Billige hoteller i København – De 10 bedste billige overnatninger i KBH

I denne guide fortæller jeg om 10 af de billige hoteller i København, der giver en god base for en billig overnatning.

billige hoteller københavn

Uanset, om du er rejsende fra et sted ude i verden, eller du besøger København fra et andet sted i Danmark, kan det virke overvældende med de dyre hoteller, der popper op ved hurtige internetsøgninger.

Heldigvis findes der billige hoteller i København som alternativ til de mange dyre af slagsen. Jeg har her fundet 10 gode og billige hoteller, som alle ligger godt placeret, og hvor prisen er til den meget pæne side.

Du kan også læse min guide til, hvor man skal bo i København, hvor jeg går i dybden med byens mange forskellige områder.

Mens nogle af hotellerne har rummelige værelser og mange faciliteter, egner andre sig bedre til en enkelt overnatning eller to i forbindelse med en koncert eller flytransport. Forhåbentlig kan du blive inspireret til at finde lige præcis dét billige hotel i København, du står og mangler.  

1. Wakeup Copenhagen Borgergade – billigt hotel i centrum ⭐️

Wakeup Copenhagen Borgergade

Beliggenhed: Indre By 

Det første Wakeup Copenhagen-hotel var ét af byens første lavpris-hoteller. Det er blevet en bragende succes, og i dag dækker konceptet over 3 hoteller i København og 1 hotel i Aarhus. Konceptet er, at et ophold er minimalistisk og enkelt uden for mange dikkedarer – men til en god pris. 

Du betaler for en overnatning i et værelse af en begrænset størrelse (der er dog også mulighed for små familieværelser), der inkluderer gratis wifi.

Se mange flere gode rejsetips til København med familien.

Du kan tilkøbe morgenmad i buffeten, og for de fleste vil hotellet være et sted at overnatte, mens byen opleves. Af samme årsager er hotellerne strategisk placeret, så du på kort tid kan nå alt det, København har at byde på. 

Se mere om hotellet og book online her.

Her vil du bo tæt på de bedste seværdigheder og ting at lave i København.

2. Hotel M18 – billigt hotel på Nørrebro

hotel m18 billig overnatning københavn

Beliggenhed: Nørrebro

Beliggenheden for Hotel M18 på Nørrebro fejler bestemt ikke noget. Herfra kan du nå alt fra diverse seværdigheder til det københavnske natteliv på ganske kort tid. Hotellet gør ikke det store nummer ud af sig, men du har et ordentligt sted at overnatte, som er til at betale. 

Du kan vælge imellem en række forskellige værelser i forskellige prisklasser – og typisk er der en del at spare, hvis du booker i god tid. Der er både almindelige dobbeltværelser, familieværelser og studio-lejligheder at vælge imellem; afhængigt af dit pladsbehov. Der er kun i alt 12 værelser på hotellet, så der er tale om et lille hotel med en mere intim atmosfære.

Se mere om hotellet og book online her.

Her bor du tæt på Nørrebro Bryghus, der er et af de bedste steder at tage på ølsmagning i København.

3. Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 

Beliggenhed: Indre By

Ét af de nyere Wakeup Copenhagen-hoteller er Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade, som ligger super godt placeret i Indre By med kort afstand til stort set alt, København har at byde på. Der er for eksempel kun 800 meter til Tivoli – og så ligger hotellet lige ned til havnen, så der er mulighed for værelser med udsigt. 

Alle værelser – og det tæller altså knap 600 – er af mindre størrelse men med alt, der er nødvendigt for et komfortabelt ophold, herunder blandt andet gratis wifi og aircondition. Det er muligt at tilkøbe morgenmad.

Bestiller du hotellet uden gratis afbestilling er der typisk mange penge at spare. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at du netop ikke får pengene tilbage ved en eventuel aflysning. Er det en risiko, du er villig til at løbe, er der gode priser at hente. 

Se mere om hotellet og book online her.

Læs også min store guide til de bedste escape rooms i København.

4. Cabinn Metro Hotel

cabinn metro hotel

Beliggenhed: Amager

I umiddelbar nærhed af Royal Arena finder du det arkitektoniske Cabinn Metro Hotel. Særligt hvis du besøger København for en koncert eller et øvrigt arrangement i Royal Arena, ligger dette hotel lige til højrebenet at vælge.

Også hvis du ønsker at bo i nærheden af Kastrup Lufthavn,  giver det mening at bo på Cabinn Metro Hotel, da der er under 6 km til lufthavnen – det er dog på en anden metrolinje, så det kræver et skift eller en meget kort taxatur til lufthavnen.

Der er gratis wifi på hotellet, mulighed for tilkøb af morgenmad – og så sover børn gratis. Der er også et døgnåbent fitnesscenter, som det er muligt at bruge som gæst. 

Værelserne er meget små, men de er smart indrettet. Der er helt sikkert tale om et hotel, hvor det giver mening at overnatte, men planlægger du at tilbringe længere tid på hotelværelset, bliver det måske en smule klaustrofobisk på de 9 m2. 

Se mere om hotellet og book online her.

5. City Hotel Nebo

city hotel nebo

Beliggenhed: København V

Lige i hjertet af København – kun 5 minutters gang fra Tivoli og lige ved siden af Hovedbanen – finder du City Hotel Nebo. Og med sine også kun 5 minutters gang til Vesterport Station og 8 minutter til Rådhuspladsens Metrostation, er du rigtig godt placeret i forhold til transport til alle Københavns mange seværdigheder. 

Hotellet har fine værelser i forskellige størrelser med plads til 1-4 personer afhængigt af behov. Det er en mulighed for at bo billigt i det centrale København – også selvom I rejser flere sammen.

Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad på hotellet, og så er der vaskeri og cykeludlejning, så det også er nemt at være rejsende. 

Se mere om hotellet og book online her.

Vesterbro er et spændende område og dér finder du mange spændende byvandringer, barer og restauranter.

6. Copenhagen Go Hotel

copenhagen go hotel

Beliggenhed: Tårnby

Copenhagen Go Hotel er et moderne og minimalistisk hotel beliggende i Tårnby tæt ved lufthavnen. Hotellet byder på meget billig indkvartering til trods for pæne anmeldelser og kun 2 minutters kørsel til henholdsvis lufthavnen og Royal Arena. 

Beliggenheden er perfekt til dig, der søger et hotel i forbindelse med flytransport til eller fra Kastrup Lufthavn – eller dig, der gerne vil have en billig overnatning i forbindelse med et arrangement i Royal Arena. 

Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad på hotellet, børn kan overnatte gratis – og der er mulighed for at medbringe kæledyr i et begrænset omfang.

Der er desuden mulighed for at købe snacks og basale dagligvarer, og der er hyggelige fællesområder i form af have, terrasse og indendørs tv-stue. 

Se mere om hotellet og book online her.

7. Go Hotel City

billigt hotel københavn

Beliggenhed: Amager 

Go Hotel City er et pænt og moderne hotel, der er beliggende på Amager. I forhold til seværdigheder, shoppingmuligheder og byliv er det en rigtig god placering, og offentlig transport er også nemt fra hotellet. 

Hotellet, der tæller 140 værelser, fordeler sig over enkeltværelser, dobbeltværelser og lejligheder i forskellige størrelser. Uanset, om du rejser alene eller som en gruppe, et par eller en familie med børn, er der altså mulighed for at finde et passende værelse. 

Det meste overflødige er skåret fra på dette hotel, og der er ikke en masse fancy faciliteter. Til gengæld er der pæne værelser til en overkommelig pris med en god placering i København – og mulighed for at tilkøbe morgenmad. 

Se mere om hotellet og book online her.

8. Go Hotel Saga

Beliggenhed: København V

Til trods for et lidt ældre byggeri og relativt små værelser, får Go Hotel Saga gode anmeldelser – måske på grund af den tilsvarende lave pris og den gode geografiske placering.

Værelserne er pæne og moderne i indretningen, og der er både economy-værelser med fælles badeværelser til meget overkommelige priser, standard-værelser og gruppeværelser. 

Du bor lige ved siden af Hovedbanegården og det tager ikke mere end 6 minutter at gå til Tivoli, og transport er også nemt fra Go Hotel Saga med ligeledes 6 minutter til Vesterport Station; ligesom øvrige seværdigheder og shoppingmuligheder er lige om hjørnet.

Der er desuden bar på hotellet, og der er også mulighed for tilkøb af morgenmad. 

Se mere om hotellet og book online her.

9. Hotel Christian IV

Hotel Christian IV

Beliggenhed: København K

Hotel Christian IV er – modsat mange af de øvrige hoteller i guiden her – et mindre, familiedrevet hotel med kun 42 værelser. Det er placeret i den historiske del af København med let adgang til transport og alle de populære seværdigheder. 

Værelserne fordeler sig over enkelt- og dobbeltværelser i Basic- og Classic-kategorier, hvoraf Basic er det billigste valg. Værelserne er i en pæn og klassisk indretning med fri wifi, og der er altid gratis te og kaffe inkluderet i opholdet.

Det er muligt at få hjælp til gode vandre- og cykelruter på hotellet, der også tilbyder cykeludlejning. Og til de, der har behov for det, er der også vaskeri. 

Se mere om hotellet og book online her.

10. Zleep Hotel Copenhagen Arena

zleep hotel copenhagen arena

Beliggenhed: Ørestad

Med kun 300 meter til Royal Arena er dette hotel helt perfekt, hvis du rejser fra udlandet eller et andet sted i Danmark for at opleve en koncert eller øvrig seværdighed i arenaen. 

Hotellet er ét af de nyere i København, og hotelværelserne er moderne og meget pæne og tidssvarende i deres indretning – og der er da også netop fokus komfort og velvære med senge på 210 cm, fitnessrum, økologisk morgenmad og gratis wifi.

Der er over 200 værelser på hotellet, og de fordeler sig over dobbeltværelser med dobbelt- eller enkeltsenge og familieværelser. Alle værelser fås også i en handicap-venlig version. 

Se mere om hotellet og book online her.

Hotel eller hostel?

Selvom alle ovenstående hoteller har nogle meget overkommelige priser, kan det gøres endnu billigere! Se bare min oversigt over de bedste og billigste hostels i København

Den store forskel er muligheden for fællesværelser på hostels – og at der typisk er et miljø med fokus på at møde nye mennesker, hvilket understøttes i de faciliteter, der er på stedet såsom spillerum og fælleskøkken.

Ofte stillede spørgsmål om billige hoteller i København:

Hvor kan man bo billigt i København centrum?

Nogle af de billigste hoteller i København centrum er Wakeup Copenhagen Borgergade, Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade og Go Hotel Saga.

Hvordan finder man billige hoteller?

I denne guide har jeg delt 10 af de bedste hoteller i København til en billig pris og jeg linker til online booking med prisgaranti. Så klik blot på linket og book sikkert online.

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler