Jeg var for et par uger siden på storbyferie i Paris og vil lige hurtigt nedfælde, hvordan man kommer fra Charles de Gaulle lufthavnen til centrum af Paris.

Det er nemlig super simpelt! 

Det er naturligvis muligt at tage busser og taxa fra lufthavnen, men personligt bryder jeg mig ikke om busser (de er så upålidelige) og taxa kan hurtigt blive dyrt, så toget er, i mine øjne, den klart bedste mulighed.

Taxa fra Charles de Gaulle til centrum – book hjemmefra

Opdateret 2021: 

Det er nu muligt at pre-booke en taxa hjemmefra, hvor man kender prisen og dermed ikke kan blive narret af de (til tider) upålidelige taxa-chauffører i Paris. Det er via Welcome Pickups som jeg samarbejder med og selv har brugt med stor succes flere steder i Europa.

Så hvis du gerne vil direkte fra lufthavnen til hoteldøren, så kan det altså nu lade sig gøre på en tryg og nem måde.

Jeg tjekkede lige prisen for en tur fra Charles de Gaulle til Chatelet Les Halles i centrum af Paris – det ville koste 67 euro.

Tjek priser og book din bil her.

Jeg anbefaler dog fortsat toget, hvis du blot vil så billigt og hurtigt fra Charles de Gaulle til centrum af Paris som muligt…

Tog fra lufthavnen til Paris – nemt og billigt

paris
Fra Charles de Gaulle skal du tage RER B toget, der kører hele vejen gennem Paris – det er rimelig fantastisk, at man har flere valgmuligheder (og ikke blot én som f.eks. når man skal til London fra Stansted).

Det koster 10 euro at komme fra Charles de Gaulle til centrum af Paris.

Togbilletterne kan købes fra maskiner ved perronen ligesom vi kender det i Danmark, det er super nemt.

Første stop inde i Paris, hvor man kan skifte og tage metroen, er den store Gare du Nord banegård. RER B toget stopper desuden på disse stationer i Paris:

 • Châtelet les Halles
 • St Michel/Nôtre Dame
 • Luxembourg
 • Port Royal
 • Denfert-Rochereau
 • Cité Universitaire. 

Her er et kort over metroen, så du kan se, hvor det giver bedst mening at stå af RER toget (og køre videre til dit hotel i Paris med metroen) – du kan naturligvis også blot praje en taxa, når du står af RER toget tæt på hotellet.

Klik på billedet og se det i stor størrelse.

paris metro kort

Det er vitterligt nemt at komme fra Charles de Gaulle til centrum af Paris. Turen tager, afhængig af hvor du står af, 25-35 minutter.

Når du har fået styr på din rejse fra lufthavnen til Paris, kan du begynde at planlægge, hvad tiden skal gå med i den franske hovedstad.

Jeg anbefaler at tage et kig på Get Your Guide’s oversigt over Paris. Der kan man booke alt fra bådture på Seinen til busture i Paris og f.eks. specielle billetter til Eiffeltårnet, hvor man springer køen over.

Du kan også læse hele min store guide til seværdigheder i Paris her og min guide til hoteller i Paris. Hvis du overvejer en tur i Disneyland, så har jeg også skrevet en stor guide til Disneyland Paris.

Lander du i den anden lufthavn i Paris? Se guiden til at komme fra Orly til Paris centrum.

God tur! 🙂

Planlæg din rejse 👇🏻

 • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
 • Discovercars.com er det bedste sted at søge efter billeje. Der kan du sammenligne priser på billeje hos de bedste selskaber som Avis, Hertz, Europcar m.m..
 • Escapeaway er et rejsebureau, hvor du selv kan vælge fly og hotel, men hvor du får samtidig får al trygheden og garantien ved en pakkerejse
 • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
 • Flypenge.dk kan skaffe dig op til 4.500 kr i kompensation pr passager, hvis du har oplevet forsinket eller aflyst fly indenfor de sidste 3 år.

Om Rejsekris

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk skriver jeg om mine egne rejser og udarbejder samtidig rejseguides til bl.a. seværdigheder, transport og overnatning. Mit mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge din rejse hjemmefra, så du trygt kan tage afsted med ro i maven og styr på alle detaljer. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.