God pizza restaurant i Milano

pizza milano

Jeg har netop været på weekendtur i Milano, hvor jeg fik spist masser af pizza & pasta. Et af de bedste steder jeg fik pizza var decideret godt og faktisk også ret billigt, når man tænker på, at Milano generelt er en dyr by efter italienske standarder.

Er du på vej til det norditalienske? Husk at læse min guide til, hvor man skal bo i Milano.

Pizza i Milano

Restauranten hedder Maruzzella og er beliggende lige ved metro-stationen P.ta Venezia på hjørnet af Indro Montanelli parken en anelse nordøst for det historiske centrum af byen. Du kan se beliggenheden på et kort herunder:

Pizzaerne koster kun 10 euro pr stk og jeg må blankt erkende, at det er en af de bedste pizzaer jeg har fået i mit liv – jeg fik også nogen gode i Rom, men den her var i topklasse. Udover at have rigtig gode, italienske pizzaer (fokus på få ting i fyldet) er indretningen på stedet også fantastisk autentisk.

Vi gik fra vores hotel i Milano centrum lidt over kl 12 en lørdag middag, hvor solen stod højt på himlen og alle borde udendørs var optagede. Indenfor var vi næsten de eneste, men efter 10 minutter ankom den ene italienske familie efter den anden.

Det er altid et godt tegn, når man er på en restaurant, hvor de lokale også spiser. Der endte med at være kø til at få et bord, da vi forlod stedet, så vi har virkelig været heldige og været der 10 minutter før det store ryk-ind.

Stedet har faktisk lavet en ‘reklame-video’, der kan ses her:

Jeg fandt stedet, da jeg søgte efter restauranter på Yelp – et godt trick, jeg også nævner på min side med rejsetips, så er man sikret et godt måltid, når man rejser. På Yelp har Maruzzella 4 ud af 5 stjerner, hvilket er meget højt for et lille pizzeria. Stedet har åbent fra kl 12-14:30 og igen fra 19-23:30.

Jeg ville nok anbefale at bestille bord, hvis I ønsker at spise der i weekenderne – det så virkelig populært ud og smagte også fantastisk.

En god, italiensk pizza til blot 10 euro på en restaurant – det er sgu i orden! 😀

Website: pizzeriamaruzzellamilano.it

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler