Jeg har startet et rejseselskab – Grupperejser & individuelle ture til Berlin, London & Skotland

Rejsekris Tours

Rejsekris har udvidet og er ikke længere bare en rejseblog. Nu har jeg nemlig startet mig eget rejseselskab, der hedder Rejsekris Tours. Læs mere om projektet her.

Som du måske ved, hvis du følger rejsebloggen her, så har jeg i en rum tid gjort mig lidt som rejseguide. For nylig var arrangerede jeg (og var med som guide) en dag i Edinburgh for en stor gruppe gymnaster og sidste år skræddersyede jeg en skolerejse til London (og var igen med som guide).

Nu kan jeg så endelig slå dørene op for mit nye rejseselskab som jeg har arbejdet på i flere måneder – Rejsekris Tours er nemlig blevet medlem af Rejsegarantifonden.

Konceptet er meget simpelt forklaret på forsiden af Rejsekris Tours hjemmesiden, så det vil jeg ikke kede dig med i dette indlæg. Jeg kommer udelukkende til at arrangere rejser til rejsemål jeg selv kender godt. I skrivende stund laver jeg således rejser til Berlin, London og Skotland – herunder storbyferie i Edinburgh og roadtrips f.eks. med Glencoe og Isle of Skye på programmet.

Faktisk skal jeg om et par dage selv teste en roadtrip fra Edinburgh til Glencoe og Isle of Skye, den kommer jeg naturligvis til at blogge mere om her og der kommer også video på min Youtube.

Udover at lave rejser for ‘almindelige’ rejsende håber jeg også, at jeg kan arrangere en masse grupperejser f.eks. for skoleklasser, der skal på tur, som jeg gjorde det med 9. klassen i London. Jeg ved, at jeg kan sammensætte nogen rejser til f.eks. London, der vil give eleverne oplevelser de ikke sædvanligvis ville falde over på en skoletur til London.

Jeg glæder mig ekstremt meget til at komme i gang med arbejdet og er glad for endelig at have åbnet dørene.

Rejsekris Tours kommer ikke til at fylde alt for meget her på rejsebloggen, der fortsætter som før – min rejseblog kommer således ikke til at være en lang reklame for det nye firma, bare rolig 😀

Følg derfor gerne med på Rejsekris Tours’ Facebook-side, hvis du er interesseret. Og hvis du kender f.eks. en skolelærer, der skal ud at rejse med sin klasse, så peg da meget gerne vedkommende i min retning…

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler