2 uger i Thailand – Koh Phangan (Full Moon Party), Koh Tao & Bangkok

rejsekris kristoffer føns

Her i juni var jeg på en 14 dages rejse til Thailand, hvor turen gik forbi Koh Phangan, Koh Tao og Bangkok. Læs om Full Moon Party, gode strande og min rejse herunder.

Min bedste ven og jeg bookede en to ugers rejse til Thailand. Der var ikke det store på programmet udover, at vi bare skulle over at hygge os, udforske strande og nyde livet.

Rejsen faldt også perfekt, da jeg netop i de to uger ikke havde nogen kunder afsted i Rejsekris Tours, så jeg kunne koble (næsten) helt af og nøjes med at tjekke/svare mails en lille halv time hver dag.

Det blev en fantastisk tur, hvor vi oplevede en masse fede strande og nye, spændende oplevelser på ferieøerne og i Bangkok. I dette indlæg fortæller jeg om turen og forsøger at give nogle konkrete rejsetips til dig, der planlægger din rejse til Thailand.

Se også min video fra denne tur:

Rejsen til Koh Phangan via Bangkok & Surat Thani

Thai airways mad
Thai Airways er generelt et ganske glimrende selskab at rejse med. Altid gratis mad og drikke.

Vi lagde ud med det “klassiske” fly til Bangkok; Thai Airways’ afgang kl 14:30 fra CPH. Det er, i mine øjne, en lidt irriterende flyafgang, da man altså rejser om eftermiddagen dansk tid og lander i Bangkok kl 06 om morgenen.

Så man bør egentlig forsøge at sove på flyet, men personligt har jeg både svært ved at sove (det er kun lykkedes med sovepiller) ombord på et fly og også før kl 23 dansk tid…

Således ankom jeg da også helt smadret til Bangkoks Suvarnabhumi lufthavn, hvor det altid tager en krig at komme igennem paskontrollen og få sit 30-dages turistvisum.

Fra Suvarnabhumi går der en gratis shuttle-bus til Bangkoks anden (ældre og mindre) lufthavn, Don Mueang.

bangkok lufthavn shuttlebus
Shuttle-bussen mellem de to lufthavne i Bangkok.

Man skal blot vise sin flybillet fra Don Mueang og så får man lov at stige ombord på den ganske fine bus, hvor vi denne morgen kun var en 10-15 passagerer. Køretiden er ca en time (eller to) afhængigt af trafikken.

Don Mueang er en udmærket lufthavn med et nogenlunde udvalg af restauranter, cafeer og endda en 7/11, men på ingen måde den bedste lufthavn i Thailand.

Min rejsemakker var i øvrigt overrasket over, at jeg talte i så rosende vendinger om 7/11 i Thailand, da han jo er vant til, at 7/11 herhjemme er en dyr fornøjelse – i Thailand er det naturligvis meget anderledes og derfor er det meget lækkert, at der ligger en i lufthavnen, så man kan købe billige drikkevarer og endda mad.

Flyveturen fra Bangkok til Surat Thani forløb ganske smertefrit og tog ca en time. Vi fløj med Air Asia, der vel minder om Norwegian i Europa.

  • Vi gav 779 kr (for 2 personer) inkl. 20 kg indchecket bagage ved booking ca 1,5 måned inden afrejse.

Surat Thani lufthavn er meget lille, men i ankomsthallen var der alligevel et par cafeer og kiosker, så vi fik os en LEO, afhentede vores kombinerede bus- og færgebilletter og var snart på vej med Lomprayah-bussen til færgelejet.

faerge thailand
  • Lomprayah er i øvrigt en af de største spillere på ‘transport i Thailand’ markedet og jeg har kun fine ting at sige om deres busser og færger. Da jeg var i Thailand i 2017 rejste vi også rundt med andre transportfirmaer og ofte var kommunikationen ikke-eksisterende og vi blev bl.a. blot smidt af en minibus på en rasteplads, hvor vi så skulle vente et par timer på en ny minibus… Det sker ikke med Lomprayah, så dem sværger jeg til, når jeg skal rundt i Thailand.
Færge i Thailand
Næsten fremme efter en lang tur…

Vi kørte ca en time til færgelejet, ventede en halv time og skulle så boarde vores katamaran, der lige skulle et smut forbi Koh Samui og sætte gæster af inden vi ankom til Thong Sala færgelejet på Koh Phangan efter ca 2 timers sejlads, så vidt jeg husker.

  • Prisen for den kombinerede bus- og færgebillet fra Surat Thani lufthavn til Koh Phangan med Lomprayah var 345 kr (for 2 personer) ved booking online.

Fra Thong Sala snuppede vi bare to motorcykeltaxaer til Haad Rin. Jeg fik ham vist pruttet et par hundrede baht ned, men vi betalte naturligvis alligevel overpris fordi vi var helt smadrede efter de mange timers rejse uden søvn – jeg mener, at vi gav 500 baht i alt for to motorcykeltaxaer på turen, der tager ca 20-30 minutter.

Det er billigere at tage en delt “taxa” en såkaldt songthaew, hvor man sidder bagpå ladet, men vi skulle bare afsted…

På dansker-hostel i Haad Rin

phangan hostel

Guderne skal vide, at jeg ikke (sædvanligvis) er hostel-mand og det kan vel tælles på én hånd, hvor mange gange jeg har boet på hostel i mit liv.

Men da jeg under min research forud for turen (gen)opdagede, at der ligger et hostel i Haad Rin, der er ejet af to danske kvinder, så var der ingen tvivl om, at vi skulle bo her.

Faktisk skrev jeg til dem på Facebook forud for turen for at høre, hvor “dødt” der ville være i Haad Rin i dagene efter Full Moon Party.

Min rejsemakker og jeg er nemlig ikke sædvanligvis typerne, der ville så meget som overveje at tage til Full Moon Party. Meget ærligt svarede de på Facebook, at der ville være meget dødt…

Så vi snakkede det igennem og blev enige om, at vi nok hellere måtte planlægge turen således, at vi oplevede Full Moon og dagene op til, hvor der sker en masse på øen.

Same Same Hostel (som ‘dansker-hostellet’ hedder) ligger ekstremt centralt i Haad Rin – få minutters gang fra stranden og selve “centrum” af byen, så det kan ikke være et bedre udgangspunkt.

Ejerne er sindssygt flinke og nede på jorden, så det var en virkelig god oplevelse at bo på dette hostel i Haad Rin.

Phangan hostel
Vi havde endda lidt havudsigt ude foran vores værelse!

Vi bookede et privat værelse med to senge og aircondition – 5 nætter til ca 1560 kr, hvilket også inkluderede aftensmadsbuffet på FMP-aftenen.

Se mere om Same Same og book online her.

same same hostel phangan
Sammen med sejrherrerne fra Irland…

Vi deltog bl.a. i deres månedlige pre-FMP (Full Moon Party) beerpong-arrangement og var millimeter fra at løbe med sejren…

Jeg kan i den grad anbefale Same Same Hostel til dig, der gerne vil have den fulde FMP oplevelse i Haad Rin.

Er du ikke all-in på party-livet, men vil “bare” opleve selve FMP-aftenen, så behøver du ikke nødvendigvis at bo i Haad Rin, men omvendt vil jeg heller ikke anbefale f.eks. at bo oppe nordpå, da der er relativt langt at køre frem og tilbage.

Der er dog masser af taxaer denne aften (og aftenen før til “Jungle Party”), så det kan lade sig gøre.

Koh Phangans fantastiske strande

koh phangan strand
Chalok Lam på Koh Phangans nordlige spids.

Jeg har et andet indlæg om Koh Phangan her på rejsebloggen (læs her om min første rejse til Koh Phangan), men jeg vil lige igen nævne, at noget af det bedste ved at være på Koh Phangan er, i mine øjne, at leje en scooter og køre øen rundt.

  • Man skal altid være påpasselig, når man lejer scooter i Thailand og som udgangspunkt er det en dårlig idé at efterlade sit pas. Vi snakkede med ejerne af Same Same og fik anbefalet en udlejer som de har brugt i 10 år uden problemer, så der lejede vi – uden problemer – to næsten nye scootere.

Denne gang havde jeg udset mig et par strande på øens nordlige spids som vi skulle forbi. På førstedagen kørte vi således afsted for at finde Haad Khom (se på kort her), der skulle være helt fantastisk.

Vi endte dog på Chalok Lam, der ligger i bugten ‘ved siden af’ den strand vi egentlig gik efter.

chalok lam phangan

Det gjorde dog absolut ingenting, da Chalok Lam også var en virkelig fed strand og der var (næsten) ingen mennesker, så vi havde den rimelig meget for os selv.

phangan strand

Her solede vi os lidt, badede og fik en enkelt LEO på en strandbar. En fremragende første dag på Koh Phangan!

Dagen efter satte vi kurs mod først (efter planen…) Secret Beach, der ligger på øens nordvestlige side. Herefter var planen, at vi ville videre til Mae Haad Beach. Ingen af planerne holdt 😀

Det kan være en anelse svært at finde vej på de her thai-øer, når man både skal køre scooter og bruger Google Maps, der ikke altid er super opdaterede. Så vi endte i stedet ved Haad Yao, der ligger som “den næste” strand nordpå fra Secret Beach.

Phangan strand
En herlig eftermiddag!

Det gjorde dog absolut ingenting, at vi endte her – vi nød stranden så meget, at vi blev her flere timer og endte med at være nødt til at køre hjemad uden at have oplevet Mae Haad Beach, der ellers er en af ‘must see seværdighederne’ på Koh Phangan.

rejsekris thailand
Rejsekris nyder livet i Thailand… 😀

Så en kæmpe anbefaling af Haad Yao herfra – endnu en fantastisk strand på Koh Phangan.

Haad Rin
Fyrene på stranden i Haad Rin 😀

Stranden i Haad Rin, hvor der holdes FMP, er i øvrigt også en rigtig flot strand. Dér tilbragte vi også et par sene eftermiddage, men hvis man kommer til Koh Phangan og ikke skal til FMP, så er der egentlig ikke den helt store grund til at køre ned til Haad Rin.

Strandene oppe nordpå er langt flottere.

 

Full Moon Party – hvordan er det?

full moon party
Mit eneste billede fra FMP-aftenen…

Som tidligere nævnt, så er jeg ikke typen, der sædvanligvis ville svinge forbi Full Moon Party i Thailand. Vores rejsedatoer gjorde dog, at det næsten ville være dumt ikke at tage denne oplevelse med og her bagefter er jeg egentlig glad nok for, at jeg nu har oplevet det.

Hvis man søger lidt på nettet, så flyder det over med rædselsvideoer og dokumentarer om, hvor voldsom en fest det er – det flyder med stoffer, der er masser af vold og ballade.

Min oplevelse er helt anderledes. I mine øjne mindede det faktisk lidt om festen på campingpladsen i opvarmningsdagene på Roskilde Festival; alle er i godt humør og det er sindssygt nemt at falde i snak med folk fra hele verden.

Alle er her jo for det samme (hvilket generelt gælder på de her ferieøer) – man vil gerne hygge sig, feste og have en fed oplevelse.

Personligt så jeg absolut intet ballade – til gengæld var der politi, der af og til patruljerede på stranden og i de små gader ned mod stranden.

Man blev da af og til tilbudt stoffer af lokale, men vi sagde bare et hurtigt “no” og gik videre, hvilket de accepterede – så altså ingen ubehagelige situationer på nogen måde.

Helt konkret, så er der tale om en kæmpe strandfest med mange scener, hvor DJs spiller op til dans. Der er også de her (åndssvage) ildshows, hvor man kan få lov at komme ind og hoppe over et brændende reb. Hvis man gør det, så er man sgu også selv ude om konsekvenserne 😀

Vi fik os nogle buckets, hyggede med folk fra bl.a. Irland, Holland og Tyskland og havde generelt en super fed aften.

Jeg har ikke rigtig nogen billeder fra aftenen og dagen efter var uvejr, så den blev (meget passende) brugt på vores hostel…

Videre til Koh Tao

Koh Tao solnedgang
Koh Tao solnedgangen er fantastisk.

Efter 5 dage på Koh Phangan var vi nu klar til at rejse videre nordpå til Koh Tao. Igen var vi med Lomprayah-færgen og det var atter en fremragende oplevelse.

Turen fra Phangan til Tao tager ca en time, så det er en super nem transfer og det er næsten en skam, hvis man rejser i området, ikke at kombinere de to øer.

koh tao

Personligt kan jeg bedre lide både Phangan og Tao end den noget større Samui, der i mine øjne ofte minder om en ferieø i Middelhavet.

Måske fik jeg bare ikke udforsket afkrogene ordentligt, da jeg i 2017 tilbragte 5 dage på Koh Samui

Nuvel, vi ankom til Koh Tao og skulle egentlig være blevet hentet af en gratis taxa fra vores hotel, men de var ingen steder at se.

I stedet delte vi en taxa med et par andre rejsende, der skulle samme vej som os og ankom efter 5 minutters kørsel til vores hotel i Sairee Beach området.

Sairee Beach
Sairee Beach på Koh Tao

Sairee Beach er der, hvor ‘det sker’, hvis man er backpacker eller bare gerne vil bo i et byområde på Koh Tao. Der er naturligvis også Mae Haad, hvor færgelejet er, men i mine øjne er Sairee Beach langt hyggeligere og der er flere muligheder for at hygge på stranden både om dagen og (med fest-stemning) om aftenen.

Dog er Sairee Beach ikke en særligt god badestrand, da der er ekstremt lavvandet og der er mange longtail boats, der sejler ind og ud.

Thalassa Hotel Koh Tao – godt hotel med perfekt beliggenhed

koh tao hotel
Værelse på hotellet. Pænt, rent og ret moderne.

Vi checkede ind på Thalassa Hotel, der ligger lige midt i ‘gågaden’ i Sairee Beach og få minutters gang fra selve stranden. Jeg forsøgte egentlig at finde et hotel i området, hvor der også var pool, men enten fik de dårlige anmeldelser eller også var de simpelthen for dyre.

Der er mange fantastiske hoteller med pools på Koh Tao til gode priser, men kompromisset er så, at man ikke bor tæt på “bylivet” og det ville vi gerne på denne tur.

Hvis du er ligeglad med pool, men bare gerne vil bo tæt på det hele på et ret moderne hotel, så kan jeg i den grad anbefale Thalassa Hotel på Koh Tao.

Vi gav 638 kr for et værelse med to senge og eget badeværelse i 3 overnatninger – en virkelig god pris.

Tjek Thalassa Hotel ud og book det her.

thalassa morgenmad
Fantastisk, men dyr, morgenmad!

Hotellet har også egen restaurant, hvor vi fik morgenmad den ene dag – det var ekstremt godt, men også ret dyrt. Jeg mener, at vi gav omkring 800 baht (ca 173 kr) for 2x morgenmad, kaffe og smoothies.

Til sammenligning havde vi aftenen før fået aftensmad og en del øl nede på en strandbar, hvor vi sad i flere timer og så solnedgang, til ca samme pris.

Der ligger dog en 7/11 1 minuts gang fra hotellet, så det er nemt at købe noget andet – derudover er det tæt på alt andet i Sairee Beach, så man er altså ikke låst til hotellets morgenmad (der dog var pengene værd, det var virkelig godt).

Must for unge mennesker – Koh Tao Pubcrawl

Koh Tao Pubcrawl er et decideret must, hvis du er ung og leder efter øens bedste fest. Man starter på en australsk pub og går så videre til først en pool-bar, senere et ladyboy-cabaret show (altså et ‘pænt’ show, hvor de bare danser og der er sindssygt god stemning), tilbage på den australske til livemusik og singalong mens man slutter af på en kæmpe bar, hvor der er beerpong og dans.

Det var en super fed oplevelse, hvor vi igen mødte en masse cool mennesker og havde en kæmpe fest.

Faktisk så god en fest, at vi dagen efter bare koblede os på livemusikken og gik med videre til den afsluttende fest 😀

Vi startede med at få en bucket hos Jam, der har en lille bar beliggende lige ved siden af Thalassa Hotel. Jam’s Bar er i øvrigt et fantastisk sted at hygge; her koster en bucket (altså en helt spand med valgfri drink) kun 150 baht (ca 30 kr) og Jam er en oplevelse i sig selv.

Der er desuden ‘slå-søm-i’ (Jam har boet i Skandinavien, så mon ikke hun har opdaget “spillet” der) og poolbord.

Faktisk mødte vi Jam senere på aftenen (eller skulle vi sige natten) og jeg snakkede en del med hende om Thailand og udfordringerne ved at være selvstændig.

Super fedt at få snakket med en lokal, hvilket jeg faktisk synes kan være lidt svært i Thailand – man når sjældent meget længere end en kort sludder med en tjener, hotel-ansat eller lignende.

Jam er faktisk også Youtube-stjerne, men baren er altså flyttet og blevet noget større – fedt at hun har fået succes, det fortjener hun uden tvivl:

Oplevelser på Koh Tao

koh tao klipper
Ao Hin Wong på Koh Tao.

Udover nattelivet er der naturligvis masser af gode oplevelser på Koh Tao. Igen lejede vi scooter og kørte rundt på øen, hvor vi bl.a. slog vejen forbi Ao Hin Wong som jeg vil anbefale til alle.

ao hin wong koh tao

Det er en meget lille bugt, hvor der er lidt sandstrand omgivet af store klipper – virkelig et flot sted uden særligt mange mennesker (da vi var der omkring middagstid).

“Tilbage” mod Sairee Beach ligger flere viewpoints, hvor vi, vist nok, endte ved High Rock View Point. Fænomenal udsigt over Koh Tao – det kan anbefales!

Koh Tao viewpoint
Udsigten er gratis – en sjældenhed i Thailand 😀

En anden af mine yndlingsstrande på Koh Tao må være Shark Bay. Min partner i Rejsekris Tours har længe snakket varmt om Haadtien Beach Resort, så jeg ville gerne forbi og tjekke det ud – hotellet ligger lige ned til stranden og er virkelig lækkert.

Jeg har flere Koh Tao tips i dette indlæg fra 2017.

 

Transfer til Bangkok via Chumphon

lomprayah faerge

Atter en gang var vi med Lomprayahs kombinerede færge og bus – atter fungerede alting upåklageligt. Der er kø til check-in ved færgelejet på Koh Tao, men det er jo svært at komme udenom.

Færgeturen fra Koh Tao til Chumphon tog ca 2 timer, hvorefter vi kørte med minibus til Chumphon lufthavn, ventede ca 30 minutter og boardede vores fly til Bangkok – totalt strømlinet oplevelse. Jeg havde hjemmefra været en anelse bekymret; hvad nu hvis færgen er forsinket og vi ikke når flyet etc…

  • Den kombinerede færge- og minibusbillet fra Koh Tao til Chumphon lufthavn kostede ca 171 kr pr person.
  • Flybilletterne (inkl. 20 kg bagage) med Nok Air kostede 485 kr pr person.

Ingen problemer og efter en time i lufthavnen var vi tilbage i Bangkoks Don Mueang lufthavn. Her er der et fremragende taxa-system, hvor man fortæller en medarbejder, hvor man gerne vil hen (mange af chaufførerne taler dårligt engelsk) og så er man snart derefter på vej i en taxa med meteret slået til.

Turen fra lufthavnen til vores hotel i Silom-området i Bangkok kostede, så vidt jeg husker, ca 300 baht inkl. motorvejsafgifter.

Vi havde gemt det bedste hotel til sidst…

Lebua State Tower – “Hangover” luksushotellet i Bangkok

Lebua Bangkok
Poolen på Lebua i Bangkok.

Allerede da vi stiger ud af taxaen bliver vi mødt af flere medarbejdere fra Lebua-hotellet, der er et af Bangkoks mest luksuriøse og vel nok også Thailands mest kendte hotel. Det er nemlig med i filmen “Tømmermænd i Thailand” og er med skybarens udsmykning meget nemt at spotte fra hele Bangkok.

Vi bliver mødt af en medarbejder, der hjælper os ud af taxaen, snupper bagagen og endda veksler penge for os, da vi ikke kan give chaufføren lige penge. Vi står der i vores sportsshorts og svedige t-shirts foran medarbejderne i jakkesæt og føler os lidt dumme 😀

Check-in bliver hurtigt klaret og vi kommer op til vores værelse. Og med værelse mener jeg vores lejlighed, hvor vi både har stue, køkken, soveværelse og en terrasse.

Efter en hurtig aftensmad i et lille gadekøkken stryger vi direkte til køjs efter en lang rejsedag.

Morgenmaden på Lebua skulle eftersigende være en Bangkok-attraktion i sig selv, så vi ser frem til at opleve den så overdådige buffet. Den skuffer ikke!

Det er uden tvivl den mest overdådige buffet jeg har oplevet (selvom den på The Berkeley, også i Bangkok, faktisk kommer tæt på – læs mere om hoteller i Bangkok). Der er alt fra sushi til kinesisk nudelsuppe, en station hvor de kokkerer æg efter ønske og meget meget mere.

Det ville være en skam at bo på Lebua uden at have morgenmad inkluderet, så det kan jeg i den grad anbefale at tilkøbe, hvis du overvejer at bo her.

lebua bangkok
Udsigten fra Lebua er også helt ok…

Hotellet har en ganske udmærket swimmingpool, et meget imponerende fitnesscenter og der er virkelig god service fra alle medarbejdere – som det naturligvis også skal være på et sådant luksushotel.

Lebua Bangkok
Mit GoPro havde svært ved at fange udsigten i skumringen – vi ville se solnedgang, men skyerne stjal det syn fra os…

Vi var naturligvis også oppe i skybaren på hotellet, hvor udsigten er fremragende. Jeg mener, at priserne for drinks startede ved ca 600 baht…

En ting jeg var ekstremt glad for var, at vi aftenen inden check out fik skubbet en lille seddel med check out information ind under døren. Her stod der lige lidt om, hvad tid check out var og at hotellet naturligvis kunne hjælpe med at opbevare bagage.

Og så det fede – de skriver, at gæster der er checket ud er mere end velkomne til at komme tilbage og bruge hotellets badeområde i fitnesscenteret. Det reddede altså rigtig meget vores tur hjem, da vi skulle være ude kl 12 og først flyve hjem med Thai kl 01:20 om “aftenen”.

Det kunne hurtigt være blevet en klam og svedig flytur hjem efter en hel dag i Bangkoks lune gader…

God service fra Lebua!

Book hotellet med prisgaranti her. 

Vi gav 2.831 kr for 3 nætter på Lebua (inkl. morgenmad). Ikke billigt i Bangkok, men i mine øjne dog pengene værd for hele oplevelsen.

Området omkring Lebua er overraskende godt

billig mad bangkok

Jeg har været i Bangkok to gange tidligere, hvor jeg boede først ved Khao San Road og siden omkring Central World shoppingcentret inde i “centrum”. Lebua er beliggende lidt væk fra de førnævnte og i et område jeg endnu ikke havde beskæftiget mig så meget med.

Derfor var jeg spændt, da min makker tog sig en middagslur og jeg gik på opdagelse på egen hånd. De omkringliggende gader overraskede mig meget – og det positivt. Man kunne nemlig godt forestille sig, at gaderne omkring sådan et luksushotel ville være meget sterile og kedelige – det er langt fra tilfældet.

Det er dog noget du må forestille dig for jeg var simpelthen så dum ikke at skyde et eneste billede af gaderne i området…

Der er masser af klassiske thai-gadekøkkener, små butikker og masser af lokalt liv i gaderne. Det er lige netop den slags jeg leder efter, når jeg rejser (til Bangkok), så det var en meget positiv overraskelse.

Ca 5 minutters gang fra hotellet ligger Saphan Taksin Skytrain-stationen, så man kan også nemt og hurtigt komme ind til f.eks. Siam og skifte linje, hvis man skal ud af Sukhumvit Road eller bare vil besøge Siam-shoppingcentrene.

Billig og god mad tæt på Lebua

thai mad i bangkok
Tjek lige priserne – 50 baht er ca 10 kr.

Lige før stationen ligger der et lille shoppingcenter ved navn Robinson Department Center. Det er ikke fordi, at selve centret er imponerende i forhold til de mange andre enorme shoppingcentre i Bangkok, men jeg vil alligevel kraftigt anbefale stedet pga deres foodcourt i toppen.

Jeg opdagede den på min solo-tur og tog hjem og vækkede min makker – dér skulle vi simpelthen spise og det skulle være nu 😀

Vi købte blandingsretten med boiled og fried chicken, hvor man også får en lille suppe til. Her blamerede jeg mig naturligvis, da jeg skulle tage sauce, hvilket en lokal mand så og lige (meget hjælpsomt) fortalte madmor, at nu tager ham udlændingen altså den forkerte sauce.

Madmor var herefter ekstremt hjælpsom og hjalp os med at få de rette saucer, så vi både havde en, der passede til den kogte og til den stegte kylling.

thai mad bangkok
Det ser ikke ud af meget, men sådan et måltid smager virkelig godt!

Meget sjov lille oplevelse i et land, hvor der kan være lidt langt mellem den slags oplevelser – men det er måske fordi, at vi kun har været i de meget turistede områder.

Hvis du vil læse flere rejsetips til Bangkok, så har jeg skrevet en stor guide til seværdigheder i Bangkok.

 

Og hvis du har nogen spørgsmål om Thailand eller de steder jeg nævner her i indlægget, så skriv endelig en kommentar herunder 🙂

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler