Hvis du følger Rejsekris på Facebook ved du det allerede, men jeg synes, det fortjener et indlæg her på bloggen. I forgårs gæstede jeg nemlig DR Byen, hvor jeg var forbi P4 til en snak om Berlin

Programmet ‘Er vi der ikke snart?‘ har sommeren over fokus på de destinationer, hvor danskerne ynder at tage på sommerferie. Berlin er en af danskernes yndlingsbyer (det er vist kun London, der af og til sniger sig foran), så naturligvis skulle Berlin også behandles i programmet.

Jeg var med i en halv times tid som Berlin-kender og det var en fed oplevelse. Min debut i radioen, så der var naturligvis lidt nerver på, der dog forsvandt med det samme, da vi kom i gang.

Opdatering 2019: indslaget er desværre ikke længere tilgængeligt online.

Jeg er med fra ca 15 minutter ind, hvor jeg bl.a. snakker om hvorfor man godt kan tage på badeferie i Berlin og hvorfor man skal tage ind at se Union i stedet for Hertha 🙂

Har du fået lyst til en tur til Berlin? Det fik jeg i hvert fald, da jeg var med. Se mine mest populære indlæg om Berlin her:

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Discovercars.com er det bedste sted at søge efter billeje. Der kan du sammenligne priser på billeje hos de bedste selskaber som Avis, Hertz, Europcar m.m..
  • Escapeaway er et rejsebureau, hvor du selv kan vælge fly og hotel, men hvor du får samtidig får al trygheden og garantien ved en pakkerejse
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Flypenge.dk kan skaffe dig op til 4.500 kr i kompensation pr passager, hvis du har oplevet forsinket eller aflyst fly indenfor de sidste 3 år.

Om Rejsekris

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk skriver jeg om mine egne rejser og udarbejder samtidig rejseguides til bl.a. seværdigheder, transport og overnatning. Mit mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge din rejse hjemmefra, så du trygt kan tage afsted med ro i maven og styr på alle detaljer. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.