Hotel i Amsterdam centrum – Billigt og centralt

Hoteller i centrum Amsterdam

Der er ufatteligt mange hoteller i Amsterdam og der er mange steder at booke dem. Her tager vi et kig på, hvilke gode hoteller i centrum af Amsterdam, der kan bookes billigt.

Vil du gå direkte til hotel-siden, hvor du kan se flere billeder og booke overnatningen i Amsterdam, så klik på dette link.

Du kan med fordel også læse min større guide til, hvor man skal bo i Amsterdam.

Godt hotel i centrum af Amsterdam

Først og fremmest skal jeg sige, at jeg ikke personligt har benyttet mig af et af disse hoteller. Jeg har dog forhørt mig ved venner og bekendte, der har været på storbyferie i Amsterdam og fundet frem til disse muligheder.

For ved første øjekast kan det være uoverskueligt, når der skal findes overnatning i Amsterdam. Lad os tage et kig:

Det første anbefalede hotel er Inntel Hotels Amsterdam Centre. Se billeder, aktuelle priser & book overnatninger – klik her.

Inntel Hotels ligger lige midt i Amsterdam, hvilket betyder, at du vil kunne stå op og gå direkte ud og nyde de mange glæder og seværdigheder byen har at byde på.

Noget der i særdeleshed er tiltrækkende ved dette hotel i Amsterdam er, at det er relativt stort. Det betyder altså, at der både er en restaurant, bar og gratis trådløst internet i fællesområderne på hotellet.

Både det, at man kan tage et måltid mad tæt på sin seng og gå online, er noget jeg skatter højt på en rejse. Det kombineret med, at Inntel Hotels ligger så centralt placeret gør, at jeg ikke ville tøve med at booke en overnatning her.

Hvis du klikker dig ind på linket herover, vil du også kunne se billeder af værelserne, restauranten og baren. Værelserne er ganske normale hotelværelser af høj standard, hvilket naturligvis altid er lækkert.

De fleste, der har prøvet små, klamme hotelværelser vil nok give mig ret i, at det er rart, at der er lidt plads omkring sengen.

Hotellets beliggenhed – bid mærke i, at Amsterdam Centraal (hovedbanegården) er få hundrede meter derfra:Anmeldelserne af Inntel Hotels ser da også utroligt positive ud. Noget jeg bider mærke i er, at flere har skrevet positivt om personalet på hotellet i Amsterdam, der fremstår venlige og hjælpsomme.

Det er noget, der kan komme en til gode, når man er i en fremmed storby og måske skal have hjælp til at finde hen til en seværdighed – også selvom den måske kun ligger få minutters gang for lobbyen.

Derudover skrives der også om hotellet i Amsterdam, at det er nemt at komme til/fra lufthavnen (Amsterdam Schiphol) med tog. Noget der ikke skal undervurderes, hvis man eksempelvis ankommer sent på dagen – det er altid lækkert at komme hurtigt ind og få smidt sine ting på hotelværelset.

Prisen

Prisen for et dobbeltværelse på dette centralt beliggende hotel er i skrivende stund 871 kr pr nat. En ganske fornuftig pris på et hotel i Amsterdam, hvor man faktisk har de fleste seværdigheder liggende indenfor få kilometer og dermed kan opleve byen til fods.

Inntel Hotel virker som et rigtig godt valg, både til parret, familien og de rolige venner, der skal på tur til den hollandske hovedstad.

Billigt hostel i centrum

Mange unge mennesker rejser på weekendtur til Amsterdam for at gå i byen og have det sjovt. Der må man også sige, at storbyen i allerhøjeste grad har noget at byde på.

De fleste kender til de alternative lovgivninger, der gør byen attraktiv for turister verden over. Og med billige flybilletter fra København til Amsterdam (har du endnu ikke bestilt, kan du få en oversigt over udvalget af flybilletter her), er der jo ikke mange argumenter imod at tage turen sydvest på.

Lad os tage et kig på et billigt hostel, hvor der måske ikke er den store luksus, men derimod er det billigt og man har en god seng at sove i.

Heart Of Amsterdam ligger midt i centrum, koster omkring 150 kr for en overnatning og ser ganske fint ud. Vil du se billeder, læse anmeldelser og bestille værelser, så klik her.

 På dette hostel er der et rigtig fedt miljø. Der er mange udenlandske unge fra hele verden, hvilket betyder, at det altid er muligt at finde ligesindede, som er friske på en øl og lidt snak. Måske finder I en flok cool venner, der har ekstra fede tips til Amsterdam eller rejser generelt.

Her kan du se, hvor centralt et hostel, der er tale om. Igen er vi tæt på det hele og Amsterdam Centraal Station:Tager du et kig på mit link, vil du kunne se billeder af værelserne, der faktisk ser overraskende fine ud. Prisen for en overnatning på dette hostel er nemlig utrolig lav.

Lige nu kan man booke overnatning for ned til 162 kroner – det er altså utroligt billigt, når man tænker på, at Amsterdams glæder er lige uden for. Der er flere forskellige muligheder, alt efter hvor mange rejsende I er, hvilket naturligvis også spiller ind på prisen.

Der er dog ingen tvivl om, at hvis jeg skulle på drengerøvs-tur, ville jeg booke mig ind på dette hostel i Amsterdam.

Det var et par muligheder for dig, der skal på storbyferie i Amsterdam. Der er selvfølgelig ufatteligt mange hoteller at vælge imellem – du kan se hele udvalget ved at klikke på det første link her i indlægget og så søge rundt selv.

Jeg håber, du får en super tur og bliver tilfreds med dit valg af overnatning.

Søger du mere information om den hollandske storby, kan du tage et kig her og er du ræd for at rejse med fly, kan du vælge at tage toget med DSB.

Læs også: seværdigheder i Amsterdam

Hav en fed ferie! 🙂

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler