prisleje, 4-stjernet hotel med fremragende placering centralt i London og med god service.

Se aktuelle priser, mange flere billeder og book online ved at klikke her.

Luksushotel ved Buckingham Palace

Her har jeg valgt at anbefale det legendariske The May Fair hotel. Hotellet her ligger, ligesom det ovenstående, også tæt på Hyde Park – dog ind mod det allerinderste af London samt Buckingham Palace. Beliggenheden kan ganske enkelt ikke blive bedre, hvis man vil bo helt centralt i den engelske hovedstad.

The May Fair - luksus hotel

Jeg har aldrig selv boet på The May Fair, men det står højt på min to-do liste. Dette London-hotel er ekstremt flot indrettet og det virker, ud fra anmeldelserne, til, at servicen fra personalet er helt i top. Det skal den naturligvis også være, når et hotel har 5 stjerner og prisen ligger på omkring 2000 kr pr overnatning.

Vil du have udsøgt luksus og komfort på din ferie i London, så skal du vælge The May Fair.

Se mange flere billeder, læs anmeldelser og book online ved at klikke her.Storbyferie i London

 

En lotto-kupon: Billigt hotel i Paddington – Centralt i London

Min første guide til hoteller i London kom online i 2013, hvor jeg startede bloggen her. Dér anbefalede jeg et hotel som jeg selv havde boet på flere gange – det var et ganske udmærket hotel med en god beliggenhed og så var prisen virkelig god. Her i 2018, hvor jeg har givet denne guide en stor opdatering, kan jeg dog se, at hotellet ikke længere får særligt gode anmeldelser.

Derfor vil jeg ikke længere give min uforbeholdne anbefaling af det næste hotel, men i stedet kalde det lidt af en lotto-kupon – det er nemlig stadig et utrolig billigt hotel med en god beliggenhed tæt på Oxford Street og Hyde Park.

Til gengæld virker det til, at personalet ikke længere er så venlige – så er du advaret.

Herunder er min anmeldelse fra 2013:

Et hotel jeg gerne vil anbefale, som jeg selv har besøgt en del gange, hedder Alexandra Hotel – Guest House. I skrivende stund har jeg besøgt den engelske hovedstad 9 gange, hvoraf jeg har været indlogeret på hotellet i Paddington 4 gange. Se hotellets beliggenhed her:

Billigt hotel i London

Som du kan se, er der tale om et hotel tæt på Paddington Station, Hyde Park og Oxford Street. Hyde Park er et af mine yndlingssteder i hele London, så at man kan gå derned på under 5 minutter, er jeg utroligt glad for.

Ligeledes kan man gå til Lancaster Gate stationen, der ligger på Central Line (den røde), hvor man kan komme til eksempelvis Liverpool Street Station – det er rart, hvis man flyver fra Aarhus til London.

Oxford Street ligger i gå-afstand, så hotellet er også glimrende, hvis man regner med at skulle shoppe løs på den legendariske gade. Der findes generelt mange hoteller i Paddington og tæt på Oxford Street, men at finde et, der er bare nogenlunde billigt kan være svært.

Derfor sværger jeg ofte til Alexandra Hotel. Jeg går ikke voldsomt meget op i om min seng er king eller queen-size, når jeg rejser alene eller med venner (er det kæresten, der er med, er snakken naturligvis en anden 😉 ).

Derfor betyder værelserne på mit hotel heller ikke voldsomt meget for mig, da jeg hellere vil bruge min tid ude i London. Et hotel i det centrale London til en billig pris er simpelthen vigtigere for mig end et luksus hotel, der er langt dyrere og måske ligger længere væk fra centrum.

Beskrivelse af det billige, centrale London-hotel

Som du kan læse herover, betyder beliggenheden rigtig meget, når jeg skal vælge et hotel. Ikke desto mindre skal selve hotellet naturligvis også være af en nogenlunde standard, selvom man ikke tager på storbyferie i London for at nyde hotelværelset – jeg gør i hvert fald ikke.

Alexandra Hotel London

3 mands værelse på Alexandra.

Alexandra Hotel er et klassisk billigt hotel i London, hvor der er de mest nødvendige sager. En reception, der har åbent 24 timer i døgnet, gratis morgenmad inkluderet i prisen og gratis trådløst internet på værelserne.

Særligt at der er gratis internet på hotellet er altså fedt. Man kan altid forsøge at planlægge sin storbyferie så godt om muligt, men ikke desto mindre kan det jo være, man lige har et par timer lørdag aften, hvor man gerne vil se en koncert eller lignende. Og så er det rart, at det ikke koster 5 pund i timen at være online.

Det gjorde det nemlig tidligere, men i 2012 blev det lavet om og de begyndte at have gratis internet til alle gæster. Det giver mange +’er i min bog, men jeg er selvsagt også lidt af en online-nørd, der godt kan lide at tjekke Facebook, Google+ og Twitter i ny og næ.Billigt Hotel i London Paddington

Der findes mange forskellige værelsestyper på hotellet. Fælles for dem er, at der er TV, gratis kaffe og te samt toilet med bad.

Morgenmad er som tidligere nævnt inkluderet i prisen. Den er dog intet at råbe hurra for – ganske klassisk med lidt yoghurt, toast og pålæg. Ikke desto mindre har man altså muligheden for at stå op og få noget gratis mad indenbords inden turen går ud i byen.

Personligt spiser jeg sjældent det store til morgenmad, men jeg kender mange, der simpelthen er nødt til at skovle godt ind tidligt på dagen, hvis de ikke skal gå kolde før middag.

Man kan sagtens spise sig mæt i morgenmaden på hotellet, men bemærk blot, at der ikke er tale om klassisk engelsk morgenmadsbuffet med æg, bacon og bønner – desværre, men så skal valget falde på et andet, dyrere hotel i London.

Prisen for et hotel i det centrale London med morgenmad, tæt på Oxford Street:

Prisen ligger på under 400 kroner for et dobbeltværelse, hvor det er dyrest i weekenden. Det synes jeg er en rigtig fin pris for et hotelværelse i det centrale London. Desværre er London jo en af de dyreste byer at være hotelgæst i, men på Alexandra Hotel er det til at betale.

Paddington-området er generelt et område med rigtig mange billige hoteller, men der findes altså også luksuriøsere hoteller i nærområdet. Ikke desto mindre vil jeg anbefale at kigge syd for Hyde Park, hvis man virkelig vil finde sig et luksus-hotel i det centrale London – men så skal den helt store pengepung altså også op af lommen, det er der ingen tvivl om.

Konklusion:

Hvis du vil have et billigt hotel centralt i London, hvor du har en seng, et badeværelse, gratis internet og fantastiske beliggenhed, så er dette hotel noget for dig. Vil du have et luksushotel, er dette ikke det rette valg.

Personligt vil jeg gerne spare penge på hotellet og så i stedet kunne bruge flere ude i byen og dertil er Alexandra Hotel i den vestlige del af London helt perfekt. For at opsummere, er man tæt på 2 tube-linjer, Hyde Park, Oxford Street, Marble Arch og Portobello Road Market.

Se flere billeder, aktuelle priser og book værelse på Alexandra Hotel lige her.

Her er således nok at få tiden til at gå med, bare i hotellets nærområde, men man er hurtigt ude i resten af London med enten tuben eller de mange busser, der også passerer forbi. Hvad med en tur op til Camden Town, der blot er få kilometer nordøst for hotellet?

Læs også min store guide til seværdigheder i London, hvor du også finde flere af mine populære videoer fra den engelske hovedstad.

Jeg håber, at du kunne bruge denne guide til overnatning i London og ønsker dig en rigtig god rejse til den engelske hovedstad.

Hvis du fortsat leder efter et billigt hotel, så skriv en kommentar – jeg kender efterhånden rigtig mange billige & gode hoteller i London og vil naturligvis gerne pege dig i den rigtig retning, så du får en god rejse.

Denne artikel også tilgængelig på engelsk: LondonTravelHacks hotel guide to Central London.

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

87 kommentarer

 • Charlotte hansen

  Hej.

  Vedr hotellet Alexandra i london – hvordan er det at komme til hvis man lander i Gatwick..?

  Mvh charlotte

  oktober 10, 2013 at 9:47 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Charlotte,

   Det er super nemt:

   Tag med Gatwick Express til Victoria. Her tager I tuben mod Edgware Road (Westbound via High Street Kensington, hedder den vist på skærmene ved sporet – jeg stod der selv i går 😉 ), det er den gule linje (Circle Line).

   Fra Paddington Station er der MAX 5 minutters gang til hotellet – Google siger 3 minutter: http://goo.gl/maps/z4mP2

   oktober 10, 2013 at 9:54 am
 • Kirsten Dehn

  Hej Kris.
  Dejligt med din beskrivelse. Jeg havde dog selv fundet frem til dette hotel. Men jeg har et lille problem som du måske kan hjælpe mig med. Jeg er ryger (Ja de findes endnu) og ved jeg skal opholde mig en del på værelset – arbejde. Så jeg vil gerne kunne maile til hotellet om at få et rygerværelse, men jeg kan ingen steder finde deres mailadr. Og de må da have en sådan i vore dage.
  Har du mulighed for at hjælpe mig, vil jeg som gammel Londonfarer blive meget glad.
  Med venlig hilsen Kirsten

  november 21, 2013 at 6:08 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Kirsten,

   Godt at høre, at I rygere også kommer lidt ud 😉

   Jeg har lige forsøgt at finde frem til en mailadresse på hotellet, men ligesom dig, har det været uden held.

   Til gengæld har jeg deres nummer, der bliver sendt med, når man booker hotel via Hotels.com. Det er 44-0207-224 44 05

   Håber du får løst det og får en fantastisk tur til London!

   november 21, 2013 at 6:22 pm
 • Brian Jensen

  Hej Kris
  Først vil jeg lige sig tak for en super hjemmeside, der virkelig har hjulpet en ny begynder i at rejse til London meget.

  Jeg har bestilt et dobbeltværelse på Alexandra fra d. 18 december til d. 22 december.
  Problemet er bare at vi ankommer til Stansted allerede kl 08:05.
  Ved du om det er muligt at tage direkte til hotellet og stille bagagen inden vi tager ud i byen?
  For der er først check in fra kl 14

  Mvh
  Brian Jensen

  november 23, 2013 at 3:17 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Brian,

   Mange tak for de pæne ord. De varmer virkelig!

   Jep, man kan godt stille bagagen på hotellet forud for check-in. Det har jeg selv gjort, når jeg har været med et tidligt fly. Man kan endda være heldig og få værelset tidligere, hvis det alligevel er klart.

   God tur! 🙂

   november 23, 2013 at 3:36 pm
 • Brian Jensen

  Super, mange tak for svaret, så slipper jeg for at ringe til dem.

  november 23, 2013 at 8:25 pm
 • Cecilie Olsen

  Hej Kris.

  Super godt indlæg. Det har virkelig været en hjælp.

  Mine veninder og jeg har booket Alexandra til sommer, og vi ville derfor spørge, om du havde nogle ideér til nogle gode diskoteker, barer etc. som ville være værd at besøge.

  Mvh Cecilie.

  december 2, 2013 at 1:48 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hey Cecilie,

   Takker – fedt I kunne bruge det.

   Jeg har et indlæg med tips til nattelivet i London i støbeskeen. Så hvis I først skal afsted til sommer, burde det være online tids nok 🙂

   december 2, 2013 at 1:52 pm
 • Jesper

  Hej Kris

  Jeg er i London hvert år, mindst en gang. Og ofte så finder man dårlige hoteller – også selvom de er dyre. Sidst boede vi på et hotel ikke langt Alexdra Hotel, på Granville Place. Værelset var så lille, at kun en person kunne stå op ad gangen, selvom det var et dobbeltværelse.
  Tror bestemt vi prøver din anbefaling næste gang. Tak 🙂

  januar 3, 2014 at 1:24 pm
 • dorte

  Jeg har lige bestilt dette hotel til marts.. er det nemt at finde og hvordan når man kommer fra standsted.??

  Hilsen Dorte

  februar 7, 2014 at 8:22 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Dorte

   Ja, det er super nemt at finde og komme til med offentlig transport.

   Fra Stansted kan I tage med enten bus eller tog, se evt dette indlæg om at komme fra Stansted til Central London.

   Hvis I tager toget fra Stansted til London ender I på Liverpool Street St. Derfra kan I tage med Central Line (den røde) mod vest og stå af på Lancaster Gate, hvorfra der er 3-400 meter til hotellet.

   Hvis I kommer med bus og det passer bedre at tage enten Circle, Hammersmith & City, Bakerloo eller District linjerne, kan I med fordel stå af på Paddington St, hvor der er 2-300 meter til Alexandra Hotel.

   Spørg endelig ind, hvis du har brug for mere info.

   februar 7, 2014 at 8:35 pm
 • Katja

  Hej cris jeg skal til London i efterårsferien med min datter 2014 uge 42, det bliver 12.000 kr for 4 nætter, det må da være en fejl. Fra dn 10. Til den 14 oktober ?
  Vh Katja

  februar 26, 2014 at 10:43 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Katja

   Det lød utrolig voldsomt, så jeg tjekkede lige op på prisen. Jeg fik det til ca 10.000 kr fra 13.-17. oktober 2014. Jeg kan kun anbefale dig at søge efter andre billige hoteller i London inde på siden. Jeg tjekkede lige priser for Alexandra Hotel i juni – der lå prisen i sit vanlige billige leje. Så måske grunden til den høje pris er, at du er ude i rigtig god tid.

   God tur til London

   februar 27, 2014 at 7:57 am
 • Cille

  Hej Kris
  Vi skal til London d. 13. april og har bestil værelse på Alexandra hotel efter din anbefaling fedt at kunne finde noget billigt! 🙂 Jeg har læst din indlæg om transport fra Stansted lufthavn og tjekket efter i google maps. Hvis vi tager bussen til Baker street og GÅR til hotellet siger google maps at det tager 17 min. Kan det passe eller kigger jeg forkert? Vil nemlig slippe for underground og andre ting med kufferter og barnevogn. Lige en sidste ting, vi overvejer at tage sightseeing busserne for at se seværdighederne, er det noget du kan anbefale?
  Mvh Cille

  marts 22, 2014 at 2:25 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Cille

   Fedt! London er så smuk om foråret.

   Det lyder meget plausibelt. Der er ca 1,5 km fra Baker Street St til hotellet, selvom det ikke ser ud af meget på et kort. Men en rask gåtur på knap 20 min kan I vel ligeså godt tage, i stedet for at skulle ned i undergrunden eller i bus 🙂

   Mht. sightseeing busser, så kan jeg desværre ikke hjælpe – har ganske enkelt aldrig prøvet det i London. Jeg ved dog, at I kan bestille en tur gennem hotellet, hvor jeg tror, at der er rabat. Manden bag skranken vil uden tvivl nævne det, når I ankommer – hotellet tjener provision, når de sælger ture til deres gæster. Så kan I jo lige få et kort, lidt information om ruten og derefter vurdere om det er noget for jer.

   Jeg tror, det er en meget god måde at få set byen og de største seværdigheder på. I hvert fald mere spændende end at kigge på vægge i tuben 😉

   God tur!

   marts 24, 2014 at 10:34 am
 • Kirsten

  Hej vi har lige boet på Alexandra Hotel, hvilket var ganske fint med venligt personale, der er dog IKKE fri internet. Vi tog bussen fra Stansted, de holder etagen”under” ankomsthallen via rulletrappe ved busbilletsalgsstedet. Vi havde købt billetter til bussen i flyet, hvilket ikke var specielt dyrt, max 1 pund mere ialt på en retur. Vi stod af ved Marble Arch og gik langs Hyde Park til hotellet, det tog ca. 10-12 minutter. Man kan tage bus 36 eller 436 fra Edgware Road til Paddington st. så er der kun 2 min. gang. Hver obs på at turen tilbage til Stansted kan tage op til 2 timer, hvilket det gjorde for os, selv om det var søndag eftermiddag. Tak for en god side, som jeg har haft god brug for inden vores første besøg i London. Hilsen Kirsten

  april 9, 2014 at 7:02 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Kirsten

   Mange tak for din kommentar! Fantastisk at du deler dine erfaringer med de andre læsere her på siden. Og tak for de rosende ord.

   Ærgerligt, at der ikke længere er gratis internet på hotellet – det må de have ændret her for nylig.

   april 10, 2014 at 12:15 pm
 • Sofie

  Min veninde og jeg tager altid til London i november/december og plejer at tage bussen fra stansted. Sidste år boede vi i paddington og der var det helt klart nemmest at stå af ved Marble Arch og gå den kilometer til hotellet 🙂
  Vi har dog aldrig overvejet toget. Ved du om det er billigere og hurtigere? 🙂

  juni 14, 2014 at 4:36 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Sofie

   Det er langt billigere at tage med bussen. Man kan få en togbillet tur/retur for 28 pund – det tager 45 minutter til Liverpool Street st og så er der f.eks. 19 minutter med tuben til Lancaster Gate. Så det kan egentlig bedst betale sig at tage bussen 🙂

   juni 16, 2014 at 2:03 pm
 • Jesper Bøllehuus

  Hej Kris

  En meget informativ hjemmeside – tak for det
  Mit spørgsmål:
  Jeg skal til koncert i London, men da jeg ikke ved præcis, hvornår den slutter om aftenen, har jeg valgt at ankomme tidligt onsdag morgen og flyve hjem tidligt torsdag morgen. Jeg har tænkt mig at køre til Stansted om aftenen og “overnatte” i lufthavnen.
  Er der nogen problemer i at sidde i lufthavnsområdet og vente i forhold til lufthavnsreglementer? Er der nogle lufthavnscafeer el.lign. som du kan anbefale, hvor man må sidde og hænge?

  På forhånd tak for dit svar.

  Med venlig hilsen

  Jesper

  september 11, 2014 at 11:42 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Jesper

   Sjovt – jeg benyttede mig af præcis samme manøvre, da jeg så the Libertines i London her i juli. Det var en af de værste nætter jeg har haft. Jeg vidste det ikke, men der var lukket for ‘det bagerste’ område i Stansted om natten – altså der hvor der er butikker, restauranter osv. Desuden var alt lukket om natten ude i det område, hvor man kunne vente. Der er naturligvis mange mennesker, så alle de gode sovesteder er optaget.

   Mit råd må være at booke et billigt hotel – det bebrejdede jeg mig selv mange gange i løbet af natten, at jeg ikke havde gjort…

   september 11, 2014 at 12:01 pm
 • Jessper

  Mig of min kæreste skal til London I February, kan du anbefale billige hoteller I london?

  oktober 27, 2014 at 5:42 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Jessper

   Har du taget et kig på hotellet jeg anbefaler her i indlægget? 🙂

   oktober 28, 2014 at 10:20 am
 • Heidi

  Hej

  Har lige booket hotellet Alexandra som du beskriver længere oppe. Skal til London med min 13-årlige datter. Er meget spændt på hotellet men det lyder som det vi har søgt efter – billigt og centralt beliggende. Tak for tippet

  november 13, 2014 at 9:02 am
 • Christian Svendsen

  Hej.
  Rejser en tur til London med min kæreste her i april helst fra d.13 til d. 20. Prisen på dette hotel ligger på omkring 7000 når jeg kigger, er det rigtig for 7 nætter? Og kan det ikke gøres billigere for 2?

  december 17, 2014 at 12:58 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Christian

   Jeg har lige opdateret indlægget med et par nye hoteller. Måske der er et af dem, der passer bedre i budgettet? 😉

   december 18, 2014 at 7:06 pm
 • Kristoffer Føns
  Rejsekris

  Indlægget er dags dato opdateret med 3 nye hoteller. Et billigt, et dyrere og det helt luksuriøse 🙂

  december 17, 2014 at 5:07 pm
 • Ingigerð

  Hej Kris 🙂

  Jeg skal rejse til London med to af mine veninder og det der Alexandra hotel ser interessant ud! Problemet er bare, at jeg ikke kan finde frem til det, så har du evt et link? 🙂

  Kh. Ingigerð

  januar 9, 2015 at 8:24 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Ingigerð

   Jeg fandt lige hotellet igen. Prøv at indtaste dine rejsedatoer og se om hotellet er ledigt her.

   januar 9, 2015 at 8:30 pm
   • Kristoffer Føns
    Rejsekris

    Jeg tjekkede lige selv en række datoer i nærmeste fremtid og enten er hotellet fuldt booket eller også tager de ganske enkelt ikke mod gæster pt…

    Det var også grunden til, at jeg opdaterede indlægget her for nylig. Har du prøvet at kigge på en af de 3 andre muligheder jeg lister?

    Gresham Hotel minder meget om Alexandra, du kan se priser og billeder her: https://rejsekris.dk/link/gresham-hotel.php

    januar 9, 2015 at 8:32 pm
 • Ivana

  Hej

  Vi er et par som vil til London her slut feb til starten af marts, men har tjekket de 2 billige hoteller du har skrevet, men der er ingen ledige værelser 🙁 kan du hjælpe os med at finde et godt hotel. vi leder efter et sted bare for at sove da vi skal opleve byen.

  januar 12, 2015 at 8:42 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Ivana

   Naturligvis. Jeg kender flere, der har været tilfredse med dette hotel, som ligger i samme område af London og også er super billigt (i forhold til den generelle pris på hoteller i London). Se det her: https://rejsekris.dk/central-park-hotel.php

   januar 14, 2015 at 8:08 am
 • charlotte andersen

  hej
  vi skal 2 voksne og 2 teenager piger af sted d 27 eller 28 februar og så 3 overnatninger. vi har ikke været i London før. hvad vil du anbefale af hotel? og hvilken luft havn er billigst at komme til centrum fra?
  kan det anbefales at købe oysters kort til metro osv?

  januar 20, 2015 at 10:59 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Charlotte

   Jeg vil meget gerne hjælpe jer med at få en god storbyferie i London. Hvis du bruger min gratis service Apero.dk, så skræddersyer jeg faktisk ferien for jer 🙂

   januar 20, 2015 at 11:24 am
 • Ann-Mari

  Hei!

  Gratulerer med en fin blogg, jeg har lagt den til i min blogroll.
  Jeg skriver også mye om hoteller, så gleder meg til å lese mer på bloggen din.

  Angående May Fair. Det er virkelig verdt å bo der en natt eller to.
  Det er den beste frokosten jeg har hatt på et europeisk hotell 🙂

  Ann-Mari – norsk, men bor i Danmark.

  februar 1, 2015 at 8:46 am
 • Carina

  Hej der

  Super informativ blog 🙂 tak for det
  Min mand og jeg lander i april i Luton lufthavn og sådan som jeg ser det kan jeg komme til Victoria Street, som er et godt område og centralt, men jeg er i tvivl om hvad der er den nemmeste hurtigste og billigste måde at komme mod centrum på fra Luton. Kan du gennemskue det for mig ?. Kan godt læse at du ikke har opdateret Luton endnu 😉

  Carina

  marts 22, 2015 at 7:17 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Carina

   Hvor er jeres hotel placeret? Er det ved Victoria?

   marts 23, 2015 at 3:01 pm
 • Annette

  Hej en der kan hjælpe mig min datter skal til London i påsken og skal gerne bo max 5-10 km udenfor London
  Nogle der kan anbefale et billigt hotel?????

  marts 27, 2015 at 2:13 pm
 • Lone

  Hej.
  Jeg er netop i gang med at planlægge en tur til London i februar og planlægger at bo på The Alexandra.
  Kan du oplyse mig, om dette er hensigtsmæssigt, når vi har bestilt transport med The National Express til London Victoria?
  I øvrigt en rigtig god blog – tak for din hjælp herpå.
  Hilsen Lone

  september 10, 2015 at 8:46 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Lone

   Det er meget hensigtsmæssigt. Flyver I til/fra Stansted? I så fald kan I endda stå af på Marble Arch og derfra gå ca 10-15 minutter hen til hotellet – det bliver ikke meget nemmere.

   Hvis I flyver til/fra Gatwick, så kan I også meget nemt komme til Hotellet med tuben 🙂

   Tak for de pæne ord, de er værdsat.

   september 10, 2015 at 8:49 am
 • Lone

  Hej og tusind tak for det hurtige svar.

  Ja, vi flyver fra Stansted. Jeg går ud fra, at Marble Arch også er undergrunden?

  Er der nogle musicals, du kan anbefale? Sidst så vi Lion King.

  Jeg kan se, at Alexandra kun koster kr. 2800 for fire overnatninger. Det bliver vel næppe billigere? Så er det ikke bare at bestille, tror du?

  september 10, 2015 at 9:00 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Nej, Marble Arch er et ‘sted’ lige ved Hyde Park/Oxford Street. Når I tager med bussen fra Stansted til London (endestation Victoria St), så stopper den også ved Marble Arch, så der skal I hoppe af, hvis I bor på Alexandra 🙂

   Jeg har lige lavet en gang-rute via Google Maps, så I kan se jeres rute til hotellet: https://goo.gl/maps/xFpsC

   Desværre, musicals er ikke lige min kop te, så der kan jeg desværre ikke hjælpe.

   Nej, det bliver næppe billigere med den gode beliggenhed taget i betragtning. Alexandra er et standard, billigt London-hotel, hvor der ikke er den store luksus, men man får et pænt værelse at sove i og beliggenheden er virkelig god 🙂 Så jeg vil sige ‘go’.

   september 10, 2015 at 9:05 am
 • Lone

  Endnu engang tusind tak for hjælp og hurtigt svar, men jeg skal lige have det skåret ud i pap!!
  Er the National Express til Victoria Station en bus? Jeg troede, det var hurtig-toget som det, man tager, når man tager Expressen fra Gatwick.
  Nu har jeg bestilt Alexandra. Jeg glæder mig.

  september 10, 2015 at 9:20 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hehe, det kan også være forvirrende med alle de muligheder.

   National Express: busselskab der kører til/fra alle lufthavne omkring London.
   Stansted Express: tog fra Stansted til Liverpool Street Station i London.

   Hvis det er Stansted Express I har booket, så skal I bare læne jer tilbage og køre til Liverpool Street. Derfra kan I tage tuben vestpå til enten Paddington St eller Lancaster Gate, hvorfra I kan gå til hotellet.

   Se evt mit indlæg om transport fra Stansted til London her.

   Skriv endelig, hvis mere skal skæres ud i pap 😀

   september 10, 2015 at 9:25 am
 • Lone

  Ej for pokker så har jeg da valgt forkert, for det er National Express, jeg har booket!! Men det gør vel ikke den store forskel, for som du siger, så kan vi jo bare stå af ved Marble Arch, og så må jeg lige finde ud af, hvad jeg gør til hjemrejsen. Jeg vil lige læse dit indlæg om transport. Måske jeg skulle have gjort dette, inden jeg bestilte flybilletter!! Sikke noget.

  september 10, 2015 at 9:38 am
 • Emilie

  Hej 🙂
  Jeg skal til London til november. Vil du mene at paddington er et godt område at bo i? Vi skal udelukkende shoppe. Og er det nemt derfra at komme ud og se Big ben og London bridge? Og selvfølgelig harrods?
  Vh. Emilie

  september 30, 2015 at 6:08 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Emilie

   Ja! Paddington er uden tvivl et af de bedste områder at bo i, når man skal besøge London og f.eks. gerne vil være tæt på mange af seværdighederne. Der er mange hoteller, restauranter, pubber samt tube- og buslinjer i Paddington-området, så det er tæt på perfekt 🙂

   Harrods er relativt tæt på, men ligger dog på den anden side af Hyde Park – det er umiddelbart nemmest at komme dertil med bus. Med hensyn til Big Ben og London Bridge, så ligger de to steder et stykke fra hinanden. Jeg har selv lige været i London og tog på bådtur fra Big Ben/London Eye og ned til London Bridge – det kan anbefales! Har blogget om bådtur i London her: http://storbritannien.dk/baadtur-i-london/

   Håber du får en god tur og finder et godt hotel i London 😀

   september 30, 2015 at 9:39 am
 • Majse

  Hej☺️
  Min teenage datter og jeg skal til London til december. Vi tager toget fra Stansted til Liverpool Street. Vi skal på på Hostel tæt ved Soho og Oxford Street. Kan du fortælle mig hvor det er nemmest at stå af toget for at komme tættest på destination.?
  Bedste hilsner Majse

  oktober 4, 2015 at 2:20 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Majse

   I skal i hvert fald stå af ved endestationen Liverpool Street. Derfra kan I tage med tuben og Central Line vestpå, hvor I kan stå af på f.eks. Tottenham Court Road eller Oxford Circus 🙂 Kan ikke gøre det mere præcist, når jeg ike kender navnet på jeres London hotel 😀

   oktober 6, 2015 at 11:35 am
 • Majse

  Hej igen jeg har fundet ud af at der står en lille guide på et af de papir jeg har modtaget:) der står jeg skal af ved Oxford cirkus station og så ellers bare følge de skrevne veje. Hostel ligger på Noel Streets. Så jeg tror det går:)) men tusind tak for hjælpen. Gemmer lige siden, hvis jeg skulle få brug for mere hjælp.
  Vh Majse

  oktober 6, 2015 at 6:56 pm
 • Stine

  Sikke en go blog tror da lige den skal gemmes så jeg kan finde tilbage til den ien?

  sjovt at dit første hotel du nævner er gresham der har jeg boet 3 gange og kan helt sikkert anbefale det. Dog var morgenmaden ikke med i prisen men noget man skulle bestille oveni tror det var 5£.

  Vi bor altid omkring paddington da det ligger super centralt. (Da vi var afsted i april blev vi forflyttet til earls court (10 min gang fra stationen) og jeg følte vi brugte oceaner af tid i transport det gider jeg ikke igen)
  Bor ellers næsten altid ved sussex gardens da der ligger ok budget hoteller. Til december skal vi dog bo på comfort inn edgware Road og her er morgenmaden med i prisen.

  Når vi er afsted mere end 4-5 dage forsøger vi dog altid at finde et lejlighedshotel det er nemlig rigtigt rart at have lille køkken til rådighed så mn selv kan lave morgenmad og have snacks og kolde drikkevare i nærheden når man kommer hjem fra en lang dag i denne skønne by.

  Så lige du skrev at du ikke var til musicals (det er jeg?) og til dem der spørger kan jeg anbefale at man tager til Leicester square og stiller sig i kø ved tkts billetkontor der kan man købe billetter til aftenens forestillinger og mange af dem med rabat. Hvad man skal se er jo op til en selv men man går sjældent galt i byen med en musical i London. En af mine favoritter er dog Wicked.

  oktober 20, 2015 at 4:49 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Stine

   Tusind tak for din kommentar! Godt du nævner det med Gresham, det får jeg lige rettet i min guide.

   Ja, Paddington er bare et godt sted, når man skal rundt med offentlig transport 🙂

   Super fedt med info om musicals, tak! 😀

   oktober 20, 2015 at 8:01 am
 • Heidi

  Hej Kris,
  Fandt lige din blog – det er da super fedt og meget hjælpsomt. Tak for det! 🙂

  Måske kan du hjælpe mig i min søgen efter overnatning fra d. 3.12.-6.12. Vi skal 3 voksne og 1 barn på 10 år afsted. Jeg har kigget på Landmark appartments, men de har intet ledigt i den periode. Vi kan bo i lejlighed eller på hotel (i 1 el 2 værelser), det skal helst ikke være for dyrt og vigtigst at der ikke er alt for lagt til nærmeste undergrund, så den 10 årige ikke går benene af sig i den sammenhæng. Hun skal jo nok få gået nogle km i løbet af dagene 🙂 Jeg synes det kan være svært at overskue belliggenheden af de forskellige overnatningsmuligheder i forhold til undergrundsstationer nemlig. Men måske kan du hjælpe?

  På forhånd 1000 tak.

  oktober 25, 2015 at 9:56 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Heidi

   Mange tak for de pæne ord 🙂

   Jeg har lige taget et kig på, hvad der er ledigt i jeres rejsedatoer og har fundet en god lejlighed beliggende lige ved Aldgate East tube station. Derfra kan I komme med tuben til central London på 10-15 minutter.

   Lejligheden koster i skrivende stund 5.433 kr 3-6/12, se den her: https://rejsekris.dk/link/olive-apartments.php

   Sig endelig til, hvis jeg kan være behjælpelig med andet 🙂 Ellers håber jeg, at I får en god tur til London.

   oktober 26, 2015 at 9:13 am
 • Stine

  Hej 🙂

  Tak for en god guide. Jeg har reserveret overnatning på Alexandra Hotel til en tur til London i januar. Vi kommer fra Stansted og skal også flyve derfra igen. Hvad vil du anbefale som nemmeste transport til og fra lufthavnen til hotellet? På forhånd tak. Har du en top 10 liste over ting, vi bare skal se? Jeg rejser med min mor, som ikke har været i London før. Derfor tager vi gerne de obligatoriske turist-attraktioner 🙂

  Mvh Stine

  oktober 26, 2015 at 9:56 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Stine

   Det lyder hyggeligt! Jeg har faktisk skrevet om begge dine forespørgsler 😀 Min guide til transport fra Stansted til London er her: https://rejsekris.dk/fra-stansted-til-central-london I kan både tage Stansted Express og derefter tube til f.eks. Lancaster Gate eller National Express bus til Marble Arch og gå 10-15 min til hotellet derfra.

   Jeg har netop udgivet en gratis e-bog, hvor jeg giver tips til 7 oplevelser & seværdigheder i London. Perfekt hvis man, som din mor, er i London første gang og gerne vil se de vigtigste seværdigheder. Den kan du hente her: http://storbritannien.dk/london-ebog-sevaerdigheder/

   Sig endelig til, hvis du/I har flere spørgsmål om London 🙂

   oktober 27, 2015 at 9:50 am
 • Ulla Bruselius

  Hej Kris.
  Har booket værelse på Alexandra Hotel. På deres hjemmeside står der at receptionen har døgnåben, så det skulle vel ikke være problematisk først at tjekke ind efter midnat.? Mit fly lander 23.15 i Stansted. Hvordan kommer jeg nemmest
  Ulla fra Stansted lufthavn til Alexandra hotel, Sussex gardens på dette tidspunkt?

  december 28, 2015 at 12:11 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Ulla

   Nej, det er intet problem. Man kan checke in på hotellet på alle tider af døgnet 🙂 Det er standard på de fleste hoteller i London, heldigvis.

   Se dette link fra rejseplan fra Stansted til hotellet i London: https://goo.gl/maps/mAuPPUUHMo32

   december 29, 2015 at 1:52 pm
 • Kenneth og brødre.

  Hej Kris.

  Rigtig god side !

  Jeg skal til London i næste uge og se fodbold med mine brødre. Vi skal bo på central park hotel og vi lander i Luton. Nu endte det ud med, at jeg lejede en bil da det virkede uoverskueligt og dyrt at komme frem og tilbage fra lufthavn til hotel. Nogen erfaringer eller gode råd ? Hilsen Kenneth

  februar 7, 2016 at 6:46 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Kenneth

   Lyder som en fed tur – fodbold i London er altid sjovt.

   Jeg har faktisk skrevet en guide til transport fra Luton til London på min anden side, Storbritannien.dk, der kan ses her: http://storbritannien.dk/fra-luton-til-london/

   Med hensyn til at køre bil i og omkring London, så har jeg ikke selv erfaring, da jeg ikke har turde give mig i kast med trafikken derovre, som kan være ret slem. Samtidig kører de jo i venstre side, så det er med at holde tungen lige i munden 🙂

   Håber I får en god tur til London!

   februar 7, 2016 at 10:16 am
 • Lizzie

  Hej Kris

  Jeg har lige bestilt et værelse på Alexandra. Men min mor og jeg ankommer først til London fra lufthavnen omkring kl 00:30. Ved du om det er muligt stadig at kunne få vores værelser der?

  marts 20, 2016 at 11:52 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Lizzie

   Jep, det er intet problem – receptionen er bemandet døgnet rundt.

   God tur 🙂

   marts 21, 2016 at 2:13 pm
 • Louise

  Hej,

  Jeg skal afsted med min datter på 12 år.
  Kender du det her hotel og ligger det godt i forhold til en storbyferie med en 12-årig?

  Tak.

  Mange hilsner

  Louise

  december 16, 2016 at 8:08 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Louise

   Hmm, jeg tror du har glemt at vedhæfte et link til hotellet i London? 🙂

   Hvis du lige sender det, så skal jeg gerne se om jeg kender de givne hotel.

   december 22, 2016 at 11:47 am
 • Gitte Larsen

  Hej Kris.
  Vi er to veninder, som planlægger en ferie til London fra den 1. til den 5. Maj 2017.
  Vi vil bestille en 1 dags billet, London Pass til tirsdag den. 2.5.2017.
  Mit spørgsmål er: kan vi hente billetten den 1.5.2017? Eller er der ikke noget med, at den 1. Maj er en helligdag?
  De bedste hilsener
  Gitte Larsen

  februar 27, 2017 at 1:44 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Gitte

   Hvis du kigger nederst på siden hos VisitBritain (link til London Pass her), så står der, at der kun er lukket 25. og 26. december samt 1. januar.

   Så det skulle ikke være noget problem.

   Rigtig god tur til London

   februar 27, 2017 at 2:59 pm
   • Gitte Larsen

    Tusind tak for svar😀😀

    februar 28, 2017 at 10:54 am
 • Jakob E

  Vi kigger på at booke det hotel der hedder Gresham. Min mor er dog lidt dårligt gående så vi skal helst være tæt på bus og tube – er dette hotel tæt på tube eller hvordan ligger det i forhold til at komme rundt til resten af London? Vi ville egentlig gerne bo sådan helt inde i det centrale London, men kan se at det vil være for dyrt. Derfor vælger vi et billigere hotel i Paddington, for at spare penge.

  december 1, 2017 at 3:33 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Jakob

   Gresham Hotel er vitterligt max 2 minutters gang fra Paddington tube station, så det er MEGET tæt på offentlig transport. Der er også masser af buslinjer i området, så det er nemt at komme rundt til resten af London derfra. Det er også nemt at komme dertil uanset hvilken lufthavn I skal flyve til/fra.

   Så det er et fint hotel i London, hvis man vil bo billigt – også hvis man ikke går så godt 😉

   Rigtig god tur til London.

   december 1, 2017 at 9:26 pm
 • Christoffer

  Hej Kris.

  Mega fed side du har lavet, den er virkelig overskuelig og brugbar! Kanon godt arbejde 🙂 (og fedt du giver bruge tid på at svare)

  ift. hotellet, holiday inn i Camden, er det nemt at komme til fra Stansted sent om aftenen/natten? og er det unge mennesker som går i byen i det område eller hvordan? 🙂

  Mvh

  Christoffer 🙂

  december 7, 2017 at 3:18 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Christoffer

   Tusind tak for de pæne ord!

   Hmm, det kan i hvert fald gøres ret nemt; tag National Express bussen (rute A6 i retning mod Marble Arch/Portman Square) til St Johns Wood. Derfra er der kun knap 2km over til hotellet, så en taxatur vil være meget billig.

   Ja, Camden Town er et godt sted at bo, hvis man gerne vil i byen – der sker en masse rundt omkring på pubberne og clubberne. Holiday Inn Camden ligger lige ved Camden Market, hvor der også er en del pubber og clubs, så det er perfekt, hvis I leder efter et hotel tæt på noget ‘gå-i-byen-område’.

   Jeg vil dog sige, at det også er et fint hotel for familier, da der er noget at lave for folk i alle aldrer i Camden 🙂

   Rigtig god tur til London.

   december 11, 2017 at 8:02 am
 • Iben

  Vi skal til London i vinterferien 2019.
  Har købt flybiletter ved British Airways.

  Hvornår er det bedste tidspunkt (den bedste pris) for at booke hotel ?

  maj 2, 2018 at 3:12 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Iben

   Generelt siger man, at det anbefales at booke hoteller i London (og alle andre steder) imellem 14 og 100 dage inden ankomst. Personligt booker jeg ofte mit hotel i London, når jeg har fået booket flybilletterne. Nu er I så godt nok ude i særdeles god tid, så måske I kan booke hotellet en gang i november – f.eks. på Black Friday, hvor Hotels ofte har rigtig gode tilbud 😉

   Rigtig god rejse til London 🙂

   maj 9, 2018 at 10:03 am
 • Trine

  Hej Kristoffer,

  Da min kæreste snart har fødselsdag, har jeg tænkt mig at give ham en tur til London i gave. Vi har længe talt om at vi gerne vil opleve byen (for første gang begge to) – og når nu vi står overfor vores 10 års dag snart – hvilket tidspunkt kunne så være mere passende? 🙂

  Umiddelbart er planen at vi skal flyve fra Billund (vi bor i Sønderjylland)- men ved ikke hvilken lufthavn der er bedst at stile efter?
  Turen skal være en forlænget weekend fra d. 22 nov. til d. 25 november.

  Men nu kommer alle mine rigtige spørgsmål 😉

  Kan du anbefale et billigt (men stadig lidt hyggeligt) hotel? Og hvilke seværdigheder skal vi se? Ingen af os har været i London før, så vi vil have så meget ud af oplevelsen som muligt, derfor vil jeg hellere spare lidt på hotellet og bruge flere penge på oplevelser og god mad 🙂

  Ellers nogle gode tips du vil dele?

  Og tak for en god side!

  Mvh. Trine

  juni 18, 2018 at 6:48 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Trine

   Det var da en glimrende gave! 😀

   Som udgangspunkt, så anbefaler jeg at man bare vælger de flybilletter der er billigst og ellers passer bedst ind tidsmæssigt efter ens rejseplaner. Sådan gør jeg også selv, når jeg skal til London – selvom Gatwick nok er min yndlingslufthavn, hvis jeg skal nævne en. Men ærlig talt, så gør det ikke det store – det er nemt nok at komme til/fra alle lufthavnen omkring London.

   I forhold til jeres valg af hotel i London, så har jeg lige taget et kig på jeres rejsedatoer og fundet et par muligheder, der alle ligger omkring ca 2000 kr i alt for 2 nætter. Du må sige til, hvis det gerne må være lidt dyrere eller billigere.

   Her er hoteller i London til ca 2000 kr:

   https://rejsekris.dk/link/studios-2-let-cartwright
   https://rejsekris.dk/link/pointahotel-paddington
   https://rejsekris.dk/link/mitre-house

   Det sidste er inkl morgenmad 🙂

   I forhold til seværdigheder i London, så har jeg faktisk lavet to store guides, hvor der burde være alt, hvad I leder efter. De er her:
   https://rejsekris.dk/sevaerdigheder-london
   https://storbritannien.dk/sevaerdigheder-i-london/

   Hvis du har flere spørgsmål om hoteller i London eller byen generelt, så skriver du bare igen 🙂

   juni 21, 2018 at 8:14 am
 • Mette

  Hej Kris. Kender du hotellerne der hedder PointAHotels i London? Har kig på deres hotel i Paddington da det er meget billigt i forhold til andre hoteller i London med samme stjerner. Så er det et FOR billigt hotel så centralt i London eller er det bare fordi der ikke er så meget komfort som man kender det fra Ibis hotellerne? De ligner lidt hinanden synes jeg.

  juli 9, 2018 at 11:05 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Mette

   Point A Hotels er fremragende! Forstået på den måde, at når man leder efter et godt og billigt hotel på en central beliggenhed i London, så fungerer de altså bare. Der er jo masser af hoteller i London, der er af ældre dato og hvor komforten vitterligt ikke er særligt god – min erfaring med Point A Hotels i London er, at de netop minder om Ibis-hotellerne: man får et pænt, nyt værelse, der godt nok ikke er så stort, men til gengæld fungerer alt og man har så et fint sted at overnatte.

   Så jeg synes det er et ganske godt hotel, når man gerne vil overnatte billigt i London.

   juli 10, 2018 at 7:21 am
 • Karina

  Hej Kristoffer
  Vi er et lille tømrerfirma, som skal til London fra d. 7-9 dec. 2018.
  Vi er 12 personer, hvoraf 7 mænd gerne vil se en fodboldkamp og 5 damer som gerne vil ud at shoppe mv.
  Vi vil gerne bo på et rigtig godt og pænt hotel med morgenmad, som ligger centralt for det vi skal.
  Vi skal ud at spise fredag og lørdag aften.
  Vi lander i Gatwick fredag middag og skal hjem fra Stansted søndag middag.

  Har du nogle gode forslag til ovennævnte?
  Vi glæder os til at høre fra dig!

  september 10, 2018 at 11:33 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Karina

   Jeg har faktisk netop åbnet mit eget rejseselskab, hvor jeg skræddersyer rejser til bl.a. London – også for firmaer. Måske det er noget for jer? I kan læse mere her: https://rejsekris.dk/tours/

   I kan endda få et gratis & uforpligtende forslag til en rejseplan med hoteller, anbefaling af seværdigheder etc.

   september 10, 2018 at 11:36 am
 • Charlotte

  Hej Kris,
  Supergod, konkret og brugbar hjemmeside, du har. På baggrund af din anbefaling har vi valgt at bo på Point A Hotel ved Kings Cross, og det er vældig fint! I forhold til din beskrivelse af hotellet vil jeg lige fortælle, at der ikke er gratis kaffe i lobbyen længere. Man kan købe kaffe fra automaten, men kogt vand er stadig gratis.

  februar 11, 2019 at 9:33 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Charlotte

   Tak for de pæne ord! Det glæder mig også, at I kunne bruge min anbefaling af et hotel i London – ærgerligt med den gratis kaffe, men det var næsten også for godt til at være sandt… Gratis kaffe i dyre London 😀

   Ærgerligt de har afskaffet det, men tak for din kommentar her – jeg må få opdateret min hotel guide her.

   februar 12, 2019 at 9:54 am
 • Jan

  Hej Kristoffer

  Jeg skal til London i slutning af september og flyver fra Billund til Standsted. Hvor er det bedst at bo i London

  august 27, 2019 at 7:43 am
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Jan

   Bare tag et hvilket som helst af de nævnte hoteller i London, der er nævnt i guiden her. Det er nemt at komme fra Stansted til London generelt, så det skal ikke være det, der afgører, hvilket hotel I booker.

   august 27, 2019 at 7:02 pm
 • Majken

  hejsa. vi har booket et hotel i Notthing Hill, Blue Bells. Har du erfaring med det? det er vores første tur med en teenagedatter. Har du anbefalinger til hvad man SKAL se og kan se på 4 dage?

  august 29, 2019 at 10:23 am

Skriv en kommentar