Manchesters Bedste Hotel – Infinity Pool & Fantastisk Komfort på King Street Townhouse

hotel manchester

Jeg var for nylig (endnu engang) i Manchester, min anden tur på få måneder, hvor jeg denne gang boede på byens uden tvivl bedste hotel. Læs mere om det ekstremt gode hotel i Manchester her.

Mit første møde med King Street Townhouse i Manchester var i en Google-søgning, hvor jeg først kunne konstatere at anmeldelserne var ekstremt gode og dernæst på Google Maps, hvor jeg så at hotellets placering var så godt som ideel i centrum af Manchester.

Billederne fra hotellet skabte kun større forventning, så da jeg endelig skulle checke ind på King Street Townhouse midt i Manchester var humøret højt.

Jeg ankom om formiddagen, så mit værelse var forståeligt nok ikke klart endnu, men fyren i receptionen fortalte, at han ville gøre sit bedste for at de kunne få gjort mit værelse klart til mig hurtigst muligt – og det gjorde de faktisk.

king street townhouse manchester

Jeg har ærlig talt tit stået der i receptionen på et hotel, hvor de har lovet, at de da helt sikkert ville gøre deres bedste for at jeg kunne checke ind tidligere end den reelle check ind tid – resultatet er som oftest, at der ikke sker noget som helst og jeg tvivler da også på, at personalet i receptionen overhovedet kontakter rengøringspersonalet…

Så da mit værelse var rengjort og klart til mig ca 45 minutter efter min ankomst var jeg ganske imponeret.

hotellet udefra

Ekstra godt hotelværelse i centrum af Manchester

hotelvaerelse manchester

Da jeg åbner døren ind til mit værelse fatter jeg imidlertid ingenting – i stedet for et rum med en seng står jeg blot i en ny gang… Jeg træder ind, går et par meter forbi et mindre walk-in closet og åbner endnu en dør, der afslører et badeværelse med et stort, oldschool badekar. Inde bag endnu en dør er så selve værelset med en kæmpe dobbeltseng, en radio der spiller klassisk musik og masser af bøger.

Muligvis det bedst indrettede hotelværelse jeg hidtil har besøgt – og jeg kommer altså efterhånden en del omkring, men bor selvfølgelig også sjældent på de helt luksuriøse hoteller her i Europa (i Thailand og på Bali har historien været en lidt anden).

Værelset på King Street Townhouse er ganske enkelt virkelig behageligt. Badeværelset er stort, med det føromtalte badekar og en enorm brusekabine samt naturligvis et toilet.

Inde på værelset går der lidt tid før jeg opdager, at jeg også har en minibar og endnu vigtigere; en Nespresso-maskine, hvor jeg kan få mig en god kop kaffe og ikke bare en ussel kop pulverkaffe 🙂

Nå, det var hotelværelset. Jeg er solo-rejsende på denne tur, har et presset sightseeing-program og skal således faktisk ikke bruge mit (ellers fantastiske) værelse til så meget andet end at sove.

Så jeg smutter hurtigt afsted for at opleve Manchesters seværdigheder, men har afsat en time efter morgenmaden dagen efter til at udforske en af de primære årsager til at man skal vælge at booke sig ind på King Street Townhouse i Manchester…

Se også min video, hvor jeg viser det bedste af Manchester på en dag:

Rooftop swimmingpool med udsigt til Manchester Town Hall

hotel med pool manchester

Som tidligere nævnt bor jeg sjældent super luksuriøst, når jeg rejser rundt i Storbritannien. Det bliver til en del ture om året (næsten en hver måned – på denne tur til Manchester havde jeg lige været på roadtrip i Skotland to uger før), men jeg bor primært på 3 eller 4 stjernede hoteller.

Mine ophold er nemlig arbejdsrelaterede, så jeg skifter tit hotel flere gange under en rejse, da jeg gerne vil kvalitetstjekke så mange hoteller som muligt, så jeg har en bred vifte af hoteller jeg kan anbefale til mine kunder i Rejsekris Tours.

Så at kunne checke ind på dette hotel i Manchester, hvor luksusniveauet er meget højt og der endda er en rooftop swimmingpool med udsigt over Manchester Town Hall og det centrale Manchester – ja det er ikke ligefrem hverdag.

Derfor har jeg sagt nej tak til en rundtur i det (ellers meget fine) John Rylands Library, da jeg har været der tidligere og simpelthen er nødt til at have lidt tid for mig selv oppe i den her rooftop pool.

Nogen gange har jeg tænkt tanker ala: jaja, men hvor meget betyder det egentlig for ens rejse, at man har en swimmingpool – når man er på storbyferie bruger man jo tiden på at udforske den pågældende by – men den her pool… Den er sgu alle pengene værd. Det kan jeg endda sige som solo-rejsende – jeg havde meget gerne delt oplevelsen med min kæreste eller et par af vennerne.

For det er altså helt specielt at ligge der med armene udover pool-kanten, lige tænde for boblerne og så bare nyde udsigten over Manchester. Jeg manglede bare en iskold pint, så havde min lykke været gjort – omend klokken selvfølgelig var et par timer for tidligt til den slags udskejelser 😀

afslapning på hotellet

Ved siden af selve poolen er der et chill-out område med gratis drikkevarer og et par liggestole – udsigten her er lige så god som inde fra poolen, så det er altså også et meget lækkert sted at hænge ud og temperaturen er pumpet op, så man kan faktisk fint bare ligge i sit badetøj eller med badekåben (som man får på værelset).

Nok det perfekte hotel i Manchester

På min rejse til Manchester ville jeg ønske, at jeg havde haft lidt mere tid til at hænge ud og nyde hotellet her. Jeg vil sige, at det er ideelt for par eller en gruppe af venner, der gerne vil have, at deres hotel i Manchester skal være en del af ferien og ikke bare et sted at overnatte – der er masser af gode, billige hoteller i Manchester, hvis man blot leder efter et sted at overnatte.

Morgenmaden var også sublim, hotellet har en hyggelig restaurant med bar nede i receptionen og endnu en på etagen under poolen med udendørs terrasse, hvor udsigten også må være super fed (jeg havde desværre ikke tid til at få en drink her, men så er der jo en god grund til at returnere…).

Er der noget dårligt ved hotellet?

Jeg har forsøgt at finde på nogle negative punkter til min anmeldelse af King Street Townhouse, men det kan jeg simpelthen ikke.

Når jeg skriver om hoteller, byer eller oplevelser prøver jeg altid at vise begge sider af medaljen, da det er sådan jeg selv gerne vil have informationer serveret, når jeg læser andre rejseguides – så jeg ville (næsten) ønske at jeg havde nogle kritikpunkter af hotellet her i Manchester, men det har jeg bare ikke.

Haha, jo okay så: det var en anelse uklart, hvad der på morgenmadsmenuen (man bestiller og så laver de ens mad frisk) var inkluderet i prisen og om noget var ekstra…

Men altså, det kunne jeg jo bare have spurgt om – jeg bestilte bare noget og blev da heller ikke charged ekstra. Måske det hele bare er inkluderet i prisen og så er min fesne kritik her jo bare endnu dummere 🙂

Hvis du rejser til Manchester og gerne vil bo i luksuriøse omgivelser, have en episk udsigt fra en rooftop pool og bo midt i centrum, så skal du bo på King Street Townhouse.

Og prisen?

Ja, den kan du jo tjekke inde på Hotels.com lige her.

Overvejer du en rejse til Manchester? Her er 5 gode grunde til, at du skal booke turen til det Nordvestlige Englands perle – og jeg viser også en del af hotellet i videoen:


  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler