I denne guide kigger jeg nærmere på 3 hoteller i Rom; et billigt, et hotel med swimmingpool og et mere luksuriøst.

Du bliver desuden klogere på, hvilke områder i Rom, der kan anbefales og ligeledes får du et godt indtryk af priserne på overnatning i den italienske hovedstad.

Derudover får du direkte links til booking af de omtalte hoteller.

Så læs med herunder, hvis du leder efter et godt hotel i centrum af Rom. Vil du se hele udvalget og selv søge blandt flere hundrede hoteller, så klik her.

Billigt hotel i Rom centrum

billigt hotel i rom centrum

Det første hotel vi skal kigge på, er et billigt hotel i Roms historiske centrum. Det betyder, at der fra dette hotel er gå-afstand til seværdigheder som Trevi-fontænen, Colosseum, Pantheon og Forum Romanum.

Således er dette et godt sted at overnatte for dig, der skal på storbyferie i Rom og gerne vil spare lidt på overnatningen, men dog ønsker at bo centralt i byen.

Hotellets navn er Hotel Tritone og det er beliggende blot 200 meter fra Trevi-fontænen samt med gode bus- og metroforbindelser, så man nemt kan udforske resten af byen. Det bør nævnes, at der på hotellet er gratis morgenmad, døgnåben reception, daglig rengøring og så det måske vigtigste; aircondition!

Jeg besøgte selv Rom i sommeren 2015 og er nødt til at understrege, at hvis man rejser til Rom i sommerperioden, er det ganske enkelt livsnødvendigt at finde et sted at overnatte med aircondition.

hotel tritone rom

Som billedet herover viser, er der tale om en ganske fint, almindeligt hotelværelse. Hotellet er således perfekt, hvis man blot ønsker et udmærket sted at overnatte til billige penge. Det bedste ved Hotel Tritone er nok stedets beliggenhed; praktisk talt lige bag den smukke Trevi-fontæne lige midt i Roms historiske centrum.

Et billigt hotel i Rom med gratis morgenmad inkluderet, tæt på historiske seværdigheder og inklusiv aircondition. Prisen for en overnatning på hotellet ligger på ca 500 kr pr overnatning, men vær opmærksom på, at hotelpriser er dynamiske og således kan falde eller stige alt efter udbud/efterspørgsel.

Se aktuelle priser, flere billeder & book hotellet online ved at klikke her.

Vil du vide mere om de forskellige områder og kvarterer i byen? Læs min guide: hvor skal man bo i Rom?

Hotel i Rom med swimmingpool & udsigt til Colosseum

hotel i rom swimmingpool

Et af de bedre steder at slappe af med en kølig drink i Rom! Denne udsigt kan blive din, hvis du booker dig ind på det 4-stjernede Mercure Roma Centre Colosseo, der, som navnet antyder, er placeret særdeles tæt på Colosseum i det historiske centrum af Rom.

Dette hotel har swimmingpool på taget og en stor terrasse, hvor der kan slikkes sol – noget der i allerhøjeste grad er tiltrængt, hvis man rejser til Rom om sommeren.

Der bliver nemlig hurtigt op til 40 grader og så er det altså svært at fare rundt og kigge på de ellers mange seværdigheder byen rummer – i hvert fald om eftermiddagen.

hotel i rom tæt på colosseum

Der er flere forskellige værelsestyper at vælge imellem på dette hotel. Bl.a. er det muligt at booke et værelse med udsigt til colosseum. Tænk at vågne op og kigge ud på et af klodens mest historiske monumenter – ikke dårligt 🙂

Udover den sublime beliggenhed og det faktum, at der er swimmingpool og dase-område på tagterrassen, er der også bl.a. restaurant med mulighed for at tilkøbe morgenmad. Nick, der har boet på hotellet, skriver i sin anmeldelse følgende:

“Vi havde 5 fantastiske dage der. Vi bode på 4. Sal med udsigt til colosseum, helt utroligt at se som det første om morgenen nå man kigger ud. Småt, hyggeligt værelse meget godt i stand, tæt på byen, pool og bar på taget og rimelig pris.”

swimmingpool hotel rom

Et godt hotel i centrum af Rom med swimmingpool, gode værelser og mulighed for udsigt til Colosseum. Prisen for et værelse på hotellet ligger lige under 1000 kr pr overnatning, men som altid, er hotelpriser dynamiske og prisen kan derfor være enten dyrere eller billigere.

Se aktuelle priser, mange flere billeder og book overnatningen i Rom ved at klikke her.

Luksus hotel i centrum

Det sidste hotel vi kigger på, er uden tvivl det mest luksuriøse. Det er et luksushotel i Rom med indendørs swimmingpool og særdeles god komfort, men det er faktisk langt billigere end f.eks. billedet af lobbyen herunder giver en indtryk af:

godt hotel i rom

Dette hotel er ligeledes beliggende i centrum af Rom, hvilket betyder, at de mange historiske monumenter er i gå-afstand. Rom er en fantastisk by og den opleves bedst til fods, da man dermed har mulighed for at udforske de mange små, hyggelige sidegader.

Luksushotellet hedder The Westin Excelsior og er beliggende lige syd for den imponerende Vila Borghese-park, hvorfra en af de flotteste udsigter over den italienske hovedstad findes. Desuden er der ca 900 meter til Den Spanske Trappe og lidt over 2 kilometer, gennem det historiske centrum, ned til Colosseum. Ganske enkelt en fremragende beliggenhed.

god overnatning i rom

 

På luksushotellet er der naturligvis restaurant, spabad med fuld service, indendørs pool i lækre omgivelser, motionscenter og endda børnepasning, hvis det skulle være nødvendigt.

Prisen for en overnatning på dette glimrende hotel starter fra ca 2.300 kr. Det er naturligvis en højere pris end de to foregående hoteller i Rom, men ikke desto mindre får man ganske enkelt også mere for pengene ved at vælge dette hotel i høj klasse.

Se aktuelle priser, mange flere billeder og book luksus-overnatningen i Rom ved at klikke her.

Din første tur til Rom?

Hvis du endnu ikke har været på storbyferie i Rom, så kan du godt begynde at glæde dig. Du kender allerede til Roms historie og du kender uden tvivl også en række af de fantastiske monumenter, der findes i byen. Læs mere på Roms officielle turist-hjemmeside.

Jeg har også skrevet en stor rejseguide til Rom, hvor jeg anbefaler seværdigheder og giver et par tips til gode restauranter. Læs guiden til seværdigheder i Rom her.

Italien er velkendt for sit gode køkken og priserne på fødevarer er, naturligvis, langt lavere end i Danmark.

Derfor er det muligt at spise god, italiensk mad på restauranter til ganske billige priser! Priserne ligger typisk på 10-15 euro for en hovedret, selv i de mere turistede områder af byen som f.eks. tæt på Vatikanet.

Vil du vide lidt mere om seværdighederne i Rom, kan du med fordel se denne video:

Fandt du ikke det hotel du søgte eller har du spørgsmål til Rom, så skriv endelig en kommentar herunder.

God ferie!

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Discovercars.com er det bedste sted at søge efter billeje. Der kan du sammenligne priser på billeje hos de bedste selskaber som Avis, Hertz, Europcar m.m..
  • Escapeaway er et rejsebureau, hvor du selv kan vælge fly og hotel, men hvor du får samtidig får al trygheden og garantien ved en pakkerejse
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Flypenge.dk kan skaffe dig op til 4.500 kr i kompensation pr passager, hvis du har oplevet forsinket eller aflyst fly indenfor de sidste 3 år.
Rom

Om Rejsekris

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk skriver jeg om mine egne rejser og udarbejder samtidig rejseguides til bl.a. seværdigheder, transport og overnatning. Mit mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge din rejse hjemmefra, så du trygt kan tage afsted med ro i maven og styr på alle detaljer. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.