Hotel i Hamborg

Hamborg er både tæt på Danmark og sprængfyldt med fantastiske oplevelser. Der er mange hoteller i Hamborg at vælge imellem, i dette indlæg tager jeg et kig på et par stykker, der kan anbefales, når turen går til Hamborg.

Vil du se hele oversigten med flere hundrede hoteller i Hamborg til forskellige priser, så klik her.

Billigt hotel i Hamborg tæt på Reeperbahn

Hamborg er, som du måske ved, en havneby. Det giver derfor rigtig god mening at finde et hotel, der ligger tæt ved vandet. Uanset hvilket overnatningsted du vælger, vil du dog aldrig være mange kilometer fra vandet på den ene eller anden måde.

Hamborg er også kendt for party-gaden Reeperbahn og området omkring, der bl.a. er udødeliggjort af The Beatles, som bekendt huserede på byens spillesteder før de indtog verden. Første mulighed er et hotel i Hamborg tæt på Reeperbahn.

Jeg boede selv på dette hotel, da jeg gæstede Reeperbahn Festival i 2012. Hotellet er meget særpræget og det er i sandhed en oplevelse i sig selv at bo der. Tag bare et kig på billedet herunder, der giver et godt indtryk af indretningen på et standard værelse:

På Superbude er der en fed rock n roll stemning, der går glimrende i spænd med hele Reeperbahn-området, som historisk er et punker og lidt hårdt i kanten område. Nu emmer der dog af fede barer og restauranter. Morgenmaden på Superbude husker jeg som værende ganske glimrende.

Jeg blev faktisk overordentlig overrasket, da jeg så, at hotellet kun er blevet tildelt 2 stjerner – standarden er noget højere end f.eks. et 3-stjernet hotel i London. Når man kigger på stedets anmeldelser giver det da også et noget andet billede – i skrivende stund har Superbude en score på 4,9 ud af 5. De besøgende er tilfredse.

Prisen for en overnatning på dette hotel i Reeperbahn ligger typisk på omkring 400 kr. Som altid, når det kommer til hoteller, svinger priserne meget.

For at få den nøjagtige pris kan du klikke her & indtaste dine ankomst og afrejse datoer.

Et lidt mere luksuriøst valg

Hvor det føromtalte hotel er perfekt, hvis man er på herretur og gerne vil være tæt på de fede barer, så er nedenstående overnatningsmulighed nok mere passende til f.eks. en tur for 2.

Hotellet hedder Citadines Michel Hamburg og er lige et skridt (og 2 stjerner op), hvilket naturligvis afspejler sig på prisen. Hotellet er beliggende i centrum af Hamborg og er derfor et perfekt udgangspunkt såfremt man vil se alle seværdighederne i byen.

Der er gratis trådløst internet på alle værelserne og som en fed lille feature er der også iPod docking station installeret på alle værelser. Derudover er der også fitness-område, så det er muligt at få svedt lidt, såfremt man er til den slags, når man er på storbyferie i Hamborg 🙂

Vil du læse mere om hotellet, se flere billeder og få aktuelle priser, så klik dig ind her.

Hvad skal man lave på storbyferie i Hamborg?

Når turen går til Hamborg er det naturligvis helt åbenlyst at tage på havnerundfart. Da jeg var i Hamborg var jeg på en speciel pressetur, hvor vi bl.a. var på en havnerundfart, hvilket var en stor oplevelse. Jeg må indrømme, at jeg var hårdt ramt af tømmermænd ovenpå de mange Asta-øl dagen før, men det var virkelig storslået at sejle rundt og se byen fra vandsiden.

Kan du lide fodbold? Så vil du blive glad for at have Hamborg som destination for din storbyferie. Her finder du nemlig 2 af Tysklands helt store mandskaber. HSV er uden tvivl det bedste. HSV spiller i Bundesligaen og der er altid fyldt godt op, når de spiller hjemmekampe mod de andre store hold fra Tyskland.

Og så har vi jo Skt Pauli. Alle socialisters yndlingshold 🙂 Skt Pauli hører hjemme i Reeperbahn og der er også knald på, når de spiller hjemmekampe. Hvis jeg skulle vælge ud fra, hvor stemningen er bedst, så ville jeg uden tvivl tage på Millerntor og se Skt Pauli. Der kommer fans fra hele verden for at følge holdet fra Hamborg. Klubben har nemlig formået at profilere og brande sig som en rigtig arbejderklub, som dermed tiltrækker mange venstreorienterede fans.

Komme til Hamborg 

Der er mange muligheder, når det kommer til transport til Hamborg. Hvis du bor i Jylland kan du både tage tog eller bus for få hundrede kroner. Der kører eksempelvis busser fra Aarhus og så naturligvis toget, der også kører derfra og stopper hele vejen ned gennem Jylland. Man kan købe en togbillet til Hamborg for kun 249 kr, læs mere her.

Fra København kører der også tog, men det er måske mere hensigtsmæssigt at forsøge at booke en billig flybillet. Som så mange andre destinationer i Europa, kan man komme med fly til Hamborg for få hundrede kroner, hvis man er ude i god nok tid.

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler