Rom er et evigt populært rejsemål og med god grund. Man kan aldrig få for meget af den lækre mad og de storslåede seværdigheder i Rom.

I dagens rejsetilbud kan du komme på en ekstremt billig forlænget weekend til Rom, hvor du kun skal have en enkelt fridag.

Turen er baseret på 2 personer, der rejser torsdag 19. til søndag 22. maj 2022. 

Flybilletter til Rom: kun 455 kr retur p.p.

rom fly tilbud
Se tilbuddet på flybilletter her

Hvis du gerne vil betale lidt ekstra kan du dog også vælge en senere hjemrejse og få en ekstra hel dag i Rom med nedenstående flybilletter.

rom flytilbud

Se tilbuddet på flybilletter her.

Hotel-lejlighed i centrum med morgenmad inkluderet: spar 31%

Hotel-lejligheden udmærker sig ved at være beliggende i centrum og så får den virkelig gode anmeldelser fra tidligere gæster. Der er dermed tale om et virkelig godt tilbud til kun 446,- pr nat ⭐️

rom rejsetilbudKlik her og se mere om tilbuddet

Man kan dermed få en rejse til Rom med fly og hotel-lejlighed med morgenmad inkluderet for kun 1.124,5 kr pr person – 2.249 kr i alt.

Rom er en fantastisk storby med masser af opleve – få inspiration i den store guide til Rom seværdigheder.

Med denne rejsetilbud lander og letter I fra Fiumicino Lufthavn: læs alt om transport fra Fiumicino til Rom centrum her.

Rigtig god rejse til Rom 🥰

Om Rejsekris

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk skriver jeg om mine egne rejser og udarbejder samtidig rejseguides til bl.a. seværdigheder, transport og overnatning. Mit mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge din rejse hjemmefra, så du trygt kan tage afsted med ro i maven og styr på alle detaljer. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.