Spa i København – de 10 bedste Spahoteller i hovedstaden

Bliv klar til en tur i spa i København - her deler jeg de 10 bedste spahoteller i København.

skodsborg spa

Leder du efter den perfekte flugt fra dagligdagens stress? Denne guide er din go-to ressource for alt, hvad der har med spa i København at gøre.

Fra de mest luksuriøse resorts til charmerende gemmesteder, her præsenterer vi en kurateret liste over de bedste spahoteller i København, samt nogle unikke perler i den nærliggende omegn.

Lad os komme igang med guiden til spa i København.

1. Kurhotel Skodsborg ⭐️

Kurhotel Skodsborg

Jeg ved godt, at her måske ikke er tale om et spahotel inde i selve København, men med kun 22 minutters togtur fra København H til Skodsborg St, så synes jeg, at det glimrende hotel fortjener en plads i guiden her.

Jeg har også skrevet en længere anmeldelse af Kurhotel Skodsborg, hvor jeg afprøver en deal med bl.a. afternoon tea, fri spa-adgang og morgenmad inkluderet.

Opdatering 2024:

Jeg kan ikke længere anbefale Skodsborg Spahotel:

Skodsborg Spa

Med udsigt over havet, beliggende mellem Dyrehaven og Øresund, er Kurhotel Skodsborg de perfekte omgivelser til en bryllupsrejse, et jubilæum, eller velfortjent forkælelses af dig og din partner.

Når du booker et værelse på Skodsborg, får du gratis adgang til spa og wellness.

Med to restauranter kan du variere dine kulinariske oplevelser, og hvis du har brug for at strække benene, kan du begive dig ned til den private strand, hvor man om sommeren også sagtens kan bade.

skodsborg spa room

Der er gratis parkering på området, og Skodsborg Station ligger kun 10 minutters gang fra hotellet.

Der kan også lejes cykler, hvis man vil ud efter noget motion. På hotellet får du:

 • Prisvindende spa og wellness, der indgår i prisen
 • Fitness fra klokken 12:30
 • 2 restauranter på selve hotellet, begge med fremragende vinkort
 • Smukke og naturskønne rammer og omgivelser
 • Morgenmadsbord (altid inkluderet i prisen ved direkte booking via hjemmesiden)

Værelserne er alle røgfri og har både WiFi og Chromecast.

Luksus, historie, prisvindende spa og smukke omgivelser kommer selvfølgelig til en pris.

2. Axel Guldsmeden

Axel Guldsmeden ligger centralt i København, tæt på hovedbanegården og Tivoli, og er særligt kendt for sin bæredygtige tilgang til luksus og komfort.

Hotellets spa er ingen undtagelse og byder på en række økologiske behandlinger, der bruger naturlige produkter.

Spaområdet er indrettet i en balinesisk stil med eksotiske planter, hvilket skaber en beroligende atmosfære.

Gæster roser især hotellets evne til at kombinere bæredygtighed med luksus, hvilket gør det til et unikt sted at slappe af i byens hjerte.

Faciliteterne inkluderer en sauna, dampbad og varme karbad, som komplementerer de skræddersyede behandlingspakker perfekt.

Se flere billeder og book her.

Se også guiden med flere gode hoteller med pool i København.

3. Nimb Hotel

Selvom det ser sådan ud, skal man ikke til Indien for at bo på Nimb Hotel – det femstjernede luksushotel ligger i hjertet af København og er et stilfuldt boutique-hotel med speciel arkitektur.

nimb hotel

Læs også: hoteller i København og hvor skal man bo i København?

Nimb Hotel får en samlet score på 9,6 af par – og det stilfulde hotel lægger da også op til et forrygende ophold!

Hvis man som par, ungt såvel som erfarent, vil have en luksuriøs oplevelse ud over det sædvanlige, så skal man ikke lede længere.

hotel med pool københavn


På Nimb Hotel finder du en lang variant af elegante og unikt indrettede værelser med himmelsenge og antikke møbler. Her kan du og din partner (eller din familie, da Nimb Hotel også byder børn velkomne!) føle jer som royale, mens et erfarent personale tager sig af jer.

Men det er jo ikke kun hotellet, du leder efter – det er wellness. Nimb Hotel har en smuk rooftop pool, hvor man kan slappe af i baren eller få sin krop i gang i det opvarmede modstrømsbassin; men der er selvfølgelig også spa.

Nimb har en afslapningslounge på 300 kvadratmeter, der er inspireret af marokkansk hamam.

Her kan du læne dig tilbage og slappe af på egen hånd fra klokken 6 om morgenen til 22 om aftenen, eller du kan bestille en skønheds- eller velværebehandling.

Beliggende i hjertet af Tivoli og København er der kort til alt, så der er ikke den ting eller underholdningsmulighed, man ikke kan komme frem til!

Hotel Nimb er desuden kendt for at gå til ekstreme længder for at sørge for, deres gæsters behov bliver opfyldt. Kæledyr er tilladt på hotellet.

Se mere og book Nimb Hotel i København her.

4. Spahotel Kong Arthur

spa hotel københavn


Hotel Kong Arthur er et 4-stjernet hotel, der ligger i hjertet af København. Hotellet byder på en spa på 800 kvadratmeter, så du kan få ren afslapning på masser af plads.

Hos Kong Arthur & Ni’Mat Spa får du:

Forbundet med Ni’mat Spa kan du blandt andet få:

 • Kropsbehandlinger
 • Massage
 • Ansigtsbehandlinger
 • Et ”Orientalsk Vandtempel”
 • Yoga

og meget mere! Det orientalske Vandtempel består af boblebad, aromadampbad, sauna og vide områder, hvor man kan læne sig tilbage i en liggestol og nyde tilværelsen.

Det smukke hotel har en facade fra 1800-tallet og rummer masser af historie, men det er ikke kun den intellektuelle nysgerrighed, der stilles her.

Nej, for Hotel Kong Arthur byder på et væld af gastronomiske oplevelser, alt fra italiensk og tapas til japansk.

På et spahotel som Kong Arthur er det helt i orden at føle sig som en royal og blot nyde livet.

Ophold på Hotel Kong Arthur kan bookes til mange forskellige priser, der starter ved omkring 700,- kroner pr. person pr. overnatning.

Se flere billeder og book overnatninger her.

5. Marienlyst Strandhotel tæt på Kronborg Slot

marienlyst strandhotel

Og så tager vi altså lige på en kort togtur udenfor København til Helsingør – Marienlyst Strandhotel fortjener nemlig at blive nævnt i guiden her.

Det smukke og unikke hotel Marienlyst Strandhotel ligger kun 1 kilometer fra Kronborg Slot og har en privat strand, så du virkelig kan leve fredeligt og finde din indre ro under dit ophold.

marienlyst spa hotel
Det er Kronborg Slot i baggrunden

De skønne omgivelser er især velegnede for par, og med både fitnesscenter og restaurant er der masser af plads til hyggelige og intime stunder, samt fokus på jer selv og jeres eget velbefindende.

Marienlyst Strandhotels historie er flettet ind med royale stamgæster og forkælelse. Hotellets historie begynder i 1861, et tal, der går igen i hotelrestaurantens navn: Brasserie 1861.

Med over 150 års erfaring i at servicere gæster, er du og din partner i gode hænder.

Den romantiske atmosfære på hotellet bliver kun forstærket af spaen, der er blevet udviklet i en periode på hele 2 år! Det vil altså sige 2 år, der er blevet brug på at gøre spaen så god som mulig, før den kom i brug.

Krop, sind og sjæl får ro og velvære i den 1.600 kvadratmeter store spa, der byder på luksuriøse oplevelser og wellness på et højt niveau.

Spaen byder på 10 specialbehandlinger, der er blevet udviklet særligt til Marienlyst Strandhotel, og til dem bliver der brugt naturlige produkter.

marienlyst spa hotel


Hvis du blot har brug for en kort retræte, så kan du tage ad sted til Marienlyst Strandhotels dagsspa, så du kan koble af i nogle timer. Gæster på hotellet såvel som i spaen får fri adgang til yogafaciliteter og motionsrum.

Der findes også en spændende pakkeløsning, hvor du bl.a. får 3-retters menu og stor morgenbuffet. Dér er forskellige priser og der kan være gode deals ved at ankomme f.eks. søndag.

Se pakkerne og bestil online her.

Du kan dog også bestille en overnatning på almindelig vis – få den bedste pris her.

6. Villa København (rooftop pool)

villa cph pool hotel


Villa Copenhagen er et af de helt hotte luksushoteller i København, så hvis du føler, at du allerede har set det på din yndlings-influencers Instagram, så er det nok sandt 😀

Det er i hvert fald et sted selv københavnere booker sig ind på og tager en lille getaway.

Det er ikke et decideret spahotel, men den helt store attraktion på hotellet er en opvarmet rooftop pool, så jeg synes, den hører til på en liste over gode spa og wellness hoteller i København.

Her er tale om en luksushotel midt i København – vitterligt en spytklat fra Hovedbanegården, så hvis du gerne vil opleve København til fods, så får du her et virkelig godt udgangspunkt.

Du kan naturligvis også bare blive på hotellet, nyde rooftop poolen og alle de mange andre faciliteter der findes på Villa CPH.

Der er bl.a. fitnesscenter og indendørs sauna, så selvom der ikke er deciderede spa-faciliteter, så er det et glimrende valg af hotel til en lille wellness getaway i København.

Se flere billeder og book her.

Husk at der også findes masser af gode spahoteller i Skåne.

7. Scandic Spectrum (indendørs pool & sauna)

Scandic Spectrum er et nyt hotel, der skiller sig ud med sine moderne faciliteter og central beliggenhed i København.

En af de store trækplastre er den imponerende indendørs pool, der er designet med en atmosfærisk belysning, som giver en følelse af ro og afslapning.

Ved siden af poolen finder du en velindrettet sauna, hvor du kan varme op og slappe af efter en dag i byen.

Scandic Spectrum
Hotellet ligger lige ned til havnen i centrum af København

Gæster fremhæver ofte pool- og saunaområdet som en af de store fordele ved at bo på Scandic Spectrum, især fordi det tilbyder en pause fra byens travlhed uden at forlade hotellet.

Dette hotel er ideelt for dem, der søger en kombination af urban livsstil og wellness.

Se flere billeder og book her.

8. Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport er kendt for sin uovertrufne beliggenhed lige ved lufthavnen, men det, der virkelig fanger opmærksomheden, er den unikke indendørs pool.

Poolen er designet med en stemningsfuld belysning og moderne arkitektur, der skaber en nærmest surrealistisk oplevelse af afslapning.

Clarion Hotel Copenhagen Airport spa

Det er en perfekt måde at starte eller afslutte en rejse på, med en dukkert i det rolige vand, før eller efter en flyvning.

Gæster roser hotellet for sin luksuriøse komfort kombineret med praktisk tilgængelighed, hvilket gør det til et ideelt valg for både forretningsrejsende og turister, der ønsker en stressfri overgang til eller fra lufthavnen.

Sauna og spa-behandlinger er også tilgængelige for den fulde wellness-oplevelse.

Se flere billeder og book her.

9. Kokkedal Castle Copenhagen (slot med indendørs pool & spa)

kokkedal castle spa

For dem, der søger en unik oplevelse, er Kokkedal Castle Copenhagen ikke bare et hotel, men et ægte slot beliggende i naturskønne omgivelser lidt uden for København.

Som navnet antyder ligger slottet i Kokkedal ca 30 km nord for København.

Dette hotel tilbyder en sand luksusoplevelse, og en af højdepunkterne er den smukke indendørs pool, der ligger i en klassisk, storslået slotssal med buede loft og elegante detaljer.

Gæster kan fordybe sig i den royale atmosfære, mens de tager en svømmetur eller nyder en spa-behandling.

Tidligere gæster taler varmt om den unikke kombination af historisk pragt og moderne bekvemmeligheder, der gør Kokkedal Castle til et ophold, man ikke glemmer.

Se flere billeder og book her.

10. Scandic CPH Strandpark

Scandic CPH Strandpark er et prisvenligt alternativ for dem, der ønsker wellness-faciliteter uden at bruge for mange penge.

Det er faktisk et næsten decideret billigt spahotel i København.

Beliggende tæt på Amager Strandpark, er det et ideelt sted for dem, der vil kombinere by og strandliv.

scandic cph strandpark spabehandling

Det mest bemærkelsesværdige ved hotellet er dets indendørs pool, der, selv om den er enklere end luksushotellernes, stadig tilbyder en behagelig og afslappende oplevelse.

Scandic CPH Strandpark sauna

Gæster påpeger, at poolen og den saunaen giver et fantastisk pusterum efter en dag fuld af sightseeing eller strandaktiviteter.

Hvis du leder efter et budgetvenligt hotel, der ikke går på kompromis med wellness-faciliteter, er Scandic CPH Strandpark et solidt valg.

Se flere billeder og book her.

Nu hvor du har fået et overblik over de bedste spahoteller i København, er det tid til at træffe dit valg. Uanset om du er på udkig efter en luksuriøs forkælelse, et familievenligt ophold, eller en budgetvenlig flugt, er der noget for enhver smag i denne guide til spa i København.

Gør dig klar til at booke din næste wellness-ferie og opleve den ultimative afslapning i en af de danske hovedstads skønneste oaser. Her venter der dig både foryngelse for krop og sjæl, og en chance for at genoplade i smukke, inspirerende omgivelser.

Ofte stillede spørgsmål om spahoteller i København:

Hvor er den bedste spa oplevelse i København og Sjælland?

De spahoteller der får bedst anmeldelser er bl.a. Kurhotel Skodsborg, Marienlyst Strandhotel og Nimb i København. På denne liste fortæller jeg om flere spa ophold i København og på Sjælland i forskellige prisklasser.

Hvad koster et spa ophold?

Mange af hotellerne har specielle spa ophold pakker og deals, hvor man får et godt tilbud der bl.a. inkluderer adgang til spa, f.eks. afternoon tea, aftensmad og morgenmadsbuffet. Disse pakker koster typisk fra ca 2000 kr for to personer, men du kan naturligvis også nøjes med at booke overnatningen på hotellet ‘som normalt’ og dermed få et markant billigere ophold, hvor du stadig kan bruge spaen.

 • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
 • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
 • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
 • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler