Hvor skal man bo i Los Angeles? Her er de 4 bedste områder & anbefalede hoteller 🇺🇸

Leder du efter det rigtige område at booke hotellet i Los Angeles? Her fortæller jeg om, hvor man skal bo i LA.

los angeles

Overvejer du en rejse til Los Angeles, men er du i tvivl om, hvor i den store by du skal booke overnatningen? I denne guide fortæller jeg, hvor man skal bo i LA og giver gode tips til hoteller.

De bedste områder i Los Angeles

Her skal man bo i Los Angeles:

Klik på områdets navn herover og se de bedste hoteller i det givne område.

Der er rigtigt mange gode grunde til, hvorfor Los Angeles bør være på din must-see liste over rejsedestinationer. L.A, som også går under navnet ’City of Angels’ er verdensberømt for mange attraktioner.

Udover at være byen, hvor selveste filmbyen Hollywood er beliggende, så er der også mange andre spændende seværdigheder i LA.

Los Angeles er beliggende på USA’s vestkyst i staten Californien. Klimaet i Los Angeles er skam også en af de store fordele ved at besøge byen og man kan altså forvente mange solskinsdage og behagelige temperaturer.

De største attraktioner i millionbyen, er blandt andet det famøse Hollywood skilt, Walk of Fame, Universal Studios og Venice Beach. Udover de mere velkendte, er der naturligvis også et hav af andre seværdigheder i L.A.

Planlægger du en rejse til Los Angeles, er det dog en god idé at vide, hvilke områder, der er gode at bo i, samt hvilke man bør holde sig fra.

1. Hollywood ⭐️

hollywood los angeles
Udsigt ud over Hollywood fra toppen af bakken med det kendte “Hollywood” skilt.

Hvor skal man bo i Los Angeles? Det giver naturligvis mening at booke overnatning i Hollywood, hvis man alligevel har planer om at besøge de mange attraktioner her.

Dette område er generelt sikkert at være i og er derfor også et godt valg for trygheden.

I dette område, kan man opleve følgende populære seværdigheder:

Læs også: Harry Potter Studios i London

Anbefaling af to gode hoteller i Hollywood

hollywood hotel
Der er en lækker udendørs pool på dette hotel i Hollywood.

Et af de 4 bedste områder i LA er Hollywood. I denne del af byen, er der mulighed for at booke overnatningssteder i forskellige standarder. Et af de allerbedste hoteller i denne del af L.A er ’Loews Hollywood Hotel’.

Hotellet scorer højt på mange bookingsider, og bliver blandt andet ofte nævnt i guides.

Det er selvfølgelig ikke uden grund, da hotellet både har en rigtigt god placering, men også har både pool, fitnesscenter og spektakulære views. Loews Hollywood Hotel er firestjernet.

Se mere om hotellet og book online med prisgaranti.

hollywood godt hotel
The Hollywood Roosevelt har også en glimrende pool.

Et andet højt-rangeret hotel i Hollywood, er ’The Hollywood Roosevelt’, som er firestjernet.

Se flere billeder og book hotellet online her.

2. Venice Beach – strandliv og laid-back vibes 🏖

Venice Beach bør absolut være et must, hvis du elsker sol, sommer og strand. Venice Beach er naturligvis kendt fra mange serier og amerikanske film, og er altså en oplevelse i sig selv.

I Venice Beach vil du opleve en afslappet tilværelse, boheme stil og vintage. Tag en slapper på stranden eller gå en tur langs stranden eller promenaden.

Anbefaling af to gode hoteller ved stranden i Venice Beach

los angeles hotel ved stranden
Her bor man ved stranden i Los Angeles.

Hvis du gerne vil overnatte på et hotel i Venice Beach, hvor du både bor ved stranden og får masser af komfort, så er Hotel Erwin måske en mulighed for dig.

Hotel Erwin er et firestjernet hotel med god placering.

Se flere billeder og book hotellet med prisgaranti her.

the inn venice los angeles
Gårdhaven på The Inn i Los Angeles’ Venice Beach område.

Af andre gode hoteller i Venice Beach, ligger der et trestjernet hotel som hedder ’The Inn at Venice Beach’ og typisk kan bookes til en billigere pris.

Se aktuelle priser og book hotellet online her.

Her er en rigtig god lokal guide til Venice Beach.

3. Downtown L.A – oplev byens kultur 🌇

los angeles downtown


Det kan være en stor oplevelse at overnatte i denne del af Los Angeles, hvis man gerne vil være der, hvor det hele sker.

Dog bør man som børnefamilie overveje et andet sted. Der er generelt et trygt område, men om natten kan det være mere usikkert.

Der er dog mange spændende seværdigheder, som er værd at tjekke ud. Det er blandt andet her man kan opleve Walt Disney Concert Hall og Staples Center (der dog nu hedder Crypto.com Arena).

Det bedste hotel i Downtown LA

ritz los angeles


Er du på udkig efter et ekstravagant ophold i Los Angeles på ét af de best-rated hoteller, så er ’The Ritz-Carlton’ en oplagt mulighed.

Se flere billeder af hotellet og book online her.

Der findes selvfølgelig også billigere overnatningsmuligheder i denne del af byen.

4. Santa Monica – perfekt for familier med børn ☀️👨‍👩‍👧‍👦

Skal familien med på eventyr i USA? Hvor skal man bo i Los Angeles? Santa Monica er et rigtigt valg, hvis du og familien gerne vil være tæt på bylivet, men samtidigt også gerne vil nyde stranden.

Santa Monica er beliggende lige nord for Venice Beach, men har en mere afslappet og måske mere familievenlig stemning end Venice Beach.

Santa Monica har nemlig en mere afslappet stemning, men uden at mangle noget. Her findes der et stort udvalg af både butikker, restauranter og spændende seværdigheder.

Oplev for eksempel Santa Monica Pier eller Museum of Flying.

Hoteller i Santa Monica – et af 4 bedste områder i LA

hotel santa monica la
Et af de bedste hoteller i Santa Monica lige ned til stranden.

Santa Monica har også mange overnatningsmuligheder at vælge imellem og i forskellige klasser.

Casa Del Mar er et lækkert hotel, som scorer højt i forhold til anmeldelserne og er kategoriseret som et femstjernet hotel. Overnatningsstedet har god beliggenhed, samt faciliteter såsom swimmingpool og spa.

Se flere billeder og book hotellet online her.

viceroy hotel los angeles


Et alternativ kunne eksempelvis være det firestjernede hotel, Viceroy Santa Monica. Hotellet har to udendørs swimmingpool og har god placering i forhold til seværdighederne i Santa Monica.

Se flere billeder og book hotellet online her.

Her skal man ikke bo i LA 🆇

Der er nogle områder i Los Angeles man bør undgå at vælge, når man skal finde overnatningsmuligheder. Der er lavet undersøgelser og statistikker, som viser at nogle områder er farligere end andre i Los Angeles.

Dette gælder følgende områder:

 • West Adams er ét af dem. Dette område er et af de mere farlige steder, hvor kriminaliteten er steget og der blandet andet bliver begået en del voldelige forbrydelser.
 • Wholesale District – Skid Row. I denne bydel skal man passe på tyverier og der er også både misbrugere, prostitution og salg af stjålne varer. I denne bydel er der også en stor stigning i forhold til forbrydelser.
 • Compton. Området kæmper både mod fattigdom, stoffer og våben, samt mord.
 • South Los Angeles. Bandeaktivitet, vold, narkotikahandel er blot nogle af de ting som der er normalt der.
 • North Hollywood. I North Hollywood sker der en del ejendomstyverier, samt narkotikahandel.
 • Watt. I dette område er kriminalitetsgraden også over det normale, og tyverier er blandt andet en af problematikkerne her
 • Koreatown. I Koreatown er der både prostitution, narkotikahandel og bander som præger området.
 • Fashion District – område som er præget af tyveri og voldsforbrydelser.

Jeg håber, at du kunne bruge denne guide til, hvor man skal bo i Los Angeles og nu er klar til at booke et hotel i et af de gode områder.

Hvis du har nogen spørgsmål om din rejse til USA, så skriv endelig en kommentar herunder.

Læs også: mine rejseguides til New York.

Ofte stillede spørgsmål om Los Angeles:

Hvilke kvarterer er bedst egnet til familier med børn?

Når det kommer til at finde et familievenligt kvarter i Los Angeles, er der flere muligheder at overveje. Pasadena er kendt for sine mange aktiviteter for børn, herunder Pasadena Playhouse og Kidspace Children’s Museum. Santa Monica har også masser af sjove ting at lave for børn, som f.eks. stranden, Santa Monica Pier og Pacific Park. Derudover er Beverly Hills kendt for sit rolige miljø og gode skoler, selvom det kan være en dyrere mulighed. Manhattan Beach er en anden populær stranddestination med god plads til leg på stranden, mens Sherman Oaks byder på parker og rekreative muligheder såsom Van Nuys / Sherman Oaks Memorial Park. Det er dog vigtigt at huske på, at den bedste løsning vil variere afhængigt af familiens specifikke behov og præferencer.

Hvad er det mest trendy område i Los Angeles?

Los Angeles er en stor by med mange trendy kvarterer at vælge imellem. Hvis du ønsker et livligt natteliv med barer og natklubber, kan West Hollywood være den rette destination. Venice Beach har en afslappet surfer vibe med strandpromenade og hipster-butikker. Downtown LA oplever også en transformation med nye boliger, hoteller, restauranter og butikker.

Hvad er det bedste område, hvis man vil være tæt på seværdighederne?

Hvis du vil bo i et område, der er tæt på de vigtigste turistattraktioner i Los Angeles, kan du overveje at bo i Downtown LA. Dette område ligger centralt og er hjemsted for mange af byens mest populære destinationer, såsom Staples Center, LA Live og Walt Disney Concert Hall. Derudover har Downtown LA også gode transportforbindelser til andre dele af byen, herunder Hollywood, Beverly Hills og Santa Monica. Dog kan det være en smule mere hektisk i Downtown LA sammenlignet med nogle af de mere afslappende kvarterer som f.eks. Venice Beach eller Silver Lake. Se også min guide til seværdigheder i Los Angeles.

 • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
 • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
 • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
 • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler