Thailand er et af de skønneste rejsemål og et billigt et af slagsen. Thailand er igen åbent for danske turister og priserne på hoteller er helt i bund.

I dag har jeg derfor fundet et godt rejsetilbud til det familievenlige Hua Hin i Thailand, hvor vejret også er godt i vores sommermåneder.

Rejsetilbuddet til Thailand er baseret på en rejse for 2 personer på datoerne 1. til 11. juni 2022.

Der findes billige flybilletter til Thailand hele foråret, så hvis disse rejsedatoer ikke passer jer, så søg blot på andre datoer på linket herunder. 

Direkte fly til Bangkok: 3272 kr

flytilbud bangkok

Klik her og se flytilbuddet

Thai Airways er kendt for at have god service ombord på deres fly og der er altid gratis mad og drikkevarer ad libitum, når man rejser fra København til Bangkok på deres direkte flyvninger.

10 nætter på 4-stjernet hotel ved stranden i Hua Hin: 1.488 kr pr person

hua hin hotel tilbud

Klik her og se det hoteltilbuddet

Man kan altid finde billige hoteller i Thailand, men at man kan få 10 nætter på et 4-stjernet hotel lige ned til stranden med så gode anmeldelser.

Det er altså et særsyn!

Hotellet ligger vitterligt på stranden og endda med en infinity-pool, hvis du ikke har lyst til at hoppe i havet 🧜🏻‍♂️

Derudover er hotellet beliggende kun 12 minutters gang fra det populære natmarked i Hua Hin – og der er masser af restauranter, barer og butikker lige i området.

hua hin hotel strand

Se flere billeder af hotellet – klik her.

At kunne rejse til Thailand og få 10 nætter på et 4-stjernet hotel på stranden i Hua Hin for kun 4.760 kr pr person.

Det er vildt!

Transport fra Bangkok Lufthavn til Hua Hin

Der er mange muligheder for at komme fra lufthavnen til Hua Hin, men en af de nemmeste er med en pre-booket transfer, der kan bookes hos Get Your Guide:

Det tager ca 2-3 timer fra lufthavnen i Bangkok til Hua Hin.

Det er selvfølgelig også muligt at tage et par dage i skønne Bangkok. I den forbindelse kan jeg anbefale min guide til hoteller i Bangkok og også guiden til seværdigheder i Bangkok.

Du kan se alle Rejsekris Thailand guides her.

Se en video fra Hua Hin i Thailand her:

Rigtig god rejse til Thailand.

Om Rejsekris

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk skriver jeg om mine egne rejser og udarbejder samtidig rejseguides til bl.a. seværdigheder, transport og overnatning. Mit mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge din rejse hjemmefra, så du trygt kan tage afsted med ro i maven og styr på alle detaljer. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.