Se dansk tv i udlandet: Sådan kan du få ‘Dansk Internet’ på rejser 👨🏻‍💻

I denne guide fortæller jeg om, hvordan du kan se dansk tv i udlandet, når du rejser – og generelt gøre din online sikkerhed lidt bedre.

Jeg deler også et tilbud på NordVPN med 73% rabat, der sørger for, at du kan se dansk tv i udlandet.

Når man drager ud i den store verden, må man efterlade nogle fordele derhjemme. De fleste rejsende må give afkald på at følge med i søndagens serie eller deres favorit livstilssprogram, men det behøver faktisk slet ikke være tilfældet.

Du kan nemlig sagtens se dansk tv i udlandet, hvad end det er drama eller sport, du vil følge med i på farten.

thailand

Om det er knugende hjemve eller om det bare er en længsel efter kvalitets-tv, så kan der på rejsen opstå et behov for at omgive sig med noget dansk, når man tager en pause fra solen i Thailand eller slapper af på hotellet i London.

En nærliggende og let måde at komme i kontakt med det danske er at læne sig tilbage og se noget dansk tv. Men de fleste, der forsøger at streame dansk tv i udlandet, får en fejlmelding.

Det kan heldigvis afhjælpes, og hvis du gerne vil kende løsningen, så kan du få den herunder.

Kan man se DR i udlandet?

phuket strand


Hvis du nyder at følge med i DR’s store dramasatsninger eller gerne vil holde dig opdateret på de danske nyheder fra kanalen, så skal det gerne være muligt at tage med på farten – også i udlandet. Og hertil er der heldigvis hjælp at hente.

Mange rejseglade kender sikkert følelsen, der kan opstå, når man sidder på et hotel i udlandet og zapper rundt på lokale kanaler og i virkeligheden ville ønske, at man kunne se et livsstilsprogram eller det nyeste afsnit af en god DR-serie. Det er heldigvis muligt at se DR i udlandet – det kræver bare lidt forberedelse.

Hvis du i ny og næ befinder dig i udlandet, hvad end det er på grund af ferie eller arbejde, er du formentlig stødt på problemer, hvis du sommetider har forsøgt at slukke din hjemve ved at se lidt dansk tv.

Når man besøger DR’s hjemmeside, vil man nemlig støde på en virtuel væg, hvis man opholder sig i udlandet, men det er der heldigvis en løsning på.

Sådan ser du dansk tv i udlandet

Hvis du elsker at rejse, men samtidig genkender den hjemve, som kan opstå på farten, eller hvis du bare gerne vil følge med i det danske udbud af serier og indhold, så bør du læse med her.

Brug en VPN

nordvpn


Du behøver nemlig ikke at undvære dit danske tv-fix, når du er på farten. Der er bare én ting, der skal være styr på for, at du kan se dansk tv, når du er i udlandet. Du skal nemlig have en VPN.

VPN står for Virtual Private Network, og det kan benyttes til at anonymisere samt beskytte din computer og dine internetaktiviteter. Det fungerer ved at skjule din IP-adresse, hvilket vil sige, at din internetforbindelse bliver usynlig, så at sige.

Det giver dig mulighed for at browse frit og anonymt på nettet.

Blokeringer opstår, når du forsøger at komme ind på en side, som er baseret i et andet land. For eksempel når du forsøger at se DR i udlandet. De danske tjenester og sider har nemlig installeret det, der hedder geoblokering.

Det skyldes, at tjenesterne har indhold, som de ikke har rettigheder til at vise i andre lande. Men når din IP-adresse skjules, skjules din lokation også.

Derfor kan en VPN afhjælpe geoblokeringen og du kan således ‘lade som om’, at du er i Danmark selvom du er på Bali, i New York eller på en hvilken som helst anden rejsedestination.

Det kan være vanskeligt at vælge mellem de mange forskellige udbud af VPN. De findes i mange afskygninger – nogle er gratis, andre er ikke.

Det er derfor en god idé at snævre feltet lidt ind – herunder er den Rejsekris selv bruger.

Se dansk tv i udlandet med NordVPN ⭐️

nordvpn


NordVPN er en af mange VPN-udbydere, som man du kan benytte dig af. Det er dog en af de mest velanmeldte VPN-tjenester, og det er derfor et sikkert valg, når du skal finde en VPN. Her kan du vælge forskellige abonnementsordninger alt efter, hvad dit behov måtte være.

Gå til NordVPN og få 73% rabat her.

Alt efter hvad du har behov for, kan du finde en løsning, som passer dig. NordVPN har både fokuseret på sikkerhed og hastighed i deres tjeneste. Lige præcis hastigheden er ret vigtig, når det handler om streaming i udlandet.

Med NordVPN kan tjenesten deles mellem flere enheder, så muligheden for at se dansk tv både kan gælde for din tablet, din mobil og din computer.

Der er altså mange fordele ved en VPN fra denne udbyder.

nordvpn priser
Klik på billedet og gå til NordVPN

ExpressVPN

ExpressVPN er et andet bud på en sikker og stabil VPN. Den kan også afhjælpe dine problemer med at se DR-drama i udlandet. ExpressVPN har nemlig et netværk af højhastighedsservere i hele 94 lande.

Gå til ExpressVPN her.

Der er altså stærke og stabile forbindelser stort set hvor end du befinder dig. Udover at levere problemfri internetadgang på rejser, kan en VPN sikre en bedre og hurtigere adgang overalt.

Det er altså ikke kun, når du befinder dig i udlandet, du vil opleve en bedre adgang til internettet. Det kan faktisk give en opgradering af alle dine internetvaner.

ExpressVPN har en høj score på både Trustpilot og i App Store. Der er altså fuld tilfredshed fra deres kunder med deres tjeneste, som i den grad skinner igennem de mange anmeldelser.

Du kan læse en stor test af de 10 bedste VPN-tjenester på VPNhero.dk.

Er VPN lovligt?

Der er ikke noget ulovligt i hverken at installere eller benytte sig af en VPN. En VPN tilbyder blot et alternativ til en usikker offentlig Wi-Fi, hvor hackere let kan få adgang. Der er kommet langt større fokus på vores internetsikkerhed i de seneste år med god grund.

Det skyldes nok de stigende eksempler på virtuelle angreb og hackeres forsøg på at få adgang til personfølsomme data. Derfor er det kun forståeligt, at man som flittig internetbruger gør, hvad man kan for at skabe sikkerhed for sin aktivitet online.

VPN beskytter nemlig dine data, så der ikke er uvedkommende, der kan få fingre i den.

Det er altså helt acceptabelt at bruge en VPN til at højne sikkerheden på sine enheder og samtidig nyde godt af de andre fordele, såsom at få adgang til dansk tv også i udlandet.

Hvad skal du kigge efter, når du vælger en VPN?

Når du skal finde en passende VPN, skal du naturligvis afgøre, hvad der er vigtigt for dig. Er du mest optaget af at få en øget sikkerhed på dine online aktiviteter eller er det hovedsageligt for at kunne se dansk tv i udlandet, når du er på farten?

Der er selvfølgelig en forskel i, hvad du skal gå efter. Det er en god idé at tjekke anmeldelser af de forskellige udbud. Det kan nemlig være svært at snævre feltet ind. Så når du har gjort dine egne behov klare, så kan du orientere dig i andres erfaringer.

Det kan spare dig for tid og potentielt også penge. Selvom det kan være fristende at hoppe på en gratis VPN, så kan det godt betale sig at betale for tjenesten.

Selvom behovet for en VPN måske mest af alt handler om streaming i udlandet, så kan man lige så godt gardere sig. Det er vel kun et plus, hvis der oveni en fejlfri streaming kommer ekstra sikkerhed til alle online aktiviteter.

Denne artikel er skrevet af Rejsekris Redaktionen.

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler