Rejsetilbud: Harry Potter Weekendtur til London for kun 1.783 kr pr person – inkl. fly, hotel og billetter med transport til Harry Potter Studios ⚡️ 🇬🇧

harry potter studios

I dag har jeg fundet et super rejsetilbud for dig, der drømmer om en billig weekendtur til London med en tur til det populære Harry Potter Studios ⚡️

Rejsetilbuddet her er baseret på datoerne 10-12. juni, men der er flere andre rejsedatoer med ligeså billige priser. Turen er baseret på 2 personer.

Flybilletter til London: fra 258 kr p.p.

Flybilletter fra København:

Klik her og se flytilbuddet

Der findes utallige daglige afgange og du kan bl.a. vælge en senere afgang hjem fra London for ca 50 kr ekstra – og til gengæld få en hel ekstra dag i London. Alle flyafgange findes på linket herover.

Flybilletter fra Billund:

Klik her og se flytilbuddet

Fra Billund finder du også mange daglige afgange – du kan se dem alle på linket herover.

Hotellet i London: centralt lige ved King’s Cross

London hoteller er notorisk dyre og når man endelig finder et godt tilbud er hotellet beliggende langt fra centrum. Her har jeg dog fundet et godt tilbud på et hotel med en fantastisk beliggenhed lige ved King’s Cross Station, så man nemt kan komme rundt til hele byen.

Klik her og se hotellet

Fra dette hotel er du bl.a. i gåafstand til Oxford Street med de mange gode shopping-muligheder. Vær opmærksom på, at de billigste værelser har delt badeværelse.

Hvis du vil opgradere lidt på komforten, så anbefaler jeg dette hotel, der ligger lige rundt om hjørnet:

Klik her og se hotellet

Skal det være endnu bedre, så anbefaler jeg dette skønne hotel i samme område.

Billetter til Harry Potter Studios inkl. transport:

Harry Potter Studios ligger ca en times kørsel fra London. Med denne billettype får du bustransport fra King’s Cross (som du jo bor 5 minutters gang fra) inkluderet med din billet.

 

Køb billetter til Harry Potter Studios inkl. transport her.

Få en forsmag på, hvad der venter i min Harry Potter Studios guide.

Pris for den billige rejse med fly, hotel og Harry Potter Studios billetter for 2 personer er 3.566 kr i alt – 1.783 kr per person.

En rigtig fin mulighed for dig, der gerne vil opleve Harry Potters London så billigt som muligt ⚡️

Se min video fra HP Studios:

Hvad med corona?

England har fra 11. februar droppet alle coronarestriktioner for vaccinerede. Uvaccinerede skal dog pre-booke en PCR-test til England, men der er ingen karantæne længere. Læs guiden til indrejse i England her.

Lufthavnstransport

Det er nemt at komme fra Stansted til King’s Cross. Læs guiden til transport fra Stansted til London her.

Andre Harry Potter seværdigheder i London?

Der er utallige Harry Potter relaterede seværdigheder i London. Jeg kan i den grad anbefale at tage ind at se Harry Potter musicalen. I min Harry Potter musical artikel fortæller jeg også om andre gode HP-relaterede aktiviteter.

Se også den store guide til seværdigheder i London.

 

Rigtig god rejse til London.