Billige flybilletter med Ryanair fra København

billige flybilletter med ryanairSå skete det endelig – RyanAir indtager Kastrup Lufthavn og giver sjællænderne mulighed for at rejse ekstremt billigt til, i første omgang, London, Milano og Warszawa. 

Det er en fantastisk nyhed for os, der er vilde med billige flybilletter og godt kan klare os med dårlig komfort og salgstaler på de her korte flyveture i Europa.

Priserne for de billige flybilletter med RyanAir fra København starter helt nede på 149 kr, hvilket må få konkurrenter som Norwegian og EasyJet til at ryste i bukserne. RyanAir starter med at flyve fra København 1. marts 2015 og planlægger at åbne yderligere 10 ruter fra den københavnske lufthavn.

RyanAir lukker i samme omgang sine to ruter fra Malmö Lufthavn, hvor man før kunne komme billigt til London og Malaga.

Jeg kommer uden tvivl til at benytte mig af de billige flybilletter fra RyanAir til London. Vi kan hurtigt blive enige om, at RyanAir ikke er det mest behagelige selskab at flyve med, men når jeg kan blive fragtet til London for 149 kr, så kan jeg altså godt klare at sidde lidt klemt i de knap 2 timer flyvningen står på.

Kommer du til at benytte RyanAir fra København eller betaler du gerne lidt ekstra hos f.eks. Norwegian eller SAS?

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

5 kommentarer

 • Casper S

  Hej rejsechris! Jeg skal på en tur til Warszawa i midten af marts 2015. Jeg kan bare ikke se, hvor jeg kan bestille de omtalte billetter på deres website. Er det ikke muligt at bestille billetter til omtalte ruter allerede i dag?

  oktober 29, 2014 at 9:07 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hey CS!

   Nej, de har først lige annonceret nyheden på et pressemøde for få minutter siden, så der går nok lige lidt. Jeg opdaterer indlægget, så snart det er muligt – skal nok lige pinge dig via en kommentar her, når det er.

   oktober 29, 2014 at 9:14 am
 • Sander Grønlund

  Melder historien noget om, hvilken lufthavn i London de kommer til at flyve til? 🙂

  oktober 29, 2014 at 10:08 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Jeg har ikke kunnet finde nogen bekræftelse på det, men jeg er ret sikker på, det bliver Stansted. RyanAir fløj Malmø-Stansted, så jeg går ud fra, at København bare overtager den aftale.

   oktober 29, 2014 at 10:10 am
   • Kristoffer Føns
    Rejsekris

    Det blev så Luton 😀

    juli 29, 2015 at 10:38 am

Skriv en kommentar