Billige flybilletter med Ryanair fra København

Så skete det endelig – RyanAir indtager Kastrup Lufthavn og giver sjællænderne mulighed for at rejse ekstremt billigt til, i første omgang, London, Milano og Warszawa. 

Det er en fantastisk nyhed for os, der er vilde med billige flybilletter og godt kan klare os med dårlig komfort og salgstaler på de her korte flyveture i Europa.

Priserne for de billige flybilletter med RyanAir fra København starter helt nede på 149 kr, hvilket må få konkurrenter som Norwegian og EasyJet til at ryste i bukserne. RyanAir starter med at flyve fra København 1. marts 2015 og planlægger at åbne yderligere 10 ruter fra den københavnske lufthavn.

RyanAir lukker i samme omgang sine to ruter fra Malmö Lufthavn, hvor man før kunne komme billigt til London og Malaga.

Jeg kommer uden tvivl til at benytte mig af de billige flybilletter fra RyanAir til London. Vi kan hurtigt blive enige om, at RyanAir ikke er det mest behagelige selskab at flyve med, men når jeg kan blive fragtet til London for 149 kr, så kan jeg altså godt klare at sidde lidt klemt i de knap 2 timer flyvningen står på.

Kommer du til at benytte RyanAir fra København eller betaler du gerne lidt ekstra hos f.eks. Norwegian eller SAS?

    Planlæg din rejse med disse gode sider  👇🏻

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.