I dag har jeg fundet et fantastisk billigt tilbud til dig, der gerne vil på en billig og nem rejse i skolernes efterårsferie. Turen går til altid skønne Prag, hvor man i forvejen kommer ekstremt langt for pengene – en tur til Prag er en notorisk billig storbyferie.

Lad os kigge nærmere på tilbuddet.

Rejsedatoerne er mandag 18. til torsdag 21. oktober – lige midt i skolernes efterårsferie.

Billige fly til Prag: 340 kr retur

Ryanair har de billigste flybilletter fra København til Prag i efterårsferien. Udrejsen er perfekt, da man lander tidligt og dermed har hele mandagen til at udforske Prags seværdigheder.

Hjemrejsen er dog lidt tidligt, så hvis du gerne vil sove lidt længere på hjemrejsedagen kan du overveje at rejse hjem med Norwegian, hvor flybilletterne til gengæld er lidt dyrere:

Billigt 3* hotel i Prag centrum inkl. morgenmad: 398 kr pr person

Det er altid billigt at bo i Prag, men her er et ekstremt godt tilbud på et hotel, der ligger i gåafstand til den gamle bydel i Prag.

Der er tale om et 3-stjernet hotel, hvor morgenmad er inkluderet. Se flere billeder og book hotellet online her.

Stedet får i øvrigt rigtig fine anmeldelser:

prag hotel anmeldelse

Det vil sige, at man kan komme afsted til Prag med fly og hotel for bare 738 kr pr person, hvis man rejser to sammen.

Det må siges at være billigt!

Lufthavnstransport

prag lufthavn
Jeg har skrevet en større guide til lufthavnstransport i Prag – dér kan du bl.a. læse, hvordan du billigst muligt kan komme fra Prag lufthavn til centrum.

Du kan også booke en privatchauffør, der står klar i lufthavnen og kører dig direkte til hotellet. Prisen er kun 222,50 kr – uanset hvor mange I er.

Se mere om muligheden her.

Hvad skal man se i Prag?

prag
Tag også et kig på min store guide til seværdigheder i Prag – dér får du masser af ideer til at fylde efterårsferien i Prag ud.

Skriv gerne en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål om Prag – du kan også læse alle rejseguides til Prag her.

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Discovercars.com er det bedste sted at søge efter billeje. Der kan du sammenligne priser på billeje hos de bedste selskaber som Avis, Hertz, Europcar m.m..
  • Escapeaway er et rejsebureau, hvor du selv kan vælge fly og hotel, men hvor du får samtidig får al trygheden og garantien ved en pakkerejse
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Flypenge.dk kan skaffe dig op til 4.500 kr i kompensation pr passager, hvis du har oplevet forsinket eller aflyst fly indenfor de sidste 3 år.

Om Rejsekris

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk skriver jeg om mine egne rejser og udarbejder samtidig rejseguides til bl.a. seværdigheder, transport og overnatning. Mit mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge din rejse hjemmefra, så du trygt kan tage afsted med ro i maven og styr på alle detaljer. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.