Rejsekris i radioen – P4 program om Berlin

Kristoffer Føns Rejsekris Radio p4

Hvis du følger Rejsekris på Facebook ved du det allerede, men jeg synes, det fortjener et indlæg her på bloggen. I forgårs gæstede jeg nemlig DR Byen, hvor jeg var forbi P4 til en snak om Berlin

Programmet ‘Er vi der ikke snart?‘ har sommeren over fokus på de destinationer, hvor danskerne ynder at tage på sommerferie. Berlin er en af danskernes yndlingsbyer (det er vist kun London, der af og til sniger sig foran), så naturligvis skulle Berlin også behandles i programmet.

Jeg var med i en halv times tid som Berlin-kender og det var en fed oplevelse. Min debut i radioen, så der var naturligvis lidt nerver på, der dog forsvandt med det samme, da vi kom i gang.

Opdatering 2019: indslaget er desværre ikke længere tilgængeligt online.

Jeg er med fra ca 15 minutter ind, hvor jeg bl.a. snakker om hvorfor man godt kan tage på badeferie i Berlin og hvorfor man skal tage ind at se Union i stedet for Hertha 🙂

Har du fået lyst til en tur til Berlin? Det fik jeg i hvert fald, da jeg var med. Se mine mest populære indlæg om Berlin her:

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

Skriv en kommentar