Rejsekris har været i London og filmet til to nye Youtube-videoer, der kom online for nylig. Se dem her.

Hvis du følger med her på bloggen ved du, at London er en af mine all-time yndlingsbyer. Jeg rejser tit dertil, skriver tit om byen og har også her i september planlagt en skoletur til den engelske hovedstad, hvor jeg selv var med som rejseguide.

Så da jeg for nylig startede min karriere som Youtube-stjerne med en videoguide til Edinburgh, var det klart, at mine næste videoer skulle handle om London.

Derfor gik turen mod vest, hvor jeg med en ven bookede mig ind på et godt hotel i London centrum (Bloomsbury denne gang, meget centralt) – vi havde 2 hele dage til at filme og dem fik vi brugt til fulde.

Video: hvad skal man se i London på en dag?

I den første video tager jeg dig med fra Trafalgar Square over London Eye til frokost på Borough Market og med afslutning ved Tower of London. Uden tvivl min yndlingsrute, når jeg skal vise London frem til folk, der (af uransaglige årsager) aldrig har besøgt den storslåede britiske by.

Rejsekris viser, hvordan du kan bruge en dag på at se Londons top seværdigheder:

Læs også min større guide til seværdigheder i London her.

Boblere til videoen kunne være Buckingham Palace, St Paul’s Cathedral (der lige hurtigt er med) og Soho – men nu skulle den være kort og realistisk vise, hvad man kan nå at se på en enkelt dag i London.

Video: 7 anderledes og gratis seværdigheder i London

Den næste video er for folk, der har set Londons mest kendte seværdigheder og nu gerne vil se nogen af de lidt mindre kendte, men stadig virkelig interessante seværdigheder i London. Mange af disse seværdigheder ligger i Londons East End, som må siges at være det mest trendy område her i 2010’erne.

Rejsekris viser 7 seværdigheder i London du ikke kender:

Husk at tjekke Google kortet i beskrivelsen (du skal lige klikke dig ind på Youtube – og så kan du jo også lige ‘like’ videoen derinde…) – mange af tingene nævnt i videoen er nemlig i gå-afstand fra hinanden, så du kan tage en dag, hvor du udforsker East Londons seværdigheder 😉

Boblere til denne video var bl.a. Ye Olde Mitre, der er en afsindigt cool og ældgammel pub. Derudover har jeg en del andre steder i ærmet til endnu en video om ‘det ukendte London’, men tidspres gjorde at vi ikke kunne nå dem alle i denne omgang.

Men det er nu også meget lækkert at have en god grund til at rejse til London igen 😀

Jeg håber, at du kan lide disse rejsevideoer og hører meget gerne fra dig, hvis du har forslag til min næste videoguide eller ‘rejsevlog’ som de unge nok ville kalde det 😀

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Discovercars.com er det bedste sted at søge efter billeje. Der kan du sammenligne priser på billeje hos de bedste selskaber som Avis, Hertz, Europcar m.m..
  • Escapeaway er et rejsebureau, hvor du selv kan vælge fly og hotel, men hvor du får samtidig får al trygheden og garantien ved en pakkerejse
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Flypenge.dk kan skaffe dig op til 4.500 kr i kompensation pr passager, hvis du har oplevet forsinket eller aflyst fly indenfor de sidste 3 år.

Om Rejsekris

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk skriver jeg om mine egne rejser og udarbejder samtidig rejseguides til bl.a. seværdigheder, transport og overnatning. Mit mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge din rejse hjemmefra, så du trygt kan tage afsted med ro i maven og styr på alle detaljer. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.