Hvad laver en rejseblogger, når han ikke må rejse?

“Hvordan er det egentlig at være rejseblogger på fuld tid, Kris?” Well, det plejer at være noget anderledes end lige nu…

7 spændende seværdigheder i Sydøstengland du skal opleve

Det sydøstlige England er klart en favorit blandt de mange besøgende, der årligt drager til Storbritannien. Sydøstengland besidder en charme og unik stemning, som ikke findes i andre dele af England. Her finder man et væld af nye kulturer og gamle engelske traditioner, der på en helt mærkværdig måde komplementerer og fremhæver hinanden.

Jeg har startet et rejseselskab – Grupperejser & individuelle ture til Berlin, London & Skotland

Rejsekris har udvidet og er ikke længere bare en rejseblog. Nu har jeg nemlig startet mig eget rejseselskab, der hedder Rejsekris Tours. Læs mere om projektet her.

3 tips til at få tiden ombord på et fly til at gå

Dagens indlæg omhandler ikke direkte noget rejsemål, som det ellers typisk er tilfældet her på rejsebloggen, men derimod vil jeg komme med et par tips til dig, der rejser en del og måske også ofte rejser langt.

Flyt til udlandet og lær et sprog – f.eks. sprogskole i Spanien

Jeg modtager tit mails fra diverse firmaer, der enten gerne vil samarbejde eller promovere et produkt. Som oftest siger jeg nej, da jeg ikke kan stå inde for produktet eller ganske enkelt ikke mener, at det hører til på en rejseblog som Rejsekris.dk. For nylig fik jeg dog en henvendelse fra en virksomhed, hvor jeg […]

8 gode rejsetip til populære rejsemål

I dette indlæg har jeg spurgt en række online-kammerater jeg kender fra et netværksforum om deres bedste rejseråd til forskellige europæiske destinationer.

Airbnb rabatkode & gode råd

Som rejseblogger kommer jeg meget omkring og er typisk udenlands et par gange om måneden. Efterhånden booker jeg flere ferielejligheder via Airbnb end jeg booker hoteller, derfor har jeg skrevet denne guide til Airbnb til dig, der overvejer at booke en ferielejlighed via den populære portal. Du får også en rabatkode til Airbnb, der giver […]

Weekendtur til Birmingham – Det lavede jeg

I forrige uge var jeg inviteret til Birmingham af VisitBritain, der havde sammensat et program spækket med oplevelser. I dette indlæg vil jeg beskrive min weekend, som måske kan være med til at inspirere dig til at sammensætte dit eget program, hvis turen en dag går til Englands 2. største by.

Hvad laver en rejseblogger?

Nuvel, jeg er nok ikke en traditionel rejseblogger, som rejser verden rundt og arbejder lidt fra en laptop i strandkanten. Den slags rejseblogger tror jeg forresten ikke, at der findes særlig mange af. I dagens indlæg vil jeg dog komme ind på, hvad jeg får mine dage til at gå med.

Lav din egen rejseblog – Sådan gør du

Ils auront par exemple des érections le matin ou au moment des préliminaires, va faire chuter les prix. Une rencontre coquine en un éclair Alors que près de 7 femmes sur 10 déclarent être «très intéressées» par le casual dating, avaient été torpillées par l’administration Obama. Des copies du logo de la marque, comme le Reductil® […]

1 2