Hoteller med pool i København – de 8 bedste poolhoteller 🏊🏻

Her deler jeg de bedste hoteller med pool i København. Både hoteller med indendørs og udendørs swimmingpools.

hoteller med pool københavn

Det er ikke kun de sydligst liggende lande i Europa, der byder på hoteller med pool. Der findes også en hel del gode hoteller med pool i København, hvoraf mange af dem er indendørs. Jeg har samlet 8 af de bedste til dig i guiden her! 

De nedenstående hoteller med pools strækker sig over flere geografiske områder i København og spænder vidt fra standard hotelværelser til hotellejligheder og et enkelt luksus-hostel.

Det vil også sige, at der er noget for enhver pengepung og til alle behov, uanset om du kun skal opholde dig i hovedstaden en weekend, eller om du skal holde flere ugers sommerferie der. 

1. Villa Copenhagen – rooftop pool ⭐️

bedste poolhotel københavn

Det er ikke mange 5-stjernede hoteller, Danmark har at byde på, men Villa Copenhagen er ét af dem. Rangeringen i sig selv vidner om et luksushotel i topklasse, og anmeldelserne er da også enige. 

Hotellet ligger godt placeret lige i hjertet af København tæt ved Tivoli. Der er altså kort afstand til alle Københavns seværdigheder, masser af transportmuligheder og et væld af spisesteder og shoppingmuligheder lige om hjørnet. 

Hele hotellet er indrettet lyst, moderne og skandinavisk, og alle værelser er desuden lydisolerede, så du er sikret en god nats søvn. Der bydes på masser af lækre faciliteter såsom stor pool, sauna, tagterrasse med bar, fitnessfaciliteter, morgenmadsrestaurant og have. 

Alle værelser er af højere standard, så leder du efter economy-værelser, er det ikke her, du skal bo. Til gengæld er der et godt udvalg af lækre suiter, superior- og deluxe-værelser. 

Se flere billeder og book online her.

Læs også min store guide til, hvor man skal bo i København, hvor jeg dykker ned i byens forskellige områder. Villa er dog et glimrende valg, når det kommer til beliggenheden, der er helt i top.

2. Tivoli Hotel 

tivoli hotel pool

Tivoli Hotel er en oplevelse for sig. Her er der fokus på arkitektoniske detaljer og øje for indretningen, der da også er individuel på alle værelser. Komforten fejler heller ingenting, og der bydes blandt andet på Premium sengetøj, minibar og gratis toiletartikler. 

Poolen på Tivoli Hotel er indendørs, og der er masser af plads til en god svømmetur. Der er i det hele taget gjort noget ud af fællesområderne, der tæller flere lobbyer og opholdsområder, barer, 4 restauranter, terrasser, gårdhave, fitnessfaciliteter, legerum til børn, lounge og mødefaciliteter.

Alle værelser er stilet indretning, og du får fornemmelsen af, at der er fokus på god kvalitet. Der er et fint udvalg af standard dobbeltværelser, suiter og executive dobbeltværelser og familieværelser, og der er mulighed for at tilkøbe morgenmad. 

Se flere billeder og book online her

3. Adina Apartment Hotel Copenhagen 

Foretrækker du mere plads, eller skal du være afsted i mere end et par dage, er en hotellejlighed et godt alternativ til et hotelværelse.

Tæt ved Langelinie og Den Lille Havfrue ligger Adina Apartment Hotel Copenhagen, som både byder på rummelige luksus-hotellejligheder, lyse og indbydende fællesområder og indendørs pool.

Alle lejligheder er indrettet, så de er komfortable til både kortere og længere ophold. Det betyder blandt andet, at der er ovn, køle/fryseskab, opvaskemaskine og vaskemaskine i lejlighederne, der også byder på Premium sengetøj og gratis toiletartikler – og en del lejligheder har badekar. 

Der er restaurant med internationale retter på menuen, og det er muligt at tilkøbe morgenmad til opholdet, ligesom du også kan leje cykler til din tur rundt i storbyen. Den Lille Havfrue og Kastellet er kun en kort gåtur væk. 

Offentlig transport er let tilgængelig, hvis du ønsker at komme yderligere rundt i byen. Busser går kort derfra, og Nordhavn Station ligger cirka 10 minutters gang fra hotellet. 

Se flere billeder og book online her

4. Charlottehaven

charlottehaven hotel pool

På Østerbro ligger det anmelderroste Charlottehaven hotel, der byder på ekstremt rummelige ferielejligheder i lyse og naturlige materialer. Som ét af få steder, når det kommer til hoteller med pool i København, må du her medbringe dit kæledyr. 

Udgangspunktet for et længere ophold er da også helt i orden. Ikke nok med, at der er rigeligt med plads at boltre sig på, så byder både lejligheder – og hotellet generelt – på alle bekvemmeligheder. I lejlighederne er der for eksempel ovn, opvaskemaskine og altan. 

Derudover kan du få glæde af en stor, indendørs pool, hyggelige terrasser og gårdmiljøer, stort udendørs legeområde til børn og fitnessfaciliteter med en kort elevatortur. 

Lejlighederne fordeler sig over to forskellige placeringer og koncepter; The Garden, som er hyggelige og komfortable (familie)lejligheder, og The Tower, som er luksus-lejligheder med 180 graders udsigt og møbler i dansk design. Begge typer af lejligheder fås i forskellige størrelser og prisklasser. 

Se flere billeder og book online her

5. Nimb Hotel – rooftop pool ⭐️

rooftop pool københavn, nimb hotel

Hotel Nimb er ét af de absolut bedste hoteller med pool i København. Hotellet er 5-stjernet, og anmeldelserne er helt i top. Bygningen i sig selv er royal at se på, og ude som inde er der kræset for detaljerne. 

Hotellet er beliggende i Tivoli, er der ingen tvivl om, at placeringen er blandt Københavns bedste. Man kan dermed kigge ind over hele Tivoli fra den lækre rooftop pool.

På Nimb Hotel bor du lige i smørhullet af København med kort afstand til alle seværdigheder, nattelivet, shopping og spisesteder. 

Hotellet byder på et fint udvalg af luksus-værelser og luksus-lejligheder. Det ses både på størrelsen og valget af interiør. Er du til forkælelse over hele linjen, er Nimb Hotel et glimrende valg, og du må endda medbringe kæledyr på udvalgte værelser. 

Der er hele 5 restauranter på hotellet, fitnessfaciliteter, spafaciliteter og udendørs pool, hvoraf sidstnævnte dog kun er sæsonåben. 

Se flere billeder og book online her

Mangler du inspiration til, hvad I skal lave i København? Tjek mine artikler om f.eks. escape rooms, ølsmagning, vinsmagning og guidede byvandringer i København.

6. Park Inn by Radisson Copenhagen Airport

park inn radisson cph airport poolhotel

Har du ikke brug for overdrevne mængder af luksus, men et ordentligt hotel at opholde dig, mens du er i København, er Park Inn by Radisson Copenhagen Airport et godt valg – især hvis du planlægger at skulle med fly til eller fra Kastrup Lufthavn før eller efter opholdet. 

Hotellet byder på standard værelser med klassisk indretning og lydisolering, et stort, indendørs poolområde og fitnesscenter, og så det muligt at tilkøbe morgenmad i restauranten. Hotellet er desuden kæledyrsvenligt, og priserne er meget overkommelige. 

Du får en central placering på Amager med cirka 5 minutters kørsel til lufthavnen, og det er oplagt at besøge Amager Strandpark og Den Blå Planet, der begge ligger maks. 5 minutters kørsel fra hotellet, men der er også kun 15 minutter til centrum af København.

Park Inn by Radisson Copenhagen Airport er dermed en god mulighed for at bo billigt og bekvemt med kort afstand til alt det, Danmarks hovedstad har at byde på af seværdigheder, spisesteder, shopping og natteliv. 

Se flere billeder og book online her

Dette er et af de billigere hoteller i København med pool – se også min dedikerede guide, hvis du gerne vil se flere billige hoteller i København.

7. Steel House Copenhagen

Selvom Steel House Copenhagen i princippet ikke er et hotel, men et luksus-hostel, bør det alligevel komme med på listen.

Der er nemlig ikke tale om et hostel i klassisk forstand, men en væsentligt opgraderet version, hvor du både kan vælge fællesværelser og private værelser, og hvor komfort og kvalitet fint kan svare sig med hotelstandarder. 

Noget af det særlige ved dette hostel er, at det kun er for voksne, og at der ikke er fokus på fest og farver, men et komfortabelt ophold med alle fornødenheder – og også gode muligheder for at arbejde remote. 

Det betyder blandt andet, at der er lækre fællesområder, indendørs pool, bar, café, spilleområde og fitnessfaciliteter.

Placering og udsigt fejler bestemt heller ikke noget, og der er ganske kort afstand til Københavns byliv, shoppingmuligheder og spisesteder; ligesom alle seværdigheder også nås på kort tid med offentlig transport eller cykel. 

Se flere billeder og book online her

8. CPH Hotel (gratis adgang til DGI Byens svømmehal)

cph hotel

Tæt ved både Rådhuspladsen og Kødbyen ligger CPH Hotel, der trods sine 3 stjerner er et ganske glimrende bud på et godt pool-hotel i København. Værelserne er lyse og rummelige, og der er morgenmad inkluderet i prisen. En del værelser har regnbrusere og/eller badekar. 

Hotellet er beliggende i DGI-byen, der er et kæmpe idrætsanlæg i hjertet af København. Som gæst på hotellet får du dermed glæde af en masse sportsfaciliteter såsom svømmehal, klatrehal, tennis- og paddle tennisbaner og bowling. 

Der er således ikke pool på hotellet, men du kan gratis bruge den store svømmehal i DGI Byen.

Nogle faciliteter er gratis for gæster såsom den store svømmehal og bowling, mens andet er tilkøb for en særlig gæstepris. Det er altså et oplagt sted for dig, der godt kan lide at blive fysisk udfordret, og som samtidig gerne vil bo centralt i København. Placeringen fås nemlig ikke bedre med Vesterbro til den ene side og Indre By til den anden. 

Der er desuden masser af indbydende fællesområder; både på selve hotellet og i DGI-byen generelt, der også byder på mange årstidsbestemte arrangementer og events. 

Se flere billeder og book online her

Jeg håber, du kunne bruge denne guide til de bedste hoteller med pool i København. København har i det hele taget meget at byde på, og du kan snildt få en uge eller flere til at gå med at opleve, uanset om du er til kultur, historie eller sjove oplevelser.

Udover Tivoli og Den Lille Havfrue, byder byen også på flere slotte, kanalrundfart, farverige Nyhavn, madmarkeder og rig mulighed for shopping. Tjek også min guide til de bedste seværdigheder og ting at lave i København.

Tjek også min guide til spahoteller i København, hvor der er masser af gode hoteller med spa-afdeling.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er det bedste hotel med pool i København?

Det mest luksuriøse hotel med pool i København er det 5-stjernede Nimb Hotel. Nimb Hotel har en smuk udendørs rooftop pool og er beliggende i Tivoli, så beliggenheden bliver ikke bedre i København.

Hvad koster hoteller med pool i København?

Det billigste hotel i denne guide koster fra ca 900 kroner. Jeg nævner dog også et luksus-hostel, der har sin egen indendørs pool og en række andre hoteller i forskellige prisklasser. Du skal regne med +1500 kroner for en overnatning på et af de helt gode hoteller med pool i København.

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler