Hvad koster det at tage toget til Malmø? Se priserne her

malmø

Når man bor i København, men gerne vil opleve en anderledes storby og en (lidt) anden kultur, så tager man toget til Malmø og spenderer en dag eller to i den skånske stolthed. Jeg har selv været på weekendtur i Malmø flere gange og synes altid, at det er en god oplevelse.

I morgen skal jeg igen til Malmø og jeg ville i den forbindelse lige tjekke, hvad prisen på togbilletten nu egentlig var. Det syntes jeg dog var ret godt gemt inde på DSB’s side og Rejseplanen var heller ikke til meget hjælp.

Jeg fandt dog til sidst priserne på denne underside, men vil også lige kopiere dem ind herunder – hvis ikke for andres, så for min egen skyld 😀

tog pris københavn malmø

Priserne gælder til Malmø C, der er Malmøs svar på Hovedbanegården. Man kan dog også vælge at stå af på Malmø Triangeln, som ligger et stenkast fra det multikulturelle og lidt smarte område Möllevangen.

Det er lidt ala Københavns Nørrebro og det er således en meget fed måde at starte sin tur til Malmø på med at gå lidt rundt i gaderne deromkring.

Malmø centrum er ikke særligt stor, så man kan sagtens gå fra Möllevangen og til f.eks. Lilla Torg og shopping-gaderne i centrum.

Når jeg i morgen vender hjem fra Malmø må jeg hellere få samlet en række tips til vores svenske naboby. I skrivende stund har jeg kun et indlæg oppe – min guide til hoteller i Malmø.

Det må jeg få lavet om på – også selvom man nu ikke længere kan tage toget direkte fra København H til Malmø pga grænsekontrollen.

Lad os håbe, at den på et tidspunkt er væk, så man nemt og hurtigt kan tage toget direkte til Malmø, hvor den svenska fika venter 😀

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

Skriv en kommentar