Badehotel på Sjælland – Se de 10 bedste Sjællandske Badehoteller

Leder du efter et badehotel på Sjælland? Her fortæller jeg om de bedste sjællandske badehoteller ved stranden.

badehoteller sjælland

Du behøver ikke at tage sydpå for at finde fine badehoteller med adgang til stranden. Faktisk findes der en del af dem på Sjælland – især Nordsjællands skønne badestrande byder på en del hoteller med mulighed for havudsigt og morgenkaffe med sand mellem tæerne. 

I guiden her har jeg samlet 10 af de bedste badehoteller på Sjælland. En del af dem er beliggende i Nordsjælland, men der er også perler fra resten af Sjælland, og de er allesammen et besøg værd.

Fælles for badehotellerne er nemlig, at de får rigtig gode anmeldelser, og at de er egentlige badehoteller; altså hoteller der ligger i umiddelbar nærhed af vandet og giver mulighed for en tur til havet til fods. 

Selvom badehotellerne har havet til fælles, er de meget forskellige; både i forhold til stil, indretning, faciliteter og priser. Og det er egentlig helt med vilje, for så er der helt sikkert et badehotel på listen, der passer til netop dine præferencer. 

1. Comwell Køge Strand ⭐️

Beliggenhed: Køge

Et stenkast fra Køge Strand ligger det moderne og lækre Comwell Køge Strand, der byder på masser af moderne faciliteter og 127 værelser. Værelserne fordeler sig over små enkeltværelser til rummelige superior-værelser i lys og moderne badehotel-stil, hvoraf mange er med havudsigt. 

På hotellet er der mulighed for at vælge mellem forskellige hoteller og pakker, hvoraf de fleste inkluderer morgenmad. Der er da også hele 2 restauranter at vælge imellem, når det bliver tid til at spise middag. 

Udover beliggenheden tæt ved vandet, byder Comwell Køge Strand også på en flot have, en stor terrasse, fitnesscenter, brætspil og udendørsspil, paddleboard og masser af muligheder for gå- og cykelture i området. 

Se mere om hotellet her.

Du kan også købe et gavekort til Comwell for 999,- hos GoDream enten til dig selv eller som gave.

2. Marienlyst Strandhotel 😍

marienlyst badehotel

Beliggenhed: Marienlyst / Helsingør

Marienlyst Strandhotel ligger i Nordsjælland i udkanten af Helsingør – helt ud til vandet – og giver mulighed for at vælge værelser med helt fantastisk havudsigt.

Fra hotellet kan du mildest talt gå direkte ud på den private strand, og der er altså tale om et “rigtigt” badehotel, hvor der er mulighed for at gå til vandet i morgenkåbe direkte fra værelset. 

Værelserne er lyse og moderne og minder i højere grad om et luksuriøst hotel end et badehotel, og der er fine faciliteter som spa, fitnesscenter, lounge og restaurant. Ved de fleste ophold er morgenmad i restauranten inkluderet i prisen. 

Se tilbud og book til dig selv eller som gavekort her.

badehotel sjælland

Over hele året bliver der afholdt en bred vifte af events, arrangementer og koncerter på hotellet, så der er rig mulighed for at få en ekstra oplevelse med – ligesom der er masser af muligheder for vandre- og cykelture i området omkring hotellet. 

Se mere om hotellet her eller se deciderede spaopholdspakker med tilbud her.

Jeg nævner også hotellet i min guide til spaophold på Sjælland.

3. Rødvig Kro og Badehotel 

rødvig badehotel sjælland

Beliggenhed: Rødvig 

Rødvig Kro og Badehotel er flere gange kåret som Danmarks Bedste Badehotel af Opdag Verden. Her er du altså sikret en autentisk badehoteloplevelse af høj kvalitet.

Hotellet ligger da også direkte på stranden med adgang til badebro, og mange af værelserne har en fantastisk udsigt over vandet. 

Udover den lækre strand, er der mulighed for en rolig stund i haven, og der er heller ikke langt til nærmeste golfbane.

badehotel med udsigt sjælland

Det er desuden oplagt at besøge Stevns Klint, som er UNESCOS Verdensarv, og du kan både leje cykler og havkajakker til formålet på hotellet.

Der er morgenmad inkluderet i opholdet, og restauranten er i det hele taget anmelderrost og et besøg værd. Hotellet får også meget fine anmeldelser med fokus på det hjertevarme personale, den gode service og de behagelige senge. 

Se mere om og book badehotellet her.

Læs også guiden til de bedste kroer med overnatning på Sjælland.

4. Kurhotel Skodsborg

Beliggenhed: Skodborg 

Må det gerne være lidt ekstra luksuriøst, er Kurhotel Skodsborg et rigtig fint valg. Her får du følelsen af et rigtig luksusophold; både i værelsernes indretning og i faciliteterne generelt.

Værelserne fås med en fantastisk udsigt over vandet, og der er rig mulighed for selvforkælelse under opholdet.

På Kurhotel Skodsborg kan du slappe af i en solseng på den private strand, der også byder på privat badebro, eller svømme i den indendørs pool. Der er også mulighed for en lang række af spa-oplevelser. 

spahotel skodsborg

Udover privat strand og spa-område, byder hotellet også på restaurant, fitnesscenter, lounge og tagterrasse. Der er i sandhed alt, der skal til, for et luksuriøst ophold, hvor du ikke skal tænke på andet end at slappe af, komme ned i gear og blive forkælet. 

Du kan nemt tage toget fra København til Skodsborg på kun 25 minutter, så det er nemt at kombinere en storbyferie i København med en tur på Kurhotel Skodsborg.

Se mere og book hotellet her.

Jeg har i øvrigt skrevet en anmeldelse af mit ophold på Kurhotel Skodsborg.

5. Helenekilde Badehotel

helenekilde badehotel

Beliggenhed: Tisvildeleje 

Med en fantastisk beliggenhed og udsigt, ligger Helenekilde Badehotel direkte på stranden i Tisvildeleje, og her er det muligt at drikke morgenkaffe med havudsigt eller fødderne i sandet.

Badehotellet i sig selv er meget autentisk og emmer af charme og historie. 

På Helenekilde Badehotel er alt overflødigt skåret fra. Her handler det om ro og fordybelse og et afbræk fra hverdagen.

badehotel nordsjælland

Omgivelserne er skønne, og maden i restauranterne er fortrinsvis økologisk og lokalproduceret – og så fejler udsigten fra restauranterne bestemt heller ikke noget. Det er også muligt at nyde en kop kaffe i cafeen i haven. 

Hotellet byder på i alt 27 værelser, hvilket igen giver en følelse af et “rigtigt” badehotel på Sjælland med en intim og personlig stemning.

Værelserne fordeler sig over enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter, hvoraf det er muligt at vælge værelser med havudsigt. 

Se mere og book hotellet med prisgaranti.

Vil du prøve en alternativ overnatningsform, så se min guide til de bedste steder at tage på glamping på Sjælland.

6. Hages Housing

hages badehotel

Beliggenhed: Rødby

Hages Housing er et godt alternativ til det traditionelle badehotel.

Her får du dit eget lille hus tæt ved stranden. Husene – i form af små hytter – inkluderer alt, hvad du skal bruge for et behageligt ophold inklusiv køkken og bad, men der er også restaurant i umiddelbar nærhed, hvis du foretrækker at spise ude. 

Morgenmadsbuffet er typisk inkluderet i opholdspriserne, der er meget rimelige, og der er mulighed for både mindre studiolejligheder og større familielejligheder.

Alle huse har egen terrasse, og nogle af dem er sågar placeret direkte i vandet, så du faktisk kan sidde på dine private terrasse med fødderne i vandet på en varm sommerdag – eller sejle ud i kajak fra terrassen. 

hages housing

Fælles for alle huse er, at de enten ligger i vandet eller et stenkast derfra. Og så er området i sig selv meget naturskønt.

Det er et perfekt valg til jer, der godt kan lide ro og en større grad af fleksibilitet og privatliv, end de traditionelle badehoteller byder på. Til “hotellet” hører desuden swimmingpool, sauna, restaurant og bar samt fælles udeområder.  

Se flere billeder og book online her.

7. Hotel Fjordkroen

fjordkroen badehotel

Beliggenhed: Tappernøje

Det 4-stjernede Hotel Fjordkroen er beliggende i Tappernøje med en smuk udsigt over Præstø Fjord. Hotellet får meget gode anmeldelser for både beliggenhed, komfort og service. Værelserne er smagfuldt og luksuriøst indrettet. 

Hotellet råder over 15 værelser fordelt over dobbeltværelser og suiter. Der er altså tale om et lille badehotel med en intim atmosfære. Der er gratis morgenmadsbuffet inkluderet i alle ophold, og så får maden i det familiedrevne hotels restaurant gode anmeldelser, ligesom vinene også er nøje udvalgte. 

Et ophold på Hotel Fjordkroen giver mulighed for at trække stikket og nyde et ophold med fokus på nærvær, god mad og smukke omgivelser i haven eller ved vandet. 

Se flere billeder og book overnatningen her.

8. Skovshoved Hotel

skovshoved hotel

Beliggenhed: Charlottenlund

Skovshoved Hotel i Charlottenlund er tidligere kåret for at høre til blandt verdens mest hippe hoteller. Og det er der slet ikke noget at sige til, da beliggenheden i sig selv er helt genial.

Blandt skøn natur, skov og strand – men kun 7 km fra København – får du mulighed for at roligt og afslappende ophold, der samtidig kun er en kort tur fra alle Københavns seværdigheder.

Der er mulighed for værelser med havudsigt, og der er kun en kort gåtur til stranden og en overkommelig cykeltur til storbyen. Men gæster lægger især vægt på det imødekommende og varme personale og den uovertrufne mad i restauranten. 

Værelserne er smagfuldt indrettet med fokus på komfort og velvære, og med kun 22 værelser er der også mulighed for at holde det personligt, og det er noget af det, der gør det familiedrevne hotel helt særligt. 

Se mere om hotellet og book med prisgaranti her.

9. Gilleleje Badehotel

Gilleleje badehotel

Beliggenhed: Gilleleje 

Gilleleje Badehotel er tidligere kåret til Sjællands Bedste Badehotel af Opdag Verden – og beliggenheden fejler da bestemt heller ikke noget.

Inde som ude er hotellet, der er mere end 100 år gammelt, holdt i tro mod den traditionelle badehotelstil, og hotellet emmer af historisk stemning; uden at gå på kompromis med komfort og bekvemmelighed. 

Hotellet byder på 25 smukt indrettede værelser, der fordeler sig over forskellige typer af dobbeltværelser, herunder med enten solterrasse eller balkon.

Til de fleste værelser er morgenmad inkluderet i opholdsprisen, ligesom der er gratis adgang til spa-afdelingen og mulighed for at tilkøbe behandlinger. 

Selve restauranten er i stil med restauranten i den populære TV2-serie Badehotellet.

Den hedder nemlig Spisesalen, og her kan der vælges med 2 forretter, hovedretter og desserter, der varierer på daglig basis. 

Se flere billeder og book overnatningen her.

10. Hotel Nysted Havn

badehotel nysted havn

Beliggenhed: Nysted 

Som et alternativ til de traditionelle badehoteller på stranden, er der Hotel Nysted Havn. Hotellet har den samme flotte udsigt over havet som de traditionelle badehoteller, men har ikke adgang til strand.

Til gengæld er der mulighed for at komme en tur ud at sejle – ligesom det er oplagt at sejle direkte til hotellet, hvis du selv har båd. 

Hotellet er moderniseret og holdt i lyse farver, og restauranten minder da også mest om et stort drivhus i sin udformning, men det skaber kun lys og følelsen af at sidde ude – året rundt. 

Det lille familiedrevne hotel råder over 11 værelser. Det er altså oplagt til dig, der er til det personlige og rolige – og så er priserne meget overkommelige.

Værelserne fordeler sig over enkeltværelser, dobbeltværelser og superiorværelser, og det er muligt at tilkøbe morgenmad til alle ophold. Der er gratis kaffe og te på værelserne. 

Se flere billeder og book overnatningen her.

Vælg et badehotel der passer til dine behov 

Som det ses i guiden her, er der skønne badehoteller spredt ud over hele Sjælland fra det nordlige Gilleleje til det sydlige Rødby. Leder du efter badehoteller på Sjælland, bør du i høj grad tænke over, om du er til luksus og mange faciliteter, eller om du i højere grad værdsætter fred og ro i skøn natur. 

Se også guiden til badehoteller i Jylland, hvis du er frisk på at opleve det jyske.

Jeg håber, at guiden her kan hjælpe dig til at finde det helt rigtige badehotel på Sjælland til dit ophold. 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad koster badehoteller på Sjælland?

Du kan finde badehoteller på Sjælland for ned til 700 kr pr overnatning, men de bedste badehoteller koster typisk fra ca 1000 kr pr overnatning.

Hvad er det bedste badehotel på Sjælland?

Blandt de bedste badehoteller på Sjælland er uden tvivl Marienlyst Strandhotel, Kurhotel Skodsborg og Comwell Køge strand.

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler