Ny side om rejser til Storbritannien

The Union Jack FlagHvis du følger med på Rejsekris’ Facebook, ved du det allerede – jeg, Kristoffer, har startet en ny hjemmeside, der har fokus på rejser til Storbritannien; Storbritannien.dk

Jeg har lavet Storbritannien.dk fordi, at jeg gerne vil fokusere endnu mere på bl.a. rejser til London – et emne, jeg allerede har behandlet rigtig meget her på Rejsekris. Jeg tror dog, det er ganske fornuftigt at jeg på Storbritannien.dk nu har et sted, hvor jeg kan gå endnu mere i dybden med emnerne.

Således har jeg allerede lavet en stor guide til overnatning og ferielejligheder i London og der er mange flere store guides på vej. Jeg ved, at der er et rigtig stort behov for guides til London – bare se mit indlæg her på siden om transport fra Stansted til central London, der har over 100 kommentarer. Ligeledes er indlægget her på Rejsekris om hotel i London det mest læste og jeg fortsætter naturligvis med at svare på kommentarer her.

Der vil højst sandsynligt stadig komme lidt indlæg om London og rejser til England her på Rejsekris, men jeg vil forsøge at holde det på Storbritannien.dk og bruge spaltepladsen her på rejser til resten af Europa.

Bl.a. kan jeg fortælle, at jeg her til sommer nok både kommer forbi London, Paris, Rom og Toscana – det glæder jeg mig helt vildt meget til, og vil naturligvis blogge om mine rejseoplevelser.

Så Rejsekris.dk fortsætter stærkere end nogensinde 🙂

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

Skriv en kommentar