Seværdigheder i Stockholm – 20 oplevelser i Sveriges hovedstad

Går turen til Stockholm næste gang, og savner du inspiration til, hvad du kan få tiden til at gå med i den svenske hovedstad, er du havnet det rette sted. Her serverer jeg nemlig hele 20 forskellige seværdigheder, oplevelser og spisesteder, som du kan planlægge at besøge, mens du er i byen.

Hyggelig restaurant i Stockholm med svensk mad

Jeg var for nylig et smut i Stockholm for at se det danske landshold spille (og tabe) mod Sverige. Stockholm er altid hyggelig at besøge, men jeg må indrømme, at byen tog sig pænere ud, da jeg var der i augusts strålende solskin. Hvis du overvejer at tage på en rejse til Stockholm vil jeg […]

Landskamp i Stockholm – Fodboldtur til Sverige

Som du nok ved blev Danmark og Sverige trukket op af hatten, da UEFA trak lod om hvilke nationer, der tørner sammen i kampen om en billet til EM i Frankrig. Danmark skal således spille mod Sverige d. 14. november på Friends Arena i Stockholm.

Hotel i Stockholm – Billige & gode i centrum af Stockholm

Hovedstaden i vores naboland er et yndet rejsemål for en storbyferie. Det vrimler med spændende seværdigheder og glimrende hoteller i Stockholm – her kan du læse om hoteller i flere prisklasser og booke sikkert online.

Transport fra Arlanda Lufthavn til Stockholm

Mange hundrede danskere flyver hver dag til Stockholm – enten for at nyde en storbyferie i den svenske hovedstad eller for at arbejde. Der er mange afgange fra København til Stockholm og flybilletterne er ekstrem billige. Man kan således være heldig at finde flybilletter til Stockholm for helt ned til 150 kr.

Til/fra Skavsta Lufthavn-Stockholm centrum

Skavsta Lufthavn er en lille en af slagsen, der er beliggende ca 100 kilometer syd for Stockholm. Der er således tale om en klassisk lavprislufthavn som vi kender det fra bl.a. Barcelona (Girona), I forbindelse med en rejse fra Stockholm til Thessaloniki skal jeg flyve fra Skavsta Lufthavn, hvorfor jeg, naturligvis, har undersøgt hvordan man […]

Billige flybilletter fra København – Få overblikket her

Københavns Lufthavn er en af Nordens største og udbuddet af flybilletter er stort, men hvilke rejsemål er det nemmest at finde billige flybilletter til?